Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε ειναι ανωνυμια και η ασφαλεια του νετ που τους κανει ολους μαγκες.αν ημασταν σε καφενειο και ειμασταν ολοι τετατετ θα ειμασταν με το σεις και με το σας...
Αρα...........χρειαζεται να μαζωχτουμε ολοι σε κανα καφενειο  για να μαs πιασει γλωσσοδετηs μετα και να ειμαστε ευγενικοι ;)
Η αποσταση μαs κανει εχθρικουs

paiktouras_leme

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Μητσαρα!!Μα τοσο νουμερο εισαι;;;...Να σε κερνανε οι φιλοι σου γαμησακι σε μπουρδελο και να αρνεισαι;; :)Μα χαζουλης εισαι;;...Μπες με αλλο κλωνο και παρε το επαθλο ρε βλακα!!...Αλλα για να μαμησεις, οχι να το φας σουβλακια!!! :2funny: :2funny:
καλα ρε μαλακα... εσυ νομιζεις οτι επειδη σε εχει τωρα αχτι ο αλλος ο μαλακας οτι ολοι φτιαχνουν κλωνους?

σαλτα και γαμησου παραπερα ρε καρναβαλι..  :jerking:

1ον δεν ειμαι ο μητσαρας

2ον ειμαι γνωστο μελος του ιεροδουλες.κομ

3ον μετα τον αχαχουχα να γινει λαικη απαιτηση να διαγραφεις και εσυ...

paiktouras_leme

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε ειναι ανωνυμια και η ασφαλεια του νετ που τους κανει ολους μαγκες.αν ημασταν σε καφενειο και ειμασταν ολοι τετατετ θα ειμασταν με το σεις και με το σας...
εσυ τι πεταγεσε ρε ηλιθιε στην μεση να πουμε?

διαφωνεις σε οσα λεω για τον παιχτουρα? η δεν τα ξερεις ολα αυτα?

εαν δεν τα ξερεις μην λες της μαλακιτσες σου  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ τι πεταγεσε ρε ηλιθιε στην μεση να πουμε?

διαφωνεις σε οσα λεω για τον παιχτουρα? η δεν τα ξερεις ολα αυτα?

εαν δεν τα ξερεις μην λες της μαλακιτσες σου  :jerking:
Συμφωνω στο οτι και οι δυο ειστε τα χειροτερα δειγματα ανθρωπων μητσο.

paiktouras_leme

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω στο οτι και οι δυο ειστε τα χειροτερα δειγματα ανθρωπων μητσο.
αντε παλι ο μητσος..

ρε τι σας εκανε ?

ενταξει μαλακες.. ειστε εξυπνοι ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εχετε σουπερ αντιληψη...

ο  παιχτουρας με εχει διαβασει πολλες φορες στο ιεροδουλες.κομ και ξερει αυτος ποιος ειμαι εαν ειναι τοσο εξυπνος...

το οτι εχω αχτι τον παιχτουρα και οτι αγανακτω με τετοια συμπεριφορα ανθρωπου ...

υγ
καλα και εσυ ενας μαλακας αγαπουλης εισαι δεν πας  πισω...

εαν εισαι ευχαριστημενος που οι φοροι που πληρωνες εσυ τοσα χρονια και που ακομα πληρωνεις πανε στην συνταξη και πηγαιναν στον μισθο του παιχτουρα, τοτε δεν αξιζει κανεις να σε αναφερει ως ΔΕΙΓΜΑ ανθρωπου ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αντε παλι ο μητσος..

ρε τι σας εκανε ?

ενταξει μαλακες.. ειστε εξυπνοι ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εχετε σουπερ αντιληψη...

ο  παιχτουρας με εχει διαβασει πολλες φορες στο
www.*****.gr.com
και ξερει αυτος ποιος ειμαι εαν ειναι τοσο εξυπνος...

το οτι εχω αχτι τον παιχτουρα και οτι αγανακτω με τετοια συμπεριφορα ανθρωπου ...

υγ
καλα και εσυ ενας μαλακας αγαπουλης εισαι δεν πας  πισω...

εαν εισαι ευχαριστημενος που οι φοροι που πληρωνες εσυ τοσα χρονια και που ακομα πληρωνεις πανε στην συνταξη και πηγαιναν στον μισθο του παιχτουρα, τοτε δεν αξιζει κανεις να σε αναφερει ως ΔΕΙΓΜΑ ανθρωπου ...
αν ησουν αντρας να εμπαινες με το κανονικο σου νικ.
στα αρχιδια μου αν εχεις αχτι οποιον εχεις εγω τους δουλευω και τους 2.
αν ο παιχτουρας θελει να ξεφτυλιζεται οπως ξεφτυλιζεται σαν ανθρωπος δεν με απασχολει ειναι δικο του προβλημα.Αν παιρνει συνταξη ειναι ενα δικαιωμα που το εχεις και εσυ και εγω και ολοι.Το οτι οι στρατιωτικοι παιρνουν συνταξη νωρις δεν το αποφασισε ο παιχτουρας αλλα καποιοι μαλακες κυβερνωντες.Και ας ειμαστε ρεαλιστες αν ειχαμε την δυνατοτητα ολοι θα το καναμε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ειλικρινα δεν θα με ενδιεφερε η γνωμη καμιας κορασιδας...παρα μονο το πως μου φερετε την ωρα του  :knockinb:.... και να ειναι υπακουει και εχεμηθη... :rockon: :rockon:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε μου πραγματικες διακοπες γιατι ηθελα να φτιαξω κατι (οτι μπορουσα) καθως προερχομαι απο πολυ φτωχη οικογενεια.

Το τι καταφερα θα το κρινω στο τελος........

Κοίτα, εγώ δε θεωρώ τις διακοπές πολυτέλεια. Ούτε την απόλαυση κάτι για το οποίο θα έπρεπε να αισθάνομαι ενοχικά. Αντίθετα πιστεύω ότι η ζωή δεν έχει κανένα άλλο νόημα από την προσωπική απόλαυση, καθώς δεν είναι παρά ένα ταξίδι με τελικό προορισμό το τίποτα. Υπάρχει βέβαια μια ιεραρχία στους στόχους που βάζει ο άνθρωπος. Καμιά φορά πρέπει να αναρωτιέται αν όντως είναι δικοί του οι στόχοι που επιδιώκει ή αν ακολουθεί επιταγές του κοινωνικού του περίγυρου. Αλλά και τους δικούς μας στόχους πρέπει να τους επιδιώκουμε με μέτρο και ισορροπία. Αλλιώς μπορεί να τους υπονομεύουμε. Όπως στον αθλητισμό η υπερπροπόνηση έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα, έτσι και οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται ο άνθρωπος.
Άσε που στο τέλος μαζί με το τι καταφέραμε πρέπει να κρίνουμε αν άξιζε τον κόπο.

Δεν είναι συμβουλές τα παραπάνω, απλά είχα διάθεση για αμπελοφιλοσοφία. Ελπίζω κάποτε να καταφέρω να πάω λίγες μέρες διακοπές. Βλέπω αρκετές φορές στα όνειρα μου ότι βρίσκομαι σε κάποιο νησί. Στέκομαι στην αμμουδιά και αγναντεύω τη θάλασσα που εκτείνεται στον ανοιχτό ορίζοντα. Η εικόνα της είναι βάλσαμο στην ψυχή μου.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Είχα πάει μερικές φορές, μέχρι τα 12, για να είμαι τελείως ειλικρινής. Μετά μου το απαγόρευσαν οι γονείς μου, με διάφορες παλαβές δικαιολογίες... στην πραγματικότητα γιατί φοβόντουσαν ότι θα περάσω καλά.

Ελα ρε Μενιο ειλικρινα τωρα εγω καθομαι και σε διαβαζω πολυ σοβαρα παιρνω υποψη τα οσα λες και εσυ με τρολαρεις... :huh: :think: :think: :S :S :S????!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα, εγώ δε θεωρώ τις διακοπές πολυτέλεια. Ούτε την απόλαυση κάτι για το οποίο θα έπρεπε να αισθάνομαι ενοχικά. Αντίθετα πιστεύω ότι η ζωή δεν έχει κανένα άλλο νόημα από την προσωπική απόλαυση, καθώς δεν είναι παρά ένα ταξίδι με τελικό προορισμό το τίποτα. Υπάρχει βέβαια μια ιεραρχία στους στόχους που βάζει ο άνθρωπος. Καμιά φορά πρέπει να αναρωτιέται αν όντως είναι δικοί του οι στόχοι που επιδιώκει ή αν ακολουθεί επιταγές του κοινωνικού του περίγυρου. Αλλά και τους δικούς μας στόχους πρέπει να τους επιδιώκουμε με μέτρο και ισορροπία. Αλλιώς μπορεί να τους υπονομεύουμε. Όπως στον αθλητισμό η υπερπροπόνηση έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα, έτσι και οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται ο άνθρωπος.
Άσε που στο τέλος μαζί με το τι καταφέραμε πρέπει να κρίνουμε αν άξιζε τον κόπο.

Δεν είναι συμβουλές τα παραπάνω, απλά είχα διάθεση για αμπελοφιλοσοφία. Ελπίζω κάποτε να καταφέρω να πάω λίγες μέρες διακοπές. Βλέπω αρκετές φορές στα όνειρα μου ότι βρίσκομαι σε κάποιο νησί. Στέκομαι στην αμμουδιά και αγναντεύω τη θάλασσα που εκτείνεται στον ανοιχτό ορίζοντα. Η εικόνα της είναι βάλσαμο στην ψυχή μου.

Τι ακριβως σε εμποδιζει να πας διακοπες τωρα στη ζωη σου Μενιο... :huh: :think: :think: :S :S??????

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν τρολάρω. Και σε ευχαριστώ που με διαβάζεις. Νιώθω την ανάγκη να βγάλω κάποια πράγματα από μέσα μου, αλλά κάποια άλλα δε θέλω να τα μοιραστώ, ή είναι πολύπλοκο να τα εξηγήσω ή διστάζω να τα πω δημόσια μήπως τα διαβάσει κάνας γνωστός.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δεν τρολάρω. Και σε ευχαριστώ που με διαβάζεις. Νιώθω την ανάγκη να βγάλω κάποια πράγματα από μέσα μου, αλλά κάποια άλλα δε θέλω να τα μοιραστώ, ή είναι πολύπλοκο να τα εξηγήσω ή διστάζω να τα πω δημόσια μήπως τα διαβάσει κάνας γνωστός.

Παρακαλω φιλε Μενιο δεν κανει τιποτα αφου ανοιγεις τη ψυχη σου αληθεια με ειλικρινεια αν θες στειλε μου πμ με οτι θα θελες να πεις αλλα σκεφτεσαι πολυ λογικα την ''εκθεση'' του δημοσιου μηνυματος οποτε θες πμ:)!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλο ειναι να τα βγαζεις απο μεσα σου φιλε μου αλλα το μερος δεν ενδεικνειεται για κατι τετοιο
Φιλους δεν εχεις στην πραγματικη ζωη η καποιους συγγενεις να σε νιωθουν λιγο ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom