Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πραγματηκα ηταν ωραια.. Φισηκα και καναμε παιχνιδι αυτο ηταν απο τα προτα σκινικα. Αλλα προτου φιγη ηθελε μια φωτω απο μας... Μας εστισε ολες με τον κολο και αυτος στι μεσι να μας θυματε λεςι και δεν τον ξανα ειδαμε...

σας ερωτεύτηκα ακαριαία και τις 6  :smitten:  :cheesy:  :-*  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσαααααα
Ετσι θελω να κλεισω τα μάτια μου.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι θελω να κλεισω τα μάτια μου.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παρε χαρτακι προτεραιοτηταs........Αν ειναι να διαλεξουμε αναμεσα σε εγκεφαλικο/καρδιακο/τροχαιο  και σε 6πλο/αποτελειωτικο.........τωρα ξερουμε  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παρε χαρτακι προτεραιοτηταs........Αν ειναι να διαλεξουμε αναμεσα σε εγκεφαλικο/καρδιακο/τροχαιο  και σε 6πλο/αποτελειωτικο.........τωρα ξερουμε  :grin:
Δεν ηταν δυσκολη η αποφαση..........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσαααααα

Αυτό μου κάνει σαν παραλλαγή το ανέκδοτο με τον παππού  :woldman: που είχε πάρκινσον καί ζήτησε τρείς ιερόδουλες  :tits2: ή μια να τον κρατάει απο αριστερά , ή άλλη δεξιά καί την άλλη γυμνή απέναντι του καί  αυτός να λέει " βαστάτε με μην την γαμίσω ! "  :2funny: :2funny: !

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φανταστειτε σε καμμια μανουρα στον δρομο που θα γυριζε ο παππους με καμμια μερσεντα σπιτι χαζεμενος απο την εξαπλετα και καλα να εκλεισε καννα πιτσιρικα με μηχανη και να του ειπε ο πιτσιρικας στην τσαντιλα του: "παππου-παππου, τον παιρνεις που και που"?
Που να ξερε... :grin: :grin: :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Θα σας πω εγω ενα περιστατικο :

Καλοκαιρι του 2010 στο Κασσανδρας 3 κατω. γυρω στις 7 το απογευμα.
Τοτε εργαζοταν η μαριαννα η αδυνατη Ρωσσιδαμε το πεταχρο στηθος.

Μπαινει μεσα τυπος που φορουσε μονο το μαγιω και σαγιοναρα.
Τιποτα αλλο.
Του λέει η υπηρεσια τα προγραμματα, βαζει το χερι μεσα στο μαγιω (καταλαβαινεται που), βγαζει το πενηνταρικο, το δινει και περναει δωματιο.

Υπηρεσια, κοπελα και ολοι οι αλλοι παρευρισκομενοοι με δυσκολια κρατπυσαν τα γελια τους.

Τι μαγιω ακριβως ηταν μποξερακι/σορτσακι με τσεπες ή το κλασσικο σλιπακι οπου ο μονος αποθηκευτικος χωρος ηταν εκει μεσα στο μαγιω.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:????!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χα χα
στο τελος θα δω καμια κριτικη απο αυτην εδω μεσα και θα γινω η απολυτη ξεφτιλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ρε λοξε δε μου δινεις απο αυτο που σνιφαρεις μπας και την μπορεσω να την :zfuck: :zfuck: :zfuck: ????????????

Ευχαριστως φιλε μου αλλα για αρχη δεν εχεις δοκιμασει κατι πιο ηπιο προς σιαλις,λεβιτρα,κτλ.. :huh:???

Δε μου απαντησες ομως απορω ειλικρινα πες μου γιατι ειστε ακομα μαζι αφου ειναι προφανες οτι δεν σε ελκει πια καθολου.. :huh: :think: :S???!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα αφου δεν ειχε βατραχοπεδιλα παλι καλα  :cheesy:

Εγω θυμηθηκα που ενος φιλου του εδωσε ρεστα 10 ευρω η θειτσα και τα εβγαλε απο το βυζι της  :cheesy:
μετα που πηγαμε για κεφε φαγωθηκε να κερασει , ηθελε να διωξει το 10ρικο δε το ηθελε  :2funny:
Φανταζομαι την τσατσα που πηρε το 50ρι του λουωμενου   :2funny: θα του εριξε οινοπνευμα μαλλον  :P

Ρε φιλε αν σιχαινοντουσαν τοσο τις πουτσες εκει μεσα δηλαδη οταν τοσες κοπελες στα στουντιο και ρδελα κανουν
ελευθερο στοματικο μετα δηλαδη τι κανουν πλενουν το στομα τους με μπεταντιν γκαργκλ μετα απο καθε πελατη
ή κανουν γαργαρες με οινοπνευμα... :huh: :huh: :huh:????

Ας μας απαντησουν οι κοπελες του θρεντ τι κανουν μετα απο εναν πελατη οπου εκαναν ελευθερο στοματικο τελειωτικο ή οχι τι κανουν μετα και πως νοιωθουν..;;

Ειλικρινα απορω δεν κανω χαβαλε οποτε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οσες κοπελες απαντησουν!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και σε εκείνες τις εθνικότητες είναι μειοψηφία οι αγαπητικοί. Μιλάμε κατά βάση για άτομα του κυκλώματος, της νύχτας, ή άτομα που έχουν τον τρόπο να τρώνε λεφτά απ' τις πουτάνες.

Και ποιος τροπος ειναι αυτος ρε Μενιο.. :huh: :think: :S;;???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κριτικη Εργαζομενης για πελατη

Τιτλος - Τι το ηθελες το Στουντιο ?

Μπαινω στο σαλονι για το γνωστο σαλοναρισμα και ηταν 3 παλικαρια ο ενας σαπιοκοιλιας και αξυριστος
ο αλλος αδυνατος φρεσκοξυρισμενος με κασουαλ ντυσιμο και ο τριτος ψηλος καλοντυμενος ....
Μπαινοντας το κουζινακι που καθομαι μετα το σαλοναρισμα μου λεει η τσατσα οτι εμεινε ο ενας ενω οι αλλοι εφυγαν

Παω στο δωματιο 3 και βλεπω τον σαπιοκοιλια με τα μουσια του να εχει ξαπλωσει και να με περιμενει
αφου εκανα φιλοτιμες προσπαθειες να τον φτιαξω, ενω θα επρεπε να τον διωξω με την μια, καθως βρωμουσαν τα ποδια του ποδαριλα...
Τελειωσε με πισωκολλητο ευτυχως να μην βλεπω την γελοια του φατσα..... ενω ειχε και απαιτησεις τρομαρα του !!!!!

Θα ξαναρθει μου ειπε γιατι εμεινε ευχαριστημενος  :S

Εκανα να του πω να πλυνει καλα τα ποδια του την αλλη φορα και να ειναι ξυρισμενος γιατι τσιμπουσε ο βλακας οταν εκανε να με φιλησει το σιχαμα.....

Τουλαχιστον τελειωσε γρηγορα !!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧαχουχα σε παω με χιλια παει και τελειωσε εισαι ΙΔΙΟΦΥΙΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό μου κάνει σαν παραλλαγή το ανέκδοτο με τον παππού  :woldman: που είχε πάρκινσον καί ζήτησε τρείς ιερόδουλες  :tits2: ή μια να τον κρατάει απο αριστερά , ή άλλη δεξιά καί την άλλη γυμνή απέναντι του καί  αυτός να λέει " βαστάτε με μην την γαμίσω ! "  :2funny: :2funny: !

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλα θεικο!!!!!! ομως γιατι ειπε.. ''βαστάτε με ΜΗΝ την γαμήσω'' και οχι.."βαστατε με ΝΑ την γαμησω.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;??

Αφου γι αυτο δεν πηγε εκει..;;??

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενες να περασουν αυτη την ταλαιπωρεια.
Περαν τουτου δεν νομιζω οτι ειναι τα γεγονοτα αυτα καθεαυτα αλλα το αγχος για την επιβιωση αφου ειναι δουλεια με ημερομηνια ληξης αλλα και η "συγκρουση" του επαγγελματος αυτου με την προσωπικη τους ζωη.
Δηλαδη το καταλοιπο ειναι στον τροπο που θα το περασουν στην ολοκληρωμενη πορεια της ζωης τους ολο αυτο.
Υποχρεωμενες σίγουρα δεν ειναι, αλλά και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβως τους λόγους, που τις έφεραν εκεί, ωστε να αναγκαστούν να την κάνουν (την δουλεια αυτη) και μοιραία να καταλήξουν σε τέτοια αδιέξοδα
Βλέπεις οι λόγοι ποικίλλουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με τις ιδιομορφίες που έχουν οι περιστάσεις που του τυχαινουν
Η ίδια η δουλειά, όπως και η ζωή πολλές φορές, δημιουργεί ψυχολογικά συμπλέγματα και απωθημένα που επηρεάζουν την μετέπειτα πορεία του καθενός.
Απο εκεί και πέρα ειναι στο χέρι του καθενός να το χειριστεί ανάλογα σύμφωνα με τις δυνάμεις του και τα στηρίγματα που εχει διπλα του, αν έχει κιόλας.

Ολοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας ερχόμαστε αντιμετωποι με το αιώνιο ερώτημα μπρος στον νοητικο καθρέπτη της ζωής "τι κατάφερα και για που βάδιζω τελικά ;"
Κάποιοι βλέπουν τα θετικά και κάποιοι εστιάζουν μονο στα αρνητικά......

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
σε ενδιαφέρουν οι περιοχές? στη Μόσχα βεβαια ειναι το 70% των χρημάτων, αλλα και οι αλλες μεγάλες πόλες δεν είναι ασχημα, τουλάχιστων σε σχέση με την Ελλάδα.

Υπάρχει πλούτος στη Ρωσία... Δεν είπε κανένας το αντίθετο... αλλά υπάρχει για τους λίγους... όχι για το λαό... μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα... Έχω γνωστούς Ρώσους και Ρωσίδες και ξέρουμε για τους μισθούς και τις συντάξεις των 100-150 ευρώ... Έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα...

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
καλά δεν έχουν υπάρξει πελάτες

που να ζητάνε πχ εσένα+2φίλες σου για όλο το βράδυ ?

δεν μπορώ να το πιστέψω...
βασικά δεν έχω φίλες που κάνουν την ίδια δουλεια. και για όλο το βράδυ τωρα είναι δύσκολα, στις εποχες που ζούμε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βασικά δεν έχω φίλες που κάνουν την ίδια δουλεια. και για όλο το βράδυ τωρα είναι δύσκολα, στις εποχες που ζούμε.

...με ξενέρωσες λίγο  :-
γιατί η προηγούμενη συνάδελφός σου με την 7μελή οργιαστική παρτούζα μας είχε φτιάξει καλά !

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom