You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 797
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλη βδομαδα μανΤην καλημερα μου και καλη εβδομαδα σε ολους !!!!!!!!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εχω την τιμη και την χαρα να ανακοινωσω δημοσια οτι το μελος με νικ "Αχαχουχας" εχει κερδισει απο ορισμενα μελη(ξερει ο ιδιος..ποια μελη θα του δωσουν το επαθλο).... ενα δωρεαν πηδημα σε μαγαζι(μπουρδελο)!!!Μια μικρη ανταμοιβη, καθοτι ειναι παλιο και ιστορικο μελος σε ολα τα φορουμ με τον αγοραιο ερωτα!!!Ελπιζω να το δεχτει και να μην το παραξηγησει, καθοτι απο αυτα που μας γραφει συνεχεια στο διαδικτυο ..... δεν πηγαινει σε μπουρδελα για να κανει σωματικες εκτονωσεις!!!Θα εχουμε την δυνατοτητα..... αν το δεχτει να διαβασουμε απο την εργαζομενη που θα επισκεφτει και μια αληθινη κριτικη και οχι εικονικη(φανταστικη) που γραφει ο Αχαχουχας για αλλους!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Επειδη εγω δεν παω και δεν εχω κεφια να παω αν στην παραχωρησω θα γκρινιαζεις οτι σε δουλευω και μονο τετοιο σκοπο δεν εχωΕχω την τιμη και την χαρα να ανακοινωσω δημοσια οτι το μελος με νικ "Αχαχουχας" εχει κερδισει απο ορισμενα μελη(ξερει ο ιδιος..ποια μελη θα του δωσουν το επαθλο).... ενα δωρεαν πηδημα σε μαγαζι(μπουρδελο)!!!Μια μικρη ανταμοιβη, καθοτι ειναι παλιο και ιστορικο μελος σε ολα τα φορουμ με τον αγοραιο ερωτα!!!Ελπιζω να το δεχτει και να μην το παραξηγησει, καθοτι απο αυτα που μας γραφει συνεχεια στο διαδικτυο ..... δεν πηγαινει σε μπουρδελα για να κανει σωματικες εκτονωσεις!!!Θα εχουμε την δυνατοτητα..... αν το δεχτει να διαβασουμε απο την εργαζομενη που θα επισκεφτει και μια αληθινη κριτικη και οχι εικονικη(φανταστικη) που γραφει ο Αχαχουχας για αλλους!!!
Πες μου εσυ λοιπον που θες να την παραχωρησω .....
Νισαφι πια ρε.... σε δουλευουν και ξεπουλας τα παντα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Η κριτικη ειναι το σκηνικο οπως το φανταστηκα στο μυαλο μου μεσα απο τις μαρτυριες φημες κτλ κτλ κτλ
και εδωσα και εναν χιουμοριστικο τονο σε ολη την ιστορια απλα
Δεν εχω προθεση να σε θιξω οπως κανεις εσυ με μενα ξεπουλωντας τα παντα για μια ηλιθια αποδοχη
Θα με φερεις σε σημειο να σε βρισω και δεν το θελω γιατι σεβομαι τα χρονια σου και την οποια προσφορα σου στην πατριδα γιατι κανεις και λες βλακειες για να γελανε μερικοι μερικοι
Αν σε ικανοποιει θα γραψω και μια κριτικη για μενα με χιουμορ διακωμωδωντας την οποια κατασταση οταν γυρισω απο την δουλεια μου
ΞΕΚΟΛΛΑ ΠΙΑ και ασε τις εξυπναδες !!!!!!!!!!!
και εδωσα και εναν χιουμοριστικο τονο σε ολη την ιστορια απλα
Δεν εχω προθεση να σε θιξω οπως κανεις εσυ με μενα ξεπουλωντας τα παντα για μια ηλιθια αποδοχη
Θα με φερεις σε σημειο να σε βρισω και δεν το θελω γιατι σεβομαι τα χρονια σου και την οποια προσφορα σου στην πατριδα γιατι κανεις και λες βλακειες για να γελανε μερικοι μερικοι
Αν σε ικανοποιει θα γραψω και μια κριτικη για μενα με χιουμορ διακωμωδωντας την οποια κατασταση οταν γυρισω απο την δουλεια μου
ΞΕΚΟΛΛΑ ΠΙΑ και ασε τις εξυπναδες !!!!!!!!!!!
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εχω την τιμη και την χαρα να ανακοινωσω δημοσια οτι το μελος με νικ "Αχαχουχας" εχει κερδισει απο ορισμενα μελη(ξερει ο ιδιος..ποια μελη θα του δωσουν το επαθλο).... ενα δωρεαν πηδημα σε μαγαζι(μπουρδελο)!!!Μια μικρη ανταμοιβη, καθοτι ειναι παλιο και ιστορικο μελος σε ολα τα φορουμ με τον αγοραιο ερωτα!!!Ελπιζω να το δεχτει και να μην το παραξηγησει, καθοτι απο αυτα που μας γραφει συνεχεια στο διαδικτυο ..... δεν πηγαινει σε μπουρδελα για να κανει σωματικες εκτονωσεις!!!Θα εχουμε την δυνατοτητα..... αν το δεχτει να διαβασουμε απο την εργαζομενη που θα επισκεφτει και μια αληθινη κριτικη και οχι εικονικη(φανταστικη) που γραφει ο Αχαχουχας για αλλους!!!
Επειδη εγω δεν παω και δεν εχω κεφια να παω αν στην παραχωρησω θα γκρινιαζεις οτι σε δουλευω και μονο τετοιο σκοπο δεν εχω
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν θα μπορουσες να περιγραψεις καλλιτερα αυτην την παρωδια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ρε δεν παραξηγουμε με την πλακιτσα καθοτι το διαδικτυο ειναι να περναμε την ωρα μας και για χαβαλε αλλα και ειδικα με σενα που βγηκαμε για ενα καφε εξω και απο την μια φορα.... στα ματια μου..φανηκες νταξ τυπος!!!Δεν γουσταρω ομως που δεν παιρνεις δυναμικη θεση σε αυτα που σου γραφει η κλωνα!(Μημπως εχει δικιο;;)Πριν λιγο εγραψε και αλλα!!!Τοποθετησου, γιατι για ενα κουτελο ζουμε ρε συ!!Αν διαβασεις(πισω τις σελιδες) σε εχω υπερασπιστει....αλλα δεν μπορω να συνεχισω, οσο σου γραφουν και δεν τους απαντας! Σε καθε περιπτωση το θεμα ειναι δικο σου και δικο της και κοψε το βηχα στους αλλους!Να εχεις μια ομορφη ημερα! Υ.Γ(Ουτε εγω θα παω που ειμαι δευτερος...χαχαχα...ας παει ο τριτος...δεν θυμαμαι αν ειναι ο jockerx ειτε ο Takman τριτος!).Επειδη εγω δεν παω και δεν εχω κεφια να παω αν στην παραχωρησω θα γκρινιαζεις οτι σε δουλευω και μονο τετοιο σκοπο δεν εχω
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είναι γιατί δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου διακοπές. Ευχαριστώ για τις αναλύσεις.
Αληθεια λες ρε Μενιο ή τρολαρεις ασυστολα μεσω ιντερνετ.. :S;;??? Αν ειναι αληθεια παντως γιατι ρε φιλε.. :- :S???
menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αληθεια λες ρε Μενιο ή τρολαρεις ασυστολα μεσω ιντερνετ.. :S;;??? Αν ειναι αληθεια παντως γιατι ρε φιλε.. :- :S???
Είχα πάει μερικές φορές, μέχρι τα 12, για να είμαι τελείως ειλικρινής. Μετά μου το απαγόρευσαν οι γονείς μου, με διάφορες παλαβές δικαιολογίες... στην πραγματικότητα γιατί φοβόντουσαν ότι θα περάσω καλά.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τι να απαντησω στους τρελους ?Ρε δεν παραξηγουμε με την πλακιτσα καθοτι το διαδικτυο ειναι να περναμε την ωρα μας και για χαβαλε αλλα και ειδικα με σενα που βγηκαμε για ενα καφε εξω και απο την μια φορα.... στα ματια μου..φανηκες νταξ τυπος!!!Δεν γουσταρω ομως που δεν παιρνεις δυναμικη θεση σε αυτα που σου γραφει η κλωνα!(Μημπως εχει δικιο;;)Πριν λιγο εγραψε και αλλα!!!Τοποθετησου, γιατι για ενα κουτελο ζουμε ρε συ!!Αν διαβασεις(πισω τις σελιδες) σε εχω υπερασπιστει....αλλα δεν μπορω να συνεχισω, οσο σου γραφουν και δεν τους απαντας! Σε καθε περιπτωση το θεμα ειναι δικο σου και δικο της και κοψε το βηχα στους αλλους!Να εχεις μια ομορφη ημερα! Υ.Γ(Ουτε εγω θα παω που ειμαι δευτερος...χαχαχα...ας παει ο τριτος...δεν θυμαμαι αν ειναι ο jockerx ειτε ο Takman τριτος!).
Και θα τα βγαλω περα με καθε τρελο ?
Λυπαμαι μονο που κανεις δεν πηρε θεση για μενα..... Αυτοι ηταν οι "φιλοι" μου (τρομαρα μου τον μαλακα)
ΚΛΩΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ, ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.....
Θες να μου πουλήσεις και πνεύμα... [size=30pt]ΒΛΑΚΑ[/size]
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Οι γονεις παντα θελουν να περνουν καλα τα παιδια τους .... διαφορετικα δεν θα υπηρχε λογος να αφιερωσουν την ζωη τους σε αυτα ουτε και να τα κανουν...Είχα πάει μερικές φορές, μέχρι τα 12, για να είμαι τελείως ειλικρινής. Μετά μου το απαγόρευσαν οι γονείς μου, με διάφορες παλαβές δικαιολογίες... στην πραγματικότητα γιατί φοβόντουσαν ότι θα περάσω καλά.
Εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε μου πραγματικες διακοπες γιατι ηθελα να φτιαξω κατι (οτι μπορουσα) καθως προερχομαι απο πολυ φτωχη οικογενεια.
Το τι καταφερα θα το κρινω στο τελος........
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ε...δεν παιζεσαι με τιποτα....εκτος το δωρεαν πηδημα που σου κανουν οι αλλοι δωρο που βγηκες πρωτος καμμενος πελατης στις τανες....σου κανω και εγω δωρο ενα δευτερο .... ...Υ.Γ.(ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ;;;;....ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ).Τι να απαντησω στους τρελους ?
Και θα τα βγαλω περα με καθε τρελο ?
Λυπαμαι μονο [move]που κανεις δεν πηρε θεση για μενα[/move]..... Αυτοι ηταν οι "φιλοι" μου (τρομαρα μου τον μαλακα)
[move]ΚΛΩΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ[/move] ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ, ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.....
Θες να μου πουλήσεις και πνεύμα... [size=30pt]ΒΛΑΚΑ[/size]
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
[move][size=50pt]ΡΕ ΤΥΠΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!!!!![/size][/move]Ε...δεν παιζεσαι με τιποτα....εκτος το δωρεαν πηδημα που σου κανουν οι αλλοι δωρο που βγηκες πρωτος καμμενος πελατης στις τανες....σου κανω και εγω δωρο ενα δευτερο .... ...Υ.Γ.(ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ;;;;....ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ).
Ξεκολλατε πια απο μενα αναθεμα την ωρα που μπηκα και εγραψα !!!!!
Δεν γουσταρω να πηδηξω καμια, ουτε θελω καμια επαφη με κανεναν, ουτε εχω αναγκη τιποτα, ουτε πηγα να φαω τιποτα ποτε απο κανεναν......
Το οτι εισαι μεγας κωλοτουμπας το διαπιστωσαμε ....... Τωρα επιβεβαιωνεται και η ΒΛΑΚΕΙΑ βλεπω.....
Το σχολιο "φιλοι" δεν ηταν αποκλειστικα για σενα μονο
Αλλα ο "εμπεδοκλης" (τρομαρα σου) ειναι καργα μπερδεμενος και δεν ξερει τι του γινεται.....
[move][size=30pt]ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ !!!!!!![/size][/move]
ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!! :S
Την παρασκευη θα παω να κανω οριστικη διακοπη του νετ, γιατι προβλεπω πολυ ασχημα ξεμπερδεματα, με ολη αυτη την μαλακια......
EDIT
[move]
[size=50pt]EΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ [/size][/move]
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αι παρατα με κι εσυ ρε μαλακα
Ιστορικες στιγμες.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οτι πεις ρε φιλαρακι, φτανει να μην κλαις!...Πλακιτσα κανουμε στο διαδικτυο..οχι ομως στον σεβαστο Αχαχουχα..αλλα στην Αγγελικουλα!!Εσυ τι ζορι τραβας;;;.Εισαι η Αγγελικουλα;;Αλλα μια απορια εχω;;;...Γιατι καθεσαι εδω ρε νουμερο και δεν ερχεσαι και λιγο και στο αλλο;;;...Και εδω... οι ιδιοι φιλοι σου ειναι... με αλλα νικ, ειτε τα ιδια....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K