ασε βρε τζαμπατζη να την αγορασει και κανενας την ταινια απο το περιπτερο να παρουν κανενα φραγκο οι ανθρωποι,τοσο κοπο κανουν να γυρισουν τις ταινιες.
Αγόρασε εσύ 2 ;)
ασε βρε τζαμπατζη να την αγορασει και κανενας την ταινια απο το περιπτερο να παρουν κανενα φραγκο οι ανθρωποι,τοσο κοπο κανουν να γυρισουν τις ταινιες.
Ρε παιδιά την Σάντρα που μπορούμε να την βρούμε?
καλα ρε θελετε να γαμησητε την σαντρα?Καλησπέρα....
Ρε παιδιά την Σάντρα που μπορούμε να την βρούμε?
Εγώ θα ήθελα να δω να γυρίζουν μια ποιο "σοβαρή" τσόντα με κάποια υπόθεση και όχι όλο αυτό το "ελαφρύ" στυλ, πολύ χαχάνιζμα και πλακιτσα, νομίζω ότι έχουν αρχίσει να κουράζουν. Ξέρω ότι δεν έχουν τα χρήματα που σπαταλιούνται στο εξωτερικό αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουν.
πολυ στραπον και λιγες πουτσες....Έχω δει όλες τις ταινίες της σιρίνα και τολμώ να πω, πως μεγαλύτερη ξενέρα δεν έχω ματαδεί. Το καστ τα σπαει αλλά όπως είπε ένας συναγωνιστής πιο πάνω,η μη παρουσία του γιατρού ήταν εμφανέστατη. Η χειρότερη ταινία μέχρι στιγμής.... Όλο αυτό το κονσερτ με είχε γκαυλώσει, μα το αποτέλεσμα ήταν «του πέους»!!!!!!!!!
την ταινία την ειδα σε ενα φιλαρακι χθεσ το βραδυ !!ειχαμε παραγγειλει και πιτσεσ απο πιτσα φαν τισ μεγαλεσ με απολα μεσα !!και πηραμε και μερικεσ μπυρεσ !!αργοτερα ηρθε και η φιλη τοθ με την ξαδερφη τησ και καναμε κινηματογραφική βραδυαΌποιος θέλει να σχολιάσει κάτι σχετικά με τη www.bourdela.tv/content/view/2828/1/]νέα ταινία της Sirina[/url], εδώ.