Νέα

Κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση... Μεγάλη αμαρτία!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχεισ δικιο εκανα την μαλακια και τις υποστηριζα
αλλα απο εδω και περα τελος  :sunglasses: καταλαβα την μαλακια μου.
αστα αυτα τυπε
θα κανεις καμακι σε καμια ελλεεινιδα και οταν την ριξεις θα μπαινεις εδω και θα μας λες ποσο καλες ειναι οι ελλεεινιδες :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αστα αυτα τυπε
θα κανεις καμακι σε καμια ελλεεινιδα και οταν την ριξεις θα μπαινεις εδω και θα μας λες ποσο καλες ειναι οι ελλεεινιδες :grin:

Μπα οχι απο εδω και περα δεν ξαναλεω τιποτα  :sunglasses:
ουτως η αλλως ειναι απροβλεπτες ρε τυπε... καλυτερα να κρατας
μικρο καλαθι γιατι μετα βγαινεις σεντρα.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Η μαλακια του κοσμου απο καπου εχει ριζες παντως και απο εκει τραφηκε και γιγαντωθηκε...Αμα ακουσεις ανθρωπο των ΜΜΕ να λεει οτι "Η Μονικα Μπελουτσι απο κοντα ειναι φαλαινα" (το εχω διαβασει και αυτο  :jerking:) θα καταλαβεις πολλα για το τι φταιει για το μπαχαλο στις ανθρωπινες σχεσεις των τελευταιων 25 χρονων στην Ελλαδα...

Ωχ εμείς πάμε με το βαμβάκι, αυτός έβγαλε το μυδράλιο.

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Η ομορφια υπερεχει της διανοιας γιατι ειναι αυταποδικτη δυστυχως :(

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
στο χω πει και θα το ξαναπω
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ :rockon: :rockon: :rockon:

οι λαιφσταιλαδες θελουν σταυρωμα και τσιμεντωμα τυπε...και εμεις οι αντρες που αφησαμε την λιμπιντο μας να μας την καθοριζει το καθε τελειωμενο ψωνιο, αυτοκριτικη... :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τα πάντα ρή τυπε Ηράκλειτος  :grin:

πρεπει να προσαρμοζομαστε στις ξαφνικες αλλαγες .

Οταν οι ελλεηνιδες γινοντε καργιολουδες αλλαζουμε τακτικη.

Οταν ηρεμουν τις παμε με το καλο.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Κοιτα, προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανισή μου
Κι αυτο με εχει βαλει σ΄ενα χρονιο σκεπτικισμο περι του θεματος...
Αλλα απο ΄κει και περα, δεν βγαζω πικρια
Ή βγαζω, αλλα βασει καποιας αντικειμενικης οπτικης, κι οχι μιλωντας μονο για τον εαυτο μου
Γενικα, μου τη δινει η προνομιακοτητα, οταν δεν ειναι κερδισμενη (ειτε κοινωνικη, ειτε οικονομικη, ειτε βιολογικη)
Στην περιπτωση των ωραιων, ΔΕΝ ειναι κερδισμενη αλλα χαρισμενη (ακοπη)

Αυτο που εγραψα σχετικα με την ελλειψη χαρισματος (περαν της εμφανισης), επισης το λεω βασει αντικειμενικης παρατηρησης. Δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εναν/ μια που να σπαει τον κανονα. Και στη δημοσια ζωη σχεδον κανεναν (η Αλεξιου ειναι μια εξαιρεση- χωρις κι αυτη να πληροι τον τυπικο ορισμο της ομορφιας/ σσ στα νειατα της, εννοειται), Αντε, και καποιοι ηθοποιοι του Χολυγουντ που μπορω να σκεφτω στα γρηγορα (Ρασελ Κροου κλπ κλπ)

ΥΓ Οσο για το συναγωνιστη που αμφισβητει την εννοια "αχρηστη" που χρησιμοποιησα για την ομορφια... Βιολογικα δεν ειναι αχρηστη, διοτι προωθεί την αναπαραγωγή, κι αρα τη διαιωνιση του ειδους. Αλλα εγω δεν νοιαζομαι για τη διαιωνιση. Νοιαζομαι για την προοδο. Τελοσπαντων, παραδεχομαι οτι σ' αυτο το σημειο εκρινα λιγακι υποκειμενικα

Καλωσήρθατε στον πλανήτη Γή. Έχετε κάποιες διαφωνίες με την μητέρα φύση, αλλά μην ανησυχείτε. Δεν είναι πολύ εκδικητική.  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τα πάντα ρή τυπε Ηράκλειτος  :grin:

πρεπει να προσαρμοζομαστε στις ξαφνικες αλλαγες .

Οταν οι ελλεηνιδες γινοντε καργιολουδες αλλαζουμε τακτικη.

Οταν ηρεμουν τις παμε με το καλο.

Κανεις συγκεκριμενη εκτιμηση της συγκεκριμενης καταστασης καθε φορα τυπε?  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
        Καλωσήρθατε στον πλανήτη Γή. Έχετε κάποιες διαφωνίες με την μητέρα φύση, αλλά μην ανησυχείτε. Δεν είναι πολύ εκδικητική.  :2funny:

Καλα, η μητερα φυση δεν μας κλανει καμια μαντρα, λεω 'γω?
Την τρυπησαμε και της βγαλαμε τα πετρελαια, την γαμησαμε βαζοντας βυζια σιλικονης και ψευτικα μουνια, την αναλυσαμε βρισκοντας τη θεωρια της σχετικοτητας και το μπιγκ μπανγκ, σπασαμε το οριο του ηχου με αεροπλανα και το οριο της ανθρωπινης αντοχης, με τις ντοπες του Μπολτ, βρηκαμε τα μικροκυματα... Μεχρι και Big Tsar φτιαξαμε, 50mt

Ε, γενικα μας εκλασε μια μαντρα η Φυση. Την αντιμετωπισαμε σαν ΜΑΓΚΕΣ, σε ολα τα επιπεδα

Θα μου πεις, κανει ενα τσουναμι και μας στελνει στο διαολο... Δεν πειραζει. Τουλαχιστον θα πεθανουμε υπερηφανοι

Και ΝΑΙ, μακαρι να μου αρεσαν οι ασχημες. Αλλα αναγνωριζω πως ειμαι γτπ κι εγω, οπως ολοι μας

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Καλα, η μητερα φυση δεν μας κλανει καμια μαντρα, λεω 'γω?
Την τρυπησαμε και της βγαλαμε τα πετρελαια, την γαμησαμε βαζοντας βυζια σιλικονης και ψευτικα μουνια, την αναλυσαμε βρισκοντας τη θεωρια της σχετικοτητας και το μπιγκ μπανγκ, σπασαμε το οριο του ηχου με αεροπλανα και το οριο της ανθρωπινης αντοχης, με τις ντοπες του Μπολτ, βρηκαμε τα μικροκυματα... Μεχρι και Big Tsar φτιαξαμε, 50mt

Ε, γενικα μας εκλασε μια μαντρα η Φυση. Την αντιμετωπισαμε σαν ΜΑΓΚΕΣ, σε ολα τα επιπεδα

Θα μου πεις, κανει ενα τσουναμι και μας στελνει στο διαολο... Δεν πειραζει. Τουλαχιστον θα πεθανουμε υπερηφανοι

Και ΝΑΙ, μακαρι να μου αρεσαν οι ασχημες. Αλλα αναγνωριζω πως ειμαι γτπ κι εγω, οπως ολοι μας

Οικολόγος είστε; Γιατί τέτοιος μισανθρωπισμός δεν εξηγείται αλλιώς, και, εγώ ΄δεν είμαι όμορφος αλλά ούτε εύχομαι να μου άρεσαν οι άσχημες.
για όλα τα άλλα συμφωνώ ειδικά για τα τεχνητά μ***** και δεν ξέρεις άμα γαμάς γυναίκα ή άντρα, αντικειμενικά άμα το πάρεις πάντως ο περισσότεροι από εδώ μέσα τα μπάζα κυνηγάνε μήπως και πηδήξουν, αλλά όταν τις πηδάνε κλείνουν τα μάτια και σκέφτονται τη Σκλεναρίκοβα. Εγώ απλά αποφάσισα να να γαμάω πουτάνες που θα είναι πιο καλλές από τα μπάζα που θα κυνηγούσα αλλιώς(όχι πως δεν το έκανα άσχετο το ότ δεν λειτούργησε) βέβαια ξέρω ότι θα ξανακυνηγήσω σε κάποια φάση μπάζα με τη μύτη μέχρι το ταβάνι(για μένα και οι καραψωνισμένες, δίχως λόγο, όμορφες που ενώ είναι σκύλες ή υστερικιές ή καρατσουλάρες του κερατά δίχως να έχουν κανέναν απολύτως λόγο, ναι είναι και αυτές μπάζα)
θα ξανακυνηγήσω.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οικολόγος είστε; Γιατί τέτοιος μισανθρωπισμός δεν εξηγείται αλλιώς, και, εγώ ΄δεν είμαι όμορφος αλλά ούτε εύχομαι να μου άρεσαν οι άσχημες.
για όλα τα άλλα συμφωνώ ειδικά για τα τεχνητά μ***** και δεν ξέρεις άμα γαμάς γυναίκα ή άντρα, αντικειμενικά άμα το πάρεις πάντως ο περισσότεροι από εδώ μέσα τα μπάζα κυνηγάνε μήπως και πηδήξουν, αλλά όταν τις πηδάνε κλείνουν τα μάτια και σκέφτονται τη Σκλεναρίκοβα. Εγώ απλά αποφάσισα να να γαμάω πουτάνες που θα είναι πιο καλλές από τα μπάζα που θα κυνηγούσα αλλιώς(όχι πως δεν το έκανα άσχετο το ότ δεν λειτούργησε) βέβαια ξέρω ότι θα ξανακυνηγήσω σε κάποια φάση μπάζα με τη μύτη μέχρι το ταβάνι(για μένα και οι καραψωνισμένες, δίχως λόγο, όμορφες που ενώ είναι σκύλες ή υστερικιές ή καρατσουλάρες του κερατά δίχως να έχουν κανέναν απολύτως λόγο, ναι είναι και αυτές μπάζα)
θα ξανακυνηγήσω.

1) Εγω δεν κυνηγαω- το παραδεχομαι
2) Το οτι ειμαι μισανθρωπος, απο πού προκυπτει?
3) Την οικολογια την γραφω στ' αρχιδια μου. Μεσα στις πολεις γεννηθηκα και μεσα στις πολεις θα πεθανω. Οσο μεγαλυτερες και πιο αχανεις, τοσο το καλυτερο για μενα. Επισης, δεν δηλωνω οικολογος, διοτι ξερω καλυτερα απ' ολους οτι, μεχρι τα φωτοβολταϊκα, και γενικα ολες οι "εναλλακτικες" μορφες ενεργειας, να γίνουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφερουσες, θα αποτελουν μειοψηφια. Επισης, για την εξαφανιση της ταδε φωκιας απλα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
1) Εγω δεν κυνηγαω- το παραδεχομαι
2) Το οτι ειμαι μισανθρωπος, απο πού προκυπτει?
3) Την οικολογια την γραφω στ' αρχιδια μου. Μεσα στις πολεις γεννηθηκα και μεσα στις πολεις θα πεθανω. Οσο μεγαλυτερες και πιο αχανεις, τοσο το καλυτερο για μενα. Επισης, δεν δηλωνω οικολογος, διοτι ξερω καλυτερα απ' ολους οτι, μεχρι τα φωτοβολταϊκα, και γενικα ολες οι "εναλλακτικες" μορφες ενεργειας, να γίνουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφερουσες, θα αποτελουν μειοψηφια. Επισης, για την εξαφανιση της ταδε φωκιας απλα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ
τότε σου ζητώ συγγνώμμη πήρα λάθος άποψη αλλά εξηγούμε:
οικολόγος=μισάνθρωπος άμα ψάξεις τις μαλακίες που λένε κράζουν τα πάντα με παρόμοιο τρόπο. και είχα βρε άρθρο από οικολόγο το είχα βρει τυχαία οπότε όχι λινκ και έκραζε με τέτοιο τρόπο τα πρότυπα ομορφιας.
τελικά η εμφάνιση δεν είναι ο χειρότερος τρόπος παρερμηνείας αλλά η βιασύνη....

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Δεν ξερω τι ισχυει για τους αντρες αλλα αν εισαι ομορφη γυναικα περνας πολυ ωραια.

Καταρχας ολοι σε συμπαθουν, εννοω τους αντρες, απο την μικρη ηλικια μεχρι τη γεροντιστικη. Δεν σημαινει οτι στην πεφτουν κιολας ολοι, αλλα βλεπεις μιλανε με αλλο τροπο, ευγενεια, χαμογελο, ειναι εξυπηρετικοι, δεν αρνουνται ευκολα αν ζητησεις κατι..

Επισης ειναι ωραιο γιατι ακους συνεχεια κοπλιμεντα..ειναι ωραιο να πας να ψωνισεις κατι και να σου λενε οτι εισαι ομορφη, σου φτιαχνει το κεφι ρε παιδι μου, σου ανεβαζει τη ψυχολογια..

τα ασχημα:..Ειναι αβολο πολυ οταν περνας απο παρεα αντρων και σε σχολιαζουν η σε πειραζουν, πολυ ασχημο αυτο..γιατι νιωθεις σαν να σε κρινουν ολοι..Επισης ειναι ασχημο γιατι τραβας καθε καρυδιας καρυδι...τους ανωμαλους τους μαλακες κτλ κτλ..

7 Noma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...και μετα υπαρχουνε και οι γυναικες "stealth": δεν τις παινει το ρανταρ (εχουνε χαμηλο προφιλ), αλλα εαν περνας καλα μαζι τους... :sunglasses:
ειναι σαν τα κρυφα διαμαντια που εχουνε βυθιστει σε λασπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom