Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Φιλε μου το να κανεις γκρουπ για να πας στην δουλεια σου δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις. Εγω παω στην δουλεια με γκρουπάκι αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο, ολοι εχουν παραξενιες πολλοι αργουν, αλλος θελει να παει να πιει καφε στην δουλεια πριν ξεκινησει(αρα να ειναι 1ωρα πιο πριν) αλλος θελει να φτασει 5 λεπτα πιο πριν κλπ κλπ. Αλλο το οτι πολλοι δεν θελουν να ξερεις που πανε μετα την δουλεια..
φίλε δεν είναι και το ξέρω γιατί το είχα κάνει επί χρόνια.
δε με ενδιαφέρει πλέον, προσωπικά τα 50 και τα 100 ευρω το μήνα μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορα.
όταν όμως δεν μου ήταν (αδιάφορο) αλλά τα μέτραγα (τα μπικικίνια), πηγαίναμε 3 και 4 με ένα αυτοκίνητο.
ξυπνάγαμε νωρίτερα, κάναμε παραχωρήσεις και δυο κύκλους παραπάνω, αλλά γλυτώναμε λεφτά...
τώρα μόνο να γκρινιάζουν ξέρουν

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Πρεπει να γινει οπως στο εξωτερικο μολις μπεις να πληρωνεις εισητηριο ή οπως το ειχαμε εμεις παλια με εισπρακτορα μεσα στο λεωφορειο! Να κοπουν οι τζαμπατζηδες.. Αλλα αυτο θελει και μια αστυνομια με πυγμη που οταν την καλεσει ο οδηγος οτι εχει καποιον μεσα που πουλαει τρελα να παει να το μετρησει τα κοκκαλα..
Κάποια επαγγέλαματα πολύ κακώς καταργήθηκαν.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
δε με ενδιαφέρει πλέον, προσωπικά τα 50 και τα 100 ευρω το μήνα μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορα.
όταν όμως δεν μου ήταν αλλά τα μέτραγα, πηγαίναμε 3 και 4 με ένα αυτοκίνητο.
ξυπνάγαμε νωρίτερα, κάναμε παραχωρήσεις και δυο κύκλους παραπάνω, αλλά γλυτώναμε λεφτά...
Στους περισσότερους δεν είναι καθόλου αδιάφορα πάντως. Μπράβο σου αφού έφτασες σε τέτοιά σημεία. Respect από μένα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Επίσης, αμέτρητα αμάξια είναι παρατημένα στους δρόμους για τη βόλτα μια φορά τη βδομάδα. Αυτά τα πασοκικά σε λίγο θα τελειώσουν
αυτά άντε να δεχτώ ότι υπήρχαν, οκ δεν θα τα πετάξουν κιόλας...
αλλά όλα τα άλλα...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
αυτά άντε να δεχτώ ότι υπήρχαν, οκ δεν θα τα πετάξουν κιόλας...
αλλά όλα τα άλλα...
Θα αναγκαστούν να τα πετάξουν όμως. Πολλές φορές έρχεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και κάνει τις αλλαγές τις οποίες έπρεπε να κάνουμε από πριν μόνοι μας.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
όταν όμως δεν μου ήταν (αδιάφορο) αλλά τα μέτραγα (τα μπικικίνια), πηγαίναμε 3 και 4 με ένα αυτοκίνητο.
Δεν ειναι μονο ο χρόνος κλπ είναι οτι αν εισαι με καποιον σε ενα γκρουπ οτι μαλακια και να κανει θα πρεπει να μην του την λες και να τον υποστηριζεις κλπ κλπ Επίσης υπάρχει φοβος να σας θεωρουν οτι εχετε κανει κλικα απο την αλλη.. Αυτοι ειναι λιγοι απο τους χιλιαδες λογους που πολλοι δεν θελουν και οσοι παμε σε γκρουπ εχουμε συμβιβαστεί με αυτο. Αλλα γενικα εχεις πολλα δικια

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Να μην ξεχνάμε όμως και κάτι άλλο . Το ότι στο ελλαδισταν , κυριαρχεί το φαίνεσθαι . Υπάρχουν τύποι – σες , που τρώνε κάθε μέρα φακές , προκείμενου να μοστράρουν αμάξι . Που φεσώνουν ενοίκια , ρεύμα κτλ , προκείμενου να μοστράρουν το τάδε κινητό των 1000 ευρώ , [ και μετά σου κάνουν αναπάντητη επειδή δεν έχουν μονάδες ] και πάει λέγοντας

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
μια παρατήρηση περί βενζίνης και τιμών (που όντως είναι στα ύψη).
όσο κρατάει αυτό το γαμημένο ράλι ανόδου, θα περίμενα μια μείωση της κίνησης στους δρόμους της αθήνας (για την οποία μπορώ να έχω άποψη).
αντιθέτως εδώ και δύο μήνες, κυριολεκτικά η χρήση αυτοκινήτων αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
της πουτάνας γίνεται στους δρόμους χωρίς υπερβολές, σαν κάποιος να τους χαρίζει γεμίσματα. όλοι διαμαρτύρονται και όλοι χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητά τους.
κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως δεν βλέπω ένα, μα ένα ρε πούστη μου, αυτοκίνητο τα πρωινά (στο δρόμο για τη δουλειά) με δυο τρία άτομα μέσα ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. ούτε αυτό ρε μαλάκες...

συμπέρασμα: να πάνε να γαμηθούνε. στα 3 ευρω η βενζίνη και λίγο είναι...
ναι αλλα να τα λες ολα. δικιο εχεις για την κινηση τις πρωινες ωρες στην αθηνα αλλα παντα ετσι ηταν γτ δεν εχουν ολοι στις δουλειες τους κοντα τα ΜΜΜ ουτε ειναι ολοι οι συναδελφοι στο ιδιο μερος για να λες να πηγαινουν τρεις τρεις. πες μου ομως και πως ειναι η κατασταση σε κεντρικους δρομους μετα τις 8 το απογευμα;;;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Να μην ξεχνάμε όμως και κάτι άλλο . Το ότι στο ελλαδισταν , κυριαρχεί το φαίνεσθαι . Υπάρχουν τύποι – σες , που τρώνε κάθε μέρα φακές , προκείμενου να μοστράρουν αμάξι . Που φεσώνουν ενοίκια , ρεύμα κτλ , προκείμενου να μοστράρουν το τάδε κινητό των 1000 ευρώ , [ και μετά σου κάνουν αναπάντητη επειδή δεν έχουν μονάδες ] και πάει λέγοντας
ΑΥΤΟ.-

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
786
στην ελλάδα δεν υπάρχει μπλα μπλα καρ,
κουλτούρα;
+ χρήμα;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Χρειάζεται και εισπράκτορας σε ΚΑΘΕ λεωφορείο. Το τι όργιο διαφυγης γίνεται δεν περιγράφεται...
Πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις συγκοινωνία - λεωφορείο. Φίσκα όλα.
Πού στο Ελλάντα;
Που πλακωσαν κάποιους ελεγκτές και τους έστειλαν Νοσοκομείο επειδή έκαναν τη δουλειά τους;
Εδώ είναι ζούγκλα δε δέχεται ο κόσμος να τον τσεκάρει ο άλλος.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Πού στο Ελλάντα;
Που πλακωσαν κάποιους ελεγκτές και τους έστειλαν Νοσοκομείο επειδή έκαναν τη δουλειά τους;
Ακριβώς...

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Πού στο Ελλάντα;
Οταν ζουσα πριν καποια χρονια ΗΠΑ σε μερικα λεωφορεία υπήρχαν ενοπλοι αστυνομικοι μεσα μετα τις 7, ήταν εκει για να κοβουν ολοι εισητηριο και να μην κανουν μαγκιες αλλα και για να μην φωναζουν ορλιαζουν μεσα στο λεωφορειο. Θυμαμαι μια κοπελιτσα ουρλιαζε μια μερα γιατι λογικα ειχε πιει λιγο παραπανω και σταματησε το λεωφορειο μεσα στην μεση του πουθενα και την παρατησε εκει, εν το μεταξυ αυτη ηταν ντυμενη με οτι λιγοτερο μπορούσε. Οταν ειπα στον φιλο μου καλα και αν την βιάσουν; Λεει ας προσεχε!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Πίσω από το φαίνεσθαι , παίζει πολύ φέσι , πολύ πείνα , και πολύ κακομοιριά .
Ακριβώς...
Γενικότερα, έχω παρατηρήσει ότι ελάχιστοι στην Ελλάδα έχουν οικονομική συνείδηση. Οι πιο πολλοί είναι των άκρων

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Συναγωνιστες ποσο νομίζετε οτι ειναι το μεσο μηνιατικο στην Ελλαδα; Ποσα δλδ χρηματα βγαζουν καθαρα καθε μηνα οι πλειοψηφια των Ελληνων;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Συναγωνιστες ποσο νομίζετε οτι ειναι το μεσο μηνιατικο στην Ελλαδα; Ποσα δλδ χρηματα βγαζουν καθαρα καθε μηνα οι πλειοψηφια των Ελληνων;
Μαζί με τα παθητικά ή χωρίς; Γιατί εδώ πολλοί έχουν βοήθειες από χίλιες μπάντες. Πχ ένας φίλος μένει μόνος και έχει μισθό 750 ευρώ αλλά τα 360 ενοικιο του τα πληρώνει ο πατέρας του. 40 ετών ο φίλος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Οι ΔΥ μεταξυ 1000-1400
Οι παλιοι ΙΤ μεταξυ 800 - 1200
Οι λοιποι του ΙΤ μεταξυ 500 - 900
Οι επιδοματιες μεταξυ 200 - 400

Στη μεγαλη πλειοψηφια προσεθεσε ακομα 200 - 500 ευρω ενισχυση απο συνταξεις γονιων - παππουδων, τσαμπα φαγητο-παγια στο πατρικο καθως και εισοδημα απο ενοικια, ελιες, κλπ. Για οσους εχουν παιδια βαλε κατι παραπανω

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Μαζί με τα παθητικά ή χωρίς; Γιατί εδώ πολλοί έχουν βοήθειες από χίλιες μπάντες. Πχ ένας φίλος μένει μόνος και έχει μισθό 750 ευρώ αλλά τα 360 ενοικιο του τα πληρώνει ο πατέρας του. 40 ετών ο φίλος.
Παθητικα μονο απο μετοχες! Καταλαβαινεις τι λεω :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom