Νέα

Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 114K
  • Ετικέτες
    κοζάνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μαιστα .. ωραια
το μονο σφαλμα που σου καταλογιζω ειναι που δεν εβγαλες  εσωτερικες φωτο
πορνορεπορτερ της συμφορας ..  :birdman: :birdman: :birdman: του καναν 2 πιπες και ξεχασε απο που ηρθε  :idiot:

Πάντως να ξέρεις δεν είναι εύκολες οι εσωτερικές φώτο, ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός και δεν υπάρχει διακόπτης μέσα στο δωμάτιο να τον αυξήσεις.

Πρέπει να πας με πολύ καλή φωτογραφική μηχανή, το κινητό δεν κάνει σε αυτή την περίπτωση.

Είχα προσπαθήσει να τραβήξω εγώ φωτογραφίες την προηγούμενη φορά αλλά ατύχησα. :o

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αφησα και εγω το στιγμα στο στουντιο-συγκροτημα, ερχομενος απο Ιωαννινα βγηκα για κοζανη, δυσκολευτηκα να το βρω αλλα φευγονυτας καταλαβα ποσο ευκολο ειναι να το βρεις, η δικια μου εκδοχη ειναι να περασεις τα κοιλα για κοζανη, βγενοντας απο αυτα πριν αρχισει ο δρομος να ανηφοριζει στα δεξια υπαρχει μια επηχειρηση με μαρμαρα, στο αμεσως επομενο στενο δεξια μεσα ο δρομος οδηγει καπου σε 2-3 χιλιομετρα σε ενα στενο δεξιο παλι που ειναι χωματοδρομος, αν εχεις το νου σου δεξια θα δεις τα σπιτακια (μιας και ετσι τα βρηκα εγω με αλλον τροπο.!) Απεξω ο προαυλιος χωρος δεν εχει διαμωρφωση καμια, μεσα ο χωρος υποδοχης ειναι πολυ μικρος με 2 μικρους καναπεδες, η τσατσα γνωστη απο την θητεια της στην σαλονικη, και το δωματιο που μπηκα καθαρο πολυ καλο, το οποιο διεθετε και αντισυπτικα μπουκαλακια στα κομοδινα.! η μουσικη λιγο ποιο εντονη απο οτι θα επρεπε, η κοπελα η γνωστη Δαναη παλια καραβανα στην Σαλονικα, μετενομασμενη σε Ειρηνη, την θυμομουνα ποιο μικροκαμωμενη μιας και την εχω παρει καπου το 2007 οταν δουλευε τοτε στο Α.Γεωργιου 4 και την θυμομουν ποιο ψαρωμενη, τωρα ειναι ποιο αερατη με την δουλεια της, απο σωμα καλο με ποιασηματακια και ελαφρα κιλακια τα οποια δεν την χαλανε, στα της συνουσιας, δεν περασα οπως θα ηθελα, δεν θα μπω σε λεπτομεριες θα ανεβει κριτικη στα μεσα της επομενης εβδομαδας...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
gl τελικά το πραγματικό της όνομα ποιο από τα δύο είναι, σου είπε? Δανάη ή Ειρήνη  :think: Έτσι από περιέργεια ρε αδερφέ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl τελικά το πραγματικό της όνομα ποιο από τα δύο είναι, σου είπε? Δανάη ή Ειρήνη  :think: Έτσι από περιέργεια ρε αδερφέ..
το δαναη υποτιθεται φιλε....οταν ξεκινησε λεει δεν σκεφτηκε να το αλλαξει και εμεινε και επαγγελματικα μ αυτο...τωρα βεβαια αληθεια ή ψεμα εχει καμια σημασια για μας;

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχει η κοζανη μπουρδελα και αν ναι πουυυυυ? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οι ιδιοκτήτες από τα δίδυμα αυτά σπιτάκια όπως φαίνετα έχουν καλλιτεχνικές ανυσηχίες και φιλοτέχνησαν στον τοίχο που κοιτάει την Εγνατία αυτή την πρωτότυπη ζωγραφιά. Σας την παραθέτω από το πρόσφατο πέρασμα μου από το σημείο. Από μια ματιά που έριξα πρέπει να ήταν ανοικτό το δεξί σπιτάκι έτσι όπως τα κοιτάμε φάτσα. Δεν πέρασα για να κοιτάξω , ίσως την επόμενη φορά.

Ο admin ας προσθέσει την φωτογραφία στον κατάλογο.

Κανονικά ο jo θα έπρεπε να φιλοτεχνήσει τον τοίχο, θα ήταν πολύ πιο cool.  :cool2:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Οι ιδιοκτήτες από τα δίδυμα αυτά σπιτάκια όπως φαίνετα έχουν καλλιτεχνικές ανυσηχίες και φιλοτέχνησαν στον τοίχο που κοιτάει την Εγνατία αυτή την πρωτότυπη ζωγραφιά. Σας την παραθέτω από το πρόσφατο πέρασμα μου από το σημείο. Από μια ματιά που έριξα πρέπει να ήταν ανοικτό το δεξί σπιτάκι έτσι όπως τα κοιτάμε φάτσα. Δεν πέρασα για να κοιτάξω , ίσως την επόμενη φορά.

Ο admin ας προσθέσει την φωτογραφία στον κατάλογο.

Κανονικά ο jo θα έπρεπε να φιλοτεχνήσει τον τοίχο, θα ήταν πολύ πιο cool.  :cool2:
Gameover έφαγες πρόσφατα Δανάη?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξεχασα να να ποσταρω κι εδω ..

Νεα και απο κοζανη μερια για τις ταξιδιαρες ψυχες
Ειρηνο- Δαναη  σε αδεια μεχρι την αλλη βδομαδα
Χριστινο-Ρανια σε αδεια εδω και καιρο
9:00 με 20:00 μια Ουγκαρεζα και μετα μεχρι το πρωι μια Ρωσιδα ...
Ανανεωση δηλαδις...

απ οτι βλεπω στην σελιδα που παρεθεση ο αγαπουλης gl
Μαντυ και Ζηνα πρεπει να ειναι οι εν λογο κοπελες ..

Με το πριβε τι γινετε ? κλειστο ειναι ?  :think: μαζευτικαν σε ενα μαλλον

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Gameover έφαγες πρόσφατα Δανάη?  :think:

Μπαααα,έχει κάνα τρίμηνο από την τελευταία φορά, πάντως ψήνομαι αν την πετύχω κάποια στιγμή. :fuck2:

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την Εγνατία.

Ο admin ας την καταχωρήσει στον κατάλογο. :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
:2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα σιγα ρε .. κατσε περισι βαλανε αρκουδισιον  :grin:

το φανταζεσαι ?

:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστόοοοοοος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως είδες στο site την έχουν σαν Δανάη (Ειρήνη), οπότε ξαναγύρισε με το Δανάη  :smitten:θέλοντας και μη, η μαλάκω δεν είχε καταλάβει την αξία του nick name της και πήγε να το αλλάξει :idiot: αλλά τελικά έχει μεγαλύτερη πελατεία από όση φαντάζεται, βάζω στοίχημα ότι οι πιό πολλοί τωρινοί πελάτες της είναι από Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου μια γκαζιά δρόμος είναι. 0:)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανοιχτοι οι δυδιμοι μπουδελοπυργοι ( και οι δυο ) οπως ενημερωθηκα
με δυο κοπελες σε δυο βαρδιες 9.00-20.00 και 20.00 - πρωι
και μαλιστα εχουμε και νεες αφηξεις
Βανεσαα ( < νομιζω ) Ρωσιδα ηταν σημερα στο Πριβε
και διπλα αλλη κοπελα

η Χριστινο Ρανια αγνοειτε  :-
και την ηθελα για ενα αποχαιρετηστηριο  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η δαναη δουλευει; :tits: :cum:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σήμερα ο δρόμος με έφερε στα δίδυμα στουντιάκια της Κοζάνης. Τράβηξα και διό ωραίες φωτογραφίες και καλό είναι να διαχωριστούν στον κατάλογο μιας που τα καταστήματα είναι δύο. Θα πρέπει να είναι καταχωρημένα ως εξής :
4ο  χλμ Κοζάνης – Νέας Νικόπολης ( studio prive )
4ο  χλμ Κοζάνης – Νέας Νικόπολης ( studio 69 )
Οι υπάρχουσες κριτικές να τοποθετηθούν στο studio prive μιας που η Ειρήνη (πρώην Δανάη) δούλεψε εκεί. Αν υπάρχει η δυνατότητα η κριτική της Ράνιας να πάει στο 69 ας πάει.

Για την ιστορία αναφέρω ότι υπηρεσία στο prive ήταν κάποια κοπέλα ονόματι Βικτώρια, λεπτή καστανή, petit, χωρίς πάντως να μου κάνει κλικ.
Στο άλλο κατάστημα στο 69 ήταν κάποια Τίνα, πιπίνι από Ουγγαρία, όμορφο πρόσωπο, λεπτή με μικρά βυζάκια και ωραίο κολαράκι, μελαχροινή. Κάτι μου θύμιζε πάντως, δεν μου ήταν παντελώς άγνωστη, αλλά δεν θυμάμαι ποιά.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Game κατεθεσες σε καμια.??
Αν καποιος συναθλητης παει ή ξερει για Τινα, ας ρωτησει αν δουλευε τιποτα παλαιοτερα στην Λαρισα στην Βιλα... :think:

o gl ξερει για ποια Τινα μιλαω...Αστερι.!!  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom