Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδιά δοκίμασα τη Τζέσικα...
Τι να πω ότι και να πω αυτά τα βυζιά δεν υπάρχουν πουθενά.
Η εμπειρία είναι μοναδική.
Για να γλύψεις τη ρόγα της πρέπει να γονατίσεις....
Η κοπέλα παρόλα αυτά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μέσα και θα μπορούσα να πω ότι κάνει και αγγαρία..

ωραιος ο τομυς  ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σημερινή ενημέρωση από την χιονισμένη και ολόλευκη Κοζάνη. :grin:

Μεσημεράκι και στο έξω αριστερά το 69 δηλαδή υπηρεσία η Τζέσικά η βυζαρού :tits: έως τις 8 το βράδυ. Μετά αναλαμβάνει η Λάουρα η κωλαρού. Αυτές οι δύο γυναίκες αν ήταν σε μία θα έβρισκα αυτό που η αχαλίνωτη φαντασία μου ζητάει εδώ και χρόνια. Αρκετά καλές οι υπηρεσίες και από τις δύο κοπέλες που η κάθε μία της έχει κάτι τις το ξεχωριστό. :grin:

Στο έτερον έξω δεξιά, μονοβάρδια με υπηρεσία την Ντίνα την γνωστή από τη θητεία της στο Ταλτάλου 14 και άλλα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Εδώ οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου, τουλάχιστον προ μηνών στη Θεσσαλονίκη. Από εμφάνιση όμως ικανοποιεί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για την λατρεια την δαναη εχουμε κανα νεο ή να παραγγειλω ενα ουισκι να πνιξω τον πονο μου παρεα με τον παπαζιτς που επανηλθε κι αυτος διπλα βλεπω;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο έτερον έξω δεξιά, μονοβάρδια με υπηρεσία την γνωστή από τη θητεία της στο Ταλτάλου 14 και άλλα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Εδώ οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου, τουλάχιστον προ μηνών στη Θεσσαλονίκη. Από εμφάνιση όμως ικανοποιεί.

Μηπως ξεχασες ενα ονομα ?  :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

για την λατρεια την δαναη εχουμε κανα νεο ή να παραγγειλω ενα ουισκι να πνιξω τον πονο μου παρεα με τον παπαζιτς που επανηλθε κι αυτος διπλα βλεπω;

Να παραγγείλεις κάνα κιβώτιο και να φωνάξεις και εμένα να πνίξουμε τον πόνο μας παρέα. Σύμφωνα πάντα με τα σημερινά λεγόμενα της μαντάμ με την οποία είχα λεπτομερή συζήτηση σήμερα το μεσημέρι, η Δανάη εγκατέλειψε οριστικά και αμετάκλητα το επάγγελμα.
Όταν ένα κορίτσι που συμπαθώ εγκαταλείπει το επάγγελμα, τα αισθήματα είναι ανάμικτα, αλλά τελικά επικρατεί αυτό της λογικής. Στο κάτω κάτω δεν τελειώνουν ποτέ………. :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κριμα....δεν προλαβα ακομα μια φορα :tickedoff:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γιουπι , προλαβα εστω μια φορα  :dancing: Γεια σου Γλιτσα κερατα  :birdman:

Γεια σου Δαναη , καλα να περνας  :-*

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Να παραγγείλεις κάνα κιβώτιο και να φωνάξεις και εμένα να πνίξουμε τον πόνο μας παρέα. Σύμφωνα πάντα με τα σημερινά λεγόμενα της μαντάμ με την οποία είχα λεπτομερή συζήτηση σήμερα το μεσημέρι, η Δανάη εγκατέλειψε οριστικά και αμετάκλητα το επάγγελμα.
Όταν ένα κορίτσι που συμπαθώ εγκαταλείπει το επάγγελμα, τα αισθήματα είναι ανάμικτα, αλλά τελικά επικρατεί αυτό της λογικής. Στο κάτω κάτω δεν τελειώνουν ποτέ………. :grin: :grin: :grin:

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  ........  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( 

:'(

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ενα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγαλο ευχαριστω στον sargiris για τις κατατοπιστικοτατες πληροφοριες γιατι χωρις αυτες ακομα χαμενος θα ημουν και ενα ευχαριστω στους τιμημενους για τα τηλεφωνα. Δεν γραφω συχνα γιατι το μισο πληκτρολογιο στο laptop ειναι σπασμενο εδω και ενα χρονο και ακομα παω να το φτιαξω... και για αυτο δεν θα ανεβασω και κριτικη (εξαλλου δεν ημουν ποτε καλως στην εκθεση). Καταθεση στην Τζεσικα στο 69.
Η εμπειρια απλα μοναδικη (μονο και μονο για τα bobs τις γιατι κατι τετοιο δεν το συναντας καθε 5 χρονια που ειπε και ο GAMEOVER αλλα καθε 15!!) γιατι κατα τα αλλα δεν το εχει το αθλημα και εξαλλου ειναι η πρωτη φορα που το κανει. Με εμενα παντως φανηκε να το διασκεδαζε λιιιιγο καθοτι εκανε ο,τι της ζητουσα ευδιαθετα (ισως φταιει το νεαρο της ηλικιας μου). Παντως ο,ι και να ειπωθει για τους βυζους της ειναι λιγο! Οπως ειπε και ο συναδελφος ειναι ιδιο στυλ με της Venera απο τις webcam, που τωρα κανει και φωτογραφησεις. Η εμπειρια του να ειναι αυτη απο πανω και καθως κουνιεται πανω κατω το στηθος της να σου χαιδευει το σωμα σου ειναι οπως ειπα απλα μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-η!! Η κοπελα θα φυγει για Βουλγαρια 1 Φεβρουαριου αλλα παιζει να ξανακατεβει οπως μου ειπε. Το ολο σκηνικο μου στοιχησε 70euro. 20 μεταφορικα (ευτυχως εχω αεριο) + 10 διοδια πανε ελα + 40 προγραμμα χαλαρα (τι το πηρα το χαλαρα, λες και μπορουσα να κρατηθω παραπανω :rolleyes: :rolleyes:) Παντως αν εισαι βυζολαγνος ειναι εμπειρια ζωης!  :tits2: :tits2:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πράγματι εμπειρία που ίσως τη ζήσεις μια φορά στη ζωή σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον GAMEOVER...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο αδερφος xistis848  :dancing:

Ειχα ακουσει για κατι σπιτακια κατα κει και σχεδων τα ειχα ξεχασει

Για ριξε ενα ματι να δουμε τι γινετε ...
Στην κιτρινη πινεζα ειναι οι συντεταγμενες που εδωσες οποτε τα σπιτακια ειναι στο γκρουπ 1 ή 2
αν καταλαβα καλα .. σωστα ?

Αν δε φαινετε καλα δειτε εδω 

Ειναι εκει η οχι ?
Ποσα ειναι στον αριθμο δυο ?

Αν εντοπιστουν καλο ειναι να μπουν και στον καταλογο
αν και δεν υπαρχει φωτογραφια ακομη  .. αλλα ξερω καποιον που θα βγαλει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραιος ο αδερφος xistis848  :dancing:

Ειχα ακουσει για κατι σπιτακια κατα κει και σχεδων τα ειχα ξεχασει

Για ριξε ενα ματι να δουμε τι γινετε ...
Στην κιτρινη πινεζα ειναι οι συντεταγμενες που εδωσες οποτε τα σπιτακια ειναι στο γκρουπ 1 ή 2
αν καταλαβα καλα .. σωστα ?

Αν δε φαινετε καλα δειτε εδω 

Ειναι εκει η οχι ?
Ποσα ειναι στον αριθμο δυο ?

Αν εντοπιστουν καλο ειναι να μπουν και στον καταλογο
αν και δεν υπαρχει φωτογραφια ακομη  .. αλλα ξερω καποιον που θα βγαλει

Ναι καλά το κατάλαβες, τα εντόπισα και εγώ στο Google Earth, κατάλαβα και που βρίσκονται, εντός του Φεβρουαρίου θα υπάρχει πλήρες και αναλυτικό φωτορεπορτάζ. :grin:

Εκτός αν αναλάβει  κάνας Κοζανίτης συναθλητής. :think:

Ίδωμεν. :)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μεσα επεσα ? στο 1 η στο 2 ειναι ?  :think:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Περασα πρωί αυτές τις μέρες αλλα δεν είχε τίποτε αξιόλογο. Στα σπιτακια που ειναι στις στροφές πριν Κοζάνη εχει τίποτε αξιόλογο?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Τζέσικα υπάρχει η την έκανε τελικά;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πριν από τη μεγάλη μου χθεσινοαπογευματινή βόλτα μου στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης έκανα και ένα γρήγορο πέρασμα από τα δίδυμα της Κοζάνης. :sunglasses:

Στο δεξιό κοιτώντας στο prive καινούργιο κορίτσι , Μόνικα από Μολδαβία, petit μελαχρινή αρκετά αδύνατη, δίνει και κολαράκι αλμυρό όμως στα 80, κατ΄ εμένα αδιάφορη. :-

Στο διπλανό όμως στο 69 τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Καινούργια και εδώ η κοπέλα, μελαχρινή επίσης, πιο μπαμπάτσικη όμως, με γλυκό προσωπάκι και με βυζάρες και κολάρες. Μάγια το όνομα της από Ουγγαρία, μπήκε ήδη στη λίστα και στην επόμενη επίσκεψη μου στην Κοζάνη δεν θα μου γλιτώσει. :zfuck:

Αυτά παίκτες.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom