Νέα

Κρήτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maximilien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.792
Πόντοι
216
Οι ίδιοι ψευτομαγκες που υπάρχουν στην Κρήτη, υπάρχουν παντού. Δε καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η δημιουργία νήματος "Κρήτη..", εκτος και αν ο νηματοθέτης θέλει να συζητήσει για τις φυσικές ομορφιές, τη γαστρονομία, τα ακαδημαικά και ερευνητικά ινστιτούτα, ή θέλει να μείνει στη μειοψηφία των λίγων ανεγκεφαλων.

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
797
Πόντοι
81
Τι να κάνουμε,κάποιοι αμαυρώνουν το καλύτερο μέρος της Ελλάδος και δυστυχώς η αρνητική κριτική και η έκταση που παίρνει το όλο θέμα τραβάει στα μμέ σαν βεντούζα.Πάντως σαν Κρητικός είμαι περήφανος για το μέρος μου και κάποια μικρή μειοψηφία δεν μπορεί να μαυρίζει ένα ολόκληρο νησί !!!!!

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.094
Πόντοι
456
Τι να κάνουμε,κάποιοι αμαυρώνουν το καλύτερο μέρος της Ελλάδος και δυστυχώς η αρνητική κριτική και η έκταση που παίρνει το όλο θέμα τραβάει στα μμέ σαν βεντούζα.Πάντως σαν Κρητικός είμαι περήφανος για το μέρος μου και κάποια μικρή μειοψηφία δεν μπορεί να μαυρίζει ένα ολόκληρο νησί !!!!!
ασφαλως οχι... ωστοσο εχω την εντυπωση οτι η παραβατικοτητα στην Κρητη ειναι πιο συχνη συγκριτικα με πολλα αλλα μερη της Ελλαδας.

OP
OP
Maximilien

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536
Είναι ενδιαφέρον μέρος ή Κρήτη.
Και θετικά και αρνητικά.

Αυτήν την μικρή μειοψηφία που έχει βγάλει το κακό όνομα δεν κάνετε τίποτα να την περιορίσετε....
Αυτό....

Σας το λέει κάποιος που αγαπάει την Κρήτη σαν δεύτερη πατρίδα του και ας μην έχω καμμία σχέση καταγωγής.
Υπηρέτησα και έζησα εκεί.
Κάποιες μέρες τον μήνα πλέον είμαι εκεί για εργασιακούς λόγους.
Οπότε έχω γνώση.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
εχω παει απειρες φορες στην κρητη, εχω συγγενεις, καλους φιλους, πρωην κοπελα.

Οι κρητικοι ειναι ή του υψους ή του βαθους, εχω πετυχει ατομα σπαθια, σωστοτατοι, φιλικοι, κανουν τα παντα για φυγεις γεματος απο το σπιτι τους/μαγαζι τους, ντομπροι ξηγημενοι. Εχει ομως και κατι υπερμπασταρδους χωριατες, που χειροτερους τους δεν βρισκεις ευκολα ουτε στα πιο απομονωμενα χωρια της ελλαδος.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι πλειοψηφια ή μειοψηφια οι "κακοι", αλλα σιγουρα, εχεις πολλες πολλες πιθανοτητες να βρεθεις στο λαθος μερος λαθος στιγμη, και αυτο λεει πολλα. Δεν ειναι σωστο να γινεται τσουβαλιασμα, αλλα δεν ειναι τυχαιο που τοσοι πολλοι εχουν να πουν τοσα κακα για τους κρητικους. καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

OP
OP
Maximilien

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
Η πλειοψηφία είναι αυτοί.
μακαρι. απλα οταν η (εστω) μειοψηφια ειναι τοσο ακραια, ευκολα χαλαει το ονομα των καλων και των ηθικων.
Αν πας διακοπες και περασεις 6 μερες τελεια, οι καλυτερες διακοπες που εχεις παει, και την τελευταια μερα τυχει ενα πολυ ασχημο σκηνικο (σαν αυτο που περιγραφει η ειδηση πχ), θα σου μεινει η πικρια.

"Κάθε κακό θυμίζεται, κάθε καλό ξεχνιέται."

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.009
Πόντοι
1.446
Εγκληματίες υπαρχουν παντού ... οι τουρίστες έπεσαν σε τέτοιους
Οπότε η εξέλιξη ήταν αυτή...

Για κακή τους τύχη ήταν και Γερμανοί ...

Δεν υπάρχει χωριό στην Κρήτη που να μην έχει μνημείο για τον κόσμο που εκτέλεσαν οι Γερμανοί ... η Κρήτη αντιστάθηκε λυσσαλέα

Δεν υπάρχει κανένας που να μην θυμάται πως συμπεριφερθηκαν απέναντι στην Ελλάδα στην πρόσφατη οικονομική κρίση

Οπότε όταν έρχονται Κρήτη ...
Καλό είναι να μην κανουν μαγκιές και προσπεράσεις...

Μπύριτσα ... θάλασσα... και τοιχό-τοιχό ...;)))

• Like
Αντιδράσεις: ALX4
OP
OP
Maximilien

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536

Δεν υπάρχει χωριό στην Κρήτη που να μην έχει μνημείο για τον κόσμο που εκτέλεσαν οι Γερμανοί ... η Κρήτη αντιστάθηκε λυσσαλέα

Δεν υπάρχει κανένας που να μην θυμάται πως συμπεριφερθηκαν απέναντι στην Ελλάδα στην πρόσφατη οικονομική κρίση

Μαζί σου με την κωλοφάρα τους φρίτσηδες...
Αλλά το ενοικιαζόμενο αμάξι είχε ντόπιες πινακίδες....
:confused:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.792
Πόντοι
216
Κάτι τέτοια κωλοπαίδια είναι συντριπτική μειοψηφία επί του συνολικού πληθυσμού του νησιού, όμως επικρατούσα μειοψηφία σε ορεινές ή απομονωμένες περιοχές.

Φυσικά τα μέσα ενημέρωσης θα αναφερθούν στα δυσάρεστα νέα. Κάνεις δε θα διαβάσει άρθρο για τι κεράσματα δέχονται επισκέπτες, για τις διακρίσεις των μαθητών/φοιτητών/σπουδαστών, κτλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.543
Πόντοι
26.141
Απορώ με τόσους πρωθυπουργούς κ επιρροή στις κυβερνήσεις πως έχουν τέτοιους καροδρομους

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.211
Πόντοι
3.846

πιο άκυρος πεθαίνεις. Τα θηλυκά και τον τσαμπουκά ορέχτηκαν ,σιγά μην πρόλαβαν να καταλάβουν τι γλώσσα μιλάνε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.211
Πόντοι
3.846
Θα ήμουν υπέρ να εκδοθούν τουριστικοί οδηγοί που να λένε μην πλησιάζετε στα χωριά του ορεινού Μυλοποτάμου και ας παρεξηγηθούν πολλοί. Γιατί δηλαδή να λένε το ίδιο για την Κολομβία;

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν στο απυρόβλητο. Τζάμπα μάγκες. Πουλάνε εκδούλευση σε τοπικούς βουλευτές για να τους βγάζουν έξω, έχουν συχνά δικηγόρο τον γνωστό Κούγια της Κρήτης, για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να πέσει πούτσα χωρίς αύριο. Ξύλο και μπουζού σε πολύ κόσμο. Και αφοπλισμός. Όχι ημίμετρα όπως το 2007 στα Ζωνιανά, να καθαρίσει ο τόπος.

Για τους Περαματιανούς βέβαια πρέπει να πούμε ότι προς τιμήν τους όταν μπήκαν τα δύο αυτοκίνητα στο χωριό ,ήταν οι απλοί άνθρωποι που μπήκαν στη μέση και γλίτωσαν τους Γερμανούς. Και αυτοί Μυλοποταμίτες είναι.

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.719
Πόντοι
481
Οι Κρητικοί που είχαμε στον στρατό πάντως, στην μονάδα που πήρα την ειδικότητα μου, ήταν μακράν οι χειρότεροι τύποι από άποψη συνολικής συμπεριφοράς/σεβασμού προς τους υπόλοιπους. Έτσι δουλειά στην ζωή δεν γίνεται.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336

μαγκια η προσπεραση;
μηπως να μην πατανε και το γκαζι πανω απο 2500 στροφες γιατι προκαλουν; :think:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.009
Πόντοι
1.446
πιο άκυρος πεθαίνεις. Τα θηλυκά και τον τσαμπουκά ορέχτηκαν ,σιγά μην πρόλαβαν να καταλάβουν τι γλώσσα μιλάνε.

Δεν συμφωνώ με την συμπεριφορά τους .. αλλά...
Άκυρος θα είσαι εσύ αν βρεθείς στην λάθος πλευρά ... και ας μιλάς Ελληνικα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.211
Πόντοι
3.846
Δεν συμφωνώ με την συμπεριφορά τους .. αλλά...
Άκυρος θα είσαι εσύ αν βρεθείς στην λάθος πλευρά ... και ας μιλάς Ελληνικα
μάλλον δεν το κατάλαβες. Αν νομίζεις ότι αυτό που έγινε έχει να κάνει ειδικά με Γερμανούς και Κατοχή ,τότε είσαι άκυρος. Το ίδιο ακριβώς θα είχε συμβεί όποιας εθνικότητας και αν ήταν οι επιβάτες. Αυτό γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσουν τι γλώσσα μιλούσαν οι άνθρωποι μες στο αυτοκίνητο. Επίσης το είχαν ενοικιάσει από ελληνικό γραφείο, οπότε δεν είχε γερμανικές πινακίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom