apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο μορτης εχει μεγαλυτερη δημοτικοτητα απο 1,9Καρατζατουμπας δεν ειναι παντως !!!!!!
τυπε ο μορτης εχει μεγαλυτερη δημοτικοτητα απο 1,9Καρατζατουμπας δεν ειναι παντως !!!!!!
αστα αυτα τυπεεχεισ δικιο εκανα την μαλακια και τις υποστηριζα
αλλα απο εδω και περα τελος καταλαβα την μαλακια μου.
αστα αυτα τυπε
θα κανεις καμακι σε καμια ελλεεινιδα και οταν την ριξεις θα μπαινεις εδω και θα μας λες ποσο καλες ειναι οι ελλεεινιδες
Η μαλακια του κοσμου απο καπου εχει ριζες παντως και απο εκει τραφηκε και γιγαντωθηκε...Αμα ακουσεις ανθρωπο των ΜΜΕ να λεει οτι "Η Μονικα Μπελουτσι απο κοντα ειναι φαλαινα" (το εχω διαβασει και αυτο ) θα καταλαβεις πολλα για το τι φταιει για το μπαχαλο στις ανθρωπινες σχεσεις των τελευταιων 25 χρονων στην Ελλαδα...
αστα αυτα τυπε
θα κανεις καμακι σε καμια ελλεεινιδα και οταν την ριξεις θα μπαινεις εδω και θα μας λες ποσο καλες ειναι οι ελλεεινιδες
Ωχ εμείς πάμε με το βαμβάκι, αυτός έβγαλε το μυδράλιο.
στο χω πει και θα το ξαναπω
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ
Κοιτα, προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανισή μου
Κι αυτο με εχει βαλει σ΄ενα χρονιο σκεπτικισμο περι του θεματος...
Αλλα απο ΄κει και περα, δεν βγαζω πικρια
Ή βγαζω, αλλα βασει καποιας αντικειμενικης οπτικης, κι οχι μιλωντας μονο για τον εαυτο μου
Γενικα, μου τη δινει η προνομιακοτητα, οταν δεν ειναι κερδισμενη (ειτε κοινωνικη, ειτε οικονομικη, ειτε βιολογικη)
Στην περιπτωση των ωραιων, ΔΕΝ ειναι κερδισμενη αλλα χαρισμενη (ακοπη)
Αυτο που εγραψα σχετικα με την ελλειψη χαρισματος (περαν της εμφανισης), επισης το λεω βασει αντικειμενικης παρατηρησης. Δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εναν/ μια που να σπαει τον κανονα. Και στη δημοσια ζωη σχεδον κανεναν (η Αλεξιου ειναι μια εξαιρεση- χωρις κι αυτη να πληροι τον τυπικο ορισμο της ομορφιας/ σσ στα νειατα της, εννοειται), Αντε, και καποιοι ηθοποιοι του Χολυγουντ που μπορω να σκεφτω στα γρηγορα (Ρασελ Κροου κλπ κλπ)
ΥΓ Οσο για το συναγωνιστη που αμφισβητει την εννοια "αχρηστη" που χρησιμοποιησα για την ομορφια... Βιολογικα δεν ειναι αχρηστη, διοτι προωθεί την αναπαραγωγή, κι αρα τη διαιωνιση του ειδους. Αλλα εγω δεν νοιαζομαι για τη διαιωνιση. Νοιαζομαι για την προοδο. Τελοσπαντων, παραδεχομαι οτι σ' αυτο το σημειο εκρινα λιγακι υποκειμενικα
Τα πάντα ρή τυπε Ηράκλειτος
πρεπει να προσαρμοζομαστε στις ξαφνικες αλλαγες .
Οταν οι ελλεηνιδες γινοντε καργιολουδες αλλαζουμε τακτικη.
Οταν ηρεμουν τις παμε με το καλο.
οι λαιφσταιλαδες θελουν σταυρωμα και τσιμεντωμα τυπε...και εμεις οι αντρες που αφησαμε την λιμπιντο μας να μας την καθοριζει το καθε τελειωμενο ψωνιο, αυτοκριτικη...
Καλωσήρθατε στον πλανήτη Γή. Έχετε κάποιες διαφωνίες με την μητέρα φύση, αλλά μην ανησυχείτε. Δεν είναι πολύ εκδικητική.
Κανεις συγκεκριμενη εκτιμηση της συγκεκριμενης καταστασης καθε φορα τυπε?
οχι και ετσι ρε τυπε. θα νομιζει κανενας οτι ειστε δυοΕτσι πρεπει κανονικα. Για να ειμαστε 100% σωστοι.
Καλα, η μητερα φυση δεν μας κλανει καμια μαντρα, λεω 'γω?
Την τρυπησαμε και της βγαλαμε τα πετρελαια, την γαμησαμε βαζοντας βυζια σιλικονης και ψευτικα μουνια, την αναλυσαμε βρισκοντας τη θεωρια της σχετικοτητας και το μπιγκ μπανγκ, σπασαμε το οριο του ηχου με αεροπλανα και το οριο της ανθρωπινης αντοχης, με τις ντοπες του Μπολτ, βρηκαμε τα μικροκυματα... Μεχρι και Big Tsar φτιαξαμε, 50mt
Ε, γενικα μας εκλασε μια μαντρα η Φυση. Την αντιμετωπισαμε σαν ΜΑΓΚΕΣ, σε ολα τα επιπεδα
Θα μου πεις, κανει ενα τσουναμι και μας στελνει στο διαολο... Δεν πειραζει. Τουλαχιστον θα πεθανουμε υπερηφανοι
Και ΝΑΙ, μακαρι να μου αρεσαν οι ασχημες. Αλλα αναγνωριζω πως ειμαι γτπ κι εγω, οπως ολοι μας
Οικολόγος είστε; Γιατί τέτοιος μισανθρωπισμός δεν εξηγείται αλλιώς, και, εγώ ΄δεν είμαι όμορφος αλλά ούτε εύχομαι να μου άρεσαν οι άσχημες.
για όλα τα άλλα συμφωνώ ειδικά για τα τεχνητά μ***** και δεν ξέρεις άμα γαμάς γυναίκα ή άντρα, αντικειμενικά άμα το πάρεις πάντως ο περισσότεροι από εδώ μέσα τα μπάζα κυνηγάνε μήπως και πηδήξουν, αλλά όταν τις πηδάνε κλείνουν τα μάτια και σκέφτονται τη Σκλεναρίκοβα. Εγώ απλά αποφάσισα να να γαμάω πουτάνες που θα είναι πιο καλλές από τα μπάζα που θα κυνηγούσα αλλιώς(όχι πως δεν το έκανα άσχετο το ότ δεν λειτούργησε) βέβαια ξέρω ότι θα ξανακυνηγήσω σε κάποια φάση μπάζα με τη μύτη μέχρι το ταβάνι(για μένα και οι καραψωνισμένες, δίχως λόγο, όμορφες που ενώ είναι σκύλες ή υστερικιές ή καρατσουλάρες του κερατά δίχως να έχουν κανέναν απολύτως λόγο, ναι είναι και αυτές μπάζα)
θα ξανακυνηγήσω.
τότε σου ζητώ συγγνώμμη πήρα λάθος άποψη αλλά εξηγούμε:1) Εγω δεν κυνηγαω- το παραδεχομαι
2) Το οτι ειμαι μισανθρωπος, απο πού προκυπτει?
3) Την οικολογια την γραφω στ' αρχιδια μου. Μεσα στις πολεις γεννηθηκα και μεσα στις πολεις θα πεθανω. Οσο μεγαλυτερες και πιο αχανεις, τοσο το καλυτερο για μενα. Επισης, δεν δηλωνω οικολογος, διοτι ξερω καλυτερα απ' ολους οτι, μεχρι τα φωτοβολταϊκα, και γενικα ολες οι "εναλλακτικες" μορφες ενεργειας, να γίνουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφερουσες, θα αποτελουν μειοψηφια. Επισης, για την εξαφανιση της ταδε φωκιας απλα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ