Χαιρετώ τα πλήθη. Πέτρος λέγομαι. Παρακολουθω καιρο το site. Είμαι τακτικός επισκέπτης κυρίως στα μαγαζιά της περιοχής Πειραια.
Επισκέφτηκα πριν μερικες μερες το μαγαζι της Κουντουριώτη. Μου άνοιξε η Λία, η οποία είχε πολύ φιλική διάθεση. Μέ περασε στο δωμάτιο. Είχε 3 κοπέλες διαθέσιμες. Την Αφροδίτη ελληνιδα ξανθια, μια Ρωσίδα την Νταϊαννα και μια άλλη ελληνιδα την Άννα και μου είπε ότι θα φέρει ακόμα μια από Πολωνία 22 χρονών.
Πέρασα με την Άννα. Όλη την ώρα χορευε και τραγουδουσε... Μέσα στο κέφι ηταν. Αλλα καλύτερα από το να βλέπω ξυνισμένες φάτσες που σε ξενερώνουν.
Κάνει δυνατο μασαζ και προσφέρει απολαυστικό φραπεδάκι, αλλα ρε παιδια πολύ γρήγορα έγιναν όλα. Μέσα σε 15-20 λεπτά είχαμε τελειώσει.
Στα μείον του μαγαζιού οι παντόφλες που δεν ειναι μιας χρήσης, καθως και το μπανιο που ειναι παλιό. Τα είπα αυτά στην υπευθυνη και μου είπε ότι θα γίνει ανακαίνιση και θα μπουν ντουζιέρες στα δωμάτια.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Terry ως προς τις τιμές. 50€ ο φραπες 60€ το φουλ και ο χώρος μέσα στο δωμάτιο ειναι καθαρός και τακτοποιημένος.
Θα ξαναπαω να δοκιμάσω και με τις άλλες κοπέλες καιθα σας ενημερώσω.
Καλως ηρθες! Μια συμβουλη: επικοινωνησε με τον admin να σου κανει μια ρυθμιση για να μην φαινεται το επιθετο σου,για ευνοητους λογους... Εκτος κι αν δεν ειναι το επιθετο σου αυτο, οποτε απλως καλως ορισες