Επισκέπτης
αυτα ειναι..
μην τυχον & χασουν οι κουτσομπολες καμια εκπομπη..
ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
αυτα ειναι..
Ποιος έριξε την πρώτη παιξιά;
Να φανερωθεί αμέσως
Κυκλοφόρησε η ταινία.
αυτα ειναι..
μην τυχον & χασουν οι κουτσομπολες καμια εκπομπη..
ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
εχω μινι μαρκετ φιλε ηρθε σημεραΔεν υπαρχει σε κανενα περιπτερο ακομα...
Trailer απ' ό,τι ξέρω δε θα βγει, όχι.trailer δεν υπαρχει?
Και υπαρχει κοσμος που τα βλεπει ρε πουστη μουμεγαλύτερη καργιόλα από την παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής αμφιβάλλω αν υπάρχει!
Τσοντα με Ελληνιδες
Φοιτητριες Ελληνιδες
και το 'Ελληνιδες' με μαυρα γραμματα να ξεχωριζει.........
Λες και μιλατε για τιποτα θεες.....
Μαλλον επειδη οι μπαζοφιλοι ειναι εκατομμυρια σε αυτη τη χωρα........πουλαει ο τιτλος να γραφει Ελληνιδα.
φιλε εχεις δικιο στα παραπανω.αλλα επειδη και εγω την ειδα την ταινια δεν ανταποκρινετε και πολυ στην πραγματικοτητα για την διαφημηση και το ντορο που εγινε.απο οτι καταλαβα θα βγει μαλλον και μια δευτερη ακομα ταινια με αυτο το τιτλο,απο οτι ειδα και στα backstage,θελουν να κανουν 2 κονομες οι τυποι και καλα κανουν,ετσι και αλλιως για να βγαλουν φραγκα τις κανουν τις ταινιες.η μιση σχεδον ταινια αναλωνετε με τις μαλακιες τις κριτικης επιτροπης.ο γκουζγκουνης δεν πεταξε καμια καλη ατακα,απο οτι καταλαβα δεν υπηρχε σεναριο και οι τυποι αυτοσχεδιαζαν.τη σαντρα την εβλεπα και την λυπομουν,ισως επηρεαστικα απο την εκπομπη τις τατιανας.θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η κασσανδρα ειναι μουναρα,και η επομενη ταινια θα πουληθη μονο και μονο διοτι ολοι θα θελουν να την δουνε να γαμιετε.Καλησπέρα συναγωνιστές. Θα γράψω μία κριτική για την ταινιούλα μιας και μόλις τώρα την παρακολούθησα για να δώσω μία ιδέα του τι θα παρακολουθήσετε (εάν το παρακολουθήσετε). Να σημειωθεί ότι η κριτική είναι υποκειμενική εκτός από τα εντελώς περιγραφικά σημεία της. Αμα θέλετε να κράξετε κράξτε ελευθέρως απλά το λέω για να είμαι καλυμμένος.
Μέρος Α. Η ταινία αποτελείται απο 6 σκηνές.
Σκηνή 1η: Οντισιόν που παρουσιάζουν τις κοπέλες. Αξίζει για τους νοσταλγούς των Γκουζγκουνοταινιών. Όχι καμία φοβερή ατάκα αλλά θυμίζει εποχές.
Σκηνή 2η: Ο καράφλας γαμάει την Δήμητρα. Καλά ελληνικά μιλάει η μαντάμ αλλά δεν παίρνω κι όρκο για την υπηκοότητα. Η σκηνή περιέχει ΜΟΝΟ anal. Δυνατό κι ωραίο με πολύ καλή υποκριτική από την κοπελιά (για τα δικά μας δεδομένα πάντα. Δεν είναι και Tory Lane)
Σκηνή 3η: Ο Βαρβάτος μαζί με την Tarra White και την Franzesca Gallardo (aka Zuzana Suzana και λοιπά) βιάζουν (και καλά) την Elisa. Αρκετά rough σκηνή με δυνατό λεσβιακό. Δεν πιάνονται λες και ξεψειρίζονται όπως πολύ σωστά είχε πει ένας συναγωνιστής για προηγούμενη ταινία. Γλυφομούνια γλυφοκώλια γαμήσι με strapon και τα συναφή.
Σκηνή 4η: Ο Γκουζγκούνης παραδίδει μαθήματα στις κοπέλες για το σεξ. Χαζομαρούλες και ατάκες μικρής σημασίας.
Σκηνή 5η: Λεσβιακό της Angelika με την Elisa. ΙΣχύει ότι είπα και πριν. Δυνατό ωραίο λεσβιακό.
Σκηνή 6η: Το παραπάνω λεσβιακό εξείσσεται σε γαμήσι αφού μπαίνει στο παιχνίιδι ο Ζαφείρης.
Μέρος Β. Προσωπικές εντυπώσεις.
Τα συν: 1.Φοβερές γκόμενες. Ειδικά η Angelika και η Κασσάνδρα (100% Ελληνίδα) είναι μούναροι ολκής!!!!
2.Για τα επίπεδα της Sirina αυτή η ταινία είναι κατ'εμέ ότι καλύτερο έχουν βγάλει. Οι γκόμενες γαμιούνται πολύ σωστά και υποκρίνονται γαμάτα.
3.Χωρίς να είμαι ειδικός μου φάνηκαν καλύτερα τα σκηνοθετικά τερτίπια. Καλύτερος φωτισμός, καλύτερα πλάνα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Τα πλην: 1.Η Κασσάνδρα δε γαμιέται. Αυτό με ξενέρωσε τρελά γιατί μόλις την είδα έπαθα ΜΟΥΝΟΠΛΑΚΑ!!! Ελπίζω να γαμηθεί στο επόμενο επεισόδιο.
2.Επίσης δε γαμιέται η Σάντρα (στ'αρχίδια μου), μια μαύρη ονόματι Keisha (και πάλι στ'αρχίδια μου) και δε γαμάει ο Γκουζγκούνης. Καλύτερα
κιόλας μη μας πάθει και τίποτα ο άνθρωπος.
Σύνοψη: Κατ'εμέ πάντα, μια πολύ καλή ταινία για τα επίπεδα Sirina με βελτιωμένα τα προβλήματα των προηγούμενων η οποία αξίζει για τη δική μου
τουλάχιστον συλλογή.
Καλή διασκέδαση!
Συμφωνω σε οτι γραφεις και εγω τις εχω αγορασει ολες τις ταινιες απο περιπτερο της περιοχης μου και αντι βελτιωση στην τελευταια,διαπιστωνω την κατιουσα στην ποιοτητα...και οχι μονο.φιλε εχεις δικιο στα παραπανω.αλλα επειδη και εγω την ειδα την ταινια δεν ανταποκρινετε και πολυ στην πραγματικοτητα για την διαφημηση και το ντορο που εγινε.απο οτι καταλαβα θα βγει μαλλον και μια δευτερη ακομα ταινια με αυτο το τιτλο,απο οτι ειδα και στα backstage,θελουν να κανουν 2 κονομες οι τυποι και καλα κανουν,ετσι και αλλιως για να βγαλουν φραγκα τις κανουν τις ταινιες.η μιση σχεδον ταινια αναλωνετε με τις μαλακιες τις κριτικης επιτροπης.ο γκουζγκουνης δεν πεταξε καμια καλη ατακα,απο οτι καταλαβα δεν υπηρχε σεναριο και οι τυποι αυτοσχεδιαζαν.τη σαντρα την εβλεπα και την λυπομουν,ισως επηρεαστικα απο την εκπομπη τις τατιανας.θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η κασσανδρα ειναι μουναρα,και η επομενη ταινια θα πουληθη μονο και μονο διοτι ολοι θα θελουν να την δουνε να γαμιετε.
σε γενικες γραμμες πρεπει οι μαγκες τις σιρινας να δωσουν λιγο ποιοτητα-ποσοτητα ακομα,γιατι τους βλεπω οτι αρχιζουν και περνουν το δρομο τις αρπαχτης,και επειδη ο κοσμος καταλαβαινει την αρπαχτη,τα πραγματα θα ειναι δυσκολα μετα γιαυτους.
εχω αγορασει ολες τις ταινιες απο το περιπτερο,μονο και μονο για να στηριξω την προσπαθεια τους,αλλα αν συνεχισουν την ιδια κατασταση,δεν βλεπω να υπαρχει αλλη στηριξει.η εκδικηση τις νυφη κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη ταινια τους μεχρι τωρα.
Ωραία περιγραφή/κριτική lucky_striker!Καλησπέρα συναγωνιστές. Θα γράψω μία κριτική για την ταινιούλα μιας και μόλις τώρα την παρακολούθησα για να δώσω μία ιδέα του τι θα παρακολουθήσετε (εάν το παρακολουθήσετε). Να σημειωθεί ότι η κριτική είναι υποκειμενική εκτός από τα εντελώς περιγραφικά σημεία της. Αμα θέλετε να κράξετε κράξτε ελευθέρως απλά το λέω για να είμαι καλυμμένος.
Μέρος Α. Η ταινία αποτελείται απο 6 σκηνές.
Σκηνή 1η: Οντισιόν που παρουσιάζουν τις κοπέλες. Αξίζει για τους νοσταλγούς των Γκουζγκουνοταινιών. Όχι καμία φοβερή ατάκα αλλά θυμίζει εποχές.
Σκηνή 2η: Ο καράφλας γαμάει την Δήμητρα. Καλά ελληνικά μιλάει η μαντάμ αλλά δεν παίρνω κι όρκο για την υπηκοότητα. Η σκηνή περιέχει ΜΟΝΟ anal. Δυνατό κι ωραίο με πολύ καλή υποκριτική από την κοπελιά (για τα δικά μας δεδομένα πάντα. Δεν είναι και Tory Lane)
Σκηνή 3η: Ο Βαρβάτος μαζί με την Tarra White και την Franzesca Gallardo (aka Zuzana Suzana και λοιπά) βιάζουν (και καλά) την Elisa. Αρκετά rough σκηνή με δυνατό λεσβιακό. Δεν πιάνονται λες και ξεψειρίζονται όπως πολύ σωστά είχε πει ένας συναγωνιστής για προηγούμενη ταινία. Γλυφομούνια γλυφοκώλια γαμήσι με strapon και τα συναφή.
Σκηνή 4η: Ο Γκουζγκούνης παραδίδει μαθήματα στις κοπέλες για το σεξ. Χαζομαρούλες και ατάκες μικρής σημασίας.
Σκηνή 5η: Λεσβιακό της Angelika με την Elisa. ΙΣχύει ότι είπα και πριν. Δυνατό ωραίο λεσβιακό.
Σκηνή 6η: Το παραπάνω λεσβιακό εξείσσεται σε γαμήσι αφού μπαίνει στο παιχνίιδι ο Ζαφείρης.
Μέρος Β. Προσωπικές εντυπώσεις.
Τα συν: 1.Φοβερές γκόμενες. Ειδικά η Angelika και η Κασσάνδρα (100% Ελληνίδα) είναι μούναροι ολκής!!!!
2.Για τα επίπεδα της Sirina αυτή η ταινία είναι κατ'εμέ ότι καλύτερο έχουν βγάλει. Οι γκόμενες γαμιούνται πολύ σωστά και υποκρίνονται γαμάτα.
3.Χωρίς να είμαι ειδικός μου φάνηκαν καλύτερα τα σκηνοθετικά τερτίπια. Καλύτερος φωτισμός, καλύτερα πλάνα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Τα πλην: 1.Η Κασσάνδρα δε γαμιέται. Αυτό με ξενέρωσε τρελά γιατί μόλις την είδα έπαθα ΜΟΥΝΟΠΛΑΚΑ!!! Ελπίζω να γαμηθεί στο επόμενο επεισόδιο.
2.Επίσης δε γαμιέται η Σάντρα (στ'αρχίδια μου), μια μαύρη ονόματι Keisha (και πάλι στ'αρχίδια μου) και δε γαμάει ο Γκουζγκούνης. Καλύτερα
κιόλας μη μας πάθει και τίποτα ο άνθρωπος.
Σύνοψη: Κατ'εμέ πάντα, μια πολύ καλή ταινία για τα επίπεδα Sirina με βελτιωμένα τα προβλήματα των προηγούμενων η οποία αξίζει για τη δική μου
τουλάχιστον συλλογή.
Καλή διασκέδαση!