Νέα

Κυάλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salzburg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Γεια σας . Θελω να ρωτησω αν ασχολειται κανεις απο εδω με κυαλια , τηλεσκοπια και γενικα παρακολουθησεις και "ματι" με τα οργανα αυτα.
Βασικα θελω να αγορασω κυαλια 20χ50 η 20χ70 αλλα απο τα site που μου βγαζει το ψαχτηρι του google τα περισσοτερα καταστηματα ειναι στην Θεσσαλονικη!!
Μηπως ξερει καποιος καποιο καταστημα εδω στην Αθηνα που να εχει καλη συλογη με κυαλια και οχι 2-3 κοματια;
Ευχαριστω.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Φίλε μου έπεσες στον ειδικό.....Σου συντιστώ μόνο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Στουρνάρη και Πατησίων γωνία στον 1ο όροφο έχει τηλεσκόπια, με τιμές που αρχίζουν απο 99 ευρώ. Εχω πάρει το μεγάλο με 250 ευρώ και γαμάει και δέρνει.

Βλέπεις μουνότριχα απο το απέναντι χωριό!

Δες εδώ.....

κι εδώ............

OP
OP
S

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
σε ευχαριστω για την βοηθεια , αλλα τα κυαλια που εχει ο παπασωτηριου δεν εχουν 20 φορες μεγεθυνση που θελω.παντως το σιτε αυτο δεν μου το εβγαζε το ψαχτηρι γιατι γραφει το κυαλια με ι . θα δοκιμασω να ψαξω στο κιαλια μηπωσ βρω κατι

OP
OP
S

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
εχω δει καποια κυαλια της YUKON ρωσικα τα οποια υπαρχουν σε μαγαζια στην θεσσαλονικη και μπορω να τα παραγγειλω βεβαια αλλα επειδη ειναι 30χ50 με ορατο πεδιο 33μετρα στα 1000 μετρα δεν ξερω αν θα μπορω να δω χωρις τριποδα

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ενα μαγαζι το καλυτερο που εχο δει στον πειραια.Οπωσ φευγεις απο το σταθμο του τραινου και πασ προσ τον ΟΛΠ πριν τη στροφη στον ολπ ειναι πανω στο δρομο Νομικος λεγεται νομιζω εχει και τηλεσκοπια κλτ.εχω παρει τηλεσκοπιο οχι για μοπυνοτριχεσ που ειπε ο προηγουμενος αλλα για το διαστημα...
καλες αγορες...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Aυτή την εβδομάδα το ΜΑΚΡΟ έχει μια ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για φορητά κιάλια με ενσωματωμένη ψηφιακή μηχανή 1,3 ΜΡ που φωτογραφίζει ότι βλέπεις... μόνον με 20 ευρώ !!!

OP
OP
S

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
στον νομικο στον Πειραια εχω παει , δοκιμασα κατι κυαλια που ειχε με μεταβλητη μεγεθυνση 12-36χ70
αλλα ειχαν μικρο οπτικο πεδιο , μολισ 55μ στα 1000μ
στην 12χ οποτε στην μεγαλη μεγεθυνση ειχες πολυ μικρο
οπτικο πεδιο και η εικονα ετρεμε πολυ .
χωρις υπερβολη καποια γραμματα σε μια πινακιδα που δεν μπορουσα να διακρινω τι γραφει στο 12χ δεν μπορουσα ουτε στην πιο μεγαλη μεγεθυνση

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
στην 12χ οποτε στην μεγαλη μεγεθυνση ειχες πολυ μικρο οπτικο πεδιο και η εικονα ετρεμε πολυ .

Στις μεγαλύτερες μεγενθύνσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η χρήση τρίποδα για σταθερότητα...

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τρελενομε για ματι για πιτε καμια ακρι κανενα μερος

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου έπεσες στον ειδικό.....Σου συντιστώ μόνο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Στουρνάρη και Πατησίων γωνία στον 1ο όροφο έχει τηλεσκόπια, με τιμές που αρχίζουν απο 99 ευρώ. Εχω πάρει το μεγάλο με 250 ευρώ και γαμάει και δέρνει.

Βλέπεις μουνότριχα απο το απέναντι χωριό!

Δες εδώ.....

κι εδώ............

φιλε παρηγγειλα το δευτερο D60/F700 αμα το δοκιμασω θα σας πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom