Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Στην εποχή των Νεάτερνταλ οι γυναίκες ήθελαν κάποιον με μυς, μετά με χωράφια και τώρα με λεφτά. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά ψάχνουν ασφάλεια για να κάνουν οικογένεια (λέμε τώρα). Και εμείς αν είμασταν γυναίκες τα ίδια θα κάναμε.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα και η γυναικα θα πρεπει να υπακουει και να εχει τον ρολο της και οχι να κανει οτι γουσταρει, να εχει το ηλιθιο υφακι κτλπ..

Τωρα θα σκεφτεις, καλα ας μυριστει χρημα και γινεται σκυλακι.. ε δεν εννωω αυτο..

Εννωω να εχει σωστη προσωπικοτητα με αξιες κτλπ και να προσφερει στον αντρα αυτα που μονο μια σωστη γυναικα μπορει να του προσφερει..

Και τοτε θα αξιζει να εχει εναν τετοιο αντρα της διπλα της..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Σχετικά με την χτεσινή ανακοίνωση της Ελστατ ότι ο πληθωρισμός είναι 11%.
Ο πληθωρισμός είναι επιοικως, 30%. Το ευρώ στην Ελλάδα έχει χάσει το 30% της αγοραστικής του δύναμης.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.805
Πόντοι
1.446
Στη πραγματικοτητα για αυτους που ειναι χρονια πανω σε αυτη τη γη ξερουν οτι ισχυει το ΑΚΡΙΒΩΣ αναποδο.

Η μετρια εχει περισσοτερες επιλογες απο τη μουναρα (ολοι ωραιοι/ασχημοι θελουν να πανε με την ευκολη -στο μυαλο τους- μετρια). Εχει περισσοτρο "παιχνιδι", εχει περισσοτερα κομπλεξ και βαζει περισσοτερα εμποδια.

Η μουναρα ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολη απο οτι νομιζει ο κοσμος. Αλλα αυτος ειναι συναισθηματικος, καυλωνει, ψαρωνει, δε νιωθει αρκετος και τα κανει σκατα.
Το έχω ξανακούσει αυτό... Είναι μια άποψη και αυτή...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Στην εποχή των Νεάτερνταλ οι γυναίκες ήθελαν κάποιον με μυς, μετά με χωράφια και τώρα με λεφτά. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά ψάχνουν ασφάλεια για να κάνουν οικογένεια (λέμε τώρα). Και εμείς αν είμασταν γυναίκες τα ίδια θα κάναμε.
Παράδειγμα, γνωστός Έλληνας γκόμενος και γόνος προσεγγίζει 20χρονα πιπίνια και αυτά χαχανίζουν. Αν ήταν 50 χρονών μπαρίστα στου Γρηγόρη θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι από τις αντιδράσεις. Το χρήμα είναι σέξυ.

Έτσι και εμείς, ποιος θέλει να φορτωθεί 40αρα μούμια που πληρώνεται με το βασικό για να τον ξεζουμίσει; Κανείς (ελπίζω). Αν όμως κερδίζει ένα σεβαστό ποσό ε τότε αλλάζεις γνώμη.

Τώρα όσον αφορά τις αντιδράσεις. Όταν χώρισα άρχισα να μιλάω σε γκόμενες από το ιντερνετ. Μιλούσα με μια η οποία δεν είχε φωτογραφία αλλά φαίνονταν συζητήσιμη. Είχα σχηματίσει την εντύπωση πως ήταν μουνάρα κτηνίατρος οπότε κλείνουμε ραντεβού όπου σκάει μια μπετονιέρα κλάφτα. Δεν την χώραγαν τα καθίσματα και ψάχναμε καναπέ. Φυσικά ούτε καν κτηνίατρος ήταν, το λύκειο είχε τελειώσει και φρόντιζε ζώα σε πετ σοπ. Σε 10 λεπτά το είχα λήξει. Παρόλα αυτά όμως μετά από 1 μήνα και ενώ εγώ είχα συνέλθει από το σοκ, χωρίς στο μεταξύ να έχουμε μιλήσει καν έκτοτε, μου στέλνει μύνημα πως καλό είναι να χωρίσουμε επειδή νομίζει πως δεν ταιριάζουμε. Εγώ της έστειλα φωτογραφία μια κατερπίλαρ.
Λοιπόν, αν ήξερα την μπετονιέρα και για κάποιο λόγο της έλεγα να πάμε για καμιά μπύρα φιλικά και με έκλανε με ύφος δεν ξέρω αλλά θα με πείραζε. Πιστεύω σαν αυτή θα υπάρχουν χιλιάδες. Δεν της λες και κάτι κακό δλδ, στήσε κώλο και έρχομαι. Δεν φταίνε αυτές όμως οι αγαπούληδες και πυρφόροι φταίνε που ασχολούνται μαζί τους και τους δείνουν αξία και καλομαθαίνουν.

Το δια ταύτα είναι στις εποχές που ζούμε αν έχεις καλή εμφανίση, μια αξιοπρεπή δουλειά και ένα μισθό τότε πρέπει να είσαι επιλεκτικός (σιγά μη γίνει με τους πυρφόρους). Αξιόλογα κορίτσια υπάρχουν. Οι υπόλοιπες ας πάνε στα χωράφια να μάθουν πως βγαίνει το χρήμα αν θέλουν
Σε όλα συμφωνώ. Διαφωνώ μόνο αυτό που υπογράμμισα. Γιατί αξιόλογα κορίτσια είναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
από το κύμα ανατιμήσεων φτάσαμε στα καλά κορίτσια που δεν υπάρχουν...Άποψη μου είναι ότι η πλειοψηφια των ανδρών δημοσίως εκφράζεται εξιοπρεπώς αλλά κατ ιδίαν με της γυναίκες είναι κότα....Κότες φοβιτσιάρες! Και έχουν πάρει τα ηνία οι γυναίκες ξεκάθαρα και χαλαρά...
Συγνώμη αλλά παπάρια ηνία έχουν πάρει. Απλώς ψάχνουν τον μαλάκα για να τις συντηρήσει. Οι υπόλοιποι ψάχνουμε απλώς που μπορούμε να καταθέσουμε αξιοπρεπώς τον οβολό μας και στο ενδιάμεσο συζητάμε την ακρίβεια για να δούμε πόσα θα μας μείνουν.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
η βενζινη καθε μερα <τσιμπαει> απο 0,04 σεντς εως και 0,07 σεντς την ημερα, η τεχνολογια προχωρησε ομως ακομα αυτοκινητο που να κινηται με χυσολινη δεν εχουν βρει :grin:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Σειρά παίρνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες..

Καλό και για οικονομία αλλα και για το περιβάλλον!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
από το κύμα ανατιμήσεων φτάσαμε στα καλά κορίτσια που δεν υπάρχουν...Άποψη μου είναι ότι η πλειοψηφια των ανδρών δημοσίως εκφράζεται εξιοπρεπώς αλλά κατ ιδίαν με της γυναίκες είναι κότα....Κότες φοβιτσιάρες! Και έχουν πάρει τα ηνία οι γυναίκες ξεκάθαρα και χαλαρά...
όλα τα θέματα συνδέονται μεταξύ τους αγαπητέ. Και κάποιοι δεν είμαστε κότες παρεπιπτόντως και για αυτό το πληρώνουμε σε σκληρό νόμισμα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
μια παρατήρηση περί βενζίνης και τιμών (που όντως είναι στα ύψη).
όσο κρατάει αυτό το γαμημένο ράλι ανόδου, θα περίμενα μια μείωση της κίνησης στους δρόμους της αθήνας (για την οποία μπορώ να έχω άποψη).
αντιθέτως εδώ και δύο μήνες, κυριολεκτικά η χρήση αυτοκινήτων αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
της πουτάνας γίνεται στους δρόμους χωρίς υπερβολές, σαν κάποιος να τους χαρίζει γεμίσματα. όλοι διαμαρτύρονται και όλοι χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητά τους.
κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως δεν βλέπω ένα, μα ένα ρε πούστη μου, αυτοκίνητο τα πρωινά (στο δρόμο για τη δουλειά) με δυο τρία άτομα μέσα ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. ούτε αυτό ρε μαλάκες...

συμπέρασμα: να πάνε να γαμηθούνε. στα 3 ευρω η βενζίνη και λίγο είναι...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
όσο κρατάει αυτό το γαμημένο ράλι ανόδου, θα περίμενα μια μείωση της κίνησης στους δρόμους της αθήνας (για την οποία μπορώ να έχω άποψη).
αντιθέτως εδώ και δύο μήνες, κυριολεκτικά η χρήση αυτοκινήτων αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
της πουτάνας γίνεται στους δρόμους χωρίς υπερβολές, σαν κάποιος να τους χαρίζει γεμίσματα. όλοι διαμαρτύρονται και όλοι χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητά τους.
κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως δεν βλέπω ένα, μα ένα ρε πούστη μου, αυτοκίνητο τα πρωινά (στο δρόμο για τη δουλειά) με δυο τρία άτομα μέσα ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. ούτε αυτό ρε μαλάκες...

Αυτό που λες μου το επιβεβαίωνει Αξιωματικός της Τροχαίας Αθηνών. Απίστευτη κίνηση.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ΦΟΥΚΑΡΟΦΑΝΕΙΑ είναι μάλλοξν Εθνικό Σπορ. Το έχει γράψει ο @George71

Εγώ πραγματικά ΔΕΝ μπορώ να συντηρήσω αμάξι και για αυτό δεν έχω.

Επίσης οι συγκοινωνίες, ειδικά τα λεωφορεία, είναι κάτι παραπάνω από ΑΘΛΙΕΣ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Η αληθεια ειναι πως η βενζινη ως μηναιο κοστος πηδηξε ουσιαστικα λιγους, κυριως οσους κανουν πολλα χιλιομετρα καθε μηνα. Οι περισσοτεροι κανουν περιπου 1000 χλμ το μηνα μεσο ορο, οποτε ουσιαστικα η αυξηση ητανε κοντα στα 50-70 ευρω μηνιαιως, ναι μεν σημαντικο ποσο, αλλα οχι τοσο τραγικο

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Η αληθεια ειναι πως η βενζινη ως μηναιο κοστος πηδηξε ουσιαστικα λιγους, κυριως οσους κανουν πολλα χιλιομετρα καθε μηνα. Οι περισσοτεροι κανουν περιπου 1000 χλμ το μηνα μεσο ορο, οποτε ουσιαστικα η αυξηση ητανε κοντα στα 50-70 ευρω μηνιαιως, ναι μεν σημαντικο ποσο, αλλα οχι τοσο τραγικο
Τραγικό αν σκεφτείς οτι οι μισθοί υποτίθεται είναι χαμηλοί. Αλλά ξέχασα, είαμστε χώρα με πολλούς κλαίοντες - γιατί αυτοί που πραγματικά έχουμε πρόβλημα δεν φωνάζουμε - Απλά πλεόν ΔΕΝ έχουμε αμάξι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Επίσης οι συγκοινωνίες, ειδικά τα λεωφορεία, είναι κάτι παραπάνω από ΑΘΛΙΕΣ...
Φωναζω χρονια να βαλουν διορωφα λεωφορεια κυριως σε Αθηνα Θεσσαλονικη αλλα μαλλον ειμαι φωνη βοωντος εν τη ερημω.
Αν εμπαιναν διορωφα η βελτιωση της χωρητικοτητας και της ποιοτητας διαδρομης θα ητανε απιστευτη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
να φωνάζουν όμως ξέρουν...
τέλος πάντων προσωπικά πιστεύω ότι σε έναν μισθωτό με 1000 ευρώ (δε λέω με το βασικό) ακόμα και τα 50-80 ευρώ είναι σημαντικό ποσό. 5-8% του μηνιάτικου δεν το λες λίγο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τραγικό αν σκεφτείς οτι οι μισθοί υποτίθεται είναι χαμηλοί. Αλλά ξέχασα, είαμστε χώρα με πολλούς κλαίοντες - γιατί αυτοί που πραγματικά έχουμε πρόβλημα δεν φωνάζουμε - Απλά πλεόν ΔΕΝ έχουμε αμάξι...
Ναι, για οσους ειναι κοντας στο βασικο μισθο, το αυτοκινητο πλεον ειναι ειδος πολυτελειας απο την αγορα μεχρι τη συντηρηση του. Δυστυχως, γιατι ειναι ενα προιον που ανεβαζει τον ανδρα ειδικα σε πολλα επιπεδα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Φωναζω χρονια να βαλουν διορωφα λεωφορεια κυριως σε Αθηνα Θεσσαλονικη αλλα μαλλον ειμαι φωνη βοωντος εν τη ερημω.
Αν εμπαιναν διορωφα η βελτιωση της χωρητικοτητας και της ποιοτητας διαδρομης θα ητανε απιστευτη.
Χρειάζεται και εισπράκτορας σε ΚΑΘΕ λεωφορείο. Το τι όργιο διαφυγης γίνεται δεν περιγράφεται...
Πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις συγκοινωνία - λεωφορείο. Φίσκα όλα.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Φιλε μου το να κανεις γκρουπ για να πας στην δουλεια σου δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις. Εγω παω στην δουλεια με γκρουπάκι αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο, ολοι εχουν παραξενιες πολλοι αργουν, αλλος θελει να παει να πιει καφε στην δουλεια πριν ξεκινησει(αρα να ειναι 1ωρα πιο πριν) αλλος θελει να φτασει 5 λεπτα πιο πριν κλπ κλπ. Αλλο το οτι πολλοι δεν θελουν να ξερεις που πανε μετα την δουλεια..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
τέλος πάντων προσωπικά πιστεύω ότι σε έναν μισθωτό με 1000 ευρώ (δε λέω με το βασικό) ακόμα και τα 50-80 ευρώ είναι σημαντικό ποσό. 5-8% του μηνιάτικου δεν το λες λίγο
Επίσης, αμέτρητα αμάξια είναι παρατημένα στους δρόμους για τη βόλτα μια φορά τη βδομάδα. Αυτά τα πασοκικά σε λίγο θα τελειώσουν

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Χρειάζεται και εισπράκτορας σε ΚΑΘΕ λεωφορείο. Το τι όργιο διαφυγης γίνεται δεν περιγράφεται...
Πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις συγκοινωνία - λεωφορείο. Φίσκα όλα.
Πρεπει να γινει οπως στο εξωτερικο μολις μπεις να πληρωνεις εισητηριο ή οπως το ειχαμε εμεις παλια με εισπρακτορα μεσα στο λεωφορειο! Να κοπουν οι τζαμπατζηδες.. Αλλα αυτο θελει και μια αστυνομια με πυγμη που οταν την καλεσει ο οδηγος οτι εχει καποιον μεσα που πουλαει τρελα να παει να το μετρησει τα κοκκαλα..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Σαφως, δε λεω πως ειναι λιγα προς Θεου. Απλα ειναι ενα ποσο που με τον εναν η τον αλλον τροπο ψιλοπαλευεται, σε αντιθεση πχ με το να σου ερθει ενα 1000ρικο ρητρα στη ΔΕΗ που δεν παλευεται με τιποτα.
Εξ αλλου μην ξεχναμε και το 40ρι του Κουλη ε; :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom