Νέα

Κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση... Μεγάλη αμαρτία!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον κρεμασεs χειροτερα κι απο καμακι

Τυπε σε αυτην δεν κανουν καμακι ουτε οι αλλοδαποι
που δεν καταλαβαινουν τι λεει οταν ανοιγει το στομα!

Απλα εχει μεγαλη φαντασια το κοριτσακι. Θα προσγειωθει και αυτη  :grin:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Τυπε σε αυτην δεν κανουν καμακι ουτε οι αλλοδαποι
που δεν καταλαβαινουν τι λεει οταν ανοιγει το στομα!

Απλα εχει μεγαλη φαντασια το κοριτσακι. Θα προσγειωθει και αυτη  :grin:

χαχαχα τα πηρες ε?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Γιατι οι γυναικες κοιτανε τους "ψευτοχλιδατους" και τους "ωραιους" ???
Και οχι καποιον νορμαλ με εναν νορμαλ μισθο ???

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Γιατι οι γυναικες κοιτανε τους "ψευτοχλιδατους" και τους "ωραιους" ???
Και οχι καποιον νορμαλ με εναν νορμαλ μισθο ???

Η αληθεια ειναι οτι αυτο που λες κοιτανε...τους νορμαλ με νορμαλ μισθο..οι περισσοτερες...να ναι και καλο παιδι κτλ
δεν υπαρχουν τρελες απαιτησεις...απο οσες κοπελες ξερω εγω τουλαχιστον..

Απλα αν μια ειναι ομορφη και εχει να επιλεξει αναμεσα σ ενα μετριο και σε εναν ομορφο (αν υποθεσουμε οτι και οι δυο αντρες εχουν ιδιο χαρακτηρα κτλ) θα επιλεξει τον ομορφο. Νομιζω δεν ειναι κακο αυτο.Και εσεις οι αντρες το ιδιο θα κανατε.

Η αληθεια ειναι πως επειδη εχω πολλα αγορια φιλους ακουω απο συγκεκριμενους, οι ελληνιδες ειναι ψωναρες, ειναι το ενα ειναι το αλλο.
Ο ενας ειναι σαν αναποδο γαμωτο εμφανησιακα και παει και τη πεφτει σε ομορφες και πανω...ε λογικο ειναι ρε παιδι μου να μην του κατσει...αν χαμηλωνε λιγο τα στανταρ του θα εβρισκε..αλλα δεν το καταλαβαινει..επιμενει οτι ο ιδιος ειναι κουκλος και θελει κουκλες. Εμ δεν γινεται ρε φιλε με 1,60 υψος, 120 κιλα να απαιτεις απο τις διμετρες αδυνατες να σου κατσουν ασαπ. Να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι και οχι οτι μας λεει η μαμα μας.

Ενας αλλος επειδη ειχε χωρισει με μια που τα χε, το εχει δει εκδικητης προς ολες τις γυναικες..τωρα πχ γνωριζει γυναικες και ενω ειναι ωραιο παιδι τους πουλαει μια μαγκια , οτι ειναι ο γαμιας της γειτονιας τους, τις γραφει ενω ακομα τις ψηνει, ε λογικο ειναι η αλλη να λακισει και μετα αυτος να οι γυναικες οι ψωναρες οι πουτανες , τονα τ αλλο.

Ενας αλλος βγαινει με τη γκομενα. και αρχιζει να της λεει για τη δουλεια του και το τι εκανε στη δουλεια του κτλ κτλ στη μια ωρα τα 55 λεπτα αφορουν τη δουλεια του. Εχει κοιμηθει η αλλη και θα ξαναβγει μαζι του μονο αν εχει αυπνιες.

Σιγουρα ειναι πιο δυσκολο για τους αντρες να βρουν γυναικα,αλλα αν εισαι ενα νορμαλ παιδι ευγενικο και εχεις και λιγο το παιχνιδι του φλερτ σιγουρα θα βρεις κατι. Πολλα χανονται στο τροπο προσεγγισης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ok. Παραιτουμαι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα κανει και τα λεει γιατι εχουν χασει το μπουσουλα οι περισσοτεροι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα κανει και τα λεει γιατι εχουν χασει το μπουσουλα οι περισσοτεροι...

H αληθεια αυτη ειναι τυπε  :rockon: επειδη οι γυναικες
κάνουν ΠΑΝΤΑ οτι λενε  :rockon: μην γυρίσεις πλευρο
εισαι στο σωστο!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΑ ΠΑΧΥΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΠΟΣΟΥΛΑ,ΜΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κανουν δε κανουν δεν ειναι αυτο το θεμα...αυτα που λεει ειναι σωστα...μολις μεγαλωσεις λιγο θα καταλαβεις  :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωπ έχεις δικιο. Τωρα σε λιγο θα ερθει και η μαριακοςσκ
περιμενε... θα σε ενημερωσει κιολας πως να ριξεις τις φιλες της  :grin:
επειδη κατα βαθος εισαι καλο παιδακι αν και σε λιγο λαθος δρομο...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα για εναν αντρα να γυρναει και να το παιζει γαμιας,ανετος,οτι φτυνει τις γκομενες κτλ...

κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι το ακριβως αντιθετο...το νικ πιο πανω ειπε μια μεγαλη αληθεια...μερικοι τυποι λενε στις παρεες τους οτι γαμησαν ,εκανα,εραναν,τις εδιωξαν κιολας ενω στην πραγματικοτητα ουτε καν βγηκαν για καφε...

επισης,τη γκρινια και την κατινια που λενε μερικοι οτι εχουν οι γκομενες δυστυχως πολλοι αρσενικοι την εχουν σε απειρως περισσοτερο βαθμο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  Η αληθεια ειναι οτι αυτο που λες κοιτανε...τους νορμαλ με νορμαλ μισθο..οι περισσοτερες...να ναι και καλο παιδι κτλ
δεν υπαρχουν τρελες απαιτησεις...απο οσες κοπελες ξερω εγω τουλαχιστον..

Απλα αν μια ειναι ομορφη και εχει να επιλεξει αναμεσα σ ενα μετριο και σε εναν ομορφο (αν υποθεσουμε οτι και οι δυο αντρες εχουν ιδιο χαρακτηρα κτλ) θα επιλεξει τον ομορφο. Νομιζω δεν ειναι κακο αυτο.Και εσεις οι αντρες το ιδιο θα κανατε.

Αυτο το βρισκω σωστο....
Αλλα αυτο  που δεν καταλαβαινω ειναι το πως θα ξεχωρισει τους χαρακτηρες...
Θα πρεπει να παιζει παιχνιδι και με τους δυο για να δει χαρακτηρα.

Η αληθεια ειναι πως επειδη εχω πολλα αγορια φιλους ακουω απο συγκεκριμενους, οι ελληνιδες ειναι ψωναρες, ειναι το ενα ειναι το αλλο.
Ο ενας ειναι σαν αναποδο γαμωτο εμφανησιακα και παει και τη πεφτει σε ομορφες και πανω...ε λογικο ειναι ρε παιδι μου να μην του κατσει...αν χαμηλωνε λιγο τα στανταρ του θα εβρισκε..αλλα δεν το καταλαβαινει..επιμενει οτι ο ιδιος ειναι κουκλος και θελει κουκλες. Εμ δεν γινεται ρε φιλε με 1,60 υψος, 120 κιλα να απαιτεις απο τις διμετρες αδυνατες να σου κατσουν ασαπ. Να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι και οχι οτι μας λεει η μαμα μας.
Σωστο κι αυτο εν μερει ομως γιατι υπαρχουν θεμματα εδω.....

Ενα και το πρωτο, ειναι οτι μιλας για ομορφια και εμφανιση, ενω πολλα ζευγαρια δειχνουν αλλιως.....
Αυτο που λες εσυ, ειναι για το θεαθηναι και συμβαινει κυριως σε κοσμικους κυκλους.
Τα λαθος προτυπα που λεγαμε....  ;)

Η μαμα τα λεει ολα αυτα δηλαδη ?  :think:

Ενας αλλος επειδη ειχε χωρισει με μια που τα χε, το εχει δει εκδικητης προς ολες τις γυναικες..τωρα πχ γνωριζει γυναικες και ενω ειναι ωραιο παιδι τους πουλαει μια μαγκια , οτι ειναι ο γαμιας της γειτονιας τους, τις γραφει ενω ακομα τις ψηνει, ε λογικο ειναι η αλλη να λακισει και μετα αυτος να οι γυναικες οι ψωναρες οι πουτανες , τονα τ αλλο.
Δεν αντιλεγω αλλα τα ιδια και χειροτερα κανετε κι εσεις

Αμοιβαια η χαζομαρα εδω.....

Ενας αλλος βγαινει με τη γκομενα. και αρχιζει να της λεει για τη δουλεια του και το τι εκανε στη δουλεια του κτλ κτλ στη μια ωρα τα 55 λεπτα αφορουν τη δουλεια του. Εχει κοιμηθει η αλλη και θα ξαναβγει μαζι του μονο αν εχει αυπνιες.

Αυτο ειναι καθαρα θεμα επικοινωνιας, που αφορα την γνωριμια πρωτιστως
Πολλες φορες η ελλειψη θεματος προς διαλογο, τα εχει αυτα....
Αν ο αλλος ξεκινησει να σου λεει πραγματα για τον ιδιο, μεσα απο την πορεια της ζωης του.....
Σκεφτηκες οτι θελει να σου ανοιχτει και να σου δωσει να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις ?
Μια σκεψη ειναι αυτη.....

Στο χερι του καθενος ειναι να δωσει ευκαιριες.
Με τον καιρο λυνεται η γλωσσα και η επικοινωνια μεγαλωνει, οσο μαθαινει ο ενας, τον αλλον
Αμεσως αυτα δεν γινονται, η αν γινουν, πρεπει να τυχει θεμα.

Αλλαζει το θεμα της επικοινωνιας μονο, οταν ο καθενας το παει για ξεπετα μιας βραδιας, καθως εκει, δεν εχουν πολλα σημασια

Σιγουρα ειναι πιο δυσκολο για τους αντρες να βρουν γυναικα,αλλα αν εισαι ενα νορμαλ παιδι ευγενικο και εχεις και λιγο το παιχνιδι του φλερτ σιγουρα θα βρεις κατι. Πολλα χανονται στο τροπο προσεγγισης

Αυτα τα περι νορμαλ και ευγενικου παιδιου μας τα εχουν πει κι αλλες

Το θεμα ειναι ΠΩΣ οριζεις εσυ, η η καθεμια, καθενας, το νορμαλ και καλο

Σιγουρα χανονται πολλα στον τροπο προσεγγισης απο τα προτυπα που εχει ο καθενας στο κεφαλι του

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
επειδη κατα βαθος εισαι καλο παιδακι αν και σε λιγο λαθος δρομο...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα για εναν αντρα να γυρναει και να το παιζει γαμιας,ανετος,οτι φτυνει τις γκομενες κτλ...

κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι το ακριβως αντιθετο...το νικ πιο πανω ειπε μια μεγαλη αληθεια...μερικοι τυποι λενε στις παρεες τους οτι γαμησαν ,εκανα,εραναν,τις εδιωξαν κιολας ενω στην πραγματικοτητα ουτε καν βγηκαν για καφε...

επισης,τη γκρινια και την κατινια που λενε μερικοι οτι εχουν οι γκομενες δυστυχως πολλοι αρσενικοι την εχουν σε απειρως περισσοτερο βαθμο...
:thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτο το βρισκω σωστο....
Αλλα αυτο  που δεν καταλαβαινω ειναι το πως θα ξεχωρισει τους χαρακτηρες...
Θα πρεπει να παιζει παιχνιδι και με τους δυο για να δει χαρακτηρα.
Σωστο κι αυτο εν μερει ομως γιατι υπαρχουν θεμματα εδω.....

Ενα και το πρωτο, ειναι οτι μιλας για ομορφια και εμφανιση, ενω πολλα ζευγαρια δειχνουν αλλιως.....
Αυτο που λες εσυ, ειναι για το θεαθηναι και συμβαινει κυριως σε κοσμικους κυκλους.
Τα λαθος προτυπα που λεγαμε....  ;)

Η μαμα τα λεει ολα αυτα δηλαδη ?  :think:

Δεν αντιλεγω αλλα τα ιδια και χειροτερα κανετε κι εσεις

Αμοιβαια η χαζομαρα εδω.....

Αυτο ειναι καθαρα θεμα επικοινωνιας, που αφορα την γνωριμια πρωτιστως
Πολλες φορες η ελλειψη θεματος προς διαλογο, τα εχει αυτα....
Αν ο αλλος ξεκινησει να σου λεει πραγματα για τον ιδιο, μεσα απο την πορεια της ζωης του.....
Σκεφτηκες οτι θελει να σου ανοιχτει και να σου δωσει να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις ?
Μια σκεψη ειναι αυτη.....

Στο χερι του καθενος ειναι να δωσει ευκαιριες.
Με τον καιρο λυνεται η γλωσσα και η επικοινωνια μεγαλωνει, οσο μαθαινει ο ενας, τον αλλον
Αμεσως αυτα δεν γινονται, η αν γινουν, πρεπει να τυχει θεμα.

Αλλαζει το θεμα της επικοινωνιας μονο, οταν ο καθενας το παει για ξεπετα μιας βραδιας, καθως εκει, δεν εχουν πολλα σημασια

Αυτα τα περι νορμαλ και ευγενικου παιδιου μας τα εχουν πει κι αλλες

Το θεμα ειναι ΠΩΣ οριζεις εσυ, η η καθεμια, καθενας, το νορμαλ και καλο

Σιγουρα χανονται πολλα στον τροπο προσεγγισης απο τα προτυπα που εχει ο καθενας στο κεφαλι του
:rolleyes: :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ωραια. Εγω τι σχεση εχω με ολα αυτα δεν ξερω? Εχω πει εδω μεσα οτι εχω γαμησει ποτε απο καμακι? Ισα ισα εχω πει ΟΟΟΟΟΛΗ την αληθεια ακριβως οπως ειναι.

Δεν τους φταινε αυτα που γραφει η μαριακοσκ και δεν πηδιουνται μαζι σου...
Δοξα το θεο επειδη εχω κατσει σε πολλα διαφορετικα σκηνικα μεταξυ τους μπορω να εχω αποψη

Για την δε γκομενα που ειπα οντως της έκανα και της έρανα... και οντως της έκλεινα το τηλεφωνο μεσα στην μαπα οταν αυθαδιαζε και με ξαναεπαιρνε αμεσως μετα φυσικα (γιατι ετσι κανουν - εκτος απο ελαχιστες) αλλα ειπα πως τελικα στο τελος δεν εγινε τιποτα..... δεν δεχθηκε το στυλ μου. Στα αρχιδια μου. Ουτε το δικο της ηταν το σωστο ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom