Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
δεν καταλαβαίνω γιατί κολήσαμε στις νοσοκόμες  :huh: βασικά η δουλεια της είναι να κάνει ενέσεις, να δίνει φάρμακα, να ακολουθει διαταγες του γιατρου...όχι να ξεσκατιζει.στη Ελλάδα τα έχουν κάνει 2 σε 1.
κάποιος εδώ είπε για καθαρίστριες.ναι, είδε κανείς πως γίνονται μετά από χρόνια δουλειάς?(να μην πάρουμε δημόσιο, εκει δεν κουράζονται τόσο).

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
τι μπινελικια εχουμε φαει απ τις πουτανες δε μπορεις να φανταστεις εχω ακουσει πισω απο κουρτινες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μου άρεσε αυτή η αναλογία που έγραψε ο cheyene : νοσηλεύτρια/ πόρνη - πόνος για τον άλλο/πόνος απο τον άλλο

αλλά θέλω να επισημάνω , ότι αφενός δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ευαισθησία και αφετέρου , ακόμα και να είχαν την ίδια
δεν θα  την είχαν για τα ίδια θέματα.

ας πούμε , ποιός είναι ο καημός μιας κοπέλας που δεν έχει βγάλει ούτε το δημοτικό της ρουμανίας και την έχουν βγάλει στο κλαρί ?

μήπως "πονάει" στην προσπάθεια της, να συλλάβει κάποια υψηλή ιατροφιλοσοφική έννοια ?

σιγά τα ωοκύτταρα

όλος της ο κόσμος, είναι ανάλογος μ'αυτόν ενός οπαδού του "μπάοκ" και συνοψίζεται στο  :"ανοίγω πόδια - βγάζω 50άρικο"

γενικά όσο πιο περιορισμένης ευθύνης είναι ένας εγκέφαλος ,τόσο λιγότερο "πονάει" και τόσο περισσότερο "χαίρεται"

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Μου άρεσε αυτή η αναλογία που έγραψε ο cheyene : νοσηλεύτρια/ πόρνη - πόνος για τον άλλο/πόνος απο τον άλλο

αλλά θέλω να επισημάνω , ότι αφενός δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ευαισθησία και αφετέρου , ακόμα και να είχαν την ίδια
δεν θα  την είχαν για τα ίδια θέματα.

ας πούμε , ποιός είναι ο καημός μιας κοπέλας που δεν έχει βγάλει ούτε το δημοτικό της ρουμανίας και την έχουν βγάλει στο κλαρί ?

μήπως "πονάει" στην προσπάθεια της, να συλλάβει κάποια υψηλή ιατροφιλοσοφική έννοια ?

σιγά τα ωοκύτταρα

όλος της ο κόσμος, είναι ανάλογος μ'αυτόν ενός οπαδού του "μπάοκ" και συνοψίζεται στο  :"ανοίγω πόδια - βγάζω 50άρικο"

γενικά όσο πιο περιορισμένης ευθύνης είναι ένας εγκέφαλος ,τόσο λιγότερο "πονάει" και τόσο περισσότερο "χαίρεται"
:thumbsup: :thumbsup:
οι περισσοτερες ντανες ειναι ελλειπους νοημοσυνης και απορω πως περναν τα ψυχολογικα τεστ για την αδεια ασκηση επαγγελματος!!!!!!
και αληθεια ξερω αν το διαβαζει καμια πορνη αυτο θα πεσει να με φαει αλλα ποιος τρελος παραδεχεται οτι ειναι τρε :grin: :grin:
λος

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σεξοηφαιστειογενή φίλε,

εγώ λέω , ότι αυτό το τόσο πολύτιμο πράγμα για την αντρική αδέσμευτη & ανεξάρτητη χωρίς υποχρεώσεις σεξουαλική εκτόνωση, που λέγεται πορνεία
υλοποιείται , απο ψιλό-χαζούλια θήλεα , τα οποία τα έχουμε πείσει να σκέφτονται έτσι: "ανοίγω πόδια-παίρνω μάρκες"

το φαντάζεσαι , τι μέγιστο πρόβλημα θα ήταν , αν κάθε φορά που απλά θα θέλαμε να εκκενώσουμε τις σπερματοδόχες κύστεις μας, να κάναμε συναισθηματική σχέση , "γλείφοντας" την ματαιοδοξία κάποιου τυχαίου θήλεος ως άλλοι πιρφόροαγαπούληδες ?

τελικά η πορνεία είναι μέγιστο πολιτισμικο επίτευγμα , όπως η πρόοδος της ιατρικής και της επιστήμης !

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
σεξοηφαιστειογενή φίλε,

εγώ λέω , ότι αυτό το τόσο πολύτιμο πράγμα για την αντρική αδέσμευτη & ανεξάρτητη χωρίς υποχρεώσεις σεξουαλική εκτόνωση, που λέγεται πορνεία
υλοποιείται , απο ψιλό-χαζούλια θήλεα , τα οποία τα έχουμε πείσει να σκέφτονται έτσι: "ανοίγω πόδια-παίρνω μάρκες"

το φαντάζεσαι , τι μέγιστο πρόβλημα θα ήταν , αν κάθε φορά που απλά θα θέλαμε να εκκενώσουμε τις σπερματοδόχες κύστεις μας, να κάναμε συναισθηματική σχέση , "γλείφοντας" την ματαιοδοξία κάποιου τυχαίου θήλεος ως άλλοι πιρφόροαγαπούληδες ?

τελικά η πορνεία είναι μέγιστο πολιτισμικο επίτευγμα , όπως η πρόοδος της ιατρικής και της επιστήμης !
και εδω ισως γεναται το ερωτημα ...... καλυτερα με νοημουσα πορνη η με πορνες τουβλα!!!!ποτε θα ηταν καλυτερα για εμας ???? ιδου ισως το διλημμα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και εδω ισως γεναται το ερωτημα ...... καλυτερα με νοημουσα πορνη η με πορνες τουβλα!!!!ποτε θα ηταν καλυτερα για εμας ???? ιδου ισως το διλημμα

αν κάποια είχε μια σχετικα υψηλή νοημοσύνη δεν θα ταν πορνη , γιατι θα την απασχολούσαν άλλα ζητήματα

εμένα μ'αρέσουν τα πράγματα έτσι όπως είναι , δε θα θελα ν'αλλάξει κάτι  ;)

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
αν κάποια είχε μια σχετικα υψηλή νοημοσύνη δεν θα ταν πορνη , γιατι θα την απασχολούσαν άλλα ζητήματα

εμένα μ'αρέσουν τα πράγματα έτσι όπως είναι , δε θα θελα ν'αλλάξει κάτι  ;)
σωστα αν ητξυπνη θα δεν θα ηταν πορνη αλλα πορνη πολυτελειας!!θα παντρευοταν κανενα εφοπλιστη και τελος
αλλα ας κλεισουμε το θεμα εδω γιατι αν μπει κανενας εισαγγελεας θα κυνγησει πολλουθς γιατρους ψυχολογους που δινουν σε καθυστερημενα αδειες και εμας δεν μας συμφερει!!!1 :grin: :grin: ;) ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κριτικη κοπελας απο ανδρικο στουντιο !!!!!

Τιτλος - Ωραιος αλλα λιγος και εκλαψα τα λεφτα μου !!!!!

Μπαινω που λετε στο στουντιο ABDUL και βλεπω τους παιδαρους Δωνη και Χασαν
Δινω το εκατομπαλο για την απλη εκτονωση και μπαινω στο δωματιο εχοντας επιλεξει τον καλογυμνασμενο και μελαχρινο Δωνη
Το δωματιο συνηθισμενο με μια μπανιερα με τζακουζι αφρολουτρο και πετσετα σε περιοπτη θεση, χωρισμενο απο το υπολοιπο δωματιο με μια κουρτινα και ενα παραβαν,
διακοσμημενο με καθρεπτες προς την πλευρα του κρεββατιου
επανω στο ταβανι το δωματιο εχει κι εκει καθρεπτες για περισσοτερη θεα ενω στην ακρη υπαρχει μια μεγαλη πολυθρονα .....
Γδυνομαι και περιμενω βλεποντας την τσοντα να παιζει στην οθονη τοιχου, σε μια ακρη απεναντι απο το κρεββατι ακουγωντας και τις κραυγες ηδονης απο την τσοντα ψιλοφτιαχνωμαι αναμενοντας τον παιδαρο

Ξαφνικα μπαινει ο Δωνης στο δωματιο και ξαπλωνει πλαι μου χαιδευωντας με παντου, με τα τεραστια γυμνασμενα χερια του
Με γλυφει παντου και με φιλαει στο στηθος μου χαιδευωντας μου το υγρο πλεον μουνακι μου ενω κανει και εναλλαγες με την πισω τρυπα μου
Ξαφνικα κατεβαζει το μποξερακι του και βλεπω τον μικρο Δωνη του που εχει μισοσηκωθει και αφου βαζει προφυλακτικο μου τον δινει και μου λεει ολος δικος σου καντον οτι θες....
Τον αρπαζω κι εγω και τον γλυφω με εναλλαγη βυθισματος μεσα στην στοματικη κοιλοτητα μου ενω ο Δωνης ψευτοαναστεναζει απο ηδονη και μου λεει γλυφτον καλα

Ξαφνικα ο Δωνης τραβιεται και μου λεει πως τον θες ?
Απο μπρος του λεω εγω και ξεκιναμε το ιεραποστολικο .....
Ελα που δεν του σκληρηνε πολυ του τυπου, παρολες τις προσπαθειες μου και του λεω να αλλαξουμε σταση σε πισωκολλητο
Οκ μου λεει και
Με βαριεστημενο υφος μου λεει ελα και πισοκωλλητα ...... Μετα απο 2-3 λεπτα του λεω να αλλαξουμε παλι σταση και αυτος μου ειπε οτι τα εκατο ευρω ηταν για μια εκτονωση και το προγραμμα ηταν για δυο στασεις 

Τελικα μου ζηταει να του τον παρω στο στομα να με ευχαριστησει γιατι δεν γινεται τιποτα αλλο .....

Εκλαψα τα λεφτα μου γενικοτερα και τον εδιωξα απο το δωματιο τον μικροτσουτσουνο !!!!!

Μαυρο στον Δωνη και μαυρο στον τσατσο που χτυπησε την πορτα δυο φορες

Μαυρο και στο στουντιο ABDUL γιατι δεν μου εδωσε πισω τα λεφτα μου !!!!!!

Τον Χασαν θα τον παρω την αλλη φορα που θα παω αν παω ξανα εκει (καλυτερος μου φανηκε καθως την ωρα που εβγαινα ειδα μια αλλη γυναικα να φευγει χαμογελαστη)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κριτικη Εργαζομενης για πελατη

Τιτλος - Τι το ηθελες το Στουντιο ?

Μπαινω στο σαλονι για το γνωστο σαλοναρισμα και ηταν 3 παλικαρια ο ενας σαπιοκοιλιας και αξυριστος
ο αλλος αδυνατος φρεσκοξυρισμενος με κασουαλ ντυσιμο και ο τριτος ψηλος καλοντυμενος ....
Μπαινοντας το κουζινακι που καθομαι μετα το σαλοναρισμα μου λεει η τσατσα οτι εμεινε ο ενας ενω οι αλλοι εφυγαν

Παω στο δωματιο 3 και βλεπω τον σαπιοκοιλια με τα μουσια του να εχει ξαπλωσει και να με περιμενει
αφου εκανα φιλοτιμες προσπαθειες να τον φτιαξω, ενω θα επρεπε να τον διωξω με την μια, καθως βρωμουσαν τα ποδια του ποδαριλα...
Τελειωσε με πισωκολλητο ευτυχως να μην βλεπω την γελοια του φατσα..... ενω ειχε και απαιτησεις τρομαρα του !!!!!

Θα ξαναρθει μου ειπε γιατι εμεινε ευχαριστημενος  :S

Εκανα να του πω να πλυνει καλα τα ποδια του την αλλη φορα και να ειναι ξυρισμενος γιατι τσιμπουσε ο βλακας οταν εκανε να με φιλησει το σιχαμα.....

Τουλαχιστον τελειωσε γρηγορα !!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θεος!!!!!!!!!! τετοιο πραμα εννουσα οταν ανοιξα αυτο το θρεντακι χαχα χαχα

Επισκέπτης
Κριτικη κοπελας απο ανδρικο στουντιο !!!!!

Τιτλος - Ωραιος αλλα λιγος και εκλαψα τα λεφτα μου !!!!!

Μπαινω που λετε στο στουντιο ABDUL και βλεπω τους παιδαρους Δωνη και Χασαν
Δινω το εκατομπαλο για την απλη εκτονωση και μπαινω στο δωματιο εχοντας επιλεξει τον καλογυμνασμενο και μελαχρινο Δωνη
Το δωματιο συνηθισμενο με μια μπανιερα με τζακουζι αφρολουτρο και πετσετα σε περιοπτη θεση, χωρισμενο απο το υπολοιπο δωματιο με μια κουρτινα και ενα παραβαν,
διακοσμημενο με καθρεπτες προς την πλευρα του κρεββατιου
επανω στο ταβανι το δωματιο εχει κι εκει καθρεπτες για περισσοτερη θεα ενω στην ακρη υπαρχει μια μεγαλη πολυθρονα .....
Γδυνομαι και περιμενω βλεποντας την τσοντα να παιζει στην οθονη τοιχου, σε μια ακρη απεναντι απο το κρεββατι ακουγωντας και τις κραυγες ηδονης απο την τσοντα ψιλοφτιαχνωμαι αναμενοντας τον παιδαρο

Ξαφνικα μπαινει ο Δωνης στο δωματιο και ξαπλωνει πλαι μου χαιδευωντας με παντου, με τα τεραστια γυμνασμενα χερια του
Με γλυφει παντου και με φιλαει στο στηθος μου χαιδευωντας μου το υγρο πλεον μουνακι μου ενω κανει και εναλλαγες με την πισω τρυπα μου
Ξαφνικα κατεβαζει το μποξερακι του και βλεπω τον μικρο Δωνη του που εχει μισοσηκωθει και αφου βαζει προφυλακτικο μου τον δινει και μου λεει ολος δικος σου καντον οτι θες....
Τον αρπαζω κι εγω και τον γλυφω με εναλλαγη βυθισματος μεσα στην στοματικη κοιλοτητα μου ενω ο Δωνης ψευτοαναστεναζει απο ηδονη και μου λεει γλυφτον καλα

Ξαφνικα ο Δωνης τραβιεται και μου λεει πως τον θες ?
Απο μπρος του λεω εγω και ξεκιναμε το ιεραποστολικο .....
Ελα που δεν του σκληρηνε πολυ του τυπου, παρολες τις προσπαθειες μου και του λεω να αλλαξουμε σταση σε πισωκολλητο
Οκ μου λεει και
Με βαριεστημενο υφος μου λεει ελα και πισοκωλλητα ...... Μετα απο 2-3 λεπτα του λεω να αλλαξουμε παλι σταση και αυτος μου ειπε οτι τα εκατο ευρω ηταν για μια εκτονωση και το προγραμμα ηταν για δυο στασεις 

Τελικα μου ζηταει να του τον παρω στο στομα να με ευχαριστησει γιατι δεν γινεται τιποτα αλλο .....

Εκλαψα τα λεφτα μου γενικοτερα και τον εδιωξα απο το δωματιο τον μικροτσουτσουνο !!!!!

Μαυρο στον Δωνη και μαυρο στον τσατσο που χτυπησε την πορτα δυο φορες

Μαυρο και στο στουντιο ABDUL γιατι δεν μου εδωσε πισω τα λεφτα μου !!!!!!

Τον Χασαν θα τον παρω την αλλη φορα που θα παω αν παω ξανα εκει (καλυτερος μου φανηκε καθως την ωρα που εβγαινα ειδα μια αλλη γυναικα να φευγει χαμογελαστη)
φοβερος..........

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
rigormortis δεν να σε φαει κανένας για τη γνώμη σου, αλλα είναι λανθασμένη. και εσυ όταν πας-αμα πας-σε μπουρδελο ή στουντιο, πας να πηδήξεις ή για να τσεκάρεις την κάθε μία για το τεστ νοημοσύνης? επομένος δεν μπορεις να καταλαβεις.
το πως και γιατί έρχονται σε αυτη τη δουλεια, κάθε μία έχει το λόγο της.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
rigormortis δεν να σε φαει κανένας για τη γνώμη σου, αλλα είναι λανθασμένη. και εσυ όταν πας-αμα πας-σε μπουρδελο ή στουντιο, πας να πηδήξεις ή για να τσεκάρεις την κάθε μία για το τεστ νοημοσύνης? επομένος δεν μπορεις να καταλαβεις.
το πως και γιατί έρχονται σε αυτη τη δουλεια, κάθε μία έχει το λόγο της.
συγνώμη αν σε έθιξα , αλλά η ανωνυμία τουλάχιστον προσδίδει ειλικρίνεια

...ο κυριότερος λόγος που πάω , είναι η ...μετεκσπερματισιακή εξαφάνιση μου  ;)

αλλά δε σου κρύβω , ότι εκτός απο τις καμπυλότητες, με ελκύει πολλές φορές το έξυπνο flirt απο τις γυναίκες

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Αν αγνοησει καποιος το αρχεγονο παθος για τη γυναικα και το σεξ , μπορει μια εξυπνη πορνη να  κανει πιο αγαπουλη εναν πελατη

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
εσεις για άλλο μιλάτε όμως, για πονηρια. αλλο το *εξυπνη πόρνη*(μόνο σαν πόρνη, στη δουλεια της) και άλλο *έξυπνη γυναίκα*, δλδ.με νοημοσυνη και καλλιεργεια.
δεν με έθιξες καθόλου, rigormortis, συζητηση κάνουμε. ο πότε πάνω σε αυτη θέλω να προσθέσω, ότι όταν μιλάμε για πόρνη πολυτελείας (συνοδο), εκτος το ωραιο σωμα και σχετικά μικρή ηλικία, πρέπει να ξέρει να μιλά κι'ολας και να έχει γενικός επίπεδο να μπορεις να κάνεις εμφανησεις μαζί της σε υψηλό κύκλο. ξέρω από τη Ρωσία και έχω διαβάσει για άλλες χώρες, δεν γνωρίζω για την Ελλαδα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom