Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
€60 είναι ρε αθαλ αφού το ξέρεις τι ρωτάς?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ναι, η καραϊσκου έχει κλείσει εδώ κ καιρό.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί. στην ρεσεψιόν η λία μετά από καιρό. φιλική όπως πάντα. μενού είχε σοφία, άννα κ αφροδίτη που πήρα. πρόκειται για αλβανικό τσουλάκι, με βραχνή φωνή, κοντό ξανθό μαλλί, βυζάκι σάιζ 1, μέτριο ύψος, μικροκαμωμένη. από μασάζ αδιάφορα πράγματα ως συνήθως, αρκετά σύντομη ψιλοξεπέτα (δεν παραπονέθηκα γιατί βιαζόμουν, αλλά εκείνη δεν το ήξερε). στο τσιμπούκι τίποτα σπουδαίο, όπως κ στο γαμήσι. πολύ παθητική, με μια δυσάρεστη οσμή από κάτω, γενικά δεν έβγαζε την πουτανιά που ψάχνω το κορίτσι. κοίταξα να ψεκάσω γρήγορα πριν μου πέσει τελείως κ έφυγα. θα κάνω καιρό να ξαναπάω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Παλήκαρε... και μόνο που μπήκες να γραφτείς για να πεις αυτή την παπαριά, βρωμάει από μακριά ότι σκοπό έχεις να σαμποτάρεις.
Γράψε την άποψή σου, τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε. Σε όλα τα μασατζίδικα υπάρχουν τα συν και τα πλην.
Στο συγκεκριμένο έχω να πάω καιρό. Δεν μου περισσεύουν, αλλα θα συμφωνήσω με τον silverpalm ότι η Λία είναι φιλική και σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Όσο για τις κοπέλες δεν μπορώ να ξέρω την υγεινή της κάθε μιας και δεν θα σχολιάσω.
Οι τιμές όντως έχουν πέσει. Το φουλ πρόγραμμα κοστίζει 60€ και το απλό με τον φραπέ είναι στα 50€.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί. στην ρεσεψιόν η λία μετά από καιρό. φιλική όπως πάντα. μενού είχε σοφία, άννα κ αφροδίτη που πήρα. πρόκειται για αλβανικό τσουλάκι, με βραχνή φωνή, κοντό ξανθό μαλλί, βυζάκι σάιζ 1, μέτριο ύψος, μικροκαμωμένη. από μασάζ αδιάφορα πράγματα ως συνήθως, αρκετά σύντομη ψιλοξεπέτα (δεν παραπονέθηκα γιατί βιαζόμουν, αλλά εκείνη δεν το ήξερε). στο τσιμπούκι τίποτα σπουδαίο, όπως κ στο γαμήσι. πολύ παθητική, με μια δυσάρεστη οσμή από κάτω, γενικά δεν έβγαζε την πουτανιά που ψάχνω το κορίτσι. κοίταξα να ψεκάσω γρήγορα πριν μου πέσει τελείως κ έφυγα. θα κάνω καιρό να ξαναπάω.
μην κανετε μαλακιες,οταν βλεπετε μουνι να μυριζει ασχημα,τα παρατατε οπως ειναι ολα,και φευγετε.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
silverpalm σε κυνηγάνε οι "οσμές" τελικά. Η Ρωσίδα στην Γρ. Λαμπράκη μύριζε σκορδίλα, η Αλβανίδα στη Κουντουριώτου μύριζε "ψαρίλα"...μασαζ με μάσκα θα πρέπει να κάνεις...χαχαχα :grin: :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οσοι    πηγαινουν  στον πειραια  και  ξερουν  τα μαγαζια εκει,  ποιο ειναι αυτο  που  το  full προγραμμα  ειναι στα 70 ευρω?    το σαββατο ειναι μεχρι τιs 5-6  ανοιχτο και την κυριακη κλειστο.   

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν υπάρχουν πολλά στον Πειραιά. Τα ωράρια είναι πάνω κάτω τα ίδια. Δυστυχώς δεν έρχεται κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου.  Αλλα γιατί ψάχνεις κάποιο που έχει το φουλ στα 70€, εφόσον αυτό εδώ το εχει στα 60€?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν πολλά στον Πειραιά. Τα ωράρια είναι πάνω κάτω τα ίδια. Δυστυχώς δεν έρχεται κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου.  Αλλα γιατί ψάχνεις κάποιο που έχει το φουλ στα 70€, εφόσον αυτό εδώ το εχει στα 60€?
    απλα ετυχε εδω γιατι ,    δεν ηξερα  που ακριβωs  να ρωτησω.    τa μονα που γνωριζα  ηταν  αυτα  ακριβωs που ρωτησα παραπανω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν γνωρίζω πόσα μαγαζιά έχουν απομείνει στον Πειραια. Αυτό στην Λαμπράκη χρεώνει 80€ το φουλ. Ενα άλλο που το έχει μια Ινδή η τζόντυ δεν κάνει καθόλου φουλ.. μόνο φραπεδάκι δίνει. Στην Καραϊσκου και στην Φίλωνος έχουν κλείσει. Υπήρχαν άλλα δύο στην Ηρώων Πολυτεχνείου και ένα στην Κολοκοτρώνη, για τα οποία όμως έχει αρκετό καιρό να γραφτεί κάτι και αγνοείται η τύχη τους.
Θα σου πρότεινα αυτό. Εχει την πιο χαμηλή τιμή, καλύτερους χώρους και πιο εμφανίσιμες κοπέλες συγκριτικά με τα υπόλοιπα του Περαιά.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Για το Ηρώων Πολυτεχνείου 8 είχα περάσει πριν κανα δυβδομαδο και δεν ανοιξε η πόρτα οπότε μάλλον παει.
Για Φίλωνος διαβάζω απο συναγωνιστή οτι λειτουργεί κανονικά
Στη Γρ Λαμπράκη 132 πήρα πρόσφατα φραπέ με 60. Δεν λέει και πολλά.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αλήθεια αυτό στην πραξιτέλους υπάρχει ακόμα?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
αχ ναι, σωστα μπράβο.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
..Στην Καραϊσκου και στην Φίλωνος έχουν κλείσει...
Στην φιλωνος δουλευει κανονικα και μας δουλευει κανονικα με τα μπαζα που εχουν μεταφερει εκει..περι ορεξεως....απλα αναφερω οτι ειναι πολυ κατω του μεσου ορου

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
Στην φιλωνος δουλευει κανονικα και μας δουλευει κανονικα με τα μπαζα που εχουν μεταφερει εκει..περι ορεξεως....απλα αναφερω οτι ειναι πολυ κατω του μεσου ορου
Και καραισκου δουλευει κανονικα αλλα τα ιδια σκατα και εκει.

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τα πλήθη. Πέτρος λέγομαι. Παρακολουθω καιρο το site. Είμαι τακτικός επισκέπτης κυρίως στα μαγαζιά της περιοχής Πειραια.
Επισκέφτηκα πριν μερικες μερες το μαγαζι της Κουντουριώτη. Μου άνοιξε η Λία, η οποία είχε πολύ φιλική διάθεση. Μέ περασε στο δωμάτιο. Είχε 3 κοπέλες διαθέσιμες. Την Αφροδίτη ελληνιδα ξανθια, μια Ρωσίδα την Νταϊαννα και μια άλλη ελληνιδα την Άννα και μου είπε ότι θα φέρει ακόμα μια από Πολωνία 22 χρονών.

Πέρασα με την Άννα. Όλη την ώρα χορευε και τραγουδουσε... Μέσα στο κέφι ηταν. Αλλα καλύτερα από το να βλέπω ξυνισμένες φάτσες που σε ξενερώνουν.
Κάνει δυνατο μασαζ και προσφέρει απολαυστικό φραπεδάκι, αλλα ρε παιδια πολύ γρήγορα έγιναν όλα. Μέσα σε 15-20 λεπτά είχαμε τελειώσει.
Στα μείον του μαγαζιού οι παντόφλες που δεν ειναι μιας χρήσης, καθως και το μπανιο που ειναι παλιό. Τα είπα αυτά στην υπευθυνη και μου είπε ότι θα γίνει ανακαίνιση και θα μπουν ντουζιέρες στα δωμάτια.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Terry ως προς τις τιμές. 50€ ο φραπες 60€ το φουλ και ο χώρος μέσα στο δωμάτιο ειναι καθαρός και τακτοποιημένος.

Θα ξαναπαω να δοκιμάσω και με τις άλλες κοπέλες καιθα σας ενημερώσω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom