Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Στην ελλαδα και το 5αρι εχει νοοτροπία 8αρι.
Αυτο δεν ειναι κακό.
Κακό ειναι πως θελει να την αντιμετωπιζουν ετσι και καποιοι το κάνουν....
Να σου πω κατι ρε φιλε, γιατι δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα.
Δηλαδη η ομορφη μπορει να κάνει ό,τι γουσταρει και να εισπραττει σεβασμο, ενω η ασχημουλα οχι? Ούτε ο χαρακτηρας μας νοιαζει, ούτε η προσωπικοτητα, τιποτα? Βυζια και κωλο να εχει δηλαδη και τότε ας κάνει οπως γουσταρει. Ενω η ασχημη να το βουλωνει και να κανει ό,τι θελουμε, και ας ειναι το πιο αξιολογο ατομο του κοσμου.
Τι εχει παει στραβα στην πορεια σας στη ζωη και σκεφτεστε ολοκληροι μαντραχαλοι σαν 15χρονα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτά που λέγαν πως κάποιοι πλήρωσαν 2 φορές τον ΕΝΦΙΑ ισχύουν;
Παρακαλω?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Λέγαν τότε πως αυτοί που πλήρωσαν ΕΝΦΙΑ μέσω των λογαριασμών αναγκάστηκαν να πληρώσουν ξανά γιατί τα λεφτά δεν αποδόθηκαν ποτέ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Προς αποκατασταση της αληθειας, η ζημια του Δημοσιου ηταν 70 εκατομμυρια ευρω και επεστραφησαν 85. Ολη η ζημια δηλαδη συν οι τόκοι. Το δημοσιο δεν εχει υποστει πλεον καμία ζημια απο την υποθεση της ENERGA.
Του χρωστάμε δλδ;:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Του χρωστάμε δλδ;:confused:
Χέσε μας με τον Μηλιωνη τύπε, εχουμε σοβαρο θεμα εδω, η κολομπιανα μού εστειλε φωτογραφιες απο κρεβατοκαμαρες, μετακομιζει λεει στο νεο της διαμερισμα και θελει τη γνωμη μου γιατι θα μένω κι εγω εκεί (!), ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πού βρισκει τοσα λεφτα, μεγαλη ανεση βλεπω, ολα αυτα που μου εστειλε μου φαινονται πανακριβα, ρε λες να εχει οντως ξενοδοχεια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Χέσε μας με τον Μηλιωνη τύπε, εχουμε σοβαρο θεμα εδω, η κολομπιανα μού εστειλε φωτογραφιες απο κρεβατοκαμαρες, μετακομιζει λεει στο νεο της διαμερισμα και θελει τη γνωμη μου γιατι θα μένω κι εγω εκεί (!), ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πού βρισκει τοσα λεφτα, μεγαλη ανεση βλεπω, ολα αυτα που μου εστειλε μου φαινονται πανακριβα, ρε λες να εχει οντως ξενοδοχεια
εγω στη θεση σου θα προσεχα τα ζωτικα οργανα εχουν παει στα υψη. :confused:

Δωδεκα χρονια δεν τονιζω τις λεξεις, τωρα το ειδες?
ναι. :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Δεν το ξερω. Το ΕΕΤΗΔΕ εννοεις μαλλον?
Τους πρώτους ΕΝΦΙΑ τους πληρώναμε μέσω λογαριασμών ρεύματος, ε αυτά τα λεφτά επειδή κάναν φτερά κάποιοι αναγκάστηκαν να τα ξαναπληρώσουν, έτσι λέγαν, δεν ξέρω πως εξελίχθηκε το θέμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω στη θεση σου θα προσεχα τα ζωτικα οργανα εχουν παει στα υψη. :confused:
Μου κάνει και πλακα η τυπισσα, μου λεει αντε, εχεις αργησει να ερθεις, ο πελατης για το νεφρο γκρινιαζει και του το ειχα υποσχεθει ως το καλοκαιρι

Τους πρώτους ΕΝΦΙΑ τους πληρώναμε μέσω λογαριασμών ρεύματος, ε αυτά τα λεφτά επειδή κάναν φτερά κάποιοι αναγκάστηκαν να τα ξαναπληρώσουν, έτσι λέγαν, δεν ξέρω πως εξελίχθηκε το θέμα.
Το ΕΕΤΗΔΕ λες. Οχι τον ΕΝΦΙΑ. Δεν το ξερω καθολου το θεμα, μην σου πω κατι που δεν ισχυει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μου κάνει και πλακα η τυπισσα, μου λεει αντε, εχεις αργησει να ερθεις, ο πελατης για το νεφρο γκρινιαζει και του το ειχα υποσχεθει ως το καλοκαιρι

Το ΕΕΤΗΔΕ λες. Οχι τον ΕΝΦΙΑ. Δεν το ξερω καθολου το θεμα, μην σου πω κατι που δεν ισχυει.
ισως να μην σου κανει πλακα και να θελει να αγορασει νεες συσκευες. :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ισως να μην σου κανει πλακα και να θελει να αγορασει νεες συσκευες. :confused: :confused: :confused:
Εχει δωσει λεει και στον αντρα της προθεσμια ενα μηνα να υπογραψει το διαζυγιο. Μετα θα τον πυροβολησει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Να σου πω κατι ρε φιλε, γιατι δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα.
Δηλαδη η ομορφη μπορει να κάνει ό,τι γουσταρει και να εισπραττει σεβασμο, ενω η ασχημουλα οχι? Ούτε ο χαρακτηρας μας νοιαζει, ούτε η προσωπικοτητα, τιποτα? Βυζια και κωλο να εχει δηλαδη και τότε ας κάνει οπως γουσταρει. Ενω η ασχημη να το βουλωνει και να κανει ό,τι θελουμε, και ας ειναι το πιο αξιολογο ατομο του κοσμου.
Τι εχει παει στραβα στην πορεια σας στη ζωη και σκεφτεστε ολοκληροι μαντραχαλοι σαν 15χρονα?

Παρακαλω?
Βεβαιως και να στο εξηγησω αφου δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα.

Ο αντρας προσφερει το χρήμα , απαραιτητο για εξοδους ,ταβερνες, ταξιδια, διακοπες κτλ, προσφερει αυτοκινητο για τις μετακινησεις, σπιτι-α, εξοχικά κτλ, βρισκεται συνεχως με το χέρι στην τσέπη.

Η γυναικα το μόνο που εχει να προσφερει ειναι φρέσκαδα, τσαχπινιά, εμφάνιση.

Το μουνοχρηματιστηριο βασιζεται στην εμφανιση της γκομενας κ οχι στον καλο της χαρακτηρα.
Το ψωλοχρηματιστηριο βασιζεται στους πόρους του αντρα, στην ευπορια , στο κύρος και στην φήμη του.

Οποτε, οταν η γκομενα ειναι 5αρι ,δεν μπορει να εχει απαιτησεις και συμπεριφορα 8αριου.
Μπορει ναι, αλλα ο νόμος του μουνοχρηματιστηριου την σπρωχνει στην άκρη.

Υπαρχουν βεβαια κι αυτοι που θα προσφερουν γη και υδωρ σε αυτην. Αυτοι λεγοντε πλεον πιρφοροι και μουνοδουλοι και κανουν ζημια στον εαυτο τους και κατ επεκτασιν σε ολοκληρο το αντρικό φύλο.
Προσφατο παραδειγμα ο σφίχτης γυμναστής που εδωσε γη και ύδωρ για να γαμαει μια πενηνταρα κ στο τέλος αυτοκτονησε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μου εκμυστηρευτηκε οτι και ο πρώτος της γκομενος ειχε σκοτωθει απο μια συμμορια, γινεται ολο και πιο ενδιαφερον

Βεβαιως και να στο εξηγησω αφου δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα.

Ο αντρας προσφερει το χρήμα , απαραιτητο για εξοδους ,ταβερνες, ταξιδια, διακοπες κτλ, προσφερει αυτοκινητο για τις μετακινησεις, βρισκεται συνεχως με το χέρι στην τσέπη.

Η γυναικα το μόνο που εχει να προσφερει ειναι φρέσκαδα, τσαχπινιά, εμφάνιση.

Το μουνοχρηματιστηριο βασιζεται στην εμφανιση της γκομενας κ οχι στον καλο της χαρακτηρα.
Το ψωλοχρηματιστηριο βασιζεται στους πόρους του αντρα, στην ευπορια , στο κύρος και στην φήμη του.

Οποτε, οταν η γκομενα ειναι 5αρι ,δεν μπορει να εχει απαιτησεις και συμπεριφορα 8αριου.
Μπορει ναι, αλλα ο νόμος του μουνοχρηματιστηριου την σπρωχνει στην άκρη.

Υπαρχουν βεβαια κι αυτοι που θα προσφερουν γη και υδωρ σε αυτην. Αυτοι λεγοντε πλεον πιρφοροι και μουνοδουλοι και κανουν ζημια στον εαυτο τους και κατ επεκτασιν σε ολοκληρο το αντρικό φύλο.
Καλα τύπε, γνωμη σου. Εγω θεωρω οτι αυτα που γραφεις ειναι θλιβερα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Οι Λατίνες δεν είναι επιδειξιες σαν τους βαλκανικές για να λεν ψέμματα ότι έχουν λεφτά .
ίσα ίσα που μπορεί να έχουν αλλά δεν θα στο αναφερουν...

κ άμα αγαπήσουν. Κάνουν τα πάντα .......
έχεις κ pm se ligo

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
Οχι τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom