Νέα

Κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση... Μεγάλη αμαρτία!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ  :sunglasses:
ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι ξεπετες και τα συναφη.

Αν και οποτε νιωσω, αυτη την αναγκη, ξερω που θα παω για εκτονωση !!!!!!!!!!!!!

Οκ ?

Αντε ξεκολλατε πια ....
ετσι λεο κε γο που δε ιχα ποτε γκομενα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
α σόρυ τότε ρε μαν παρεξήγηση :think: ή σόρυ για την χαλάστρα, εσύ ξέρεις καλύτερα :think:
Σαφως και ηταν παρεξηγηση ..... και δεκτη η συγνωμη σου  :jerking:

Μπααααααα καμια χαλαστρα  :sunglasses:

Σιγα μην κατσω εγω να βγω με καμια απο δω.... :sunglasses: :badair:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστος, αλλα μονος σου ειπες οτι ολα ειναι ρισκο

Ναι ειναι ρε φιλε.... αλλα θα χαλαστω περισσοτερο
αν σηκωθω απο το κρεβατι μου... κάνω μπάνιο... ντυθώ
πάρω το αμάξι , βγω στο κηφισο , διασχίσω (ολο τον κηφισο) φτάσω Γλυφάδα ,
ψάξω που να παρκάρω , βρω να παρκάρω... παω στο σημειο συναντησης , περιμενω
σαν τον μαλακα μιση ωρα... τελικα ερθει (αν ερθει) και στο μισαωρο επειδη κατι την χαλασε
πανω μου μου πει "σορρυ η φιλη μου ξαφνικα ξεπαρθενιαστηκε και πρεπει να παω να τις παρασταθώ"

εκει ειναι δυσκολο το ρισκο... το να ειμαι ΗΔΗ εξω... και να την πεσω σε καποια
και να φαω ακυρο... στα αρχιδια μου πραγματικα  :grin: αλλωστε δεν βγηκα για αυτηνανε
απλα βγηκα για μενα.. και ετυχε να αποφασισω να μιλησω και σε αυτην

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σαν τον μαλακα μιση ωρα... τελικα ερθει (αν ερθει) και στο μισαωρο επειδη κατι την χαλασε
πανω μου μου πει "σορρυ η φιλη μου ξαφνικα ξεπαρθενιαστηκε και πρεπει να παω να τις παρασταθώ"

και να φαω ακυρο... στα αρχιδια μου πραγματικα  :grin: αλλωστε δεν βγηκα για αυτηνανε
το πσαρι θελι κοπο κε βρεκσιμο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

και να φαω ακυρο... στα αρχιδια μου πραγματικα  :grin: αλλωστε δεν βγηκα για αυτηνανε
Ετσι ειναι αυτα φιλε ......

Της εξηγησες οτι σου ειναι δυσκολο και οτι καλο ειναι να μοιρασετε την αποσταση ?

Εγω μια φορα ειχα παει μεχρι τα μεγαρα για καποια ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι μου θυμισες τωρα...... μεγαλη ιστορια !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα το πηγαιναν σοβαρα και ημουν μικρος..... 18-19 εγω ?
Μου βγηκε και το σοι της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ετσι ειναι αυτα φιλε ......

Της εξηγησες οτι σου ειναι δυσκολο και οτι καλο ειναι να μοιρασετε την αποσταση ?

Εγω μια φορα ειχα παει μεχρι τα μεγαρα για καποια ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι μου θυμισες τωρα...... μεγαλη ιστορια !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα το πηγαιναν σοβαρα και ημουν μικρος..... 18-19 εγω ?
Μου βγηκε και το σοι της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Της ειπα οτι αρχικα μου ειχε πει για μωλ και τωρα μου τα γυριζει.
Δεν ξερω αν θυμαμαι καλα αλλα μετα πρεπει να μου ειπε για Θησειο???
Και της ειπα οχι... ελα μωλ... λολ ο καθικης  :dancing:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Της ειπα οτι αρχικα μου ειχε πει για μωλ και τωρα μου τα γυριζει.
Δεν ξερω αν θυμαμαι καλα αλλα μετα πρεπει να μου ειπε για Θησειο???
Και της ειπα οχι... ελα μωλ... λολ ο καθικης  :dancing:
ε το μαμισες και ψοφισε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι νεος και πρεπει να μην τα χανεις αυτα.....
Να μοιραζεις τις αποστασεις αν ειναι μακρια και να εισαι ευελικτος οσο γινεται

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να βγει, απο οτιδηποτε, αν δεν το δεις πρωτα, ωστε να το εκτιμησεις εστω κι επιφανιακα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Και μετα λεμε τι τρεχει με αυτες τις ελλεεινιδες..... :headbang: :headbang: :headbang:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Αυτο το βρισκω σωστο....
Αλλα αυτο  που δεν καταλαβαινω ειναι το πως θα ξεχωρισει τους χαρακτηρες...
Θα πρεπει να παιζει παιχνιδι και με τους δυο για να δει χαρακτηρα.
Σωστο κι αυτο εν μερει ομως γιατι υπαρχουν θεμματα εδω.....

Ενα και το πρωτο, ειναι οτι μιλας για ομορφια και εμφανιση, ενω πολλα ζευγαρια δειχνουν αλλιως.....
Αυτο που λες εσυ, ειναι για το θεαθηναι και συμβαινει κυριως σε κοσμικους κυκλους.
Τα λαθος προτυπα που λεγαμε....  ;)

Η μαμα τα λεει ολα αυτα δηλαδη ?  :think:

Δεν αντιλεγω αλλα τα ιδια και χειροτερα κανετε κι εσεις

Αμοιβαια η χαζομαρα εδω.....

Αυτο ειναι καθαρα θεμα επικοινωνιας, που αφορα την γνωριμια πρωτιστως
Πολλες φορες η ελλειψη θεματος προς διαλογο, τα εχει αυτα....
Αν ο αλλος ξεκινησει να σου λεει πραγματα για τον ιδιο, μεσα απο την πορεια της ζωης του.....
Σκεφτηκες οτι θελει να σου ανοιχτει και να σου δωσει να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις ?
Μια σκεψη ειναι αυτη.....

Στο χερι του καθενος ειναι να δωσει ευκαιριες.
Με τον καιρο λυνεται η γλωσσα και η επικοινωνια μεγαλωνει, οσο μαθαινει ο ενας, τον αλλον
Αμεσως αυτα δεν γινονται, η αν γινουν, πρεπει να τυχει θεμα.

Αλλαζει το θεμα της επικοινωνιας μονο, οταν ο καθενας το παει για ξεπετα μιας βραδιας, καθως εκει, δεν εχουν πολλα σημασια

Αυτα τα περι νορμαλ και ευγενικου παιδιου μας τα εχουν πει κι αλλες

Το θεμα ειναι ΠΩΣ οριζεις εσυ, η η καθεμια, καθενας, το νορμαλ και καλο

Σιγουρα χανονται πολλα στον τροπο προσεγγισης απο τα προτυπα που εχει ο καθενας στο κεφαλι του

1.Οταν λεω επιλεγει αναμεσα στους δυο, βλεποντας οτι εχουν τον ιδιο περιπου χαρακτηρα δεν εννοω να κανει παιχνιδι και με τους δυο αλλα αν της φαινονται νορμαλ στο μυαλο και οχι μαλακες , εκει θα προτιμησει τον ομορφοτερο η τουλαχιστον αυτον που της κανει το κλικ.

2.θελω να πω οτι πολλοι αντρες δεν εχουν συναισθηση του εαυτου τους, Χωρις να προσβαλω καποιον, δεν γινεται ρε ουτε να σαι ο γερος 60 χρν και να κανεις καμακια σε 20χρονα, ουτε να σαι 200 κιλα και να τη πεφτεις στην αδυνατη...πανω κατω να κινεισαι στα πλαισια του εαυτου σου..
  δεν λεω οτι ειναι απιθανο να κατσει μια 20αρα σε ενα 60αρη, ουτε μια αδυνατη σ εναν θεοχοντρο αλλα ρε πουστη μου αν δεν σου κατσουν μην θυμωνεις κιολας...δεν ειναι μαλακισμενες ουτε καργιολες που δεν σου εκατσαν ειναι το νορμαλ

3.Ο ωραιος τροπος προσεγγισης για μενα- λεω για μενα- αλλα μπορει και για πολλες αλλλες κοπελες ειναι η ευγενεια, το χιουμορ...
    Δηλαδη αν με δει καποιος στο δρομο και μου πει καβλα μου ποτε θα παμε για καφε? ε ρε παιδια και ο Σακης Ρουβας να ειναι θα φαει ακυρο και μονο απο το τροπο που με προσφωνησε.
    Ενα ευγενικο κοπλιμεντο στο δρομο, εμενα τουλαχιστον οταν μου το κανουν ανταποδιδω με ευχαριστω...η πχ αν μου κατι αστειο θα γελασω...και αν μ αρεσει καποιος μπορει και να βγω για καφε...(αν ειμαι ελευθερη ετσι? )

Επισης ωραιο ειναι στο πρωτο ραντεβου, να φερεται ο αντρας σαν ιπποτης, δηλ εμενα πχ μου αρεσε ενας που στο πρωτο ραντεβου που βγηκαμε μου εφερε ενα τριανταφυλλο( δεν πα να ταν απο νεκροταφειο που λενε η κινηση ηταν ωραια). Να ειναι ευγενικος, να μην κολλαει σ ενα θεμα και να ρητορευει, να συζηταει χαλαρα, αναγνωριστικα και φυσικα να μην πιεσει για σεξ η ακομα και για φιλια...αυτα απο το δευτερο(τα φιλια, το σεξ οποτε τους βγει)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  1.Οταν λεω επιλεγει αναμεσα στους δυο, βλεποντας οτι εχουν τον ιδιο περιπου χαρακτηρα δεν εννοω να κανει παιχνιδι και με τους δυο αλλα αν της φαινονται νορμαλ στο μυαλο και οχι μαλακες , εκει θα προτιμησει τον ομορφοτερο η τουλαχιστον αυτον που της κανει το κλικ.

Σωστο ετσι οπως το θετεις.

2.θελω να πω οτι πολλοι αντρες δεν εχουν συναισθηση του εαυτου τους, Χωρις να προσβαλω καποιον, δεν γινεται ρε ουτε να σαι ο γερος 60 χρν και να κανεις καμακια σε 20χρονα, ουτε να σαι 200 κιλα και να τη πεφτεις στην αδυνατη...πανω κατω να κινεισαι στα πλαισια του εαυτου σου..
   δεν λεω οτι ειναι απιθανο να κατσει μια 20αρα σε ενα 60αρη, ουτε μια αδυνατη σ εναν θεοχοντρο αλλα ρε πουστη μου αν δεν σου κατσουν μην θυμωνεις κιολας...δεν ειναι μαλακισμενες ουτε καργιολες που δεν σου εκατσαν ειναι το νορμαλ

Ολοσωστο κι αυτο

3.Ο ωραιος τροπος προσεγγισης για μενα- λεω για μενα- αλλα μπορει και για πολλες αλλλες κοπελες ειναι η ευγενεια, το χιουμορ...
     Δηλαδη αν με δει καποιος στο δρομο και μου πει καβλα μου ποτε θα παμε για καφε? ε ρε παιδια και ο Σακης Ρουβας να ειναι θα φαει ακυρο και μονο απο το τροπο που με προσφωνησε.
     Ενα ευγενικο κοπλιμεντο στο δρομο, εμενα τουλαχιστον οταν μου το κανουν ανταποδιδω με ευχαριστω...η πχ αν μου κατι αστειο θα γελασω...και αν μ αρεσει καποιος μπορει και να βγω για καφε...(αν ειμαι ελευθερη ετσι? )

Λογικοτατο

Οντως αρκετοι ειναι βραστα κι αστα σε αυτο

Επισης ωραιο ειναι στο πρωτο ραντεβου, να φερεται ο αντρας σαν ιπποτης, δηλ εμενα πχ μου αρεσε ενας που στο πρωτο ραντεβου που βγηκαμε μου εφερε ενα τριανταφυλλο( δεν πα να ταν απο νεκροταφειο που λενε η κινηση ηταν ωραια). Να ειναι ευγενικος, να μην κολλαει σ ενα θεμα και να ρητορευει, να συζηταει χαλαρα, αναγνωριστικα και φυσικα να μην πιεσει για σεξ η ακομα και για φιλια...αυτα απο το δευτερο(τα φιλια, το σεξ οποτε τους βγει)

Ιδιας αποψεως κι εγω !!!!!!

Υποκλινομαι.....

Υγ. Μου αρεσε πολυ η φαση με το τριανταφυλλο (μου εδωσες ιδεα)  :)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μαρια στη πεφτει αχαχουχεικα να ξερεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μαρια στη πεφτει αχαχουχεικα να ξερεις.
Αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..... Ουτε για αστειο.... :sunglasses:

Χωρις να θελω να την προσβαλω, η να την μειωσω και της ζητω συγνωμη εκ των προτερων, αν πιστευει οτι υπαρχει τετοιο θεμα.

Ειναι προσωπικο το ζητημα και δεν αφορα κανεναν αλλο περαν του ιδιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom