Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
βραδυνη καταδρομικη χτες.το ενα μαγαζι κλειστο το 69 κλειστο.σε ερωτηση που εκανα μου ειπαν κανουν ανακαινιση!!

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα που βρηκα εγω ειναι η τζινα μου συστηθηκε σαν τσεχα....παλια καραβανα και της θεσ/νικης ετων περιπου 30...απο εμφανιση πολυ καλη μαυρομαλλα.2-3 βυζι φυσικο ωραιο στητο!!να το φας να μην χορταινεις!!στα του αγωνα ομως λιγα πραγματα μη και μη δουλεια δεν γινεται!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η Ειρηνη ακα Δαναη σταματησε απο Κοζανη και μαλλον και αυτο ειναι η ειδηση για τους φιλους της θα επανελθει στην Θεσσαλονικη

οταν εχω νεοτερα επ αυτου θα ενημερωσω το φορουμ και τους θαυμαστες της
τωρα ειναι στο νεο στουντιο στην γιαννιτσων θεσσαλονικη αλλα σε λιγο καιρο μαλλον θα επιστρεψει στα παλια σπιτακια της Κοζανης οχι στα Κοιλα κατω.....περιμενουν την αδεια του μαγαζιου

JOKERAKIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
καμια ενημερωση απο κοζανη? παιζει τιποτα καλο?

JOKERAKIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Λινα και Τανια στα "σπιτακια" σημερα!!!!

mprikokollitis77

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω αν το ειπε αλλος, βαριομουν να διαβασω ολες τις σελιδες... Υπαρχει ενα μπουρδελο, οπως ανεβαινεις προς το τει στα δεξια...ανεβαινεις κατι σκαλια εχει και κατι φωτα, φαινεται απο τον δρομο. Μετα απο ενα σουπερμαρκετ ειναι. Ποιο πανω απο αυτο ειναι ενα κωλομπαρο, πανω σε εναν λοφο...αθλειο, με 3-4 ποτα μπορει να σου κανει καμια πιπα η κοπελια και να σου πει ποσο γουσταρει και ποσο σε θελει...

εχω και καιρο να παω οποτε μπορει να εχει αλλαξει η κατασταση. Ρωτηστε κανα ταριφα, αυτοι μου τα μαθαν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα μπουρδελα τα πανω (οχι στο πριβε/στουντιο 69)δουλευει πλεον η Δαναη εμαθα

πριβε και 69 ειναι Τζινα και Τανια μου ειπαν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επεκτεινω λίγο σημερα  το κοζανιτικο  θρεντ για να γραφουμε ενημερωση για βαρδιες και νεα απο τα 2 παλια μεν αλλα σχετικα ανακαινισμενα   σπιτακια που λειτουργουν τερμα της οδου μοναστηριου στην εξοδο Κοζανης προς Κοιλα πανω απο τα σκαλοπατια και πριν τα ΤΕΙ της πολης

προκειται για εναν χωρο με πρασινο και δεντρα που ανεβαινεις απο σκαλοπατια οπως ειπα απο τον δρομο που περνα απο κατω, με δυο σπιτακια που μοιράζονται μια κοινη μεγαλη αυλη
η αυλη ειναι με πολλα δενδρα ,διαμορφωμενο παρκινγκ δεν εχει ακομη παρκαρεις απεξω απεναντι συνηθως στο πλατωμα

ενα μονο σπιτακι απο τα δυο  δουλευε το πρωι  το δεξια με την γνωστη Δαναη που εκανε καριερα σε Θεσσαλονικη και στα αλλα σπιτια διπλα στην εγνατια

οι τιμες ειναι  με 30 το απλο και παιζουν και απλα προγραμματακια χρονου και χαλαροτερα με 69 κλπ γιατι εδω δεν υπαρχει φυσικα τζακουζι και τετοια
συντεταγμενες σε google maps
40.309694, 21.784694

τα σπιτακια δεν ειναι πολυτελη εντος αλλα εχουν απλοικα δωματια με νεροχυτη και σαπουνακι και επιπλα φτηνα αλλα ανθεκτικα κρεβατια,σαλονι με καλες πινελιες διακοσμησης,κερακια,στεροφωνικο με μουσικουλα,ανετους καναπεδες,υπαρχει κλισματισμος που μια ζεστη μερα σαν την σημερινη λειτουργουσε αψογα,ενω υπαρχει τουαλετα και ντουζιερα διπλα απο το δωματιο...ειναι φρεσκοβεμμενα και καθαρα ετσι ωστε αν και παλια φαινονται πλεον αξιοπρεπη και οχι τοσο χαλια οσο πιθανως τα θυμουνται οι παλιοι κοζανιτες

τηλεφωνο το μαγαζι της  ΔΑΝΑΗΣ εχει και ειναι το 6988455172

πιστευω θα ανοιχτει και λινκ για κριτικες απο τον αντισθενη μολις ολοκληρωσω το φωτορεπορταζ που θα σας παραθεσω

ωραριο λειτουργιας απο 11.00 πρωι περιπου μεχρι αργα το βραδυ 2.00-3.00 αναλογα και την μερα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο διπλα σπιτι ισως δουλευει η μιλφ μαρινα γνωστη και αυτη απο την θητεια της στην θεσσαλονικη ενω η δαναη θα ειναι αυτην την βδομαδα αλλα απο το αλλο ΣΚ θα λειψει και ισως φερει μια μικρη νεα κοπελα ονοματι βερονικα......γενικα θα ειναι στον χωρο αυτο που τον νοικιαζει και τον λειτουργει αυτη πλεον μεχρι νεωτερας.....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κοζανη ημουν φανταρος το 95-96
στο στρατοπεδο που ηταν κοντα στα κοιλα
ειχε ενα σπιτακι εκει με καποια λιτσα αν θυμαμαι καλα :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585

Ποια ειναι αυτη στην φωτο ρεσυ gl.??? δουλευε σαλονικα σιγουρα, εκτος και αν η φωτο ειναι παραπλανητικη...

Την βρηκα.!! Ανιτα δουλευε Προμηθεους 14.  :grin:

index.php

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποια ειναι αυτη στην φωτο ρεσυ gl.??? δουλευε σαλονικα σιγουρα, εκτος και αν η φωτο ειναι παραπλανητικη...

Την βρηκα.!! Ανιτα δουλευε Προμηθεους 14.  :grin:
καλα η φωτο δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με το υπαρχον ροστερ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906