hard h soft ειναι το βιντεακι φιλεναδα?Ω ναι παίζει δυστηχώς.
δωσε το λινκ να το δουμε αν ειναι.
hard h soft ειναι το βιντεακι φιλεναδα?Ω ναι παίζει δυστηχώς.
Αυτάαααααα..hard h soft ειναι το βιντεακι φιλεναδα?
δωσε το λινκ να το δουμε αν ειναι.
φιλεναδα για κανεις την κινεζα,μαλλον την εχεις γυρισει την τσονταρα σου και εσυ.Αυτάαααααα..
Είπα παραπάνω τι έκανα.Σιγά το πρωτότυπο!!!φιλεναδα για κανεις την κινεζα,μαλλον την εχεις γυρισει την τσονταρα σου και εσυ.
φιλεναδα αμα πεις λεπτομερως τι εκανες,και δουμε και το βιντεο θα εισαι η καλυτερη να ξερεις.Είπα παραπάνω τι έκανα.Σιγά το πρωτότυπο!!!
Αρκανς οι πρωταγωνιστές ήταν ο άντρας μου,εγώ,ένας δονητής κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.Εάν έχεις μανία με τα ποδαράκια σίγουρα θα το έχεις δει κάποια στιγμή το βιντεάκι.Link δεν δίνω ..δεν τρελλάθηκα ακόμα!Το ότι ο άλλος το έβαλε στο νετ ηταν παρά την θέληση μου.φιλεναδα αμα πεις λεπτομερως τι εκανες,και δουμε και το βιντεο θα εισαι η καλυτερη να ξερεις.
ρε φιλεναδα και πως θα το βρω?Αρκανς οι πρωταγωνιστές ήταν ο άντρας μου,εγώ,ένας δονητής κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.Εάν έχεις μανία με τα ποδαράκια σίγουρα θα το έχεις δει κάποια στιγμή το βιντεάκι.Link δεν δίνω ..δεν τρελλάθηκα ακόμα!Το ότι ο άλλος το έβαλε στο νετ ηταν παρά την θέληση μου.
Σου στέλνω το λινκ σε πμ.ρε φιλεναδα και πως θα το βρω?
με βαζεις να ψαξω μουνοτριχα μεσα στην θαλασσα τωρα.
τυπε ολα τα λεφταρε σεις ειδατε το γιατρο στην πισινα που προσπαθουσε να κανει ελευθερο,υπτιο και πεταλουδα??Τι απαραμιλλο στυλ,τι αρτια τεχνικη,τι σωματαρα..Ειναι Θεος ο ανθρωπος!