Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Στο ενα απο τα δυο που ειναι στις στροφές πριν την πόλη είχε ενα ωραίο ξανθο.
Για Ελληνίδα μου φάνηκε. Την έκανα αμέσως λόγω ελληψης χρονου.
Εχει δοκιμάσει κανείς;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σήμερα τελικά έγινε η κατάθεση στην κοντούλα και ζουμπουρλούδικη Μάγια από την Μολδαβία. Γενικά ήταν μία τίμια κατάθεση χωρίς μεγάλες φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, έμεινα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος τηρουμένων των αναλογιών σε απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ. Λεπτομέρειες στην κριτική. :)

nikolasis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera mages sti kozani ti paizei apo bourdela?dwste ta fwtas kai gia ta mwra pou douleuoune ekei

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Έχει πάρει κανείς στα δίδυμα που είναι πάνω στις στροφές μετά τα ΤΕΙ;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στα δίδυμα στουντιάκια της Κοζάνης λίγο μετά το μεσημέρι. Στο έξω αριστερά στο Studio 69, ήταν μια ψηλή κοπέλα με όμορφο σώμα από Ρωσία, Εμμανουέλλα συστήθηκε, στα όρια του milf στα υπ΄όψιν.

Περνώντας στο διπλανό σπιτάκι το Studio Prive, έλεγα από μέσα μου….να μην ξεχάσω να ρωτήσω για την Ειρήνη…. να μην ξεχάσω να ρωτήσω για την Ειρήνη…..όποτε μπαίνοντας μέσα η μαντάμ μου λέει….έχω μια πολύ καλή Ελληνίδα την Ειρήνη από Καβάλα……σέκος εγώ….και παρουσιάζεται μπροστά μου, φυσικά με γνώρισε, το πρόσωπο της έλαμψε αμέσως, χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, το είπαμε λιγάκι εκεί στα όρθια, ήταν ομορφότερη από ποτέ και ολίγον αδυνατισμένη, μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, απλά υπέροχη….για μένα είναι η Δανάη, ήμουν από τους πρώτους της πελάτες πριν από  χρόνια που πρωτοξεκίνησε σαν άβγαλτο κοριτσάκι, και είναι ακόμη πολύ νεαρή…και πολύ δροσερή, αποχώρησα γιατί κάποιο άλλο κορίτσι κάπου αλλού με περίμενε σήμερα, έδωσα όμως υπόσχεση ότι πάρα πολύ σύντομα μόλις ξαναβρεθώ κατά εκείνα τα μέρη θα την επισκεφτώ.
Για όσους νοιάζονται, που δεν είναι και λίγοι, το κορίτσι επέστρεψε για να μείνει και θα είναι εκεί για καιρό, θα ρεπάρει αναγκαστικά στις 12 Σεπτεμβρίου και μετά 4-5 μέρες πάλι εκεί.
Το έδειξα, αλλά σίγουρα και η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί πόσο χάρηκα που την ξαναείδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Επίσκεψη σήμερα στα δίδυμα στουντιάκια της Κοζάνης λίγο μετά το μεσημέρι. Στο έξω αριστερά στο Studio 69, ήταν μια ψηλή κοπέλα με όμορφο σώμα από Ρωσία, Εμμανουέλλα συστήθηκε, στα όρια του milf στα υπ΄όψιν.

Περνώντας στο διπλανό σπιτάκι το Studio Prive, έλεγα από μέσα μου….να μην ξεχάσω να ρωτήσω για την Ειρήνη…. να μην ξεχάσω να ρωτήσω για την Ειρήνη…..όποτε μπαίνοντας μέσα η μαντάμ μου λέει….έχω μια πολύ καλή Ελληνίδα την Ειρήνη από Καβάλα……σέκος εγώ….και παρουσιάζεται μπροστά μου, φυσικά με γνώρισε, το πρόσωπο της έλαμψε αμέσως, χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, το είπαμε λιγάκι εκεί στα όρθια, ήταν ομορφότερη από ποτέ και ολίγον αδυνατισμένη, μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, απλά υπέροχη….για μένα είναι η Δανάη, ήμουν από τους πρώτους της πελάτες πριν από  χρόνια που πρωτοξεκίνησε σαν άβγαλτο κοριτσάκι, και είναι ακόμη πολύ νεαρή…και πολύ δροσερή, αποχώρησα γιατί κάποιο άλλο κορίτσι κάπου αλλού με περίμενε σήμερα, έδωσα όμως υπόσχεση ότι πάρα πολύ σύντομα μόλις ξαναβρεθώ κατά εκείνα τα μέρη θα την επισκεφτώ.
Για όσους νοιάζονται, που δεν είναι και λίγοι, το κορίτσι επέστρεψε για να μείνει και θα είναι εκεί για καιρό, θα ρεπάρει αναγκαστικά στις 12 Σεπτεμβρίου και μετά 4-5 μέρες πάλι εκεί.
Το έδειξα, αλλά σίγουρα και η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί πόσο χάρηκα που την ξαναείδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κανένα νέο από Δανάη-Ειρήνη?  :think: Μου κάνει εντύπωση που δε γράφονται αναφορές..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξανα στις επαλξεις λοιπον η ειρηνη στο ενα σπιτι και στο αλλο η ρωσιδα εμμανουελα λεει......ποια ειν αυτη ρε παιδια;κανενας ντοπιος την ειδε;μπας και;λεω εγω τωρα ειναι η βυζαρου γνωστη κλπ κλπ

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ξανα στις επαλξεις λοιπον η ειρηνη στο ενα σπιτι και στο αλλο η ρωσιδα εμμανουελα λεει......ποια ειν αυτη ρε παιδια;κανενας ντοπιος την ειδε;μπας και;λεω εγω τωρα ειναι η βυζαρου γνωστη κλπ κλπ
Θα πας Καταδρομική?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επισκεψη μεσημβρινη σημερα στα στουντιο 69 και πριβε της Κοζανης και συναντηση με την παλια καλη φιλη πανω απο ολα Ειρηνη-Δαναη η οποια δουλευε οχι στο σπιτακι που ειναι συνηθως δεξια αλλα στο αριστερο που εχει βεβαια κι αυτο τζακουζι.....αναλυτικα στην κριτικη που θα ανεβει....ετσι κι αλλιως περασα υπεροχα αλλα δεν ηταν δυνατο να μην περασω καλα με την υπεροχη αυτη κοπελα

στο διπλα σπιτι το πριβε ηταν μια καινουρια ξανθια αλισια που δεν εχει ξαναδουλεψει ουτε σαλονικη ουτε αλλου απο οτι μου ειπωθηκε και κανει τα ιδια προγραμματα με την ειρηνη δλδ 69,ισπανικο,ντουζακι,τζακουζι ημιωρο και ωριαιο στα 200 ευρω με σαμπανια και δυο εκτονωσεις αλλα επιπλεον κανει και γυμνη πιπα...

τα μαγαζια πανε πολυ καλα μαθαινω και δουλευουν εκτος απο ντοπιους και με περαστικους απο εγνατια οδο.....ευτυχως η προσβαση ειναι ευκολη πλεον και απο εκει λογω που το κιγκλιδωμα του δρομου εχει διακενο και χωρο για παρκινγκ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεχασα να αναφερω οτι στο σπιτακι που δουλευε η αλισια βραδυνη δουλευει η μαρια η τσεχα γνωστη  απο την θητεια της στην θεσσαλονικη σε εκει σπιτια.....αυτο μου αναφερθηκε χτες

gi0rgosasc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
magkes sas protino na pate sto studio 69 eine h rania kai tha meinei os kai thn kyriakh to koritsi ta aksizei olaaaa kai ta dinei kai olaa :fuck2:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
magkes sas protino na pate sto studio 69 eine h rania kai tha meinei os kai thn kyriakh to koritsi ta aksizei olaaaa kai ta dinei kai olaa :fuck2:

φιλε μπορεις να την περιγραψεις εμφανισιακα?
Μηπως ειναι η Ρανια που δουλευε εδω περιπου πριν απο κανα χρονο και ακομα πιο παλια στη θεσ/νικη?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τηλε-ντου προς ενημερωση ερωτιλου ταξιδιαρη που ισως χτυπησει σημερα ή αυριο .  :zfuck:

Η Δαναη - Ειρηνη (η γνωστη στους Σαλονικιους ) στο Πριβε 9.00 με 19.00 και μετα (τωρα δηλαδι ) Ναταλια (αν δε παρακουσα)  ΟΥκρανεζα 35ρα καινουρια λεει , λογικα μεχρι το πρωι

Στο διπλα που πηρα ειναι η Ρανια ( επισης γνωστη σε μερικους αποο Σαλονικη ) και τραβαει κουπι μονη απο το μεσημερι μεχρο οσο παει ... τουλαχιστον ετσι ηταν σημερα...
Αυτηνης κατι της χρωσταω  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποια ρανια και ειρηνη ρε μαν;μπας και ειναι η ιδια; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τελικα πηγε ο ερωτυλος ταξιδιαρης και βρηκε την παλια χαμενη "αγαπημεη" :cheesy:
Αυτες οι νοσταλγικες συναντησεις εχουν σαφως ιδιαιτερο χαρακτηρα βαζοντας το σεξ σε δευτερη μοιρα ...
Και γω σελω  :)

Ειρηνη & Ρανια = 2 διαφορετικες γκομενες ,  αλλωστε δουλευαν παραλληλα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Στις στροφες πανω απο τα τει εχει παει κανεις;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στις στροφες πανω απο τα τει εχει παει κανεις;

Εχει γινει αναφορα και στις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν εχει γραψει κανεις τιποτα  :dunno:
μπορεις να τα σταμπαρεις σε κανα χαρτη , ειχα βαλει εναν εγω στο περιπου αλλα επεσε

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Τελικά είχε μια σαβούρα γρια, σαν τη θεια μου απο το Σικάγο ήταν.
Προτήμησα την Ειρήνη με την οποία δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, αλλα ήταν δεκτική σε όλα.
Οραία κοπέλα και η Ράνια και Ελληνίδα.
Την επόμενη θα την τιμήσω αν είναι ακόμα εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom