Στην εποχή των Νεάτερνταλ οι γυναίκες ήθελαν κάποιον με μυς, μετά με χωράφια και τώρα με λεφτά. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά ψάχνουν ασφάλεια για να κάνουν οικογένεια (λέμε τώρα). Και εμείς αν είμασταν γυναίκες τα ίδια θα κάναμε.
Παράδειγμα, γνωστός Έλληνας γκόμενος και γόνος προσεγγίζει 20χρονα πιπίνια και αυτά χαχανίζουν. Αν ήταν 50 χρονών μπαρίστα στου Γρηγόρη θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι από τις αντιδράσεις. Το χρήμα είναι σέξυ.
Έτσι και εμείς, ποιος θέλει να φορτωθεί 40αρα μούμια που πληρώνεται με το βασικό για να τον ξεζουμίσει; Κανείς (ελπίζω). Αν όμως κερδίζει ένα σεβαστό ποσό ε τότε αλλάζεις γνώμη.
Τώρα όσον αφορά τις αντιδράσεις. Όταν χώρισα άρχισα να μιλάω σε γκόμενες από το ιντερνετ. Μιλούσα με μια η οποία δεν είχε φωτογραφία αλλά φαίνονταν συζητήσιμη. Είχα σχηματίσει την εντύπωση πως ήταν μουνάρα κτηνίατρος οπότε κλείνουμε ραντεβού όπου σκάει μια μπετονιέρα κλάφτα. Δεν την χώραγαν τα καθίσματα και ψάχναμε καναπέ. Φυσικά ούτε καν κτηνίατρος ήταν, το λύκειο είχε τελειώσει και φρόντιζε ζώα σε πετ σοπ. Σε 10 λεπτά το είχα λήξει. Παρόλα αυτά όμως μετά από 1 μήνα και ενώ εγώ είχα συνέλθει από το σοκ, χωρίς στο μεταξύ να έχουμε μιλήσει καν έκτοτε, μου στέλνει μύνημα πως καλό είναι να χωρίσουμε επειδή νομίζει πως δεν ταιριάζουμε. Εγώ της έστειλα φωτογραφία μια κατερπίλαρ.
Λοιπόν, αν ήξερα την μπετονιέρα και για κάποιο λόγο της έλεγα να πάμε για καμιά μπύρα φιλικά και με έκλανε με ύφος δεν ξέρω αλλά θα με πείραζε. Πιστεύω σαν αυτή θα υπάρχουν χιλιάδες. Δεν της λες και κάτι κακό δλδ, στήσε κώλο και έρχομαι. Δεν φταίνε αυτές όμως οι αγαπούληδες και πυρφόροι φταίνε που ασχολούνται μαζί τους και τους δείνουν αξία και καλομαθαίνουν.
Το δια ταύτα είναι στις εποχές που ζούμε αν έχεις καλή εμφανίση, μια αξιοπρεπή δουλειά και ένα μισθό τότε πρέπει να είσαι επιλεκτικός (σιγά μη γίνει με τους πυρφόρους). Αξιόλογα κορίτσια υπάρχουν. Οι υπόλοιπες ας πάνε στα χωράφια να μάθουν πως βγαίνει το χρήμα αν θέλουν