giorgos80s
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
50 ευρω μασαζ και ? δηλαδη το full ποσο ειχε?
δεν ρώτησα, οπότε δεν ξέρω, ήταν η πρώτη μου φορά σε μασατζίδικο
50 ευρω μασαζ και ? δηλαδη το full ποσο ειχε?
Παλήκαρε... και μόνο που μπήκες να γραφτείς για να πεις αυτή την παπαριά, βρωμάει από μακριά ότι σκοπό έχεις να σαμποτάρεις.Makria
μην κανετε μαλακιες,οταν βλεπετε μουνι να μυριζει ασχημα,τα παρατατε οπως ειναι ολα,και φευγετε.πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί. στην ρεσεψιόν η λία μετά από καιρό. φιλική όπως πάντα. μενού είχε σοφία, άννα κ αφροδίτη που πήρα. πρόκειται για αλβανικό τσουλάκι, με βραχνή φωνή, κοντό ξανθό μαλλί, βυζάκι σάιζ 1, μέτριο ύψος, μικροκαμωμένη. από μασάζ αδιάφορα πράγματα ως συνήθως, αρκετά σύντομη ψιλοξεπέτα (δεν παραπονέθηκα γιατί βιαζόμουν, αλλά εκείνη δεν το ήξερε). στο τσιμπούκι τίποτα σπουδαίο, όπως κ στο γαμήσι. πολύ παθητική, με μια δυσάρεστη οσμή από κάτω, γενικά δεν έβγαζε την πουτανιά που ψάχνω το κορίτσι. κοίταξα να ψεκάσω γρήγορα πριν μου πέσει τελείως κ έφυγα. θα κάνω καιρό να ξαναπάω.
απλα ετυχε εδω γιατι , δεν ηξερα που ακριβωs να ρωτησω. τa μονα που γνωριζα ηταν αυτα ακριβωs που ρωτησα παραπανω.Δεν υπάρχουν πολλά στον Πειραιά. Τα ωράρια είναι πάνω κάτω τα ίδια. Δυστυχώς δεν έρχεται κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Αλλα γιατί ψάχνεις κάποιο που έχει το φουλ στα 70€, εφόσον αυτό εδώ το εχει στα 60€?
Αυτό μεταφέρθηκε στην Γρηγορίου Λαμπράκη 132.Αλήθεια αυτό στην πραξιτέλους υπάρχει ακόμα?
Στην φιλωνος δουλευει κανονικα και μας δουλευει κανονικα με τα μπαζα που εχουν μεταφερει εκει..περι ορεξεως....απλα αναφερω οτι ειναι πολυ κατω του μεσου ορου..Στην Καραϊσκου και στην Φίλωνος έχουν κλείσει...
Και καραισκου δουλευει κανονικα αλλα τα ιδια σκατα και εκει.Στην φιλωνος δουλευει κανονικα και μας δουλευει κανονικα με τα μπαζα που εχουν μεταφερει εκει..περι ορεξεως....απλα αναφερω οτι ειναι πολυ κατω του μεσου ορου
Και καραισκου δουλευει κανονικα αλλα τα ιδια σκατα και εκει.
ναι καμια βελτιωσηξανανοιξε και δεν συμμορφωθηκε, παλι τα ιδια μπαζα και τις ιδιες τιμες εχει?