Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στο studio prive της Κοζάνης, το studio 69 το διπλανό την ώρα που πέρασα ήταν κλειστό.

Κατ΄ αρχήν η πολύ ευγενική μαντάμ με ενημέρωσε ότι η Δανάη δεν εγκατέλειψε τους στίβους της ηδονής, και απλά βρίσκεται σε ρεπό διαρκείας για να ξεκουραστεί και θα επανακάμψει δριμύτερη, και αυτό είναι ευχάριστο νέο. :rockon:

Το άλλο νέο είναι ότι έχουμε νέα κοπέλα, Λάουρα εξ Ουγγαρίας, πολύ σέξι με κολάρα κόλασηηηηηηηη, όπου έγινε και κατάθεση εκτός προγράμματος μιας που σήμερα είχα σκοπό για βόλτα στο μύλο, αλλά παρασήρθηκα από το όμορφο στιλάκι της και μου τα πήρε η μικρή και έφυγε. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Θα ακολουθήσει αναλυτική πανηγυρική κριτική. :rockon: ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εφόρμηση κατά Κοζάνη μεριά σήμερα, τα σπιτάκια με νέο προσωπικό, άκρως ενδιαφέρον θα έλεγα.

Στο δεξιά μπαίνοντας, στο prive, υπηρεσία μία κοπέλα ονόματι Τζίνα από Τσεχία, λεπτή, όμορφη, με βυζάκια έξω. Βραδινή βάρδια, μάλιστα κύριοι έχουμε διπλοβάρδια, η Λάουρα η κωλαρού που περιέγραψα στην προηγούμενη κριτική μου πριν λίγες μέρες.

Στο αριστερά στο 69, μια κοπέλα που όμοια της συναντάς στα μπουρδέλα κάθε πέντε χρόνια. Τζέσικα το όνομα της, Ισπανορωσσίδα 23 ετών, μελαχρινή εκφυλόφατσα, με φυσικές βυζάρες Νο 6 παρακαλώ, :tits: :tits: :tits: και σώμα με αρκετά ψωμάκια, χωρίς να θεωρείται χοντρή και που βγάζει ένα πολύ καβλέ σύνολο. :fuck2:

Σε αυτή έγινε και η κατάθεση, θα την περιγράψω αναλυτικά στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει, μιας που πέρασα φανταστικά, και της αξίζει μια αναλυτική περιγραφή γιατί η κοπέλα ξεφεύγει σε εμφάνιση από τα στενά όρια των περισσοτέρων κοριτσιών και είναι περισσότερο για βυζόλαγνους και cult καταστάσεις.

Για τον συναθλητή τον μποτόφιλο αναφέρω ότι η κοπέλα σαλοναρίστικε με λεοπαρδαλέ μπότες με 10ποντο τακούνι στιλέτο. :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ε οχι ρε γμτ ολα τα καλα στην κοζανη! εγω τι να κανω τωρα να παρω το κτελ?  :'(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
GAMEOVER power  :rockon:
την εκανες την σκανταλια σου παλι  :grin:

Αυτο το βυζι θα σειρει καραβια  μου φαινετε , :cheesy:

Νο 6 ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ε οχι ρε γμτ ολα τα καλα στην κοζανη! εγω τι να κανω τωρα να παρω το κτελ?  :'(

Μα αφου στο εχω πει .. παρε εκει ενα ζευγαρι μποτες νουμερο 45
και θα τους τις φορας χωρια να βγαλουν την φοβα μαλιστα  ;)

που κολας ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
GAMEOVER power  :rockon:
την εκανες την σκανταλια σου παλι  :grin:

Αυτο το βυζι θα σειρει καραβια  μου φαινετε , :cheesy:

Νο 6 ?  :think:

Μάλιστα Νο6, βέβαια λόγω μεγέθους είναι αρκετά πεσμένο, αλλά όχι μόνο  έκανε παιχνίδι καλό, αλλά μου έκανε και δώρο ισπανικό κατόπιν παράκλησης μου :grin:, εννοείται σε απλό των 30 ευρώ εεεε.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αμα ειναι 45 νουμερο θα τις φοραω εγω το χω δοκιμασει ηδη τζο οι περισσοτερες μου κανουν νερα!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αμα ειναι 45 νουμερο θα τις φοραω εγω το χω δοκιμασει ηδη τζο οι περισσοτερες μου κανουν νερα!!!

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Το πιστευω ... αν ειναι επαγκελματιες πουτανες αυτες που βρηκα στην Σαλονικη εγω ειμαι ο Λουκυ Λουκ
που θα παει .. θα ρθει και εδω η Πουτανικη αναγεννηση ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μάλιστα Νο6, βέβαια λόγω μεγέθους είναι αρκετά πεσμένο, αλλά όχι μόνο  έκανε παιχνίδι καλό, αλλά μου έκανε και δώρο ισπανικό κατόπιν παράκλησης μου :grin:, εννοείται σε απλό των 30 ευρώ εεεε.

Ποιο μεγαλα απο της Ντεσυς του...dokimazo.!!  :2funny:  :think:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
απο το στομα σου και στου νταβατζη το αυτι τζο αμην  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποιο μεγαλα απο της Ντεσυς του...dokimazo.!!  :2funny:  :think:

Ναι είναι πιο μεγάλα, ένα νούμερο σίγουρα, ίσως και παραπάνω αλλά λόγω του ότι και έχει πιό λεπτό σωματότυπο από την Ντέσυ, φαίνονται σαφώς μεγαλύτερα.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Κανα τηλέφωνο από το ίδρυμα ππου δουλεύει η τζεσσικα υπάρχει, να μην κάνουμε τζάμπα χιλιόμετρα;
Εχει πέσει και το site του 69

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πριβε - 6982162177

69 - 6982500998

αυτα εχω  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ναι είναι πιο μεγάλα, ένα νούμερο σίγουρα, ίσως και παραπάνω αλλά λόγω του ότι και έχει πιό λεπτό σωματότυπο από την Ντέσυ, φαίνονται σαφώς μεγαλύτερα.

Τι ενα νουμερο.!! Αυτα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.!!!  :tits: :tits: :tits:

Πραγματι το μικρο εχει βυζαρα, αλλα σκετος αφρος, αισθηση μηδεν, δεν μπορεις να τα κουμανταρεις με τιποτα, θες και τριτο χερι να σε βοηθαει, οποτε προτεινετε για παρτουζα, σε καμια 10αρια χρονια βλεπω να φτασουν μεχρι το αφαλο της.!!  :2funny:
Εμενα μου συστηθηκε ως Βουλγαροισπανιδα.!! 23 χρωνων, μεσα απειρη, στο ιεραποστολικο θα ελεγα εποιασε επιδοσεις REM... :2funny: :2funny:
Κατα τα αλλα εχει ωραιο χαλαρο σωματακι αλλα τα βυζια της ειναι πολυ τεραστια σε σημειο μια στιγμη δεν ηξερα τι να κανω να κλαψω ή να γελασω.! προσωπακι τσιγγανοφατσα θα ελεγα με μια κρεατοελια ή καυλοσπυρο.???? στο μετωπο. Πηγαμε με ενα φιλαρακι και ποιασαμε 2 δωματια στην ιδια, μιας και στο πρωτο ηταν μια μελαχρινη μετρια αγρια φατσα, αδιαφορη, ηταν εξω με το μπουρνουζι, και καπνιζε, δεν εκανε καμια κινηση να μας τραβηξει, λιγο μπουτακι.??? λιγο βυζακι να μας δειξει να μας φτιαξει οποτε προχωρησαμε στο 2ο οπου ξεπροβαλε η βυζαρου και τετοιες ευκαιριες δεν χανονται...  σε γενικες γραμμες μονο τα βυζια αξιζανε μεσα με 30€ το απλο, και στους 2 τα ιδια εκανε, δηλαδη τιποτα.!! για ισπανικο ζητουσε 70€  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:...
Η επομενη βαρδια απο οτι ειπε ενα διανοομενος συναθλητης στο φιλο μου λεει ειναι καλυτερη...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τι ενα νουμερο.!! Αυτα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.!!!  :tits: :tits: :tits:

Πραγματι το μικρο εχει βυζαρα, αλλα σκετος αφρος, αισθηση μηδεν, δεν μπορεις να τα κουμανταρεις με τιποτα, θες και τριτο χερι να σε βοηθαει, οποτε προτεινετε για παρτουζα, σε καμια 10αρια χρονια βλεπω να φτασουν μεχρι το αφαλο της.!!  :2funny:
Εμενα μου συστηθηκε ως Βουλγαροισπανιδα.!! 23 χρωνων, μεσα απειρη, στο ιεραποστολικο θα ελεγα εποιασε επιδοσεις REM... :2funny: :2funny:
Κατα τα αλλα εχει ωραιο χαλαρο σωματακι αλλα τα βυζια της ειναι πολυ τεραστια σε σημειο μια στιγμη δεν ηξερα τι να κανω να κλαψω ή να γελασω.! προσωπακι τσιγγανοφατσα θα ελεγα με μια κρεατοελια ή καυλοσπυρο.???? στο μετωπο. Πηγαμε με ενα φιλαρακι και ποιασαμε 2 δωματια στην ιδια, μιας και στο πρωτο ηταν μια μελαχρινη μετρια αγρια φατσα, αδιαφορη, ηταν εξω με το μπουρνουζι, και καπνιζε, δεν εκανε καμια κινηση να μας τραβηξει, λιγο μπουτακι.??? λιγο βυζακι να μας δειξει να μας φτιαξει οποτε προχωρησαμε στο 2ο οπου ξεπροβαλε η βυζαρου και τετοιες ευκαιριες δεν χανονται...  σε γενικες γραμμες μονο τα βυζια αξιζανε μεσα με 30€ το απλο, και στους 2 τα ιδια εκανε, δηλαδη τιποτα.!! για ισπανικο ζητουσε 70€  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:...
Η επομενη βαρδια απο οτι ειπε ενα διανοομενος συναθλητης στο φιλο μου λεει ειναι καλυτερη...
Κανένα νέο από τη Δανάη :think:  :tits: :tits:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά πως το βρίσκουμε το μπουρδέλο από Θεσσαλονίκη όταν πας;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Οπως ερχεσαι απο Θεσ/κη βγαινεις στην εξοδο για ΚΟΖΑΝΗ (1)
Στο τελος του δρομου κανεις αριστερα (2)
Στον κυκλικο κομβο πας προς ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΙΛΑ (3)
Μετα το χωριο Κοιλα στη διασταυρωση πας δεξια προς ΓΡΕΒΕΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΒΑΤΕΡΟ (4)
Μετα παο λιγο στριβεις δεξια και να σαι!!!!!
Καλο βολι και στειλε μας κριτικη να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις!!!

Οι αριθμοι ειναι για το χαρτη

Συνημμένα

• 69.jpg
    69.jpg
    135,8 KB · Εμφανίσεις: 60

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά δοκίμασα τη Τζέσικα...
Τι να πω ότι και να πω αυτά τα βυζιά δεν υπάρχουν πουθενά.
Η εμπειρία είναι μοναδική.
Για να γλύψεις τη ρόγα της πρέπει να γονατίσεις....
Η κοπέλα παρόλα αυτά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μέσα και θα μπορούσα να πω ότι κάνει και αγγαρία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom