Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Διαφωνώ, έχεις δουλέψει σε νοσοκομείο να δεις πόσο ψυχοφθόρο είναι; Ειδικά η δουλειά της νοσοκόμας είναι άστα να πάνε...
Η ψυχικη φθορα που σιγουρα υποκεινται οι νοσοκομες εχει να κανει με τα αισθηματα συμπονιας και λυπης προς τους ασθενεις που συναντουν καθημερινα και ειναι κατα καποιο τροπο "εμεση", και με τον χρονο και την εμεπιρια γινονται(κατα καποιο τροπο) κυνικες, συνιθιζουν και οταν πανε σπιτι τα ξεχνανε.

Η φθορα ομως στην οποια υποκεινται οι ιεροδουλες, ειναι "αμεση" μιας και ειναι αυτες που θα "υποστουν" τα γεγονοτα που θα ριξει , ή θα επιβαρυνει την ψυχολογια τους και τα "κουβαλανε" συνεχεια.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Η ψυχικη φθορα που σιγουρα υποκεινται οι νοσοκομες εχει να κανει με τα αισθηματα συμπονιας και λυπης προς τους ασθενεις που συναντουν καθημερινα και ειναι κατα καποιο τροπο "εμεση", και με τον χρονο και την εμεπιρια γινονται(κατα καποιο τροπο) κυνικες, συνιθιζουν και οταν πανε σπιτι τα ξεχνανε.

Η φθορα ομως στην οποια υποκεινται οι ιεροδουλες, ειναι "αμεση" μιας και ειναι αυτες που θα "υποστουν" τα γεγονοτα που θα ριξει , ή θα επιβαρυνει την ψυχολογια τους και τα "κουβαλανε" συνεχεια.

Όλες οι περιπτώσεις που συναντούν μπορούν να επιβαρύνουν ψυχολογικά μια νοσοκόμα, αυτό αποκλείεται να ισχύει για τις ιερόδουλες. Όσο για αυτό που λες ότι γίνονται κυνικές και το συνηθίζουν το ίδιο θα μπορούσες να πεις ισχύει και για τις ιερόδουλες. Και τέλος με όλους τους αρρώστους που παρευρίσκονται αναγκάζονται να παίξουν και το ρόλο του ψυχολόγου και να τους παρέχουν και στήριξη, άσχετα πως οι ίδιες μπορεί να νιώθουν. Με συγχωρείς αλλά νομίζω είσαι μεροληπτικός ή απλά δεν γνωρίζεις.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
CHEYENNE, έχεις δίκιο.
ότι κουβαλας στη ψυχή,σου βγαίνει στο προσωπο. στην ηλικία των 20-30 ακόμα δεν φαίνονται.μετά όμως...
πολλές κοπέλες πήνουν ή πέρνουν ναρκωτικά ακόμα, ο πότε σ'αυτό οφελεί πρόωρη γήρανση.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Όλες οι περιπτώσεις που συναντούν μπορούν να επιβαρύνουν ψυχολογικά μια νοσοκόμα, αυτό αποκλείεται να ισχύει για τις ιερόδουλες. Όσο για αυτό που λες ότι γίνονται κυνικές και το συνηθίζουν το ίδιο θα μπορούσες να πεις ισχύει και για τις ιερόδουλες. Και τέλος με όλους τους αρρώστους που παρευρίσκονται αναγκάζονται να παίξουν και το ρόλο του ψυχολόγου και να τους παρέχουν και στήριξη, άσχετα πως οι ίδιες μπορεί να νιώθουν. Με συγχωρείς αλλά νομίζω είσαι μεροληπτικός ή απλά δεν γνωρίζεις.
Θα το πω οσο πιο απλα γινεταικαι ελπιζω να καταλαβις τι εννοω :

Αλλο να "επομιζεσαι" και να φροντιζεις προβληματα τριτων, και αλλο να να ειναι δικα σου......

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Σωστο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενες να περασουν αυτη την ταλαιπωρεια.
Περαν τουτου δεν νομιζω οτι ειναι τα γεγονοτα αυτα καθεαυτα αλλα το αγχος για την επιβιωση αφου ειναι δουλεια με ημερομηνια ληξης αλλα και η "συγκρουση" του επαγγελματος αυτου με την προσωπικη τους ζωη.
Δηλαδη το καταλοιπο ειναι στον τροπο που θα το περασουν στην ολοκληρωμενη πορεια της ζωης τους ολο αυτο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
CHEYENNE, έχεις δίκιο.

πολλές κοπέλες πήνουν ή πέρνουν ναρκωτικά ακόμα, ο πότε σ'αυτό οφελεί πρόωρη γήρανση.
Αυτο ειναι μια αλλη (μεγάλη) κουβέντα και δεν αφορα μονο τις ιεροδουλες.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σωστο αλλα δεν ειναι υποχρεωμενες να περασουν αυτη την ταλαιπωρεια.
Ειναι μεσα στο "πακετο" της δουλειας που κανουν.
Ολων μας οι δουλειες εχουν θετικα και αρνητικα.
Αλλων σοβαροτερα, αλλων λιγοτερα σοβαρα.
Δεν γινεται διαφορετικα

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
tsilibourditsas, οι ιερόδουλες δεν έχουν τον ρόλο του ψυχολόγου? υπάρχουν οι περιπτώσεις και περιπτώσεις, να σου πω...

Επισκέπτης
Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι αλλη δουλεια εχει την φθορα που εχει η συγκεκριμενη.

Εγώ θα έλεγα ότι αυτές που σφουγγαρίζουν σκάλες, καθαρίζουν καμπινέδες
και αλλάζουν baby-lino σε υπέργηρους
ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ.

Υ.Γ. Και περί ιερόδουλων , ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 1 ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ, ΟΠΩΣ Ο master21
δεν είναι και τόσο αρμόδιοι να μιλήσουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αρχισες διαιτα ρε η μαλακιζεσαι παλι?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Θα το πω οσο πιο απλα γινεταικαι ελπιζω να καταλαβις τι εννοω :

Αλλο να "επομιζεσαι" και να φροντιζεις προβληματα τριτων, και αλλο να να ειναι δικα σου......

Την στιγμή που αναλαμβάνεις να λύσεις προβλήματα τρίτων γίνονται και δικά σου προβλήματα σε ένα βαθμό. Και δεν νομίζω ότι το ξεσκάτισμα ενός γέρου ο οποίος μπορεί και να είναι δύστροπος και μες στην μπόχα δεν αφορά προσωπικά μια νοσοκόμα. Τα λες λες και οι νοσοκόμες είναι ρομπότ και οι ιερόδουλες ευαίσθητες ψυχές. Μάλλον κάπου έχεις χάσει τον λογαριασμό μου φαίνεται...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
για μενα δεν εβαλε καμια κριτικη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την στιγμή που αναλαμβάνεις να λύσεις προβλήματα τρίτων γίνονται και δικά σου προβλήματα σε ένα βαθμό.Σε ενα βαθμο φυσικα, οχι στο 100% Και δεν νομίζω ότι το ξεσκάτισμα ενός γέρου ο οποίος μπορεί και να είναι δύστροπος και μες στην μπόχα δεν αφορά προσωπικά μια νοσοκόμα. Τα λες λες και οι νοσοκόμες είναι ρομπότ και οι ιερόδουλες ευαίσθητες ψυχές. Μάλλον κάπου έχεις χάσει τον λογαριασμό μου φαίνεται...
Αν απο τα γραφομενα μου καταλαβες αυτο δεν εχουμε λογο να συζηταμε.

Ειπα οτι οι νοσοκομες συμπασχουν, και κατανουν αυτους που περιθαλπτουν, ποτε δεν ειπα οτι ειναι ρομποτ, αλλα δεν εχουν/υποκεινται αυτες "αμεσα" στο προβλημα, οπως οι ιεροδουλες.

Καλο σου βραδυ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

που σαι ρε και σε εψαχνα  :birdman:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
tsilibourditsas, οι ιερόδουλες δεν έχουν τον ρόλο του ψυχολόγου? υπάρχουν οι περιπτώσεις και περιπτώσεις, να σου πω...
Ροσακι δεν διαφωνώ αλλά σε άλλο υπόβαθρο στηρίζεται μια συνεύρεση και σε άλλο η δουλεία που κάνει μια νοσοκόμα. Είναι σχεδόν πάντα ψυχοφθόρα η δεύτερη ενώ στη δουλειά σας έστω και μία στο τόσο θα περάσετε και καλά. Ξεκινάτε από ένα ευχάριστο υπόβαθρο και προσπαθείτε απλώς να το διατηρήσετε ευχάριστο, ενώ οι νοσοκόμες ξεκινάν πάντα από δυσάρεστο και προσπαθούν να το κάνουν ευχάριστο από το πουθενά.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

δεν τα λες καλα.αυτος ο μαλακοκαυλης εχει παει με μια γυναικα ολη κι ολη στην ζωη του.και αυτη ιεροδουλη  :2funny:
σε ποιον ηταν εχθες που του ζητουσε να του γνωρισει γκομενες ο μαλακας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν τα λες καλα.αυτος ο μαλακοκαυλης εχει παει με μια γυναικα ολη κι ολη στην ζωη του.και αυτη ιεροδουλη  :2funny:
σε ποιον ηταν εχθες που του ζητουσε να του γνωρισει γκομενες ο μαλακας;
κουκλιτσα μου  :smitten:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom