Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.891
Πόντοι
1.446
Πρώτον: Γιατι προτεινες βολτα για ποτο σε μια "αβυζη ακωλη ταπα" (που αρα προφανως δεν σου αρεσε)?
Δευτερον: Αν ηταν δηλαδη βυζαρού, κωλαρού και ψηλη, θα δικαιούτο να αρνηθει βολτα με συγκοινωνια, ενω τωρα ηταν υποχρεωμενη επειδη δεν ηταν πολυ ομορφη να δεχθει?
Τι τροπος σκεψης ειναι αυτος ρε παιδια...
Η λογική αυτού του τρόπου σκέψης είναι ότι με την πιο "άσχημη πολλαπλασιάζονται" οι πιθανότητες να βγει ραντεβού με κάποια, (έστω και αν δεν του αρέσει, απλά να έχει μια γυναικεία παρουσία αντί της αντροπαρέας), λόγω των περιορισμένων (υποτίθεται) επιλογών που έχει αυτή... Είναι λογικό και δικαίωμά του να σκέφτεται κάποιος έτσι άσχετα αν στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει πολλές φορές αυτό...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Καλο ειναι να υπαρχει ισορροπια..

Σαφως και τα μπουρδελα βοηθανε..

Το καλυτερο ειναι να γαμας <<πουτανες>> και να πηγαινεις σε πουτανες..
τα μπουρδελα ειναι η ευκολη λυση.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
Προς αποκατασταση της αληθειας, η ζημια του Δημοσιου ηταν 70 εκατομμυρια ευρω και επεστραφησαν 85. Ολη η ζημια δηλαδη συν οι τόκοι. Το δημοσιο δεν εχει υποστει πλεον καμία ζημια απο την υποθεση της ENERGA.
1ον Βαλε ενα λινκ για τα ψεμματα που λες.

2ον Για αυτο πηγε φυλακη ( στην ψυχιατρική πτέρυγα)

3ον Ξερω ουτε καν θα απαντησεις λαμογιο χασοδικη γιατι δεν σε συμφερει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
1ον Βαλε ενα λινκ για τα ψεμματα που λες.

2ον Για αυτο πηγε φυλακη ( στην ψυχιατρική πτέρυγα)

3ον Ξερω ουτε καν θα απαντησεις λαμογιο χασοδικη γιατι δεν σε συμφερει.
Xaxaxa

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.636
Πόντοι
2.356
Πρώτον: Γιατι προτεινες βολτα για ποτο σε μια "αβυζη ακωλη ταπα" (που αρα προφανως δεν σου αρεσε)?
Δευτερον: Αν ηταν δηλαδη βυζαρού, κωλαρού και ψηλη, θα δικαιούτο να αρνηθει βολτα με συγκοινωνια, ενω τωρα ηταν υποχρεωμενη επειδη δεν ηταν πολυ ομορφη να δεχθει?
Τι τροπος σκεψης ειναι αυτος ρε παιδια...
Προφανώς παρακάμπτεις το σκεπτικό μου και στέκεσαι σε μια "συμπερασματολογία" σχεδόν παιδιαριώδους υφής.
Αυτή η γραμμική σκέψη που έχεις δεν οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.636
Πόντοι
2.356
Είναι μια ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ λύση που ΔΕΝ την έχουν οι γυναίκες...
Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να την έχουν - γιατί πολύ απλά - λίγο να κοιτάξουν τον εαυτό τους βρίσκουν... Έχει έξω αμέτρητα υποψήφια χάπατα που και πληρώνουν δώρα και τσάντες αγοράζουν και διακοπές τις πάνε κλπ.

Βέβαια με την ιερόδουλη είσαι σαν σκυλί - ούτε βόλτα πας, ούτε καφέ ούτε τίποτα. Μια μαλακία πολυτελείας είναι και τίποτα άλλο παραπάνω. Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς άλλη λύση κάποιοι δεν έχουμε και δεν θα έχουμε όπως πάει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.789
Πόντοι
9.297
Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να την έχουν - γιατί πολύ απλά - λίγο να κοιτάξουν τον εαυτό τους βρίσκουν... Έχει έξω αμέτρητα υποψήφια χάπατα που και πληρώνουν δώρα και τσάντες αγοράζουν και διακοπές τις πάνε κλπ.

Βέβαια με την ιερόδουλη είσαι σαν σκυλί - ούτε βόλτα πας, ούτε καφέ ούτε τίποτα. Μια μαλακία πολυτελείας είναι και τίποτα άλλο παραπάνω. Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς άλλη λύση κάποιοι δεν έχουμε και δεν θα έχουμε όπως πάει.
Μην σε ρίχνει αυτό....βόλτα μπορείς να πας με μια συνάδελφο.Αλλα άλλα για πράγματα που δεν μπορεί να προσφέρει αυτή ,ζητάς επαγγελματική βοήθεια.Αναζητας τις υπηρεσίες που θέλεις από τις καθ'υλην αρμόδιες κατά περίπτωση.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Η λογική αυτού του τρόπου σκέψης είναι ότι με την πιο "άσχημη πολλαπλασιάζονται" οι πιθανότητες να βγει ραντεβού με κάποια, (έστω και αν δεν του αρέσει, απλά να έχει μια γυναικεία παρουσία αντί της αντροπαρέας), λόγω των περιορισμένων (υποτίθεται) επιλογών που έχει αυτή... Είναι λογικό και δικαίωμά του να σκέφτεται κάποιος έτσι άσχετα αν στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει πολλές φορές αυτό...

Στη πραγματικοτητα για αυτους που ειναι χρονια πανω σε αυτη τη γη ξερουν οτι ισχυει το ΑΚΡΙΒΩΣ αναποδο.

Η μετρια εχει περισσοτερες επιλογες απο τη μουναρα (ολοι ωραιοι/ασχημοι θελουν να πανε με την ευκολη -στο μυαλο τους- μετρια). Εχει περισσοτρο "παιχνιδι", εχει περισσοτερα κομπλεξ και βαζει περισσοτερα εμποδια.

Η μουναρα ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολη απο οτι νομιζει ο κοσμος. Αλλα αυτος ειναι συναισθηματικος, καυλωνει, ψαρωνει, δε νιωθει αρκετος και τα κανει σκατα.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
Ισοπεδώσεις και γενικεύσεις.
Εχω γνωρισει γυναικες (ευτυχως καποιες απο αυτες ηταν και σχεσεις μου) που ειχαν τοσο φιλοτιμο, σεβασμό και αξιοπρεπεια οσο δεν εχω συναντησει σε κανεναν αντρα
Συμφωνώ μαζί σου, έχω φίλες από μικρή ηλικία όπου σκέφτονται τόσο καλά όσο κ εμείς. Μην μπερδευεσαι όμως... άλλο εμείς μ αυτές που μας ξέρουν χρόνια, εξάλλου όλα θέμα εμπιστοσύνης είναι, κ άλλο όταν ξεκινήσουν μια σχέση.... διότι έχω παρατηρήσει ότι δεν απέχουν και πολύ τα μυαλά τους απ'αυτά που ακούμε.
Δυστυχώς είναι δύσκολο να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον τη σήμερον ημέρα. Κ πόσο ακόμα πιο πολύ όταν μία σχέση χρειάζεται πολύ χρόνο για να ευδοκιμήσει....

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81

Ναι αλλά αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι κ πληρώνουν τσάντες κ δώρα και διακοπές είναι τα κορόιδα της Πριγκηπέσσας κ ποτέ δεν πρόκειται να τόν δει σαν πραγματικό άνδρα αν δεν έχει να συνυσφερει....
Απλά, ο μαλακας πληρώνει.... έτσι θα λέει πάντα....
Πάρτε κ κάνα λουλούδι ή καμιά τυρόπιτα, έστω ένα χυμό σε οι καμία απ'αυτές που μας ξέρουν στα μπουρδέλα ή στα μασατζιδικα, δεν είναι κακό.... έτσι για το γαμωτο.
Επειδή τη γουστάρεις όχι μόνο για να την πηδας αλλά κ επειδή είναι κ χαρακτήρας, γτ μη μου πεις ότι θα ξαναπηγαινε κάποιος αν δεν γουσταρε και τόν τύπο της οποιασδήποτε που συνευρίσκονται....
Όλα την ίδια τιμή δεν την έχουν....
Φάε μωρη, σου φερα τυρόπιτα. Έτσι επειδή γαμιεσαι όλη μέρα, στη δουλειά.... σαν κ μένα. Κακό είναι ?

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.535
Πόντοι
456
Στην εποχή των Νεάτερνταλ οι γυναίκες ήθελαν κάποιον με μυς, μετά με χωράφια και τώρα με λεφτά. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά ψάχνουν ασφάλεια για να κάνουν οικογένεια (λέμε τώρα). Και εμείς αν είμασταν γυναίκες τα ίδια θα κάναμε.
Παράδειγμα, γνωστός Έλληνας γκόμενος και γόνος προσεγγίζει 20χρονα πιπίνια και αυτά χαχανίζουν. Αν ήταν 50 χρονών μπαρίστα στου Γρηγόρη θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι από τις αντιδράσεις. Το χρήμα είναι σέξυ.

Έτσι και εμείς, ποιος θέλει να φορτωθεί 40αρα μούμια που πληρώνεται με το βασικό για να τον ξεζουμίσει; Κανείς (ελπίζω). Αν όμως κερδίζει ένα σεβαστό ποσό ε τότε αλλάζεις γνώμη.

Τώρα όσον αφορά τις αντιδράσεις. Όταν χώρισα άρχισα να μιλάω σε γκόμενες από το ιντερνετ. Μιλούσα με μια η οποία δεν είχε φωτογραφία αλλά φαίνονταν συζητήσιμη. Είχα σχηματίσει την εντύπωση πως ήταν μουνάρα κτηνίατρος οπότε κλείνουμε ραντεβού όπου σκάει μια μπετονιέρα κλάφτα. Δεν την χώραγαν τα καθίσματα και ψάχναμε καναπέ. Φυσικά ούτε καν κτηνίατρος ήταν, το λύκειο είχε τελειώσει και φρόντιζε ζώα σε πετ σοπ. Σε 10 λεπτά το είχα λήξει. Παρόλα αυτά όμως μετά από 1 μήνα και ενώ εγώ είχα συνέλθει από το σοκ, χωρίς στο μεταξύ να έχουμε μιλήσει καν έκτοτε, μου στέλνει μύνημα πως καλό είναι να χωρίσουμε επειδή νομίζει πως δεν ταιριάζουμε. Εγώ της έστειλα φωτογραφία μια κατερπίλαρ.
Λοιπόν, αν ήξερα την μπετονιέρα και για κάποιο λόγο της έλεγα να πάμε για καμιά μπύρα φιλικά και με έκλανε με ύφος δεν ξέρω αλλά θα με πείραζε. Πιστεύω σαν αυτή θα υπάρχουν χιλιάδες. Δεν της λες και κάτι κακό δλδ, στήσε κώλο και έρχομαι. Δεν φταίνε αυτές όμως οι αγαπούληδες και πυρφόροι φταίνε που ασχολούνται μαζί τους και τους δείνουν αξία και καλομαθαίνουν.

Το δια ταύτα είναι στις εποχές που ζούμε αν έχεις καλή εμφανίση, μια αξιοπρεπή δουλειά και ένα μισθό τότε πρέπει να είσαι επιλεκτικός (σιγά μη γίνει με τους πυρφόρους). Αξιόλογα κορίτσια υπάρχουν. Οι υπόλοιπες ας πάνε στα χωράφια να μάθουν πως βγαίνει το χρήμα αν θέλουν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.898
Πόντοι
26.141
Οι καπότες duo thin από 10,60 σε 14,60 η δεκαοχταδα

Να η πραγματική ακρίβεια.....μας παν γαμιωντας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Hθελε φρέσκο κρέας...αλλά και ο Ντέμης χτύπησε ξανθιά φραγκατη....σιγά μην βάλει πλερεζες στα αρχιδια του.
Ποια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι καπότες duo thin από 10,60 σε 14,60 η δεκαοχταδα

Να η πραγματική ακρίβεια.....μας παν γαμιωντας
Δεκαοχτώ καπότες εγώ τις χαλάω σε 2,5 χρόνια... Οπότε τυχερός είμαι. Δεν με πιανει η αύξηση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εγώ δεν εννοούσα ότι οι γυναίκες δεν έχουν φιλότιμο (κάποιες γυναίκες) εγώ λέω ότι φιλότιμο του άντρα και γυναίκες δε πανε μαζί
Ούτε αυτο το καταλαβα τύπε

Τι ψηλός,για την μέση ελλεεινιδα και το 1,67 σαν τον Ντέμη αρκετό είναι.Αρκει να τον έχει για χρηματοδότη και όλα λύνονται.
Γιατι, πού τα βρηκε τα λεφτα ο Ντεμης?
Πιο πολλα ειχε η Βανδη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.789
Πόντοι
9.297
Ποια?

Δεκαοχτώ καπότες εγώ τις χαλάω σε 2,5 χρόνια... Οπότε τυχερός είμαι. Δεν με πιανει η αύξηση
Στα μπουρδέλα είναι δωρεάν....συμπεριλαμβάνονται με όλα τα προγράμματα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.789
Πόντοι
9.297
Ποια?

Δεν θυμάμαι ξανθιά επιχειρηματίας γύρω στα 40-45 άγνωστη στο ευρύ κοινό.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936
φετα ποπ (δεν θα πω ποια) την αγοραζα και την αγοραζω (ακομα) απο γνωστην πολυ πολυ μεγαλη αλυσιδα υπερμαρκετ

τιμη περυσι 7,20€
τιμη κατα την περιοδο των χριστουγγενων 7,80€
τιμη λιγο πριν το πασχα 8,80€
τιμη χθεσινη 10,70€ :(
δλδ με 10 κιλα φετα πηδας cali girl απο τα καλυτερα που εχουν τα γραφεια σημερα
γιδοτροφος επρεπε να γινω, οχι που τελιωσα ανωτατη εμπορικη ο @#$%^& γαμω την ατυχια μου, που θα ελεγε και η μαλβινα
Υπομονή θα ρίξει τιμές ο Άδωνις. Αφού πρώτα λυθεί το ερώτημα να μειώσει φόρους η θέλετε συντάξεις?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.337
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!