Νέα

Κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση... Μεγάλη αμαρτία!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Επισης αν εισαι ομορφη γυναικα τραβας και ολους τους κομπλεξαρες που θεωρουν πως αν σε φτυσουν σου φερθουν ασχημα θα ανεβει το κυρος τους και η αξια τους ως ανθρωποι..στο μυαλο τους δηλαδη να σε φτυσουν γιατι η γυναικα ουτε καν ασχολειται, ο αλλος μονος του κανει σχεδια, νικαει, η αλλη δεν εχει παρει χαμπαρι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
 Επισης αν εισαι ομορφη γυναικα τραβας και ολους τους κομπλεξαρες που θεωρουν πως αν σε φτυσουν σου φερθουν ασχημα θα ανεβει το κυρος τους και η αξια τους ως ανθρωποι..στο μυαλο τους δηλαδη να σε φτυσουν γιατι η γυναικα ουτε καν ασχολειται, ο αλλος μονος του κανει σχεδια, νικαει, η αλλη δεν εχει παρει χαμπαρι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μα ...αν είσαι όμορφη, άρα τους αρέσεις, γιατί να σε φτύσουν. Εκτός κι αν η ομορφιά είναι κάτι που κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά αυτό δεν έχει νόημα... Και αν δεν έχει πάρει χαμπάρι η άλλη, πως ξετρύπωσε όλη αυτή τη μηχανοραφία; Άρα, μάλλον κάτι έχει πάρει χαμπάρι και τα περί ομορφιάς και κόμπλεξ των άλλων -η ίδια είναι εξ ορισμού ακομπλεξάριστη- τα εμπνέεται ως αιτίες εκ των υστέρων για να χρυσώσει το χάπι...

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Μα ...αν είσαι όμορφη, άρα τους αρέσεις, γιατί να σε φτύσουν. Εκτός κι αν η ομορφιά είναι κάτι που κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά αυτό δεν έχει νόημα... Και αν δεν έχει πάρει χαμπάρι η άλλη, πως ξετρύπωσε όλη αυτή τη μηχανοραφία; Άρα, μάλλον κάτι έχει πάρει χαμπάρι και τα περί ομορφιάς και κόμπλεξ των άλλων -η ίδια είναι εξ ορισμού ακομπλεξάριστη- τα εμπνέεται ως αιτίες εκ των υστέρων για να χρυσώσει το χάπι...

οχι καλε...δεν σε φτυνουν απο την αρχη...σε φτυνουν αφου στα ριξουν πρωτα 100 φορες και δεν τους εχεις κατσει...ειναι πολλα τα παραδειγματα....συνηθως το μαθαινεις απο αλλους οτι αυτος σε εφτυσε...

εγω μεχρι και σχεση εχω μαθει πως εχω κανει μ εναν..και οτι με βαρεθηκε και με σουταρε..εγω περα απο ενα γεια και ενα οχι οταν μου λεγε να παμε για καφε δεν του χα μιλησει χαχα

Επισκέπτης
μηπως καποιοι σε φτυνουν γιατι εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
της εκανες τη μουρη κρεας   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν της την εκανα εγω. Ηταν ήδη.

Εδω εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι ακομη και οργασμος να σου ερθει θα τον μπερδεψεις με τον λοξυνγκα... ζωον. Μου θες να καταλαβεις και τα κολπακια μας
:uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι καλε...δεν σε φτυνουν απο την αρχη...σε φτυνουν αφου στα ριξουν πρωτα 100 φορες και δεν τους εχεις κατσει...ειναι πολλα τα παραδειγματα....συνηθως το μαθαινεις απο αλλους οτι αυτος σε εφτυσε...

εγω μεχρι και σχεση εχω μαθει πως εχω κανει μ εναν..και οτι με βαρεθηκε και με σουταρε..εγω περα απο ενα γεια και ενα οχι οταν μου λεγε να παμε για καφε δεν του χα μιλησει χαχα

Μην δινεις σημασια τυπισσα ο καθενας σημερα για να παρει το επιδομα του ΑΜΕΑ μπορει
να κανει τα παντα ακομη και να πει οτι τα ειχε μαζι σου  :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτα τα ... την σουταρα, με σουταρε, νομιζα οτι ηταν καπριτσια της εφηβικης ηλικιας....
Με εκπληξη διαπιστωνω οτι γινονται και στις πιο προχωρημενες ηλικιες.....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Eγω τυποι παντα κοιταγα σε γκομενα τον κωλο και τα βυζια της (αντε και τα ματια της αν ειχα κεφια). Μεχρι που γνωρισα μια τυπισσα που μπορουσα να επικοινωνησω και ξαφνικα οι κωλοι και τα βυζια δεν ειχαν τοσο σημασια...

Μετα με εφτυσε η γκομενα και αποφασισα να συνεχισω να κρινω τις γυναικες απο τον κωλο και τα βυζια τους, ειναι πιο ασφαλες  :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
@ boldelmort

Δεν ημουν αγορι για σπιτι γιαυτο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eγω τυποι παντα κοιταγα σε γκομενα τον κωλο και τα βυζια της (αντε και τα ματια της αν ειχα κεφια). Μεχρι που γνωρισα μια τυπισσα που μπορουσα να επικοινωνησω και ξαφνικα οι κωλοι και τα βυζια δεν ειχαν τοσο σημασια...

Μετα με εφτυσε η γκομενα και αποφασισα να συνεχισω να κρινω τις γυναικες απο τον κωλο και τα βυζια τους, ειναι πιο ασφαλες  :grin:

Τυπε πρεπει να ακουσεις συμβουλες μαριαςκοςσκ , τους παιζει στα δαχτυλα τους αντρες
και ξερει απο αυτα  :dancing:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Τυπε πρεπει να ακουσεις συμβουλες μαριαςκοςσκ , τους παιζει στα δαχτυλα τους αντρες
και ξερει απο αυτα  :dancing:

H μονη συμβουλη για γκομενα που χτυπαει κεντρο με την μια, ειναι το "γαμησε την"

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Δεν της την εκανα εγω. Ηταν ήδη.

Εδω εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι ακομη και οργασμος να σου ερθει θα τον μπερδεψεις με τον λοξυνγκα... ζωον. Μου θες να καταλαβεις και τα κολπακια μας
:uglystupid:

μου μιλας αγρια και με φτιιαααανειις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τον κρεμασεs χειροτερα κι απο καμακι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 απο σεν αειναι σιγουρο οτι δεν θα το μαθω   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Να πας να το μαθεις τοτε απο τους τρελους
που τους δινεις σημασια μονο οταν ειναι να τους πεις γεια
για να σου πουν να πατε για καφε μετα και να τους πεις οχι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

στραβαδι. Ουτε καν καταλαβες οτι αυτα που εγραψες εσενα θιγουνε πανω απο ολα...
Σας εχει στραβωσει το ψωνιλικι και η αλαζονεια  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom