Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
Υπάρχει πλούτος στη Ρωσία... Δεν είπε κανένας το αντίθετο... αλλά υπάρχει για τους λίγους... όχι για το λαό... μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα... Έχω γνωστούς Ρώσους και Ρωσίδες και ξέρουμε για τους μισθούς και τις συντάξεις των 100-150 ευρώ... Έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα...
προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με 100 ευρω μισθο. μάλλον μιλάς για παλιοτερα χρόνια.αλλα εγώ είπα για μεγάλες πόλες, εκει δεν υπάρχει με τίποτα αυτο που είπες. συντάξεις με το νόμο δεν μπορουν να ειναι κάτω απο 8 και κάτι  χλδ. ρουβλια (200 ευρω και κάτι) στη Ρωσια και κάτω από 12 και κάτι (δλδ 300 και) στη Μόσχα.και όχι μετά από 200 χρόνια δουλειάς, αλλα μόλης μετά από 5! είναι λίγο, αλλα +τη πρόνια + το ότι αυξάνεται κάθε χρόνο, σε καλό δρόμο είναι.

σε όλες της χωρες του κόσμου πολλυ χρημα είναι για λίγους, το πρόβλημα της Ρωσίας είναι το ποτό, γιατι δουλεις υπάρχει πολλες (έχει τρομερη ελλειψη εργατικών χεριών), παντου ζητάνε υπαλλήλους.όποιος έχει χέρια και όρεξη, είναι καλά.
σορρι, απο που ακριβώς είναι οι φίλοι σου-ρωσοι?

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
...με ξενέρωσες λίγο  :-
γιατί η προηγούμενη συνάδελφός σου με την 7μελή οργιαστική παρτούζα μας είχε φτιάξει καλά !
εεεε...τότε πρέπει να σκεφτω κάτι κι'γω..Χιονάτη με 7 νάνους, ας πούμε :2funny: :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με 100 ευρω μισθο. μάλλον μιλάς για παλιοτερα χρόνια.αλλα εγώ είπα για μεγάλες πόλες, εκει δεν υπάρχει με τίποτα αυτο που είπες. συντάξεις με το νόμο δεν μπορουν να ειναι κάτω απο 8 και κάτι  χλδ. ρουβλια (200 ευρω και κάτι) στη Ρωσια και κάτω από 12 και κάτι (δλδ 300 και) στη Μόσχα.και όχι μετά από 200 χρόνια δουλειάς, αλλα μόλης μετά από 5! είναι λίγο, αλλα +τη πρόνια + το ότι αυξάνεται κάθε χρόνο, σε καλό δρόμο είναι.

σε όλες της χωρες του κόσμου πολλυ χρημα είναι για λίγους, το πρόβλημα της Ρωσίας είναι το ποτό, γιατι δουλεις υπάρχει πολλες (έχει τρομερη ελλειψη εργατικών χεριών), παντου ζητάνε υπαλλήλους.όποιος έχει χέρια και όρεξη, είναι καλά.
σορρι, απο που ακριβώς είναι οι φίλοι σου-ρωσοι?

Από Donetsk είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζω και η μητέρα μιας φίλης μου κάπου δίπλα στο Ταταρστάν... Ραμπεναλτσινλί  :2funny: κάπως έτσι...
Sorry τότε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στην Ρωσία γιατί όλες οι κοπέλες είναι εδώ και έχουν γεμίσει τα στριπ τίζ και τα μπουρδέλα... Από όλες τις χώρες υπάρχουν τέτοιες κοπέλες... και Ελληνίδες πολλές σε άλλες χώρες... αλλά αυτό που γίνετε με τις Ρωσίδες είναι άλλο πράγμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Υπάρχει πλούτος στη Ρωσία... Δεν είπε κανένας το αντίθετο... αλλά υπάρχει για τους λίγους... όχι για το λαό... μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα... Έχω γνωστούς Ρώσους και Ρωσίδες και ξέρουμε για τους μισθούς και τις συντάξεις των 100-150 ευρώ... Έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα...
Η σε δουλευουν οι φιλοι σου οι ρωσοι η λες μουφες.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Από Donetsk είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζω και η μητέρα μιας φίλης μου κάπου δίπλα στο Ταταρστάν... Ραμπεναλτσινλί  :2funny: κάπως έτσι...
Sorry τότε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στην Ρωσία γιατί όλες οι κοπέλες είναι εδώ και έχουν γεμίσει τα στριπ τίζ και τα μπουρδέλα... Από όλες τις χώρες υπάρχουν τέτοιες κοπέλες... και Ελληνίδες πολλές σε άλλες χώρες... αλλά αυτό που γίνετε με τις Ρωσίδες είναι άλλο πράγμα...

παραθέτο στο δικό μου μήνυμα... έκανα λάθος... Το Donetsk είναι Ουκρανία και όχι Ρωσία...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε master21 όρεξη έχεις τώρα? Πάρε θέση, πες αυτά που ξέρεις και μη πετάγεσαι έτσι απλά να πεις τη μαλακία σου...
Κατωτερη συνταξη στην Ρωσια ειναι 220 ευρω.Βασει νομου παντα.Τωρα πως παιρνουν οι φιλοι σου 100-150 ενας θεος ξερει.Εκτος αν καταλαβες εσυ κατι λαθος.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Κατωτερη συνταξη στην Ρωσια ειναι 220 ευρω.Βασει νομου παντα.Τωρα πως παιρνουν οι φιλοι σου 100-150 ενας θεος ξερει.Εκτος αν καταλαβες εσυ κατι λαθος.

Έκανα παράθεση παραπάνω ότι το Donetsk είναι Ουκρανία και όχι Ρωσία... ίσως εκεί είναι το λάθος μου... Δεν το παίζω παντογνώστης αλλά δεν μπορεί από την μια μέρα στην άλλη η Ρωσία να έγινε ξαφνικά Αυστραλία... Σαφώς έχουν καλύτερη (πλέον) οικονομία από εμάς αλλά δεν έγινε και ο παράδεισος για να πάμε όλοι Ρωσία μη χάσουμε τους τρελούς μισθούς... Και επίσης διαφωνώ κάθετα με τη Νάντια ότι το πρόβλημα της Ρωσίας είναι το ποτό... Όλοι ξέρουμε ότι οι Ρώσοι είναι του ποτού... αλλά δεν μπορεί με τόσα εκατομμύρια κόσμο, να είναι αυτός ο λόγος της διαμόρφωσης της οικονομίας... κάτι άλλο φταίει...

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
εεεε,bignick14, εγώ για Ρωσία μιλάω κι'συ για Δονέτσκ που είναι άλλη ΄χωρα! :2funny: :2funny: :2funny:
το άλλο που είπες, δεν κατάλαβα τη ειναι...μάλλον μιά μικρη πόλη. ενω εγω μίλησα για μεγάλες και δεν είπα πουθενα ότι δεν υπάρχει φτωχια σε μικρες  περιοχές.
βασικά οι ρωσίδες έχουν μίνει λίγες στην Ελλάδα (εκτος αυτες που κάναν οικογένια),περισσότερες απο Ουκρανία, Μολδαβία. μη τα μπερδέυεις πάλι :2funny: τωρα τη λεει κάθε μία...είναι άλλο. ταυτότητα δεν μπορεις να ζητήσεις. εδώ σε μας που καταλαβαίνουμε λένε καμιά φορά ψέμα.δεν θα πουν στον ξένο? ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Το Δονετσκ δεν ειναι Ρωσια αλλα Ουκρανια Και ειναι γεγονος οτι ρωσιδες δεν ερχονται  Ελλαδα για δουλεια

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μιας και το θεμα υποτιθεται οτι ειναι οι πουτανες ,ρωσιδες σε μπουρδελα ειναι αρκετα λιγες οι πιο πολλες ειναι ρουμανες,αλβανιδες,βουλγαρες και καποιες απο πρωην εσσδ που λενε οτι ειναι ρωσιδες επειδη μιλανε ρωσικα   ...

τωρα για εξω εγω ξερω αρκετους 50ρηδες (αλλα και νεοτερους) που εχουν παντρευτει ρωσιδες η ουκρανες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

γενικα οι ρωσιδες απο τα λιγα που ξερω ερχονται το καλοκαιρι στα νησια για τουρισμο κι απο κει και περα οι ομορφες πανε αλλου για ''δουλεια'' σε χωρες της ευρωπης με πιο υψηλο οικονομικο επιπεδο απ το δικο μας...

τωρα για βιζιτες δεν ξερω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η βλακεια ορισμενων ειναι οτι ουκρανεζες,μολδαβες,λευκορωσιδες,καζακστανες τις βαφτιζουν ολες ρωσιδες.Δεν ειναι ετσι.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
Ρωσία να έγινε ξαφνικά Αυστραλία
όχι βέβαια.και δεν νομίζω ότι θα γίνει και ποτέ.
οι τρελοι μισθοι υπάρχουν, σαφός,και είναι μεγαλύτεροι απο αντιστοιχους στην Αυστραλία, αλλά για τους στελέχους μεγαλοεταιρειων. γενικώς υπάρχει μεγάλη ανισότητα στα εισοδήματα.
Και επίσης διαφωνώ κάθετα με τη Νάντια ότι το πρόβλημα της Ρωσίας είναι το ποτό...
και όμως, αυτό είναι το μεγαλύτερο.στην επαρχεια, όχι στη Μόσχα.

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς οι μόνες πραγματικές Ρωσίδες που έχουν απομείνει είναι κάποιες μπουρούχες ηλικίας άνω των 50 ετών,απομεινάρια του πρώην ανατολικού μπλοκ που πέρασε η μπογιά τους και δεν μπορούν να πάνε πουθενά αλλού.Οι νεότερες αφενός δεν έχουν σε μεγάλο ποσοστό ανάγκη να γίνουν ιερόδουλες μιας και έπειτα από το 2002 η Ρωσία γνωρίζει τρομερή ανάπτυξη,αφετέρου αν αποφασίσουν τελικά και γίνουν θα ασκήσουν το επάγγελμα σε χώρες που ακόμα ρέει το χρήμα...
Μερικές δε ρωσόφωνες ανατολικές που καπηλεύονται τα χαρίσματα,την ιστορία και τον ντόρο που υπάρχει γύρω από τη λέξη ''Ρωσίδα''εγώ προσωπικά τις κοροϊδεύω,μιας και όποιος ξέρει έστω και λίγα ρωσικά τις καταλαβαίνει από τη προφορά τους μόλις ανοίξουν το στόμα τους.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007

Ο  πιό σωστός είναι ο " master21 " σε δυό σειρές τα λέει όλα καί ορθά. Σιγά μην είναι Ρωσίδες οι βρωμαλβανίδες - βρωμορουμάνες -βρωμοβουλγάρες καί υπόλοιπες βρωμιάρες. Η Ρωσίδα είναι Αριστοκράτισα. Das Ende, SERAPIS.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
τις καταλαβαίνει από τη προφορά τους μόλις ανοίξουν το στόμα τους.
δεν είναι πάντα έτσι.Οσετία(βόρεια) δεν είναι Ρώσια? η Καλμίκια...το πως μιλάνε εκει, είναι άλλο πράγμα,ειδικά ντόπιοι, όχι οι ρώσοι.
ενω μερικές σε εθνικότητα ρωσίδες, αλλα άλλες επικοοτητας μπορει να μηλουν πολύ καθαρά.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ο  πιό σωστός είναι ο " master21 " σε δυό σειρές τα λέει όλα καί ορθά. Σιγά μην είναι Ρωσίδες οι βρωμαλβανίδες - βρωμορουμάνες -βρωμοβουλγάρες καί υπόλοιπες βρωμιάρες. Η Ρωσίδα είναι Αριστοκράτισα. Das Ende, SERAPIS.
Σωστός!!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

σαν το καφέ της χαράς γίναμε... το μόνο που δεν κατάλαβα είναι, ποιος είναι ο Φατσέας...
είπαμε... έκανα λάθος... Το Donetsk είναι Ουκρανία και όχι Ρωσία... Και βέβαια όλοι μας γουστάρουμε με χίλια Ρωσίδες γιατί είναι από τις ομορφότερες και ποιο σέξυ γυναίκες...
Ο master21 δεν είπε τίποτα για βουλγάρες-ρουμάνες-αλβανίδες κ.τ.λ... εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα... κανένας δεν λέει αυτές Ρωσίδες... Το μπέρδεμα γίνετε με τις Ουκρανές,Μολδαβές κτλ... αυτές έχουν καταλάβει ότι οι Ρωσίδες μετράνε περισσότερο και μας λένε ψέματα...

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αυτο ισχυει ρωσιδες δεν υπαρχουν πια στην ελλαδα που να δουλευουν ιεροδουλες μπορει να ειναι αλλα μετρημενες στα δαχτυλα.Ακομα κι αυτες που ασκουν το επαγγελμα αυτο σιγα μην ερθουν ελλαδα υπαρχουν καλυτερες χωρες οπου θα βγαλουν πολυ γρηρορα και πολλα λεφτα.Οσο για την Ρωσια ναι μεν εχει αναπτυξη αλλα οι ανθρωποι ζουν οχι ολοι οπως ζουσαν επι εποχης ΕΣΣΔ η μοσχα ειναι ακριβη μεχρι αηδιας οπως και η αγια πετρουπολη τι να πας να κανεις ολα ειναι για τους πλουσιους .Μπορει να υπαρχουν πραματα πολλα και ωραια αυτο που λεμε απ ολα οτι γουσταρεις αλλα ειναι για τους λιγους οχι για εναν απλο ανθρωπο αυτο εστι καπιταλισμος.Αμα βγεις εκτος μοσχας και αγιας πετρουπολης εκει θα δεις τι γινεται τι δρομους εχουν τι κτιρια ολα παλια χωρις να τα φτιαξουν τι να λεμε τωρα ζουνε οι λιγοι εις βαρος των πολλων τωρα οποιος εχει φραγκα και καλη δουλεια θα περασει καλα.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οι ουκρανες παντως θεωρουν βρισια να τις πεις ρωσσιδες :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom