Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.992
Πόντοι
22.266
σωστος γραψε ακυρο :grin: :grin: :grin:
τελικα προδοθηκες κοζανιτης εισαι!!! και εγω νομιζα καρντασιανος σαλιονικιος :grin: :grin:
βλεπεις προσφατα εκανα εγχειρηση καταρρακτη-χωρις πλακα και δεν βλεπω καλα >:(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανονικα στις επαλξεις η ειρηνη-δαναη  :tits: στο ενα μαγαζι της Κοζανης,το αλλο κλειστο και η Ρανια επιστρεφει απο Τριτη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη λοιπον σημερα στην πολυαγαπημενη Ειρηνη στο στουντιο της Κοζάνης, εμπειρη κοπελα με προυπηρεσια σε μαγαζια της Θεσσαλονικης ως Δαναη για τους παλιους
-εμφανιση κοπελας :κανονικου αναστηματος για γυναικα, μαυρο ,μακρυ μαλλι, προσωπο γλυκο με ωραια βαμμενα μαυρα ματια εκφραστικα,αρκετα μεγαλα φυσικα  βυζια,βυζαρες μπορω να πω πλεον με ωραια υφη στο χουφτωμα,ποθητη κωλαρα,κατηγορια ωριμης κοπελα πλεον αλλα με αρκετη νεανικη φρεσκαδα,εχει τατου στην γαμπα και ωραια πατουσακια για παιχνιδι
-απο προγραμματα κανει απλο με 30 ευρω,69 ,ισπανικο,ντουζ με ολο το προγραμμα και μασαζ,150 τζακουζι απλο,200 με τζακουζι και δυο εκτονωσεις και μικρη σαμπανια κερασμενη
-ο χωρος πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι και τζακουζι,τα σεντονια πεντακαθαρα μολις αλλαγμενα ,χαμηλος ο φωτισμος και δεν βρηκα παρα το ψαξιμο ροοστατη, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα των δυο εκτονωσεων που πηρα ηταν σχεδον μιαμιση ωρα μαζι με τα τζακουζι και την χαλαρη κουβεντουλα χωρις κανενα αγχος
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε πολυ καλο βαθμο οχι ομως και σε φιλια στο στομα ....
-επαρκεστατα και αφθονα σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος μου,υπεροχα χαδια και στην ευαισθητη περιοχη των ορχεων και παντου,βυζοσκαμπιλα και χωσιμο της μουρης μου κυριολεκτικα μεσα στις βυζαρες και παιχνιδακια και με τα ποδαρακια της στον πουτσο μου και στο στομα μου
-γλωσσοφιλα δεν κανει
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και το μουνακι πεντακαθαρο για το γλειψιμο
- πιπα αρκετα καλη,με καποιο βαθος,βαζει λιγο δοντι ,δεν εγλειψε μπαλακια πριν...παιζει αρκετα με την γλωσσα στο κεφαλακι και κανει και ρουφηγματα δυνατα
-στο γλειφομουνι αφηνει παιχνιδι με την κλειτοριδα της και γλειψιμο και εξωτερικο παιχνιδι και στην πισω τρυπουλα
-στα τεσσερα στηνεται πολυ καλα και εχει καλη συμμετοχη με βογγητα καυλας και καυλολογα.αλλαγη στασεων χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση καναμε και ιεραποστολικο....και απο πανω ανεβαινει και κουνιεται πολυ καλα με αργο ρυθμο
-γενικη εντυπωση μια παρα πολυ καλη καταθεση που περνας τελεια,λογω διαθεσης,αφθονιας χρονου,εμπειριας στο σεξ και προκαταρκτικων.Γενικα ειναι μια περιποιητικη κοπελα στα ορια βεβαια του τυπικου ,δεν ξεφευγει σε προγραμματα και πρακτικες δυνητικα επικινδυνες και ειναι βασικη της αρχη αυτο,οποτε για αυτο χαμηλωνω σκοπιμα την βαθμολογια σε υπηρεσιες και σχεση τιμης/αποδοσης.
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι,περασα παρα πολυ καλα,ειχαμε αρκετη σωμα με σωμα επαφη που την επιδιωξα λογω του οτι στην κοπελα αυτην  καταθετω αραια και που λογω αποστασης,πολυ καλο και το σοσιαλ ταιμ με κουβεντουλα γυρω απο τα τεκταινομενα στον χωρο του αγοραιου ερωτα στην θεσσαλονικη και αλλου.....
------------------------------------------------------------------------------------

απο τα της κουβεντας και του ρεπορταζ τωρα:Μιλησαμε για τον βαρδαρη που πνεει τα λοισθια,για τις τιμες που επρεπε να πεσουν και που ηταν αδοκιμα ψηλες ειδικα εκει,μου ειπε πως το απλο το εχουν 30 ευρω σχετικα λογικη τιμη για επαρχιακο μαγαζι με υπηρεσιες και πολυτελεια στουντιο και με χαλαροτητα χρονου,επισημανε οτι τα πολλα νεα μαγαζια στον μυλο και περιξ ισως να εχουν θεμα να δουλεψουν ολα εν μεσω κρισης και με ενοικια που ειναι ψηλα απο 3μεχρι και 8000 ευρω τον μηνα.Περισσοτερο πιστευει οτι δουλευουν πλεον συγκεκριμενες κοπελες παρα μαγαζια,βασισμενες στην πελατεια τους

απο οτι μου ειπε πλεον δουλευει με ενοικιο και ουσιαστικα αυτη διαχειριζεται το μαγαζι οπου δουλευει (το ενα απο τα δυο ),θεσσαλονικη πηγαινει μια βδομαδα καθε μηνα στο σπιτι της οταν δεν δουλευει.Η δουλεια λεει οτι παει καλα σχετικα,οχι οτι βγαινουν τρελα λεφτα αλλα ενα απλα αξιοπρεπες για την εποχη μεροκαματο και οτι την στηριζουν πελατες ακομα και απο θεσσαλονικη παλιοι αλλα και ντοπιοι που την εχουν πλεον μαθει

Μεγαλη Εβδομαδα δεν θα δουλευει και θα επανελθει αργοτερα που θα ανοιξει γενικως και η δουλεια ως συνηθως

για το κλεισιμο,το ομωνυμο τραγουδακι με τον τιτλο της κριτικης,της το αφιερωνω για την ωραια συνευρεση που μου προσφερε με την σημασια του καθως αυτο επαιζε στο ραδιο την ωρα που εφευγα και κολλησα...
....ένας παράδεισος είναι μαζί σου
ένας περίπατος στον ουρανό.....

Η ημερομηνια καταθεσης ειναι ενδεικτικη αλλα σχετικα προσφατη για να μην εχουμε παρεξηγησεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.992
Πόντοι
22.266
ekai ena neo apo εμενα μπορει να ειμαι χλμ μακρυα απο θεσαλονικη κια κοζανη αλλα ξερω τα νεα !
η αννα milfa απο ερημιτου ανοιγει ή παιρνει ενα μαγαζι-ντελο στην κοζανη και σε λιγο το ξεκιναει με φωτοβολιδες γυναικες
gl kai jo  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
eiste adiavastoi :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ekai ena neo apo εμενα μπορει να ειμαι χλμ μακρυα απο θεσαλονικη κια κοζανη αλλα ξερω τα νεα !
η αννα milfa απο ερημιτου ανοιγει ή παιρνει ενα μαγαζι-ντελο στην κοζανη και σε λιγο το ξεκιναει με φωτοβολιδες γυναικες
gl kai jo  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
eiste adiavastoi :grin: :grin: :grin: :grin:
αν ειναι καινουριο να παμε να το φωτογραφησουμε μαν......κρατα μας ενημερους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.992
Πόντοι
22.266
αν ειναι καινουριο να παμε να το φωτογραφησουμε μαν......κρατα μας ενημερους
χι μου ταζεις για να σας εχω ενη ενημερους χα χα
δεν ξερω μαν kardasim αλλα η αννα μου το ειπε διοτι με ρωτησε αν ξερω κοπελες απο φιλιππουπολη που να θελουν να δουλεψουν κοζανη!!!!! αλλα ειμαι σιγουρος οτι η αννα θα βαλει πρωτο τεφαρικι πραμα μεσα στο ντελο της αν κανει ;)
σσ δεν την ξερω την αννα μονο σαν πελατης απλα λογω πολυλογιας της πλατιασαμε κουβεντες της προαλλες
ρε ας ημουν βρωμονταβας και θα κατεβαζα κατι δυναμιτες οκρανακια αοπο χασκοβο και γκαμπροβο που θα ηταν σκετη φουκουσιμα δυναμιτες με 40 ευρω και ολα μεσα !!!σκετα μοντελα!!!

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολα τα αλανια.αν και πολυ παλιος εδω μεσα πρωτη φορα γραφω και θα πω τις εντυπωσεις μου απο το γνωστο 69 της κοζανης.χθεσινοβραδυνη καταθεση στην  αναστασια απο μπλδαβια ετων 21.μια καταπληκτικη κοπελα πολυ καλο σωμα και στηθος καπου στο 3αρι με 2αρι .δεν ενδεικνυται για αυτους που τους αρεσουν τα μεγαλα στηθη.στα του αγωνα ηρθε πολυ καλη στο social time ,καλη στα προκαταρκτικα αλλα δεν δεχεται φιλια στο στομα .πολυ καλη πιπα αλλα ολα τα λεφτα ηταν το φοβερο κωλαρακι της το οποιο ομως δεν ξερω αν το δινει ,αν και το ειδα δουλεμενο...η ολη ιστορια κρατησε 45 λεπτα με το αντιτιμο να ειναι στα 80 ευρω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γκαντεμια γαμω το κερατο μου....ηθελά να παω δαναη το Σαββατοκυριακο που βολευει και μαθαινω οτι σημερα δουλευει τελευταια μερα και απο αυριο ρεπο και αδεια καλοκαιρινη και θα επιστρεψει σε δυο βδομαδες συμφωνα με τα λεγομενα της υπηρεσιας

Δαναη αν διαβαζεις που ξερω οτι παρακολουθεις το σαιτ καλες διακοπες anyway.....ισως απο Σεπτεμβρη τα πουμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναταλι στο ενα μαγαζι και ρανια στο αλλο

αν η ναταλι ειναι η μελαχρινη βυζαρου που δουλευε παλια θεσσαλονικη και ως λιζα ας ενημερωσει καποιος γνωστης.....θελω να την ξαναφαω :tits: :cum:

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες τι παιζει Κοζανη και Καστορια ξερει κανεις?

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ναι αυτη ειναι η λιζα!!!περασα εγω με το 200 και εκατσα 2ωρες χωρις βιασυνες και τα σχετικα!!!παρα πολυ καλη βυζι τουμπανο ,πιπα παρα πολυ καλη ,με ξεζουμισε κανονικα.το καναμε σε ολες τις στασεις και αντεχει στο σφυροκοπημα.εγω περασα καταπληκτικα.δεν κανει για πιπινολατρεις!!!ναταλυ μωρο μου θα τα ξαναπουμε συντομα.... :kissass: :zfuck:

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επισης υπαρχει μια λινα ειναι μια παλια καραβανα που δουλευε απεναντι απο την φορντ στην μοναστηριου!!!!οι παλιοι γνωριζουν.....και αυτη παρα πολυ καλη,αξιζει :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης υπαρχει μια λινα ειναι μια παλια καραβανα που δουλευε απεναντι απο την φορντ στην μοναστηριου!!!!οι παλιοι γνωριζουν.....και αυτη παρα πολυ καλη,αξιζει :zfuck:
την θυμαμαι την λινα μαν...πανε εννια χρονια νομιζω......πολυ καλο μουνακι τοτε.....αξιζει πραγματι

για δαναη τι ξερεις;ποτε επιστρεφει;

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αγνωστο ακομα αλλα μολις μαθω θα σε ενημερωσω!!!!θα την επισκευτω για τρελο  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
SOS...παιζει τιποτα καλο κοζανη.?? βγηκε δρομολογιο για πτολεμαιδα το απογευμα, και λεω να κανω μια σταση στο γυρισμο  :knockinb:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Επισκεψη στα Κοιλα χτες απογευμα...στο ενα σπιτακι ηταν η Ρανια, καστανοξανθη κοπελια, προμιλφ καταστασεις, μετριο προσωπο, κωλος πορτοκάλι.! φαρδυς, δεν με ενθουσιασε, στο αλλο σπιτακι η γνωστη Ειρηνη/Δαναη, μαυρησμενη μεσα σε μαυρο ισως να ηταν μαγιο, κοτσιδα τα μαυρα ισια μαλια, απλο μεικαπ στο προσωπο με βαμενα κοκκινα χιλια, εμφανησιακα με κερδισε, με το τουμπανακι σωματακις της, ρισκαρα να της δωσω μια ακομα ευκαρια, μιας και τελευταια φορα δεν ενθουσιαστηκα μαζις της, επαιξα και εχασα...απλα τυπικη συνευρεση...τα εκλαψα θα ελεγα, αλλα να μου πεις οταν τα 3 τελευταια γαμισια που εριξα ηταν σαν να οδηγουσα ...audi, mercedes και bmw....η Ειρηνη απλα φανταζε στο τελος seataki... τι περημενα...?? :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom