δεν νομιζω να διαφωνουμε , εσυ πχ αν ξεκινουσες στα 20 με το μυαλο που εχεις θα γινοσουν πολυτελειας και για ενανεσεις για άλλο μιλάτε όμως, για πονηρια. αλλο το *εξυπνη πόρνη*(μόνο σαν πόρνη, στη δουλεια της) και άλλο *έξυπνη γυναίκα*, δλδ.με νοημοσυνη και καλλιεργεια.
δεν με έθιξες καθόλου, rigormortis, συζητηση κάνουμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 797
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Από Ρωσία είσαι; Σίγουρα μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί με τόσες υπέροχες γυναίκες, και κατά την εμπειρία μου καυτές σαν ηφαίστειο και στο κρεβάτι. Τρομερός ο συνδυασμός αυτός...ευχαριστώ, magkos μου :-* αλλά εγώ για το επίπεδο της Ρωσίας δεν έιχα καμία τύχη για τόσο *υψηλή θεση*
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
axaxouxas μεγαααλο ταλεεεντο!
εχει αυτος μια γλωσσα .Καλλιτεχνικη!!
Αι κοφτε το δουλεμα ρε σεις ......το'χει το μωρο
Απλα περναω την ωρα μου κανοντας λιγο χαβαλε οταν μπορω
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.418
- Πόντοι
- 22.266
eipes κατι για ηφαιστειο?Από Ρωσία είσαι; Σίγουρα μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί με τόσες υπέροχες γυναίκες, και κατά την εμπειρία μου καυτές σαν ηφαίστειο και στο κρεβάτι. Τρομερός ο συνδυασμός αυτός...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ρε κορίτσια για πείτε ποιό είναι το πιο ακραίο πορνοδιαστροφικό πράγμα που έχετε κάνει
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?
τπτ περίεργο σαδομαζοχιστικό ?
όλο ξενέρωτα πόστ διαβάζουμε τελευταία , με παραμυθάκια , και παιδικά πειραγματάκια... :-
υγ: χαίρετε κύριε σεξοηφαιστειογενή ;)
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?
όλο ξενέρωτα πόστ διαβάζουμε τελευταία , με παραμυθάκια , και παιδικά πειραγματάκια... :-
vivyen56
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2012
- Like
- 0
αν ήταν μόνο ρωσίδες...αλλα πολλές ουκρανες κ.τ.λ. και, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι απο τις πιο άσχημες! εκεί που έχει πολυ χρήμα, έχει και πιο ωραιες γυναίκες.Από Ρωσία είσαι; Σίγουρα μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί με τόσες υπέροχες γυναίκες, και κατά την εμπειρία μου καυτές σαν ηφαίστειο και στο κρεβάτι. Τρομερός ο συνδυασμός αυτός...
vivyen56
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2012
- Like
- 0
εγω προσωπικά δεν έχω να πω κάτι ακραιο.ρε κορίτσια για πείτε ποιό είναι το πιο ακραίο πορνοδιαστροφικό πράγμα που έχετε κάνει
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εγω προσωπικά δεν έχω να πω κάτι ακραιο.
καλά δεν έχουν υπάρξει πελάτες
που να ζητάνε πχ εσένα+2φίλες σου για όλο το βράδυ ?
δεν μπορώ να το πιστέψω...
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 506
Που εχει χρημα στη Ρωσσια?αν ήταν μόνο ρωσίδες...αλλα πολλές ουκρανες κ.τ.λ. και, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι απο τις πιο άσχημες! εκεί που έχει πολυ χρήμα, έχει και πιο ωραιες γυναίκες.
Επισκέπτης
εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσααααααρε κορίτσια για πείτε ποιό είναι το πιο ακραίο πορνοδιαστροφικό πράγμα που έχετε κάνει
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
υπέροχη είσαι :-* :-* :-* ;)εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσαααααα
αν κάνατε και παιχνίδι μεταξύ σας οι κοπέλες , τότε θα ήταν το [size=15pt]ΑΠΟΛΥΤΟ[/size] σκηνικό
όταν γίνω παππούλης θα το κάνω και γώ και ας πεθαίνω έτσι , τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένος στον άλλο κόσμο
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μας καβλωσες βραδυατικα...εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσαααααα
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Eιμαστε ολοι μαζι μια ωραια ατμοσφαιρα!!!Μας καβλωσες βραδυατικα...
Επισκέπτης
πραγματηκα ηταν ωραια.. Φισηκα και καναμε παιχνιδι αυτο ηταν απο τα προτα σκινικα. Αλλα προτου φιγη ηθελε μια φωτω απο μας... Μας εστισε ολες με τον κολο και αυτος στι μεσι να μας θυματε λεςι και δεν τον ξανα ειδαμε...υπέροχη είσαι :-* :-* :-* ;)
αν κάνατε και παιχνίδι μεταξύ σας οι κοπέλες , τότε θα ήταν το [size=15pt]ΑΠΟΛΥΤΟ[/size] σκηνικό
όταν γίνω παππούλης θα το κάνω και γώ και ας πεθαίνω έτσι , τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένος στον άλλο κόσμο
Επισκέπτης
Και πολυ καλο παιδι σε ηλικια γαμου ;)axaxouxas μεγαααλο ταλεεεντο!
Επισκέπτης
τι να σου πω.......... Τωρα παω για νανι ομωςEιμαστε ολοι μαζι μια ωραια ατμοσφαιρα!!!
Επισκέπτης
Hey,θα με σκεφτεσαι;τι να σου πω.......... Τωρα παω για νανι ομως
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K