dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σας εχω καλα νεα.ετοιμαζετε καινουργιο μπουρδελο στην περιοχη σας
Ρε συ συναγωνιστη τι παιζει απο τιμες?
Πριν από τη μεγάλη μου χθεσινοαπογευματινή βόλτα μου στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης έκανα και ένα γρήγορο πέρασμα από τα δίδυμα της Κοζάνης.
Στο δεξιό κοιτώντας στο prive καινούργιο κορίτσι , Μόνικα από Μολδαβία, petit μελαχρινή αρκετά αδύνατη, δίνει και κολαράκι αλμυρό όμως στα 80, κατ΄ εμένα αδιάφορη. :-
Στο διπλανό όμως στο 69 τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Καινούργια και εδώ η κοπέλα, μελαχρινή επίσης, πιο μπαμπάτσικη όμως, με γλυκό προσωπάκι και με βυζάρες και κολάρες. Μάγια το όνομα της από Ουγγαρία, μπήκε ήδη στη λίστα και στην επόμενη επίσκεψη μου στην Κοζάνη δεν θα μου γλιτώσει.
Αυτά παίκτες.
Πριν από τη μεγάλη μου χθεσινοαπογευματινή βόλτα μου στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης έκανα και ένα γρήγορο πέρασμα από τα δίδυμα της Κοζάνης.
Στο δεξιό κοιτώντας στο prive καινούργιο κορίτσι , Μόνικα από Μολδαβία, petit μελαχρινή αρκετά αδύνατη, δίνει και κολαράκι αλμυρό όμως στα 80, κατ΄ εμένα αδιάφορη. :-
Στο διπλανό όμως στο 69 τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Καινούργια και εδώ η κοπέλα, μελαχρινή επίσης, πιο μπαμπάτσικη όμως, με γλυκό προσωπάκι και με βυζάρες και κολάρες. Μάγια το όνομα της από Ουγγαρία, μπήκε ήδη στη λίστα και στην επόμενη επίσκεψη μου στην Κοζάνη δεν θα μου γλιτώσει.
Αυτά παίκτες.
Ρώτησες για τη Τζέσικα κανα νέο;
Μετα απο μεσιμεριανο σκι στις πιστες του σελιου, εκανα και ενα ξεσκι προς την κοζανη, η περιγραφη σου για την Μαγια με ξεσηκωσε και οντως Gameover το μωρο η Μαγια πολυ δυνατο.! δεν ειναι μουναρα αλλα εχει βυζαρες φυσικες, κωλαρΑΑΑ με ελαφρα κυταρητιδα, πολυ ομορφο προσωπακι, συστηθηκε απο Μολδαβιας σε εμενα, μεσα στο δωματιο μετρια πραγματα, το βυζι δεν παιζετε στρογγυλο πολυ καλης ποιοτητας κρεμαει ωραια, γενικα καλα ηταν δεν τα εκλαψα μαζι της, στο δεξι σπτι ηταν μια αδυνατη μικροσωμη μαυρομαλα κοπελα αδιαφορη, μαλλον θα ηταν αυτη που ειδες και εσυ αυτη η Μονικα, αλλα η Μαγια ειναι αλλο επιπεδο, κλασικο λευκο κορμι με ελαφρα κιλακια αλλα εμενα μου εκανε κλικ μιας και αδειασα τα χοντρα...
εχεις κανενα νεο της φιλε;σταματησε οριστικα;Το κακό με τα στούντιο της Κοζάνης είναι ότι φέρνουν καινούριες άβγαλτες κοπέλες που είναι κομοδίνα μέσα στο δωμάτιο.(Με εξαίρεση βέβαια την Δανάη-Ειρήνη)
Επίσκεψη σήμερα το βράδυ με φιλαράκι μόνο το σπιτάκι στούντιο 69 (το αριστερό) ήταν ανοιχτό. Η υπηρεσία νέα και ευγενική οι τιμές παραμένουν φαρμάκι πιο ακριβές από τη Βίλλα Ερότικα (το τζακούζι στα 150 ήμαρτον)και η κοπέλα ήταν η Μάγια η μέλισσα όπως αστειεύτηκε η τσατσά. Η Μάγια ένα μπάζο, για καθαρίστρια καλή είναι κοντή με πεσμένο στήθος κώλο συμπαθητικό αρκετά μεγάλο και πρόσωπο μέτριο ως κακό. Δυστυχώς είναι μονοπώλιο στην περιοχή και δεν φέρνουν καλά κομμάτια μετά την Δανάη το χάος.παιδες η τζεσικα ακομα εκει ειναι??
παιδιά αν πάει κάποιος ας ρωτήσει τι γίνεται με τη Τζέσικα
Και γω περιμένω να προτείνεις κάποια με τα βυζιά της Τζέσσικα και να μην είναι και κομοδίνο.
Θα σου ανάψω λαμπάδα...
Στην Κοζάνη δεν υπάρχει τίποτα. Στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να πάτε στο νέο πιπίνι του LAFEMME την Άλεξ που έχει βυζάρες πρόσωπο και υπόλοιπο σώμα καμία σχέση με της Τζέσικας.
Εννοείται καμμια σχέση Τζέσικα Μιλάμε για Βυζάρες υπερφυσικές 6 μπορεί και παραπάνω σε ένα αδύνατο σώμα που συναντάς μια ή 2 φορές στη ζωή σου και η Άλεξ ωραία βυζιά 4άρι που έχουμε γαμήσει και θα γαμήσουμε πολλές φορές μέχρι να πεθάνουμε.
Φίλε μου γούστα είναι αυτά σέβομαι την άποψη σου αλλά επειδή πήγα με την Τζέσικα βρήκα το στήθος της υπερβολικά μεγάλο για τα δικά μου γούστα