Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σωστός....
Σαν μεγαλύτερος σου όμως κ 2 φορές χωρισμένος μιλάω καταλυτικά κ μόνο όσον αφορά το ότι πλέον δεν υπάρχουν γυναίκες με μπέσα που να θέλουν να στηρίξουν μία οικογένεια όπως πρέπει....
Αλλά κ αν υπάρχουν, ποιος εμπιστεύεται ;;;
Γυναίκες δεν υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν, δουλειές δεν υπάρχουν, προοπτικές δεν υπάρχουν, μέλλον αμφίβολο....
Ομιλώ εκ πρίσματος ότι πρέπει να κοιτάμε περισσότερο την πάρτη μας, παρά να αφήνουμε φιλότιμο και χαρακτήρα να μας αντιπροσωπεύει....
Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις πάντα. Εσύ ή ο άλλος όπου μπορεί να μην έχεις ή έχετε πρόβλημα με τη σχέση σας ή το γάμο σας μπορεί να μην σας πάει να σκεφτόσαστε έτσι.
Κ μπράβο πάλι σε όποιον έχει βρει τόσο καλό άνθρωπο να μοιράζεται τη ζωή.... σπανίζουν αυτού του είδους οι γυναίκες.....
Απλά φίλε μου, είναι περισσότεροι οι καμένοι, οι ταλαιπωρημένοι και οι κουρασμένοι από τη ζωή κ από τον έρωτα απ'αυτούς που αντέχουν ή που περνάν καλά με τη σύντροφό τους....
Πάντως καλό είναι να φυλαγεστε και σεις οι δεσμευμένοι...
Κ να τα βλέπετε ή απλά να ακούτε και από εμπειρίες άλλων ότι όλα ένα" τσαφ " είναι.... απ'αυτό το πρίσμα μπορείς να καταλάβεις ακόμη πιο πολλά....
Εις υγειαν
Φιλότιμο και γυναίκες δε πάνε μαζί. Καλο ειναι όμως να έχεις αλλά ελεγχόμενο. Όλα θέλουν ένα μέτρο και ένα κοντρολ με τους ανθρώπους.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Φιλότιμο και γυναίκες δε πάνε μαζί. Καλο ειναι όμως να έχεις αλλά ελεγχόμενο. Όλα θέλουν ένα μέτρο και ένα κοντρολ με τους ανθρώπους.
Δεν περνάνε αυτά στις γυναίκες....
Πόσοι την πατάνε κ τους ακούς " τα χε όλα. Κ κύριος ήμουν και μετρημένος, με τα λουσα της, με τα λεφτά μας περνούσαμε μια χαρά..."
Τι έφταιξε, κανείς δεν ξέρει....
Ενώ....ο μπουρδελιαρης αγαπητέ κ φιλτατε Βλαδιμηρε, ξέρεις τι θα πει στο τέλος όταν ο άλλος κλαίγεται ; Θα πει...
" Ρε δε πα να γαμηθουνε όλα. Καλά έκανα γω κ περνούσα καλά κι από ξω, μόνος μου. Με τη μια κ με την άλλη..."
Την άλλη μέρα που θα τακτοποιηθεί και το τι σου οφείλω κ τι μου οφείλεις έχει ξεχαστεί το θέμα....
Ενώ ο άλλος θα κλαίγεται μια ζωή....
Γι αυτό σου λεω..... ιδεολογία είναι κι αυτός ο κακομοιρος ο μπουρδελιαρης, όχι χαρακτήρας.....
Αυτό το χαρακτήρα, ποιος δεν τόν έχει μέσα του....!
Αλλά.... είναι κ το αλλά.... μέχρι να τσακίσει ο διάολος το ποδάρι του....
Τεσπά....τα ξέρουμε....τα ακούμε... μην μακρυλογουμε....
Να φυλαγομαστε....οι άντρες έχουμε αγιασει....

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
oxι ρε τυπε κανονικη γυναικα ειναι :confused:

7d253dceb3b1e628273406c698e22627.18.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

Τρελό γέλιο. :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν περνάνε αυτά στις γυναίκες....
Πόσοι την πατάνε κ τους ακούς " τα χε όλα. Κ κύριος ήμουν και μετρημένος, με τα λουσα της, με τα λεφτά μας περνούσαμε μια χαρά..."
Τι έφταιξε, κανείς δεν ξέρει....
Ενώ....ο μπουρδελιαρης αγαπητέ κ φιλτατε Βλαδιμηρε, ξέρεις τι θα πει στο τέλος όταν ο άλλος κλαίγεται ; Θα πει...
" Ρε δε πα να γαμηθουνε όλα. Καλά έκανα γω κ περνούσα καλά κι από ξω, μόνος μου. Με τη μια κ με την άλλη..."
Την άλλη μέρα που θα τακτοποιηθεί και το τι σου οφείλω κ τι μου οφείλεις έχει ξεχαστεί το θέμα....
Ενώ ο άλλος θα κλαίγεται μια ζωή....
Γι αυτό σου λεω..... ιδεολογία είναι κι αυτός ο κακομοιρος ο μπουρδελιαρης, όχι χαρακτήρας.....
Αυτό το χαρακτήρα, ποιος δεν τόν έχει μέσα του....!
Αλλά.... είναι κ το αλλά.... μέχρι να τσακίσει ο διάολος το ποδάρι του....
Τεσπά....τα ξέρουμε....τα ακούμε... μην μακρυλογουμε....
Να φυλαγομαστε....οι άντρες έχουμε αγιασει....
Όποιος τα δίνει όλα στις γυναίκες.. Αυτά παθαίνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τα μπουρδέλα ισχύει έχω βρει την ψυχική μου υγεία πάνω από όλα. Όμως δεν είναι έτσι η ζωή έτσι δεν είναι τυπε μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Φιλότιμο και γυναίκες δε πάνε μαζί.
Ισοπεδώσεις και γενικεύσεις.
Εχω γνωρισει γυναικες (ευτυχως καποιες απο αυτες ηταν και σχεσεις μου) που ειχαν τοσο φιλοτιμο, σεβασμό και αξιοπρεπεια οσο δεν εχω συναντησει σε κανεναν αντρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Τις προάλλες είπα σε μια γκόμενα τριτοτέταρτη, που μένει δίπλα μου, άβυζι, άκωλη τάπα, να πάμε βόλτα κέντρο ποτό με συγκοινωνία και να γυρίσουμε με ταξί, και εκείνη "απομακρύνθηκε" τρέχοντας από μένα σαν να ήταν ο Γιουσειν Μπόλτ.
Τι να βγάλει στο στορυ της"Βγήκα βόλτα με έναν που δεν είχε ροδα";Δεν θα πάρει viewς....ας κάτσει σε κανέναν καγκουρα που μιλάει σαν μαστουρωμενος να την βρίζει όλη την ώρα.Αυτο είναι το ανύπαρκτο επίπεδο της....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ισοπεδώσεις και γενικεύσεις.
Εχω γνωρισει γυναικες (ευτυχως καποιες απο αυτες ηταν και σχεσεις μου) που ειχαν τοσο φιλοτιμο, σεβασμό και αξιοπρεπεια οσο δεν εχω συναντησει σε κανεναν αντρα
Εγώ δεν εννοούσα ότι οι γυναίκες δεν έχουν φιλότιμο (κάποιες γυναίκες) εγώ λέω ότι φιλότιμο του άντρα και γυναίκες δε πανε μαζί

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

Με τα μπουρδέλα ισχύει έχω βρει την ψυχική μου υγεία πάνω από όλα. Όμως δεν είναι έτσι η ζωή έτσι δεν είναι τυπε μου?
Η ζωή επίσης δεν είναι να τρως ένα μπαζο και το σο'ι' της εφ'ορου ζωής εκτός βέβαια αν έχεις χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού και ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων όπως πολλοί.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Τι να βγάλει στο στορυ της"Βγήκα βόλτα με έναν που δεν είχε ροδα";Δεν θα πάρει viewς....ας κάτσει σε κανέναν καγκουρα που μιλάει σαν μαστουρωμενος να την βρίζει όλη την ώρα.Αυτο είναι το ανύπαρκτο επίπεδο της....
Μούσι, tattoo, να είναι ψηλός..... τα γνωστά. :jerking: :jerking: :jerking:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Μούσι, tattoo, να είναι ψηλός..... τα γνωστά. :jerking: :jerking: :jerking:
Τι ψηλός,για την μέση ελλεεινιδα και το 1,67 σαν τον Ντέμη αρκετό είναι.Αρκει να τον έχει για χρηματοδότη και όλα λύνονται.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
Τι ψηλός,για την μέση ελλεεινιδα και το 1,67 σαν τον Ντέμη αρκετό είναι.Αρκει να τον έχει για χρηματοδότη και όλα λύνονται.
Η βανδη του πηρε οτι του πηρε και τωρα ειναι με αλλον χαχα, ακομη και χορηγος να εισαι θα στην κανει.. :2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056

Καλο ειναι να υπαρχει ισορροπια..

Σαφως και τα μπουρδελα βοηθανε..

Το καλυτερο ειναι να γαμας <<πουτανες>> και να πηγαινεις σε πουτανες..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
Στην γερμανία περνας απαρατηρητος απο τις γκόμενες ακομη κ αν εχεις πόρσε.
Εχουν ανοσία στα αμαξια, εχουν ανοσία γενικως , δεν εντυπωσιαζοντε με τιποτα .

Ας προσεχανε..

Ξερεις τι προβλημα θα εχουν αυτες στην ζωη τους;

Οταν δεν ευχαριστιεσαι με τιποτα η δεν εχεις μαθει να εκτιμας, η ζωη σου γινεται κολαση! Αρχιζει η καταθλιψη, δεν ευχαριστιεσαι με τιποτα, κτλπ..

Κατι αναλογο με τις δικες μας εδω..

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81

Φυσικά και δεν είναι έτσι η ζωή φιλαράκι.....
Ξερς κάτι όμως ; Δεν την κατάντησα εγώ αυτή τη ζωή έτσι.
Απλά συνυπαρχω, ανέχομαι, κ πλέον έχω υπομονή μόνο για τον εαυτό μου κ για δικούς μου ανθρώπους....
Να πω ότι μας κατάντησαν έτσι οι γυναίκες ; Να το πω..
Γυναίκες λύνουν, γυναίκες δένουν....
Καλέ, πλέον έχει πάει σ'άλλο επίπεδο η γνωριμία ή η σκέψη μόνο για μία σχέση... το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό πλέον είναι τι θα μου κοστίσει αλλά κ πόσο θα κρατήσει όλο τούτο δω το νέο βιολί όπου ανοίξαμε με τίς γυναίκες..... ξέρεις από την αρχή πλέον ότι κάπου θα στραβωσει, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλά
Απ'το χωρισμό στο μασάζ.... χωρίς δεύτερη σκέψη.
Κ όποια αντέξει τέτοιον άντρα ( όχι εμένα, εμάς εννοώ ) ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα περάσει καλά στη ζωή της....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φυσικά και δεν είναι έτσι η ζωή φιλαράκι.....
Ξερς κάτι όμως ; Δεν την κατάντησα εγώ αυτή τη ζωή έτσι.
Απλά συνυπαρχω, ανέχομαι, κ πλέον έχω υπομονή μόνο για τον εαυτό μου κ για δικούς μου ανθρώπους....
Να πω ότι μας κατάντησαν έτσι οι γυναίκες ; Να το πω..
Γυναίκες λύνουν, γυναίκες δένουν....
Απ'το χωρισμό στο μασάζ.... χωρίς δεύτερη σκέψη.
Κ όποια αντέξει τέτοιον άντρα ( όχι εμένα, εμάς εννοώ ) ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα περάσει καλά στη ζωή της....
δεν μπορεις να ελεγξεις τους ανθρωπους φιλε μου,μονο το μυαλο σου.Ετσι ειναι (καλως η κακως) απλα κανεις τα κουμαντα σου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Η βανδη του πηρε οτι του πηρε και τωρα ειναι με αλλον χαχα, ακομη και χορηγος να εισαι θα στην κανει.. :2funny:
Hθελε φρέσκο κρέας...αλλά και ο Ντέμης χτύπησε ξανθιά φραγκατη....σιγά μην βάλει πλερεζες στα αρχιδια του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
το θεμα ειναι να εντοπισεις τη ψυχολογια και το τροπο που σκεφτονται οι γυναικες.Απο κει και πέρα το μονο που μπορεις να κοντρολαρεις ειναι τον εαυτο σου (και σε ενα βαθμο τους αλλους αλλα παλι για τον εαυτο σου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom