Επισης αν εισαι ομορφη γυναικα τραβας και ολους τους κομπλεξαρες που θεωρουν πως αν σε φτυσουν σου φερθουν ασχημα θα ανεβει το κυρος τους και η αξια τους ως ανθρωποι..στο μυαλο τους δηλαδη να σε φτυσουν γιατι η γυναικα ουτε καν ασχολειται, ο αλλος μονος του κανει σχεδια, νικαει, η αλλη δεν εχει παρει χαμπαρι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση... Μεγάλη αμαρτία!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 259
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Επισης αν εισαι ομορφη γυναικα τραβας και ολους τους κομπλεξαρες που θεωρουν πως αν σε φτυσουν σου φερθουν ασχημα θα ανεβει το κυρος τους και η αξια τους ως ανθρωποι..στο μυαλο τους δηλαδη να σε φτυσουν γιατι η γυναικα ουτε καν ασχολειται, ο αλλος μονος του κανει σχεδια, νικαει, η αλλη δεν εχει παρει χαμπαρι
Μα ...αν είσαι όμορφη, άρα τους αρέσεις, γιατί να σε φτύσουν. Εκτός κι αν η ομορφιά είναι κάτι που κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά αυτό δεν έχει νόημα... Και αν δεν έχει πάρει χαμπάρι η άλλη, πως ξετρύπωσε όλη αυτή τη μηχανοραφία; Άρα, μάλλον κάτι έχει πάρει χαμπάρι και τα περί ομορφιάς και κόμπλεξ των άλλων -η ίδια είναι εξ ορισμού ακομπλεξάριστη- τα εμπνέεται ως αιτίες εκ των υστέρων για να χρυσώσει το χάπι...
Μα ...αν είσαι όμορφη, άρα τους αρέσεις, γιατί να σε φτύσουν. Εκτός κι αν η ομορφιά είναι κάτι που κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά αυτό δεν έχει νόημα... Και αν δεν έχει πάρει χαμπάρι η άλλη, πως ξετρύπωσε όλη αυτή τη μηχανοραφία; Άρα, μάλλον κάτι έχει πάρει χαμπάρι και τα περί ομορφιάς και κόμπλεξ των άλλων -η ίδια είναι εξ ορισμού ακομπλεξάριστη- τα εμπνέεται ως αιτίες εκ των υστέρων για να χρυσώσει το χάπι...
οχι καλε...δεν σε φτυνουν απο την αρχη...σε φτυνουν αφου στα ριξουν πρωτα 100 φορες και δεν τους εχεις κατσει...ειναι πολλα τα παραδειγματα....συνηθως το μαθαινεις απο αλλους οτι αυτος σε εφτυσε...
εγω μεχρι και σχεση εχω μαθει πως εχω κανει μ εναν..και οτι με βαρεθηκε και με σουταρε..εγω περα απο ενα γεια και ενα οχι οταν μου λεγε να παμε για καφε δεν του χα μιλησει χαχα
Επισκέπτης
ενω τις αλλεςΤην ωραια την πηδας μονο αν της αρεσεις ηδη εμφανησιακα...η εχεις λεφτα...αυτα
Επισκέπτης
μηπως καποιοι σε φτυνουν γιατι εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σουΕπισης αν εισαι ομορφη γυναικα τραβας και ολους τους κομπλεξαρες που θεωρουν πως αν σε φτυσουν σου φερθουν ασχημα θα ανεβει το κυρος τους και η αξια τους ως ανθρωποι..στο μυαλο τους δηλαδη να σε φτυσουν γιατι η γυναικα ουτε καν ασχολειται, ο αλλος μονος του κανει σχεδια, νικαει, η αλλη δεν εχει παρει χαμπαρι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
της εκανες τη μουρη κρεας
Δεν της την εκανα εγω. Ηταν ήδη.
Εδω εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι ακομη και οργασμος να σου ερθει θα τον μπερδεψεις με τον λοξυνγκα... ζωον. Μου θες να καταλαβεις και τα κολπακια μας
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οχι καλε...δεν σε φτυνουν απο την αρχη...σε φτυνουν αφου στα ριξουν πρωτα 100 φορες και δεν τους εχεις κατσει...ειναι πολλα τα παραδειγματα....συνηθως το μαθαινεις απο αλλους οτι αυτος σε εφτυσε...
εγω μεχρι και σχεση εχω μαθει πως εχω κανει μ εναν..και οτι με βαρεθηκε και με σουταρε..εγω περα απο ενα γεια και ενα οχι οταν μου λεγε να παμε για καφε δεν του χα μιλησει χαχα
Μην δινεις σημασια τυπισσα ο καθενας σημερα για να παρει το επιδομα του ΑΜΕΑ μπορει
να κανει τα παντα ακομη και να πει οτι τα ειχε μαζι σου
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eγω τυποι παντα κοιταγα σε γκομενα τον κωλο και τα βυζια της (αντε και τα ματια της αν ειχα κεφια). Μεχρι που γνωρισα μια τυπισσα που μπορουσα να επικοινωνησω και ξαφνικα οι κωλοι και τα βυζια δεν ειχαν τοσο σημασια...
Μετα με εφτυσε η γκομενα και αποφασισα να συνεχισω να κρινω τις γυναικες απο τον κωλο και τα βυζια τους, ειναι πιο ασφαλες
Μετα με εφτυσε η γκομενα και αποφασισα να συνεχισω να κρινω τις γυναικες απο τον κωλο και τα βυζια τους, ειναι πιο ασφαλες
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
@ boldelmort
Δεν ημουν αγορι για σπιτι γιαυτο...
Δεν ημουν αγορι για σπιτι γιαυτο...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Eγω τυποι παντα κοιταγα σε γκομενα τον κωλο και τα βυζια της (αντε και τα ματια της αν ειχα κεφια). Μεχρι που γνωρισα μια τυπισσα που μπορουσα να επικοινωνησω και ξαφνικα οι κωλοι και τα βυζια δεν ειχαν τοσο σημασια...
Τυπε πρεπει να ακουσεις συμβουλες μαριαςκοςσκ , τους παιζει στα δαχτυλα τους αντρες
και ξερει απο αυτα
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τυπε πρεπει να ακουσεις συμβουλες μαριαςκοςσκ , τους παιζει στα δαχτυλα τους αντρες
και ξερει απο αυτα
H μονη συμβουλη για γκομενα που χτυπαει κεντρο με την μια, ειναι το "γαμησε την"
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
H μονη συμβουλη για γκομενα που χτυπαει κεντρο με την μια, ειναι το "γαμησε την"
Εισαι ωραιος
Δεν της την εκανα εγω. Ηταν ήδη.
Εδω εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι ακομη και οργασμος να σου ερθει θα τον μπερδεψεις με τον λοξυνγκα... ζωον. Μου θες να καταλαβεις και τα κολπακια μας
μου μιλας αγρια και με φτιιαααανειις
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μου μιλας αγρια και με φτιιαααανειις
Ωραια τοτε θα τα πουμε στο επόμενο μάθημα .
"Ποτε καταλαβαινω οτι εχω οργασμο" . ;)
Ωραια τοτε θα τα πουμε στο επόμενο μάθημα .
"Ποτε καταλαβαινω οτι εχω οργασμο" . ;)
απο σεν αειναι σιγουρο οτι δεν θα το μαθω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
απο σεν αειναι σιγουρο οτι δεν θα το μαθω
Να πας να το μαθεις τοτε απο τους τρελους
που τους δινεις σημασια μονο οταν ειναι να τους πεις γεια
για να σου πουν να πατε για καφε μετα και να τους πεις οχι
στραβαδι. Ουτε καν καταλαβες οτι αυτα που εγραψες εσενα θιγουνε πανω απο ολα...
Σας εχει στραβωσει το ψωνιλικι και η αλαζονεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 11K