Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Οι ΔΥ μεταξυ 1000-1400
Οι παλιοι ΙΤ μεταξυ 800 - 1200
Οι λοιποι του ΙΤ μεταξυ 500 - 900
Οι επιδοματιες μεταξυ 200 - 400

Στη μεγαλη πλειοψηφια προσεθεσε ακομα 200 - 500 ευρω ενισχυση απο συνταξεις γονιων - παππουδων, τσαμπα φαγητο-παγια στο πατρικο καθως, εισοδημα απο ενοικια, ελιες, κλπ. Για οσους εχουν παιδια βαλε κατι παραπανω
IT? Προγραμματιστες εννοεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Παθητικα μονο απο μετοχες! Καταλαβαινεις τι λεω :P
Ο Ελληνας απο μετοχες γενικα χανει. Μονο καποιοι λιγοι κερδισαν το 1999
Εξαιρουνται οι καρχαριες που κανουν κολπα εκ των εσω

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Ευχαριστω για τις γνώμες σας παντως εγω με καθαρα και μαυρα κοντα στα 1600 και νομιζω οτι φυτοζωο.. Πρέπει να παρω αμαξι τωρα και κλαιω με τις αυξησεις!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
IT? Προγραμματιστες εννοεις;
Ιδιωτικο Τομεα
Οι Προγραμματιστες δε συμπεριλαμβανονται σε καμια απο τις παραπανω κατηγοριες, ειναι μια κατηγορια μονοι τους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ευχαριστω για τις γνώμες σας παντως εγω με καθαρα και μαυρα κοντα στα 1600 και νομιζω οτι φυτοζωο.. Πρέπει να παρω αμαξι τωρα και κλαιω με τις αυξησεις!
Μενεις μονος; Ποσο ενοικιο δινεις; 1600 για Ελλαδα συνηθως ειναι μια χαρα. Εχεις μηπως δανεια, διατροφες, κλπ;

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Προφανώς έχεις κάποια σοβαρά ανοίγματα. Και δεν εννοώ ενοίκιο. Εγω με 1600 ευρω θα ημουν ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΟΥΝΤ

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Ιδιωτικο Τομεα
Οι Προγραμματιστες δε συμπεριλαμβανονται σε καμια απο τις παραπανω κατηγοριες, ειναι μια κατηγορια μονοι τους
Μαζευω λεφτα για το αμαξι! Ειμαι σε ενοικιο 400ευρω και ναι μενω μονος.. Πάντως τις προαλλες που ειχα βγει και ειχα φαει μια κοπελιτσα που δουλευε 4ωρη σε σουπερ μαρκετ με εκανε να νοιωθω τελειος φτωχος με τα ονειρα που με ελεγε οτι εχει.. Πραγματικά μπήκα σε μια διαδικασια να αναρωτιεμαι ποσα βγαζουν οι αλλοι συναγωνιστες για να δω τι θα κανω παραπανω..

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Μαζευω λεφτα για το αμαξι! Ειμαι σε ενοικιο 400ευρω και ναι μενω μονος.. Πάντως τις προαλλες που ειχα βγει και ειχα φαει μια κοπελιτσα που δουλευε 4ωρη σε σουπερ μαρκετ με εκανε να νοιωθω τελειος φτωχος με τα ονειρα που με ελεγε οτι εχει.. Πραγματικά μπήκα σε μια διαδικασια να αναρωτιεμαι ποσα βγαζουν οι αλλοι συναγωνιστες για να δω τι θα κανω παραπανω..
Δεν βγάζουν πολλά. Εχω γνωστό μου 1300 ευρω. Αρχιφυλακας ΕΛ.ΑΣ. Κάθε τόσο άδειες. Με αμάξι δικό του, με σπίτι στην Αθήνα - και μπροστά στις φτωχες γκόμενες νιώθει πεινάλας γιατί έχουν απαιτήσεις... Είναι μοίς 33 ετών ο άνθρωπος και εμφανισημος και καλό παιδί και ωραίος τυπος.

ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΖΗΜΙΑ

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ακριβώς...
Γενικότερα, έχω παρατηρήσει ότι ελάχιστοι στην Ελλάδα έχουν οικονομική συνείδηση. Οι πιο πολλοί είναι των άκρων

Στο ελλαντα παίζει , ότι έχουμε αναφέρει ήδη , συν το πορτοφόλι τρίτων . Πχ η σύνταξη της γιαγιάς και του παππού και πάει λέγοντας Ακόμη και γάμοι συντηρούνται με λεφτά τρίτων ,[ και μετά παραπονιούνται , για το ότι , ανακατεύονται τα πεθερικά η όποιος άλλος στην ζωή τους και στο “σπίτι τους “ που εν το μεταξύ το πληρώνουν και την πληρώνουν άλλοι . ]

Τουτέστιν αν π.χ δεν έχεις αμάξι , και δεν τρως κάθε μέρα φάκες για να το έχεις κτλ έχεις πολύ πιο καλή ποιότητα ζωής σε σχέση με αυτούς που κάνουν το πρώτο .κτλ Και βασικά έχεις και κάτι άλλο που δεν πληρώνεται με τίποτα , και αυτό ονομάζεται αξιοπρέπεια .

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Δεν βγάζουν πολλά. Εχω γνωστό μου 1300 ευρω. Αρχιφυλακας ΕΛ.ΑΣ. Κάθε τόσο άδειες. Με αμάξι δικό του, με σπίτι στην Αθήνα - και μπροστά στις φτωχες γκόμενες νιώθει πεινάλας γιατί έχουν απαιτήσεις... Είναι μοίς 33 ετών ο άνθρωπος και εμφανισημος και καλό παιδί και ωραίος τυπος.

ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΖΗΜΙΑ
Δεν ξερω αν φταινε οι μουνοδουλοι ή αν υπάρχει τρελο μαυρο χρημα ακομα και βγαζουν γουστα πολλοι ή αν η γκομενα απλα πιστευει οτι θα ζησει σαν πριγκιπισσα! Δεν ειναι και λιγες φυσικα αυτες.. Φυσικα εχω στον κυκλο μου και αρκετους με πολυ υψηλα εισοδηματα κυριος δικηγορους κλπ κλπ

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Τουτέστιν αν π.χ δεν έχεις αμάξι , και δεν τρως κάθε μέρα φάκες για να το έχεις κτλ έχεις πολύ πιο καλή ποιότητα ζωής σε σχέση με αυτούς που κάνουν το πρώτο .κτλ Και βασικά έχεις και κάτι άλλο που δεν πληρώνεται με τίποτα , και αυτό ονομάζεται αξιοπρέπεια .
Όχι, δεν έχω ποιότητα γιατί για τις γκόμενες πχ είναι αυτονόητο να έχεις αμάξι και σπίτι έστω σε ενοικιο μόνος.... Εγω δεν τα έχω καθ΄ςω ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και μένω με δικούς μου - και φυσικά τρώω άκυρο από γκόμενες - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Δεν ξερω αν φταινε οι μουνοδουλοι ή αν υπάρχει τρελο μαυρο χρημα ακομα και βγαζουν γουστα πολλοι ή αν η γκομενα απλα πιστευει οτι θα ζησει σαν πριγκιπισσα! Δεν ειναι και λιγες φυσικα αυτες.. Φυσικα εχω στον κυκλο μου και αρκετους με πολυ υψηλα εισοδηματα κυριος δικηγορους κλπ κλπ
Φταινε και πολλοι γονεις που εχουν κακομαθει τις κορες τους και ζουνε σε ενα ροζ συννεφακι που θελουν να συνεχιστει για παντα.
Για αυτο σας λεω βρειτε κορες αγροτων να εχουν μαθει σε γαλοτσα, λασπη και τρακτερια και να μην ονειρευονται πορσε και ντουμπαι ολη μερα

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Όχι, δεν έχω ποιότητα γιατί για τις γκόμενες πχ είναι αυτονόητο να έχεις αμάξι και σπίτι έστω σε ενοικιο μόνος.... Εγω δεν τα έχω καθ΄ςω ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και μένω με δικούς μου - και φυσικά τρώω άκυρο από γκόμενες - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ
Φιλε τι ηλικια εχεις; Η αληθεια ειναι πως νομιζω με την καραντινα και το ινστα τικ τοκ εχουν χαζεψει ολες θελουν λεφταδες και νομιζουν οτι θα τους βρουν!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Φταινε και πολλοι γονεις που εχουν κακομαθει τις κορες τους και ζουνε σε ενα ροζ συννεφακι που θελουν να συνεχιστει για παντα.
Για αυτο σας λεω βρειτε κορες αγροτων να εχουν μαθει σε γαλοτσα, λασπη και τρακτερια και να μην ονειρευονται πορσε και ντουμπαι ολη μερα
Φιλε μου δεν ισχυει οτι λες βγες καμια Βεροια καμια Ναυουσα εκει να δεις τι λεφτα υπάρχουν! Μεσα στην πολη εχουμε ελπιδα με τον μισθο μας εξω απο αυτην υπάρχουν καρχαριες :P

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Φιλε τι ηλικια εχεις; Η αληθεια ειναι πως νομιζω με την καραντινα και το ινστα τικ τοκ εχουν χαζεψει ολες θελουν λεφταδες και νομιζουν οτι θα τους βρουν!
Εν τω μεταξυ δεν αντιλαμβανονται οτι ο οικονομικα ανετος θα τις εχει μονο για πουτσο και οτι για κατι πιο σοβαρο θα ψαξει μια εξισου οικονομικα ανετη

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Δηλαδή θεωρείς , ότι δεν έχεις ποιότητα ζωής , λόγο του ότι δεν σε χρησιμοποιεί , το κάθε τσόκαρο σαν σοφέρ , το αμάξι σου [ εάν είχες ] σαν δικό της , κτλ ? Μήπως κάπου κάνεις λάθος ?

igbt9999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
1.022
Πόντοι
361
Τελευταία ζαριά οι συντάξεις, περιουσίες, εισοδήματα των πρεσβύτερων. Ο Έλληνας πλέον τρώει ό,τι βγάζει και δεν αποταμειεύει. Η μέση ελληνίδα απλά ζει στην κοσμάρα της, βομβαρισμένη από ινφλουένσερς και λαιφσταιλ χωρών που είναι κανονικά κράτη. Στην επαρχία κάποιοι έχουν ακόμα χρήματα αλλά δεν σημαίνει πως αυτοί που ξοδεύουν δεν έχουν χρέη.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Εν τω μεταξυ δεν αντιλαμβανονται οτι ο οικονομικα ανετος θα τις εχει μονο για πουτσο και οτι για κατι πιο σοβαρο θα ψαξει μια εξισου οικονομικα ανετη
Μεγαλη αληθεια αυτο και εγω οταν ψαχνω για κατι σοβαρο βλέπω και τα οικονομικα της. Δεν θελω η αλλη να βγαζει 5000ευρω αλλα ουτε και 300.. Για να ανοιξεις ενα σπιτι σημερα πρεπει και οι δυο να βγαζουν πανω απο 1000ευρω ο καθενας

igbt9999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
1.022
Πόντοι
361
Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχω να πω πως ανήκει σε μια ομάδα που απαρτίζεται από χιλιάδες κοπέλες σαν αυτήν, με τα ίδια σχεδόν όνειρα. Αν είναι τυχερή θα βρεί τον πρίγκηπα της, ο οποίος πρίγκηπας θα έχει άλλες 2-3 σαν αυτήν γιατί μπορεί. Με αυτά τα μυαλά να της πεις να μαζέψει 3-4 γατιά απ τη γειτονιά να της κάνουν παρέα στα γεράματα.
Μεγαλη αληθεια αυτο και εγω οταν ψαχνω για κατι σοβαρο βλέπω και τα οικονομικα της. Δεν θελω η αλλη να βγαζει 5000ευρω αλλα ουτε και 300.. Για να ανοιξεις ενα σπιτι σημερα πρεπει και οι δυο να βγαζουν πανω απο 1000ευρω ο καθενας
Κάποτε ένας σοφός μου χε πει "Να βρεις γυναίκα πλούσια, όχι για τα λεφτά της, αλλά να μη σε θέλει αυτή για τα δικά σου".

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Σειρά παίρνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες..

Καλό και για οικονομία αλλα και για το περιβάλλον!
Κανονικά αν καιγόντουσαν τόσο για το περιβάλλον όσο λένε δεν θα έβρισκαν τρόπο να κινούμαστε με νερό ; Κάπως γίνεται πειραματικά με καύση υδρογόνου το οποίο προκύπτει απο την διάσπαση του νερού. Λογικά θα μπορούσε να περάσει και σε μαζική παραγωγή ΑΝ ήθελαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom