Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
οι ουκρανες παντως θεωρουν βρισια να τις πεις ρωσσιδες :jerking:

για να το επεκτείνω η να το διορθώσω όπως θέλεις πες το δεν υπάρχει χωρα της πρώην Σοβιετικής ένωσης που αν τους αποκαλέσεις Ρώσους δεν θα το θεωρήσουν βρισιά

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα... κανένας δεν λέει αυτές Ρωσίδες...
μιά ιστορία από παλία...
σε ένα μπαρ δουλευανε κοπέλες από Ρωσία, η μία ήταν παλία και ήταν από Σ. Δομινικο και είχε πολλή δουλεια για το α-β λόγο..
μετά οι κοπέλας μεταφερθήκαν σε άλλο μπάρ, σε άλλη πόλη. μαζί ήρθε και αυτή. να που εκεί όμως δεν είχε καμιά τύχη σε σχέση με τις ρωσίδες!
ετσι έγινε κι'αυτή.. ρωσίδα!
πόσο μιάζει μιά νοτιοαμερικάνα με μιά ρωσίδα? :2funny: :2funny: :2funny:
μαντέψετε, πόση ήταν που την είχαν καταλάβει όμως? :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
μιά ιστορία από παλία...
σε ένα μπαρ δουλευανε κοπέλες από Ρωσία, η μία ήταν παλία και ήταν από Σ. Δομινικο και είχε πολλή δουλεια για το α-β λόγο..
μετά οι κοπέλας μεταφερθήκαν σε άλλο μπάρ, σε άλλη πόλη. μαζί ήρθε και αυτή. να που εκεί όμως δεν είχε καμιά τύχη σε σχέση με τις ρωσίδες!
ετσι έγινε κι'αυτή.. ρωσίδα!
πόσο μιάζει μιά νοτιοαμερικάνα με μιά ρωσίδα? :2funny: :2funny: :2funny:
μαντέψετε, πόση ήταν που την είχαν καταλάβει όμως? :2funny: :2funny:

Αυξήθηκαν οι πελάτες της;

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Σας έτυχε ποτέ κάποιου να μην του σηκώνεται με τίποτα;

Και να είστε κάπως έτσι  :2funny:

2777113326_1.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και αν μεινει σηκωμενος και δεν πεφτει? Τοτε τι κανουμε?  :think:

www,topeiraxtiri.gr.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το εχω παθει εγω αυτο !!!!!!!!!
Μιση ωρα μπρουμυτα μεχρι να ηρεμισει ο κιτσος και να με φωναζει η παρεα σηκω να φυγουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χαχαχα τι αστειο!!πω πω φαση και σκηνικο μαζι...
Ασε φιλε κωστα τι μου θυμισαατε.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε ειχα γινει σαν παντζαρι και η αμμος εκαιγε ..... Αλλα ειχα μπροστα μου κατι γυμνοστηθα κουκλια αλλο να σου λεω αλλο να τα βλεπεις (παιζανε και βολευ παναθεμα τες και καταλαβαινεις το τι κουνημα επεφτε στο στηθος)
Και οι κουφαλιτσες (η παρεα) το ειχαν παρει χαμπαρι και το εκαναν επιτηδες !!!!!!

Επι μιση ωρα ζητουσα να μου βαζουν αντιηλιακο στην πλατη γιατι ειχε και καυσωνα γμτ !!!!!!
23 ετων τοτε ο δικος σου τυπε !!!!!!!

Το εγκαυμα δεν το γλυτωσα τελικα αλλα ευτυχως δεν ηταν μεγαλο .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ασε φιλε κωστα τι μου θυμισαατε.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε ειχα γινει σαν παντζαρι και η αμμος εκαιγε ..... Αλλα ειχα μπροστα μου κατι γυμνοστηθα κουκλια αλλο να σου λεω αλλο να τα βλεπεις (παιζανε και βολευ παναθεμα τες και καταλαβαινεις το τι κουνημα επεφτε στο στηθος)
Και οι κουφαλιτσες (η παρεα) το ειχαν παρει χαμπαρι και το εκαναν επιτηδες !!!!!!

Επι μιση ωρα ζητουσα να μου βαζουν αντιηλιακο στην πλατη γιατι ειχε και καυσωνα γμτ !!!!!!
23 ετων τοτε ο δικος σου τυπε !!!!!!!

Το εγκαυμα δεν το γλυτωσα τελικα αλλα ευτυχως δεν ηταν μεγαλο .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που ελαβε χωρα αυτο το ονειρικο σκηνικο φιλτατε Αχαχουχα ως αρρωστος φαν του τοπλες επιβαλεται να μαθω
σε ποια παραλια διεξηχθη η τιαυτη σκηνη.. :tits: :tits2: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon:????????!!!!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Που ελαβε χωρα αυτο το ονειρικο σκηνικο φιλτατε Αχαχουχα ως αρρωστος φαν του τοπλες επιβαλεται να μαθω
σε ποια παραλια διεξηχθη η τιαυτη σκηνη.. :tits: :tits2: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon:????????!!!!!!!!!!!!!
Στην Παρο εγινε αλλα δεν θυμαμαι την ονομασια της παραλιας ...

Ηταν απομερη και εμπαινες περνωντας μεσα απο ενα μονοπατι

Πανε 15+ χρονια απο τοτε....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Στην Παρο εγινε αλλα δεν θυμαμαι την ονομασια της παραλιας ...

Ηταν απομερη και εμπαινες περνωντας μεσα απο ενα μονοπατι

Πανε 15+ χρονια απο τοτε....

Α καλα νταξει ρε συ τοτε μιλαμε για τις ''Χρυσες Εποχες'' του τοπλες... :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits: :tits:!!!!!!!!!!!! Τοτε που μολις παταγες το ποδι σου σε μια τουριστικη παραλια στραβωνοσουν απο την αντανακλαση του ηλιου πανω στα απειρα καλολαδομενα βυζακια καθως οι 9 στις 10 τουριστριες πεταγαν τον στηθο-ΔΕΣΜΟ... :boobies: :boobies: :boobies: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!!! Αχ τι ωραιες εποχες μου θυμησες φιλε μακαρι να επαναλαμβανοντω... :( :( :( :- :- :'( :'( :'( :'(!!!!!!!!!

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα δεν κάνουν τόπλες οι τουρίστριες;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τώρα δεν κάνουν τόπλες οι τουρίστριες;

Πως φαινεται οτι δεν το εχεις πολυψαξει το θεμα φιλε Μενιο γιαυτο σε παραπεμπω παραυτα σου παραθετω εκτενεστατες αναλυσεις επι του θεματος απο διαφορετικης σκοπιας θρεντακια.. ;) :dancing:!!!

Καλη μελετη.. ;) :dancing: :dancing: :dancing: :tits: :tits: :tits: :boobies: :boobies: :tits2: :tits2: :tits2:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πως φαινεται οτι δεν το εχεις πολυψαξει το θεμα φιλε Μενιο γιαυτο σε παραπεμπω παραυτα σου παραθετω εκτενεστατες αναλυσεις επι του θεματος απο διαφορετικης σκοπιας θρεντακια.. ;) :dancing:!!!

Είναι γιατί δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου διακοπές. Ευχαριστώ για τις αναλύσεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τιτλος κριτικης - ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ = ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ = ΦΩΣ
Τοπος εγκληματος  - ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

Ημουν στο κουζινακι μαζι με την Μαρικα την τσατσα, οταν ακουμε το κουδουνακι της πορτας εισοδου να χτυπα επιμονα και διακεκομενα....
Ανοιγει την πορτα η Μαρικα λοιπον και ερχεται στο κουζινακι....
Μου λεει η τσατσα καποιοι ηρθαν παλι, ετοιμασου να σε παρουσιασω !!!!
Καλημερα παλικαρια η κοπελα μας λεγεται Λαουρα και κανει τα παντα .....
Τσιμπουκακι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματακια και ειναι πολυ καλη και υπομονετικη
Βγαινω κι εγω και βλεπω ενα τσουρμο καθε ηλικιας .....
Απο 19 ετων παλικαρακι μεχρι γεροντοτερους.....
Το ματι μου πεφτει σε εναν αρκετα ευσωμο τυπο ο οποιος με κοιταει περιεργα και με υφος χιλιων καρδιναλιων, αραγμενος στον καναπε και εχοντας απλωμενα τα χερια στην πλατη του καναπε
Αφου φευγουν οι υπολοιποι και μενει αυτος.......

Ηρθα κουκλα μου κι εγω μου λεει.....
Ειμαι ο ενας και μοναδικος, γνησιος ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ του διαδικτυου και θα σου κανω την ΜΕΓΓΙΣΤΗ τιμη να σε παρω στα ενδοτερα του οικου !!!!!!!!!
Ανατριχιασα εγω.....
Τωρα μαλιστα, μπλεξαμε........
Εφυγαν τα καλα κομματια και το πιπινακι το 19χρονο και μου εμενε κιντερ εκπληξη ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ !!!!!! (σκεφτομαι η ερμη)

Θελω το σπεσιαλ προγραμμα λεει στην Κυρα Μαρικα την τσατσα ....
Εκατο ευρω κανει που αποκρινεται εκεινη και ξεκιναει ο πολεμος......
Εκατο ευρω ? Κι εγω που να τα βρω ?  :P
Οι αλλες κανουν τα ιδια με 20 και 30 ευρω...... αποκρινεται εκεινος
Να πατε στις αλλες τοτε του λεει η Μαρικα και να ξεχασετε την Λαουρα .....
Ουφ την γλυτωσα, σκεφτομαι εγω..... (αμ δε ομως......)

Ξεκιναει ενας καυγας λοιπον που δεν λεγεται....

Αν δεν δεχτεις με τα μισα λεφτα το σπεσιαλ που θελω, θα σας μαυρισω στο μπουρδελα τελεια κομ και οπου αλλου ....
Διοτι ξερεις ποιος ειμαι εγω ?
Ειμαι ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ ΙΣΟΝ ΕΛΛΗΝ ΙΣΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ
Τοσο ισχυρος στην σκεψη, που σας πηδαω εγκεφαλικα οποτε θελω (εσυ κι ο Γιοντα μαλακα σκεφτομαι εγω)  :2funny:

Αντε του λεει η Μαρικα εμφανως φοβισμενη, να σας αφησω την κοπελα με εξτρα δωρακι το 69 και 10 λεπτα παραπανω στο δωματιο με 50 ευρω .....
Εκλεισε η συμφωνια λεει αυτος με στομφο.....
Βγαζει κι εκεινος εμφανως ικανοποιημενος ενα ματσο 50αρικα και δινει το ενα λεγοντας, αν ικανοποιηθω θα γεμισετε πελατες
Θα σας κανω λαικ στο φειςμπουκ και θα γραψω καλη κριτικη για εσας γιατι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ = ΕΛΛΗΝ = ΦΩΣ
Μας τα ξαναπες σκεφτομαι εγω.... :rolleyes: :rolleyes: αηδιασμενη !!!!!!
Μπαινει στο δωματιο και μετα απο λιγο παω κι εγω λοιπον....
Μυριζε λιγο ιδρωτιλα ..... λογικο ηταν αφου ο τυπας ειναι 150 κιλα
Καλως το μωρο μου λεει παιζοντας το ματι του πονηρα
Καηκαμε λεω εγω απο μεσα μου
Αφου ξεκινησαμε να κανουμε τα προκαταρκτικα και να μπαινουμε στις στασεις αρχισε ξαφνικα να δινει σφαλιαρες στον κωλο μου και να φωναζει ΔΕΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΧΤΟΥΡΙΣΙΟ ΦΩΣ !!!!!
Με ποναγε το βοιδι και του ελεγα σταματα λιγο και τελειωνε, αλλα αυτος στην κοσμαρα του
Σιωπη μου αποκρινοταν αυτος ..... τωρα σε ευλογαει ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ αχαριστη ηλιθια γυνη !!!!!
Ανεπαναληπτος = ελλην = φως ........
Αντε παλι τα ιδια σκεφτομαι εγω, μην μπορωντας να αναπνευσω απο την δυσωδια της ιδρωτιλας και της ποδαριλας....
Κανε θεε μου να τελειωσει το μαρτυριο αυτο γρηγορα...... (ελεγα απο μεσα μου σε ενα βουβο κλαμα ψυχης)
Καποια στιγμη τελειωσε το μαρτυριο και ενω ετοιμαζομαι να αποχωρισω αηδιασμενη απο το δωματιο, μου λεει....
Εχεις φειςμπουκ να σε κανω φιλη να τα λεμε ?
ΟΧΙ του λεω εγω (Παναγια μου...... τι να σε κανω εσενα ρε κεφτε ?) σκεφτομαι απο μεσα μου
Μια φιλη μου την ειχε πρηξει και μου τα ειχε πει ολα .......
Κριμας μου λεει θα σου εκανα λαικ και θα γινοσουν ΠΟΛΥ γνωστη και εσυ και το στουντιο
Τωρα θα σου κανω μια κριτικη να γλυφεις τα δακτυλα σου μου λεει !!!!!!
Τωρα παω να πλυθω του λεω εγω και φευγω αηδιασμενη απο το δωματιο !!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ....
Καθε ομοιοτητα σε ονοματα και καταστασεις ειναι εντελλως τυχαια και το κειμενο ειναι με χιουμοριστικη αποδοση συμφωνα με διαφορες φημες εδω κι εκει που δεν ξερουμε αν ειναι αληθινες !!!!!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom