Νέα

Κυκλοφορεί «Ο Ταξιτζής» (δεύτερη τσόντα με Ελληνίδες)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
edit
εκ παραδρομης εγραψα ffm αντι για mmf

PA-NTOU7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τις περουκες γιατι τις φορανε???Μαλλον για να μην τις γνωρισουν οι γνωστοι τους.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Λογική συντηρητική/φασίζουσα, επαρχιώτικη, μικοραστική, υπανάπτυκτη, κομπλεξική, κακόγουστη τελικά και εντελώς ανατριχιαστική και αηδιαστική όπως τα μουστάκια των μαστουρωμένων από λιβάνι μαυροφορεμένων γιαγιάδων στις πρωινές (μιλάμε για χαράματα :grin:) λειτουργίες της Κυριακής και στις συνάξεις του "Σωτήρα" κατά του χαράγματος του Αντίχριστου, της παγκοσμιοποίησης και των εχθρών της πατρίδας.
χατζηστεφανικο κειμενο εντελως!

dilgre

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να είναι καλά ο ταξιτζής και τσοντούλα είδα και γέλασα πολύ! Καλές οι προσπάθειες αλλά οι Ελληνίδες θέλουν ακόμα βελτίωση.....
Ο γιατρός μεγάλη απώλεια....!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Τα behind the scenes αξιζουν, εχουν πλακα. Κατα τ'αλλα, εγω το πρωτο 20λεπτο εχω δει..αυτο το μελαχροινακι που το βρηκανε;; αυτο το πραμα το σκισε με κανε με ρανε με, λες και το διαβαζε ορθια απο ενα χαρτι ηταν να πουμε, καραμπινατη υποκρισια που ξενερωνε (εμενα τουλαχιστον..). Να ταν και πιο σφριγηλη λιγο η πατσοκοιλια..

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
παιδιά στην ταινία "μια παρθένα στα μπουζούκια", ποια είναι η μελαχρινή τύπισα "Μαρία", παίζει στην πρώτη σκηνή με τον κύπριο και στην σκηνή του βιασμού στο garage όπου κάνει και DP?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
τραβα τραβα  να βλεπει ο μαλακας που θα μου πει οτι δεκανω και καλες πιπες......γαμω τις ατακες .στο πρωτο γαμησι της ταινιας :rockon: :rockon:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Τον είδα και εγώ τον ταξιτζή!!!! Οι δύο πρώτες σκηνές με τις ελληνίδες είναι όλα τα λεφτά!!! Οι άλλη με Gallardo και Nataly μούφα. Θέλουμε μόνο ελληνίδες ξεκωλιάρες!!!  :rockon: :rockon:
sirina = respect

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
παιδεια καλημερα, να ρωτησω κατι εκτος απο Ελενα & Φρατζεσκα πεζει τπτ απο αυτες τις ταινιες? πχ Η μελαχρινη που επεζε στο σε αυτη με τισ αθλητριες ή οι 2 κοπελες που κανουνε τις φυτιτριες???

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
τελικα βιζιτες κανουν τα μωρα ξερουμε??

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Η γκομενα που παιζει στη πρωτη σκηνη ειναι για γελια  :jerking:
Δεν το κατεχει με την καμια, ειναι μπαζακι και οταν μιλαει ειναι λες και τις τα υπαγορευουν απο ακουστικο.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
εγω παντος εδωκιμασα Καλαρντο σε γνωστο κεντρικο χοτελι και η κοπελα ειανι παρα πολυ καλη. Αναμενω  καινουριο της τουρ. ΑΑΑΑΑΑ ειχα παει και στο σεξ φεστβαλ οπου και πηρα απο την ιδια αυτογραφο την ταινια και η πλακα η μεγαλη ειναι που την ρωτω αν  με θηματε και ο δικος μας τιπος γκουζγκουνης (ο οποιος πρεπει να ειναι και γαμω τα ατομα το παλικαρι)με κοιταει πονηρα και αστειευομενα κλινει ματι και γερνει το κεφαλι σαν να μου ελεγε  "πονηρουλη το εσφιξες το γκομενακι εεεε !!!!" Ακομα τον σκεφτομαι και γελαω  χαχαχα ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τον είδα και εγώ τον ταξιτζή!!!! Οι δύο πρώτες σκηνές με τις ελληνίδες είναι όλα τα λεφτά!!! Οι άλλη με Gallardo και Nataly μούφα. Θέλουμε μόνο ελληνίδες ξεκωλιάρες!!!  :rockon: :rockon:
sirina = respect
Ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θεωρω οτι οι ξενες ηταν μια κλαση ανωτερες απ τις δικες μας. Σαν να συγκρινεις τσαμπιονς λιγκ με σουπερ λιγκα.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδες εχω μια απορια.............εκεινος ο τυπος που δηθεν γαμαει,στον ταξιτζη και στην προηγουμενη, εκεινου που δεν του σηκωνετε το καυλι......με πια κρητιρια τον εβαλαν να παιξει...?
μαλλον πρεπει να εχει βυσματακι
θα τρελαθω ρε πουστη μου

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ρε παιδες εχω μια απορια.............εκεινος ο τυπος που δηθεν γαμαει,στον ταξιτζη και στην προηγουμενη, εκεινου που δεν του σηκωνετε το καυλι......με πια κρητιρια τον εβαλαν να παιξει...?
μαλλον πρεπει να εχει βυσματακι
θα τρελαθω ρε πουστη μου

εχω δει μονο το ταξιτζη, ποιον εννοεις;; τον ξενο που αφησε το ζαφειρι να παρει ματι; το συναδελφο (της βαρδιας) ή τον αλλο; με το θαλασσι πουκαμισο στο τελος που μοιαζει με αλβανο;  :grin:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εχω δει μονο το ταξιτζη, ποιον εννοεις;; τον ξενο που αφησε το ζαφειρι να παρει ματι; το συναδελφο (της βαρδιας) ή τον αλλο; με το θαλασσι πουκαμισο στο τελος που μοιαζει με αλβανο;  :grin:
στην τελευταια σκηνη στον ταξιτζη,,,ειναι ο κυπριος ο βαρβατος και αυτος ο λουλις που λεω,που τις γαμανε πανω στο τραπεζ,,πιο πολυ απειλη παρα γαμαει,,,,,μα δεν τον δειχνει να χυνει καν το μαλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom