Επισκέπτης
γουσταρεις να τα ακουσεις μου φενετε.....Η Χιονατη ηταν με τους νάνους, η κοιμομενη ηταν σε αλλο παραμυθι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γουσταρεις να τα ακουσεις μου φενετε.....Η Χιονατη ηταν με τους νάνους, η κοιμομενη ηταν σε αλλο παραμυθι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tι ρατσα ηταν?παιδια εγω εχω κανει γιμναστικι στο δοματιο ια να χισι και αφτος με εβλεπε και εκαναι-γκαβ γκαβ γκαβ....
Θα σας πω εγω ενα περιστατικο :
Καλοκαιρι του 2010 στο Κασσανδρας 3 κατω. γυρω στις 7 το απογευμα.
Τοτε εργαζοταν η μαριαννα η αδυνατη Ρωσσιδαμε το πεταχρο στηθος.
Μπαινει μεσα τυπος που φορουσε μονο το μαγιω και σαγιοναρα.
Τιποτα αλλο.
Του λέει η υπηρεσια τα προγραμματα, βαζει το χερι μεσα στο μαγιω (καταλαβαινεται που), βγαζει το πενηνταρικο, το δινει και περναει δωματιο.
Υπηρεσια, κοπελα και ολοι οι αλλοι παρευρισκομενοοι με δυσκολια κρατπυσαν τα γελια τους.
γουσταρεις να τα ακουσεις μου φενετε.....
παιδι μου ι ωρεα κιμομενι κιματε και ι 7 νανους πανε να τιν ξηπνισουνε με ωρεο τροπο. ;)Η Χιονατη ηταν με τους νάνους, η κοιμομενη ηταν σε αλλο παραμυθι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την Χιονατη με τους 7 νανους μου ελεγες οταν ημουνα μικρος για να κοιμηθω...παιδι μου ι ωρεα κιμομενι κιματε και ι 7 νανους πανε να τιν ξηπνισουνε με ωρεο τροπο. ;)
Την Χιονατη με τους 7 νανους μου ελεγες οταν ημουνα μικρος για να κοιμηθω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο παραμυθι ειναι με την κοιμωμενη......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα μου θύμισες που μια φορά πήγα να κλείσω την πόρτα φεύγοντας και αντί για πόμολο έπιασα το στήθος της τσατσάς που ήρθε από πίσω μου στην πόρτα, η οποία αφού με γλυκοκοίταξε μου λέει "στήθος είναι" ναι οκ στήθος είναι...Εγω θυμηθηκα που ενος φιλου του εδωσε ρεστα 10 ευρω η θειτσα και τα εβγαλε απο το βυζι της
Eγω παντως παραθετω και την κοκκινοσκουφιτσα!!!Την Χιονατη με τους 7 νανους μου ελεγες οταν ημουνα μικρος για να κοιμηθω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο παραμυθι ειναι με την κοιμωμενη......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ντροπη τι ειναι αυτα????Eγω παντως παραθετω και την κοκκινοσκουφιτσα!!!
[xhamster]]
παιδια εγω εχω κανει γιμναστικι στο δοματιο ια να χισι και αφτος με εβλεπε και εκαναι-γκαβ γκαβ γκαβ....
Παιδικο παραμυθακι!!!ντροπη τι ειναι αυτα????
δεν σε πηστευω........![]()
![]()
δεν ειμουν εγω τυποι μη σας παει το μυαλο....
αλλη ρατσα πρεπει να ταν...
![]()
![]()
σκυλος που γαβγιζει δε δαγκωνει....δεν σε πηστευω........![]()
ta eipew ολα σε μια παραγραφοΠαρατήρησα ότι τα μέλη του σάιτ έχουν αρνητικές προσδοκίες για τη γνώμη των ιερόδουλων που δεν ξέρω αν οφείλεται σε προσωπικές ανασφάλειες. Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι οι Έλληνες κατά μέσο όρο είμαστε καθαροί και γαμάμε καλά για τα δεδομένα μιας συνεύρεσης σε οίκο ανοχής. Ειδικά αν σκεφτούμε με τι είδους άτομα έχουν συνήθως δεσμό οι ιερόδουλες, δεν έχουμε κανέναν λόγο να αισθανόμαστε μειονεκτικά. Είναι λίγο αστείο να συγκρίνει κάποιος τον εαυτό του με ένα "μαγκάκι" από την Αλβανία, τη Γεωργία και δεν ξέρω από που αλλού, που κάνει τον αγαπητικό, και να βρίσκει τον εαυτό του λειψό.
Το οτι πληρωνεις για να γαμησεις μια πουτανα που εχει γκομενο εναν τετοιο τυπο δεν σε κανει να αισθανεσαι μειονεκτικα; :SΠαρατήρησα ότι τα μέλη του σάιτ έχουν αρνητικές προσδοκίες για τη γνώμη των ιερόδουλων που δεν ξέρω αν οφείλεται σε προσωπικές ανασφάλειες. Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι οι Έλληνες κατά μέσο όρο είμαστε καθαροί και γαμάμε καλά για τα δεδομένα μιας συνεύρεσης σε οίκο ανοχής. Ειδικά αν σκεφτούμε με τι είδους άτομα έχουν συνήθως δεσμό οι ιερόδουλες, δεν έχουμε κανέναν λόγο να αισθανόμαστε μειονεκτικά. Είναι λίγο αστείο να συγκρίνει κάποιος τον εαυτό του με ένα "μαγκάκι" από την Αλβανία, τη Γεωργία και δεν ξέρω από που αλλού, που κάνει τον αγαπητικό, και να βρίσκει τον εαυτό του λειψό.
εχουν αλλαξει αρκετα τα πραγματα... Λιγες ειναι η κοπελες που εχουν γομενο τωραΤο οτι πληρωνεις για να γαμησεις μια πουτανα που εχει γκομενο εναν τετοιο τυπο δεν σε κανει να αισθανεσαι μειονεκτικα; :S