Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τι παιζει κοζανη παιδια ,καμια ενημερωση????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι παιζει κοζανη παιδια ,καμια ενημερωση????
απο οτι μαθαινω στο ενα σπιτι ειναι η ειρηνη η γνωστη και στο αλλο μια λινα...αυτην δεν την ξερω

η ειρηνη ειναι ομορφη και τσουπωτη κοπελα με μεγαλουτσικα φυσικα βυζια γνωστη απο παλια σε οσους δραστηριοποιουνταν στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης.....κανει καλο 69 και ισπανικο .....σε οσους αρεσει οπως και σε μενα περναν καλα ,αναλογα τα γουστα κιολας...

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η λινα ειναι παλια καραβανα  gl  δουλευε μοναστηριο απεναντι απο την  ford για αρκετα χρονια.ηταν τοτε το πουλεν μου!!πολλες καταθεσεις για την παρτη της!!περνουσα πολυ καλα αν και πριν κανα 1,5 μηνα που πηγα ηταν εκει και περασα παλι καλα!!κανει καλο  :pipa2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η λινα ειναι παλια καραβανα  gl  δουλευε μοναστηριο απεναντι απο την  ford για αρκετα χρονια.ηταν τοτε το πουλεν μου!!πολλες καταθεσεις για την παρτη της!!περνουσα πολυ καλα αν και πριν κανα 1,5 μηνα που πηγα ηταν εκει και περασα παλι καλα!!κανει καλο   :pipa2:
α ....ειναι αυτη ,νομιζω το χαμε ξανασυζητησει....ναι την ξερω κι εγω πραγματι πολυ καλη σε ολα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρανια και Ναταλι στα σπιτακια στα Κοιλα τωρα

η Ειρηνη θα ειναι αυριο πρωινη 10-8 μμ απο οτι εμαθα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Ρανια και Ναταλι στα σπιτακια στα Κοιλα τωρα

η Ειρηνη θα ειναι αυριο πρωινη 10-8 μμ απο οτι εμαθα

Αυτά είναι που είναι μέσα στα δέντρα; Όταν ήμουν φαντάρος περνάγαμε από 'κει όταν πηγαίναμε για βολές κι ένα παλικάρι μας έλεγε ότι έχει ερωτευθεί μία από κει :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτά είναι που είναι μέσα στα δέντρα; Όταν ήμουν φαντάρος περνάγαμε από 'κει όταν πηγαίναμε για βολές κι ένα παλικάρι μας έλεγε ότι έχει ερωτευθεί μία από κει :2funny:
μπα δεν εχει δεντρα εκει γυρω....μηπως λες τα μπουρδελα στον λοφο της Κοζανης;

αυτα τα δυο στουντιακια 69 και πριβε ειναι απο κατω απο την εγνατια να καταλαβεις....οπως ερχεσαι απο Γιαννενα -Γρεβενα να καταλαβεις φαινονται απο τον δρομο ,ειναι δυο χαρακτηριστικα κιτρινα προκατ κτιρια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια ακομα επισκεψη  σημερα στην πολυαγαπημενη Ειρηνη στο στουντιο πριβε της Κοζάνης
-εμφανιση κοπελας :κανονικου αναστηματος προς το ψηλη για γυναικα, μαυρο ,μακρυ μαλλι αλλα σημερα το ειχε μαζεμενο σε ωραιο κοτσο, προσωπο γλυκο με ωραια βαμμενα μαυρα ματια εκφραστικα,αρκετα μεγαλα φυσικα  βυζια,βυζαρες χορταστικες
-απο προγραμματα κανει απλο με 30 ευρω,69 ,ισπανικο,ντουζ με ολο το προγραμμα και μασαζ,150 τζακουζι απλο,200 με τζακουζι και δυο εκτονωσεις ,τα εχουμε ξαναπει
-ο χωρος πολυ καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι και τζακουζι,τα σεντονια πεντακαθαρα ,χαμηλος ο φωτισμος και δεν βρηκα παρα το ψαξιμο ροοστατη, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα των δυο εκτονωσεων που πηρα ηταν σχεδον μιαμιση ωρα μαζι με  την χαλαρη κουβεντουλα χωρις κανενα αγχος
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε πολυ καλο βαθμο οχι ομως σε φιλια στο στομα ....
-επαρκεστατα και αφθονα σε χρονο τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,φιλακια στο στηθος μου
-γλωσσοφιλα δεν κανει
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αψογη και το μουνακι πεντακαθαρο για το γλειψιμο
- πιπα αρκετα καλη,με καποιο βαθος,δεν εβαλε δοντι ,δεν εγλειψε μπαλακια...παιχνιδι με την γλωσσα και ρουφηγμα υπηρξε καλο
-στο γλειφομουνι αφηνει παιχνιδι με την κλειτοριδα της και γλειψιμο και εξωτερικο παιχνιδι και στην πισω τρυπουλα
-στα τεσσερα στηνεται πολυ καλα και εχει καλη συμμετοχη με βογγητα καυλας και καυλολογα.αλλαξε τεσσερις στασεις συνολο χωρις καμια βαρυγκομια αλλα αντιθετα με καλη διαθεση καναμε και ιεραποστολικο....και απο πανω ανεβαινει και κουνιεται πολυ καλα,σημερα σε γρηγορο και σε αργο τεμπο εναλλαξ.....
-γενικη εντυπωση μια αριστη καταθεση,περασα προσωπικα τελεια,λογω  γενικοτερης διαθεσης,καυλας και προσωπικης μας χημειας.
-αν θα ξαναπηγαινα....;σαφεστατα ναι,εξαλλου μια καλη καταθεση οποτε μπορω ειναι πλεον must σε μια παλια και καλη φιλη πανω απο ολα
------------------------------------------------------------------------------------

απο τα της κουβεντας και του ρεπορταζ τωρα:Μιλησαμε λιγο για το τελος του βαρδαρη και τα πολλα νεα μαγαζια στον μυλο και περιξ,επισημανε οτι τα πολλα νεα πολυτελη στουντιο εχουν μεσα κοπελες που αποδεικνυονται με την συμπεριφορα τους στον πελατη κατωτερες των μαγαζιων που εργαζονται και  πιστευει οτι δουλευουν πλεον συγκεκριμενες κοπελες παρα μαγαζια,βασισμενες στην πελατεια τους,πραγμα που ειχαμε ξανασυζητησει και οτι δουλευουν πιο πολυ οι παλιες απο τις καινουριες,ψιλοπαραδοξο φαινομενο μεν αλλα λογικο αν σκεφτεις οτι οι παλιες κραταν τον πηχη ψηλα εκει που ηταν καποτε ενω οι νεοτερες ιεροδουλες χανουν και σε απειρια εν γενει σοσιαλ επαφης με τον πελατη και σε απειρια ικανοποιησης του στο σεξ

απο βδομαδα που φευγει για λιγο η ναταλι(παλια ευα βουλγαρα για τους τυχον πελατες της)θα δουλευει και πρωι και βραδυ μαλλον

για το κλεισιμο, κλασικα ενα τραγουδακι που επαιζε στο ραδιο και στριφογυρνα στο μυαλο μου, -αφιερωμενο με το νοημα των στιχων του- οπως παντα για τις ωραιες στιγμες που περασαμε και σημερα

....
Ποτάμια που διψάμε να ενωθούμε πάμε στην πιο μεγάλη μας στιγμή Ελάχιστα σε ξέρω παράφορα σε θέλω και νιώθω πως με θες κι εσύ
........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τηλεφωνικα και μονο χτες ηταν κανονικα η Ειρηνη στο μαγαζι.....επειδη καποιοι ρωταν με πμ

δυστυχως ο παλιοκαιρος καθιστα δυσκολη σε αυτην την φαση μια πορνοεκδρομη.....ισως καποιο αλλο ΣΚ

JOKERAKIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
τηλεφωνικα και μονο χτες ηταν κανονικα η Ειρηνη στο μαγαζι.....επειδη καποιοι ρωταν με πμ

δυστυχως ο παλιοκαιρος καθιστα δυσκολη σε αυτην την φαση μια πορνοεκδρομη.....ισως καποιο αλλο ΣΚ

Κάποιος αλλλος μήπως μπορεί να μας δώσει τα φώτα του?

ricco

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Θα φέρουν ποτε κάποια που να δίνει κωλο;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρανια και ναντια δουλευουν στα στουντιακια διπλα στην εγνατια

η Ειρηνη ακα Δαναη σταματησε απο Κοζανη και μαλλον και αυτο ειναι η ειδηση για τους φιλους της θα επανελθει στην Θεσσαλονικη

οταν εχω νεοτερα επ αυτου θα ενημερωσω το φορουμ και τους θαυμαστες της

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λινα πρωινη σημερα στο πριβε και το βραδυ ναντια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βαζω και δυο καινουριες φωτο απο τα δυο στουντιακια πριβε και 69 για να αυπαρξει η σχετικη ανανεωση στο θρεντ των κριτικων

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και μια ειδηση,για τουσ φιλουσ μασ απο κοζανη που εμαθα προ λιγου.
η τανια η μολδαβζα που πηρα στο ερωσ στη γιανουλη πριν 20 μερεσ εινε στην κοζανη.
παιδια σασ την προτινω θα περασετε πολυ καλα.

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
Που την βρίσκουμε? θα είμαι Κοζάνη σε λίγες ημέρες για δουλειές

tsontas69

Νέο Μέλος
Εγγρ.