Αφησα και εγω το στιγμα στο στουντιο-συγκροτημα, ερχομενος απο Ιωαννινα βγηκα για κοζανη, δυσκολευτηκα να το βρω αλλα φευγονυτας καταλαβα ποσο ευκολο ειναι να το βρεις, η δικια μου εκδοχη ειναι να περασεις τα κοιλα για κοζανη, βγενοντας απο αυτα πριν αρχισει ο δρομος να ανηφοριζει στα δεξια υπαρχει μια επηχειρηση με μαρμαρα, στο αμεσως επομενο στενο δεξια μεσα ο δρομος οδηγει καπου σε 2-3 χιλιομετρα σε ενα στενο δεξιο παλι που ειναι χωματοδρομος, αν εχεις το νου σου δεξια θα δεις τα σπιτακια (μιας και ετσι τα βρηκα εγω με αλλον τροπο.!) Απεξω ο προαυλιος χωρος δεν εχει διαμωρφωση καμια, μεσα ο χωρος υποδοχης ειναι πολυ μικρος με 2 μικρους καναπεδες, η τσατσα γνωστη απο την θητεια της στην σαλονικη, και το δωματιο που μπηκα καθαρο πολυ καλο, το οποιο διεθετε και αντισυπτικα μπουκαλακια στα κομοδινα.! η μουσικη λιγο ποιο εντονη απο οτι θα επρεπε, η κοπελα η γνωστη Δαναη παλια καραβανα στην Σαλονικα, μετενομασμενη σε Ειρηνη, την θυμομουνα ποιο μικροκαμωμενη μιας και την εχω παρει καπου το 2007 οταν δουλευε τοτε στο Α.Γεωργιου 4 και την θυμομουν ποιο ψαρωμενη, τωρα ειναι ποιο αερατη με την δουλεια της, απο σωμα καλο με ποιασηματακια και ελαφρα κιλακια τα οποια δεν την χαλανε, στα της συνουσιας, δεν περασα οπως θα ηθελα, δεν θα μπω σε λεπτομεριες θα ανεβει κριτικη στα μεσα της επομενης εβδομαδας...