επισκεψη λοιπον σημερα στην πολυαγαπημενη Ειρηνη στο στουντιο της Κοζάνης, εμπειρη κοπελα με προυπηρεσια σε μαγαζια της Θεσσαλονικης ως Δαναη για τους παλιους
-εμφανιση κοπελας :κανονικου αναστηματος για γυναικα, μαυρο ,μακρυ μαλλι, προσωπο γλυκο με ωραια βαμμενα μαυρα ματια εκφραστικα,αρκετα μεγαλα φυσικα βυζια,βυζαρες μπορω να πω πλεον με ωραια υφη στο χουφτωμα,ποθητη κωλαρα,κατηγορια ωριμης κοπελα πλεον αλλα με αρκετη νεανικη φρεσκαδα,εχει τατου στην γαμπα και ωραια πατουσακια για παιχνιδι
-απο προγραμματα κανει απλο με 30 ευρω,69 ,ισπανικο,ντουζ με ολο το προγραμμα και μασαζ,150 τζακουζι απλο,200 με τζακουζι και δυο εκτονωσεις και μικρη σαμπανια κερασμενη
-ο χωρος πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι και τζακουζι,τα σεντονια πεντακαθαρα μολις αλλαγμενα ,χαμηλος ο φωτισμος και δεν βρηκα παρα το ψαξιμο ροοστατη, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα των δυο εκτονωσεων που πηρα ηταν σχεδον μιαμιση ωρα μαζι με τα τζακουζι και την χαλαρη κουβεντουλα χωρις κανενα αγχος
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε πολυ καλο βαθμο οχι ομως και σε φιλια στο στομα ....
-επαρκεστατα και αφθονα σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος μου,υπεροχα χαδια και στην ευαισθητη περιοχη των ορχεων και παντου,βυζοσκαμπιλα και χωσιμο της μουρης μου κυριολεκτικα μεσα στις βυζαρες και παιχνιδακια και με τα ποδαρακια της στον πουτσο μου και στο στομα μου
-γλωσσοφιλα δεν κανει
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και το μουνακι πεντακαθαρο για το γλειψιμο
- πιπα αρκετα καλη,με καποιο βαθος,βαζει λιγο δοντι ,δεν εγλειψε μπαλακια πριν...παιζει αρκετα με την γλωσσα στο κεφαλακι και κανει και ρουφηγματα δυνατα
-στο γλειφομουνι αφηνει παιχνιδι με την κλειτοριδα της και γλειψιμο και εξωτερικο παιχνιδι και στην πισω τρυπουλα
-στα τεσσερα στηνεται πολυ καλα και εχει καλη συμμετοχη με βογγητα καυλας και καυλολογα.αλλαγη στασεων χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση καναμε και ιεραποστολικο....και απο πανω ανεβαινει και κουνιεται πολυ καλα με αργο ρυθμο
-γενικη εντυπωση μια παρα πολυ καλη καταθεση που περνας τελεια,λογω διαθεσης,αφθονιας χρονου,εμπειριας στο σεξ και προκαταρκτικων.Γενικα ειναι μια περιποιητικη κοπελα στα ορια βεβαια του τυπικου ,δεν ξεφευγει σε προγραμματα και πρακτικες δυνητικα επικινδυνες και ειναι βασικη της αρχη αυτο,οποτε για αυτο χαμηλωνω σκοπιμα την βαθμολογια σε υπηρεσιες και σχεση τιμης/αποδοσης.
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι,περασα παρα πολυ καλα,ειχαμε αρκετη σωμα με σωμα επαφη που την επιδιωξα λογω του οτι στην κοπελα αυτην καταθετω αραια και που λογω αποστασης,πολυ καλο και το σοσιαλ ταιμ με κουβεντουλα γυρω απο τα τεκταινομενα στον χωρο του αγοραιου ερωτα στην θεσσαλονικη και αλλου.....
------------------------------------------------------------------------------------
απο τα της κουβεντας και του ρεπορταζ τωρα:Μιλησαμε για τον βαρδαρη που πνεει τα λοισθια,για τις τιμες που επρεπε να πεσουν και που ηταν αδοκιμα ψηλες ειδικα εκει,μου ειπε πως το απλο το εχουν 30 ευρω σχετικα λογικη τιμη για επαρχιακο μαγαζι με υπηρεσιες και πολυτελεια στουντιο και με χαλαροτητα χρονου,επισημανε οτι τα πολλα νεα μαγαζια στον μυλο και περιξ ισως να εχουν θεμα να δουλεψουν ολα εν μεσω κρισης και με ενοικια που ειναι ψηλα απο 3μεχρι και 8000 ευρω τον μηνα.Περισσοτερο πιστευει οτι δουλευουν πλεον συγκεκριμενες κοπελες παρα μαγαζια,βασισμενες στην πελατεια τους
απο οτι μου ειπε πλεον δουλευει με ενοικιο και ουσιαστικα αυτη διαχειριζεται το μαγαζι οπου δουλευει (το ενα απο τα δυο ),θεσσαλονικη πηγαινει μια βδομαδα καθε μηνα στο σπιτι της οταν δεν δουλευει.Η δουλεια λεει οτι παει καλα σχετικα,οχι οτι βγαινουν τρελα λεφτα αλλα ενα απλα αξιοπρεπες για την εποχη μεροκαματο και οτι την στηριζουν πελατες ακομα και απο θεσσαλονικη παλιοι αλλα και ντοπιοι που την εχουν πλεον μαθει
Μεγαλη Εβδομαδα δεν θα δουλευει και θα επανελθει αργοτερα που θα ανοιξει γενικως και η δουλεια ως συνηθως
για το κλεισιμο,το ομωνυμο τραγουδακι με τον τιτλο της κριτικης,της το αφιερωνω για την ωραια συνευρεση που μου προσφερε με την σημασια του καθως αυτο επαιζε στο ραδιο την ωρα που εφευγα και κολλησα...
....ένας παράδεισος είναι μαζί σου
ένας περίπατος στον ουρανό.....
Η ημερομηνια καταθεσης ειναι ενδεικτικη αλλα σχετικα προσφατη για να μην εχουμε παρεξηγησεις