Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
βασιλικος οχι τύπε
Μα ολόκληρη βασιλική στολή φορας:confused:απο τους λίγους οίκους που δεν έχουν καταγωγή από τους οίκους του Ανόβερου γλυξμπουργκ σάκο γκοτε είναι οι Καραγεώργεβιτς

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Εδώ ειμαστε
Screenshot_2022-06-08-23-56-07-424_com.android.chrome.jpg

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
τι θα γίνει? τιποτα δε θα γινει..οπως τα φερει η ζωη ξεκινας με τη σωστη (για σενα η για μενα) βλεποντας και κάνοντας.Οοσο σωστος και να ειναι ενας ανθρωπος παντα ελεγα οτι ο γάμος ειναι ενας πολυ πιεστικος τροπος ζωης,ακομα και για τους "σωστους".Απο κει και περα ξέροντας τους ανθρωπους και ειδικα τις γυναικες πρεπει παντα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου πως οτι και να ειναι καποιος-καποια οτι ειμαστε ανθρωποι,δεν ξερεις πως τα φέρνει η ζωη,και για κανεναν δεν πρεπει να βαζεις το χερι στη φωτια...οποτε με ρωτας τωρα τι θα γίνει αν βρω μια σωστη? τιποτα ας τη βρω εγω πρωτα και μετα βλεπουμε...αλλα ακομα και να την βρω λειτουργω με βαση τη λογικη και οχι το συναισθημα (πλεον).Οποιος λειτουργει ετσι δυσκολα βγαινει χαμενος φιλε μου.Και αν γαμηθει με αλλον γαμηθηκε τι να κανω εγω τωρα? λες να μη την ξερω αυτη τη πιθανότητα? δε πετάω στα συννεφα.Εγω ξερω πολυ καλα ποιος ειμαι οπως και ξερω τη γυναικεια ψυχολογια απο και και πέρα αν ποτε θελησω να μπω στο μονοπατι ενος γαμου (που δε νομιζω) η της πατροτητας ξερω πολυ καλα τι να περιμενω και τι οχι...ολα ειναι ρισκο οσο σωστος και να ειναι καποιος.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ....
Τίποτα δε θα γίνει....
Βρήκα αφορμή το μήνυμα σου έτσι για να πω μια θεωρία.
Δεν αρμόζει σε όλους, φυσικό είναι....
Όσοι κατάλαβαν καλώς. Μάλλον τα χουν ψιλό βρει με τον εαυτό τους....
Δε θα μας τρελάνουν οι γυναίκες με τα θέλω τους κ τίς ανορεξίες τους κ τις αγαμιες τους....
Κ δεν φουσκώνει κ το παντελόνι τους το ίδιο με το δικό μας
Αυτό που το βάζεις !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πω ρε φιλε, ολοκληρη Οδυσσεια
Εν τω μεταξυ δεν ξερω καθολου, πώς πας εκει, θελει διαβατηριο, βιζα, καποια αλλη τουριστικη αδεια, πώς πας και μενεις εκει δηλαδη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Πω ρε φιλε, ολοκληρη Οδυσσεια
Εν τω μεταξυ δεν ξερω καθολου, πώς πας εκει, θελει διαβατηριο, βιζα, καποια αλλη τουριστικη αδεια, πώς πας και μενεις εκει δηλαδη
Διαβατήριο κ green certificate που φαντάζομαι θα έχεις τρυπηθεί ....
Τι Οδύσσειας πιπίλα εισητηρίο ome way 1700 euro ατσαλακωτος .έχω κάνει σε ένα ταξίδι 15 πτήσεις πριν3 χρονια:confused:
Αν θες πάμε κ μετά πεταγομαστε κ Γκαλαπάγκος .......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Διαβατήριο κ green certificate που φαντάζομαι θα έχεις τρυπηθεί ....
Τι Οδύσσειας πιπίλα εισητηρίο ome way 1700 euro ατσαλακωτος .έχω κάνει σε ένα ταξίδι 15 πτήσεις πριν3 χρονια:confused:
Αν θες πάμε κ μετά πεταγομαστε κ Γκαλαπάγκος .......
Αρούμπα θελει να παμε τριημερο...

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
τύπε κοιταξε να δεις ενα πραμα...υπάρχουν μπουρδελιαρηδες και μπουρδελιαρηδες ο καθενας παει στα μπουρδελα για τον δικο του λόγο.Αλλοι παντρεμενοι,αλλοι δυσκολευονται αν βρουν γκομενα,αλλοι για ποικιλια (οπως εγω) αλλοι γιατι θελουν την ησυχια τους (οπως εγω) αλλοι γιατι οσο μουναρα και να γαμάνε θα θελουν καποια ανωμαλια που τρεπνται να τη ζητησουν απο τη γυναίκα τους και για ενα καρο αλλο λογους.Θα μπορουσα να γαμάω μονο στα μπουρδελα (εχω λεφτα για να το κανω δε με νοιαζει) αλλα σαν αντρας εγω δε νιωθω οκ με τον εαυτο μου να μη ξερω τι να κανω με μια γυναικα αν τυχει η κατάσταση η δεν ηθελα μονο να γαμαω σε ενα δωματιο για γεια σας.Ηθελα εμπειριες,ηθελα τζερτζελε,ηθελα παιχνιδι ηθελα και τους ερωτες μου,γουσταρα να βγαινω με μια και να δω πως θα την ρίξω,ηθελα να δ ποσο μετράω (στα μπουρδελα πως θα το δεις αυτο?) και γενικα τι πουλια πιάνω. εχω φτασει 40 χρονων και εχω τοσες εμπειριες να θυμαμαι με γυναικες...αν πηγαινα μονο μπουρδελα τι σκατα θα θυμομουν απο τη ζωη μου μου λες???.
Σωστός....
Σαν μεγαλύτερος σου όμως κ 2 φορές χωρισμένος μιλάω καταλυτικά κ μόνο όσον αφορά το ότι πλέον δεν υπάρχουν γυναίκες με μπέσα που να θέλουν να στηρίξουν μία οικογένεια όπως πρέπει....
Αλλά κ αν υπάρχουν, ποιος εμπιστεύεται ;;;
Γυναίκες δεν υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν, δουλειές δεν υπάρχουν, προοπτικές δεν υπάρχουν, μέλλον αμφίβολο....
Ομιλώ εκ πρίσματος ότι πρέπει να κοιτάμε περισσότερο την πάρτη μας, παρά να αφήνουμε φιλότιμο και χαρακτήρα να μας αντιπροσωπεύει....
Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις πάντα. Εσύ ή ο άλλος όπου μπορεί να μην έχεις ή έχετε πρόβλημα με τη σχέση σας ή το γάμο σας μπορεί να μην σας πάει να σκεφτόσαστε έτσι.
Κ μπράβο πάλι σε όποιον έχει βρει τόσο καλό άνθρωπο να μοιράζεται τη ζωή.... σπανίζουν αυτού του είδους οι γυναίκες.....
Απλά φίλε μου, είναι περισσότεροι οι καμένοι, οι ταλαιπωρημένοι και οι κουρασμένοι από τη ζωή κ από τον έρωτα απ'αυτούς που αντέχουν ή που περνάν καλά με τη σύντροφό τους....
Πάντως καλό είναι να φυλαγεστε και σεις οι δεσμευμένοι...
Κ να τα βλέπετε ή απλά να ακούτε και από εμπειρίες άλλων ότι όλα ένα" τσαφ " είναι.... απ'αυτό το πρίσμα μπορείς να καταλάβεις ακόμη πιο πολλά....
Εις υγειαν

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Πρώτον: Γιατι προτεινες βολτα για ποτο σε μια "αβυζη ακωλη ταπα" (που αρα προφανως δεν σου αρεσε)?
Δευτερον: Αν ηταν δηλαδη βυζαρού, κωλαρού και ψηλη, θα δικαιούτο να αρνηθει βολτα με συγκοινωνια, ενω τωρα ηταν υποχρεωμενη επειδη δεν ηταν πολυ ομορφη να δεχθει?
Τι τροπος σκεψης ειναι αυτος ρε παιδια...
Κινέζα ήτανε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom