Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16

εσεις για άλλο μιλάτε όμως, για πονηρια. αλλο το *εξυπνη πόρνη*(μόνο σαν πόρνη, στη δουλεια της) και άλλο *έξυπνη γυναίκα*, δλδ.με νοημοσυνη και καλλιεργεια.
δεν με έθιξες καθόλου, rigormortis, συζητηση κάνουμε.
δεν νομιζω να διαφωνουμε , εσυ πχ αν ξεκινουσες στα 20 με το μυαλο που εχεις θα γινοσουν πολυτελειας και για εναν

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
ευχαριστώ, magkos μου :-* αλλά εγώ για το επίπεδο της Ρωσίας δεν έιχα καμία τύχη για τόσο *υψηλή θεση* :2funny: :2funny:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
ευχαριστώ, magkos μου :-* αλλά εγώ για το επίπεδο της Ρωσίας δεν έιχα καμία τύχη για τόσο *υψηλή θεση* :2funny: :2funny:
Από Ρωσία είσαι; Σίγουρα μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί με τόσες υπέροχες γυναίκες, και κατά την εμπειρία μου καυτές σαν ηφαίστειο και στο κρεβάτι. Τρομερός ο συνδυασμός αυτός...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
axaxouxas μεγαααλο ταλεεεντο! :2funny: :2funny:
εχει αυτος μια γλωσσα .Καλλιτεχνικη!!
Αι κοφτε το δουλεμα ρε σεις ......  :2funny:

Απλα περναω την ωρα μου κανοντας λιγο χαβαλε οταν μπορω  :)

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Από Ρωσία είσαι; Σίγουρα μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί με τόσες υπέροχες γυναίκες, και κατά την εμπειρία μου καυτές σαν ηφαίστειο και στο κρεβάτι. Τρομερός ο συνδυασμός αυτός...
eipes κατι για ηφαιστειο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε κορίτσια για πείτε ποιό είναι το πιο ακραίο πορνοδιαστροφικό πράγμα που έχετε κάνει
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?
τπτ περίεργο σαδομαζοχιστικό ?

όλο ξενέρωτα πόστ διαβάζουμε τελευταία , με παραμυθάκια , και παιδικά πειραγματάκια... :-

υγ: χαίρετε κύριε σεξοηφαιστειογενή  ;)

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
αν ήταν μόνο ρωσίδες...αλλα πολλές ουκρανες κ.τ.λ. και, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι απο τις πιο άσχημες! εκεί που έχει πολυ χρήμα, έχει και πιο ωραιες γυναίκες.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
ρε κορίτσια για πείτε ποιό είναι το πιο ακραίο πορνοδιαστροφικό πράγμα που έχετε κάνει
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?
εγω προσωπικά δεν έχω να πω κάτι ακραιο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
αν ήταν μόνο ρωσίδες...αλλα πολλές ουκρανες κ.τ.λ. και, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι απο τις πιο άσχημες! εκεί που έχει πολυ χρήμα, έχει και πιο ωραιες γυναίκες.
Που εχει χρημα στη Ρωσσια? :2funny:

Επισκέπτης
πχ ομαδικό όργιο ?
ομαδικό λεσβιακό ?

όλο ξενέρωτα πόστ διαβάζουμε τελευταία , με παραμυθάκια , και παιδικά πειραγματάκια... :-

υγ: χαίρετε κύριε σεξοηφαιστειογενή  ;)
εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσαααααα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτα  ειναι.........Αξιοs, αξιοs  :grin: :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω ειμουν σε ενα παρτι.. Ειχε ερθει ενας αρκετα μεγαλος κυριος.. Και ηθελε 6 κοριτσια η καθε μια φουλ προγραμα.. Και μας καταφερε ολες. Αλλα το ωραιο ηταν οταν στη μια εκανε 69. Η αλλη τσιμπουκι και η αλες τον χαειδεβαν παντου και τον φιλουσαν και μετα αλαζαμε σιρα......... Ηταν φοβερο πολυ γελιο ριξαμε.. Και για το τελος του αφησαμε τι ποιο μικρη απο μας... Και του λεει.. Παππουλι και τα μπαλακια μεεεεεσσαααααα
υπέροχη είσαι  :-* :-* :-* ;)

αν κάνατε και παιχνίδι μεταξύ σας οι κοπέλες , τότε θα ήταν το [size=15pt]ΑΠΟΛΥΤΟ[/size] σκηνικό  :smitten: :smitten: :smitten:

όταν γίνω  παππούλης θα το κάνω και γώ και ας πεθαίνω έτσι , τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένος στον άλλο κόσμο  :knockinb: :woldman: :priest:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μας καβλωσες βραδυατικα... :tits: :cum: :2on1: :pipa1:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μας καβλωσες βραδυατικα... :tits: :cum: :2on1: :pipa1:
Eιμαστε ολοι μαζι μια ωραια ατμοσφαιρα!!!  :rolleyes:

Muppets-FullCast.jpg

Επισκέπτης
υπέροχη είσαι  :-* :-* :-* ;)

αν κάνατε και παιχνίδι μεταξύ σας οι κοπέλες , τότε θα ήταν το [size=15pt]ΑΠΟΛΥΤΟ[/size] σκηνικό  :smitten: :smitten: :smitten:

όταν γίνω  παππούλης θα το κάνω και γώ και ας πεθαίνω έτσι , τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένος στον άλλο κόσμο  :knockinb: :woldman: :priest:
πραγματηκα ηταν ωραια.. Φισηκα και καναμε παιχνιδι αυτο ηταν απο τα προτα σκινικα. Αλλα προτου φιγη ηθελε μια φωτω απο μας... Μας εστισε ολες με τον κολο και αυτος στι μεσι να μας θυματε λεςι και δεν τον ξανα ειδαμε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Aυτοs πραγματικα πηγε στον Παραδεισο :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom