Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τα πλήθη. Πέτρος λέγομαι. Παρακολουθω καιρο το site. Είμαι τακτικός επισκέπτης κυρίως στα μαγαζιά της περιοχής Πειραια.
Επισκέφτηκα πριν μερικες μερες το μαγαζι της Κουντουριώτη. Μου άνοιξε η Λία, η οποία είχε πολύ φιλική διάθεση. Μέ περασε στο δωμάτιο. Είχε 3 κοπέλες διαθέσιμες. Την Αφροδίτη ελληνιδα ξανθια, μια Ρωσίδα την Νταϊαννα και μια άλλη ελληνιδα την Άννα και μου είπε ότι θα φέρει ακόμα μια από Πολωνία 22 χρονών.

Πέρασα με την Άννα. Όλη την ώρα χορευε και τραγουδουσε... Μέσα στο κέφι ηταν. Αλλα καλύτερα από το να βλέπω ξυνισμένες φάτσες που σε ξενερώνουν.
Κάνει δυνατο μασαζ και προσφέρει απολαυστικό φραπεδάκι, αλλα ρε παιδια πολύ γρήγορα έγιναν όλα. Μέσα σε 15-20 λεπτά είχαμε τελειώσει.
Στα μείον του μαγαζιού οι παντόφλες που δεν ειναι μιας χρήσης, καθως και το μπανιο που ειναι παλιό. Τα είπα αυτά στην υπευθυνη και μου είπε ότι θα γίνει ανακαίνιση και θα μπουν ντουζιέρες στα δωμάτια.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Terry ως προς τις τιμές. 50€ ο φραπες 60€ το φουλ και ο χώρος μέσα στο δωμάτιο ειναι καθαρός και τακτοποιημένος.

Θα ξαναπαω να δοκιμάσω και με τις άλλες κοπέλες καιθα σας ενημερώσω.

Καλως ηρθες! Μια συμβουλη: επικοινωνησε με τον admin να σου κανει μια ρυθμιση για να μην φαινεται το επιθετο σου,για ευνοητους λογους... Εκτος κι αν δεν ειναι το επιθετο σου αυτο, οποτε απλως καλως ορισες :grin:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Χαιρετώ τα πλήθη. Πέτρος λέγομαι. Παρακολουθω καιρο το site. Είμαι τακτικός επισκέπτης κυρίως στα μαγαζιά της περιοχής Πειραια.
Επισκέφτηκα πριν μερικες μερες το μαγαζι της Κουντουριώτη. Μου άνοιξε η Λία, η οποία είχε πολύ φιλική διάθεση. Μέ περασε στο δωμάτιο. Είχε 3 κοπέλες διαθέσιμες. Την Αφροδίτη ελληνιδα ξανθια, μια Ρωσίδα την Νταϊαννα και μια άλλη ελληνιδα την Άννα και μου είπε ότι θα φέρει ακόμα μια από Πολωνία 22 χρονών.

Πέρασα με την Άννα. Όλη την ώρα χορευε και τραγουδουσε... Μέσα στο κέφι ηταν. Αλλα καλύτερα από το να βλέπω ξυνισμένες φάτσες που σε ξενερώνουν.
Κάνει δυνατο μασαζ και προσφέρει απολαυστικό φραπεδάκι, αλλα ρε παιδια πολύ γρήγορα έγιναν όλα. Μέσα σε 15-20 λεπτά είχαμε τελειώσει.
Στα μείον του μαγαζιού οι παντόφλες που δεν ειναι μιας χρήσης, καθως και το μπανιο που ειναι παλιό. Τα είπα αυτά στην υπευθυνη και μου είπε ότι θα γίνει ανακαίνιση και θα μπουν ντουζιέρες στα δωμάτια.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Terry ως προς τις τιμές. 50€ ο φραπες 60€ το φουλ και ο χώρος μέσα στο δωμάτιο ειναι καθαρός και τακτοποιημένος.

Θα ξαναπαω να δοκιμάσω και με τις άλλες κοπέλες καιθα σας ενημερώσω.
Καλως τον Πετράν.. Χρήσιμες οι πληροφορίες σου φίλε.. Ελπίζω αυτα που σου είπε, περι αναβαθμίσεων σε προσωπικό και σε χώρους να τα κάνουν πράξη γρήγορα, γιατί βαρεθήκαμε να βλέπουμε όλο τα ίδια και τα ίδια.  Δυο-τρία καλά μαγαζιά εχουν μείνει στον Πειραιά. Ας τα προσέξουν για να κρατήσουν και τον κόσμο τους. Πρώτη θετική κίνηση είναι η μείωση τιμών.Παλιά ήταν 60 + 20. Τώρα το έκανε 50 + 10.
Αυτό με την ξεπέτα των 20 λεπτών, πιστεύω ότι είναι θέμα της κοπέλας και όχι τόσο του "καταστήματος". Πέρνα και με τις άλλες, σύγκρινε υπηρεσίες, χρόνους και πες μας.
Α, και κάτι ακόμα. Η Άννα επιτρέπει ελεύθερα πιασίματα;; Ρούχα βγάζει στο απλό πρόγραμμα;

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλως ηρθες! Μια συμβουλη: επικοινωνησε με τον admin να σου κανει μια ρυθμιση για να μην φαινεται το επιθετο σου,για ευνοητους λογους... Εκτος κι αν δεν ειναι το επιθετο σου αυτο, οποτε απλως καλως ορισες :grin:
Καλώς σας βρήκα. Το πραγματικό μου όνομα είναι αυτό αλλα δεν με νοιάζει να φαίνεται. Εξάλλου μόνο ένας Πέτρος Ρούσσος υπάρχει σε όλη την ελλάδα ή ξέρουν τη φάτσα μου;; :grin: :grin: Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Καλώς σας βρήκα. Το πραγματικό μου όνομα είναι αυτό αλλα δεν με νοιάζει να φαίνεται. Εξάλλου μόνο ένας Πέτρος Ρούσσος υπάρχει σε όλη την ελλάδα ή ξέρουν τη φάτσα μου;; :grin: :grin: Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή.

Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος...

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλως τον Πετράν.. Χρήσιμες οι πληροφορίες σου φίλε.. Ελπίζω αυτα που σου είπε, περι αναβαθμίσεων σε προσωπικό και σε χώρους να τα κάνουν πράξη γρήγορα, γιατί βαρεθήκαμε να βλέπουμε όλο τα ίδια και τα ίδια.  Δυο-τρία καλά μαγαζιά εχουν μείνει στον Πειραιά. Ας τα προσέξουν για να κρατήσουν και τον κόσμο τους. Πρώτη θετική κίνηση είναι η μείωση τιμών.Παλιά ήταν 60 + 20. Τώρα το έκανε 50 + 10.
Αυτό με την ξεπέτα των 20 λεπτών, πιστεύω ότι είναι θέμα της κοπέλας και όχι τόσο του "καταστήματος". Πέρνα και με τις άλλες, σύγκρινε υπηρεσίες, χρόνους και πες μας.
Α, και κάτι ακόμα. Η Άννα επιτρέπει ελεύθερα πιασίματα;; Ρούχα βγάζει στο απλό πρόγραμμα;
Πιστεύω ότι θα τις κάνουν τις αλλαγές. Πάω καιρό στο συγκεκριμένο και κατα την γνώμη μου είναι το καλύτερο που υπάρχει στον Πειραιά. Εσείς οι παλιοί μην βαστείτε να με κατηγορήσετε για προμοτάρισμα, απλά τη γνώμη μου λέω. Όσο για την ερώτησή σου σχετικά με την Άννα, ναι επιτρέπει ελεύθερα πιασίματα.. τουλάχιστον εγώ χούφτωνα ελεύθερα.. :grin: :grin: :grin:. Από ρούχα βγάζει μόνο το σουτιέν :tits2: αν επιλέξεις το απλό πρόγραμμα. :tits2:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι φιλαράκι, κανείς δεν σε λέει προμότορα.. αυτοί φαίνονται απο μακρυα από τον τρόπο που γράφουν.

alex.micro

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μηπωσ μπορει καποιοσ να μου περιγραψει την λια  :think:

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά απο προηγουμενη επίσκεψη στο μαγαζί..
Είχε 6 κορίτσια, τις γνωστές Ντιάνα, Αννα, Αφροδίτη, μια Μαρία 25 ετών από Πολωνία και άλλες δύο που δεν θυμάμαι, αλλα ηταν ωραίες σε εμφάνιση. Θα τις έχω στα υπόψιν για την επόμενη φορά.
Πήρα τη Μαρία από Πολωνία. 20λεπτο μασαζακι το οποίο το κάνει πολύ καλα μάλιστα (πάντα εν συγκρίσει με τα δεδομένα του χώρου), και μετά περάσαμε στο ψητό με αρκετά καυλιάρικα χαδάκια, βαθιά πίπα, και ψήσιμο μπριζόλας πάνω στο μασαζοκρέβατο με αυτήν καβάλα πάνω μου. Πολυ καλή συμμετοχή, δεν έδειξε ούτε μια φορά να δυσανασχετεί, ούτε βιαζόταν να σε ξεπετάξει. Συνολική διάρκεια μισή ώρα, και αυτό επειδη δεν κρατήθηκα και τέλειωσα γρήγορα.
Η συγκεκριμένη δίνει και κώλο. Φυσικά με εξτρά χρέωση. Φεύγοντας ρώτησα την Λία πόσο κοστίζει το εξτρά αλλα μου είπε ότι δεν επεμβαίνει στα εξτρά των κοριτσιών.. Επρεπε να ρωτήσω την ίδια, μαλακία έκανα που δεν ρώτησα. Αν την πάρει κάποιος ας την ρωτήσει να μας πει.
Το μόνο μειονέκτημα με την συγκεκριμένη είναι ότι δεν γνωρίζει Ελληνικά. Μιλάει μόνο Αγγλικά.

μηπωσ μπορει καποιοσ να μου περιγραψει την λια  :think:
Αν και δεν ειμαι καλός στις περιγραφές θα κάνω μια προσπάθεια. Είναι λεπτή, περίπου 1,65 ύψος, 2,5αρι βυζί, ξανθό μαλλι ίσιο μέχρι τους ώμους,  συνήθως το πιάνει κότσο. Πονηρή φατσούλα και συνεχώς χαμογελαστή.

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά απο προηγουμενη επίσκεψη στο μαγαζί..
Είχε 6 κορίτσια, τις γνωστές Ντιάνα, Αννα, Αφροδίτη, μια Μαρία 25 ετών από Πολωνία και άλλες δύο που δεν θυμάμαι, αλλα ηταν ωραίες σε εμφάνιση. Θα τις έχω στα υπόψιν για την επόμενη φορά.
Έφαγα φλασιά και τις θυμήθηκα. Εκτός απο αυτές που ανέφερα είναι επίσης η Θεοδώρα ψηλή ξανθια γύρω στα 28 την έκοψα και η Μόνικα από Ρουμανία, μελαχροινή 25άρα..Από μια πρώτη ματιά φαίνονται ότι ικανοποιούν όλα τα γούστα..
Όποιος πάει ας μας πει καμμια κριτικη και γι'αυτες ρε παιδιά. Τα δικά μου 50άρικα μου τέλειωσαν... :'(

Ρούσσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επανήλθα... μιας και ξαναγέμισα τις τσέπες.... Επισκεη χθες το μεσημεράκι στο ίδρυμα... Στην πόρτα η Λία, με καλωσόρισε οπως πάντα φιλικά..
Πέρασαν 6 κοπέλες... Είχα πάθει κοκομπλόκο.. Δεν ήξερα ποια να πάω και μου σύστησε την Μαρίνα.. ένα Ρουμανάκι γύρω στα 25.. η οποία μου έκανε ένα γαμάτο body to body μασαζ... Λίγο η ζέστη εξω λίγο ο καβλιάρικος τρόπος που τριβόταν πάνω μου.. δεν άργησαν να πάρουν φωτιά τα κάρβουνα και έφαγα μια καλοψημένη μπριζόλα  :fuck1: ... Η επίσκεψη κράτησε σχεδόν μισή ώρα.. μαζί με το μπριζόλιασμα και το ντουσάκι στο τέλος, όχι λόγω ξεπετας αλλα εξαιτίας μου.. Δεν μπορούσα να κρατηθώ περισσότερο.. Δεν είχα ξανακάνει b2b μασάζ.. Μόνο στο ιντερνετ είχα δει σχετικά βιντεάκια.. Αξέχαστη εμπειρία μάγκες..

Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί είμαι στη δουλειά και μπήκα στα κλεφτά πριν με πάρει χαμπάρι το boss

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
...η οποία μου έκανε ένα γαμάτο body to body μασαζ...Δεν είχα ξανακάνει b2b μασάζ.. Μόνο στο ιντερνετ είχα δει σχετικά βιντεάκια.. Αξέχαστη εμπειρία μάγκες..
φιλε μου b2b στο μασαζοκρεβατο ? αυτο και αν ειναι extreme game.. :helpplea: .ειδικα αν σε εβαλε στο 1ο δωματιο μπαινοντας αριστερα, αυτο το κυττας και τριζει, οχι να εχει 2 κορμια επανω του...αφου ομως τελος καλο ολα καλα....να το επιδιωξω λες? θα παω και θα σας πω εντυπωσεις..

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
παρότι Πειραιώτης δεν ήξερα για το εν λόγω μαγαζί. Είδα σήμερα μια αγγελία και πήρα τηλ., απάντησε μία "ΕΥΑ" η οποία μου είπε ότι κάνει μυοχαλαρωτικό μασαζ για 45΄ στα 60 ευρώ και όταν πάω να ζητήσω αυτήν γιατί "συνεργάζεται" με το μαγαζί και υπάρχουν και άλλες. Ξέρει κανένας τίποτα γιαυτην ? Δεν θέλω να χάσω την ώρα μου.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επανήλθα... μιας και ξαναγέμισα τις τσέπες.... Επισκεη χθες το μεσημεράκι στο ίδρυμα... Στην πόρτα η Λία, με καλωσόρισε οπως πάντα φιλικά..
Πέρασαν 6 κοπέλες... Είχα πάθει κοκομπλόκο.. Δεν ήξερα ποια να πάω και μου σύστησε την Μαρίνα.. ένα Ρουμανάκι γύρω στα 25.. η οποία μου έκανε ένα γαμάτο body to body μασαζ... Λίγο η ζέστη εξω λίγο ο καβλιάρικος τρόπος που τριβόταν πάνω μου.. δεν άργησαν να πάρουν φωτιά τα κάρβουνα και έφαγα μια καλοψημένη μπριζόλα   :fuck1: ... Η επίσκεψη κράτησε σχεδόν μισή ώρα.. μαζί με το μπριζόλιασμα και το ντουσάκι στο τέλος, όχι λόγω ξεπετας αλλα εξαιτίας μου.. Δεν μπορούσα να κρατηθώ περισσότερο.. Δεν είχα ξανακάνει b2b μασάζ.. Μόνο στο ιντερνετ είχα δει σχετικά βιντεάκια.. Αξέχαστη εμπειρία μάγκες..

Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί είμαι στη δουλειά και μπήκα στα κλεφτά πριν με πάρει χαμπάρι το boss

Παντως αν θες, γραψε και για κανενα αλλο μαγαζι...
Ετσι για να μην καρφωνεσαι...
Εκτος και αν δεν σε αφηνει η Δεσποινα...
Εεε...  η "Λια" ηθελα να πω...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Πρόσφατη επίσκεψη. Άνοιξε η Λία και παρέλασαν Ντιάνα, Αφροδίτη, Μαρία.
Πήρα Μαρία η οποία περνάει απαρατήρητη κανονικά λόγου του ψωλοτριχε μαλιού ποθ εμένα με φοβίζει.
Έχει όμως ςραίο σώμα και βυζιά με πεταχτή ρόγα.
Έκανε προσπάθεια για μασάζ το οποίο ήταν χάλια. Δεν το έχει.
Στο τέταρτο μου είπε να γυρίσς και προσεφέρθει ακάποτη που δεν πήρα. Της είπα να βάλει σκούφο και να μου γλύψει τα αρχίδια και μου ζήτησει εχτρα για το καραμέλωμα τα οποία αποφάσισα να μη δώσω. Ετσι τη χούφτωσα λίγο μια και είχε γδυθεί και με τελείωσε με με μια αδιάφορη πίπα.
Πρότεινε οτι είναι καλύτερα να κάνουμε σεξ την επομενη φορά κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλω διότι το μασάζ δεν το εχει και προφανώς δούλεβε σε κάνα μπουρδέλο πριν. Επόμενη φορά με τη συγκεκριμένη δε θα υπάρξει και πιθανότατα και στο μαγαζί λόγο χαμηλής τιμής/απόδωσης.
Το κόστος ανήλθε σε 60 για βαριά βαρια 25 λεπτο.
Προσοχή στο μπάνιο γιατι μου ήρθε στο κεφάλη η κουρτίνα της μπανιέρας όταν την τράβηξα
Προσωπικά το κατέταξα στα μαύρα. Veni vidi vici

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως αν θες, γραψε και για κανενα αλλο μαγαζι...
Ετσι για να μην καρφωνεσαι...
Εκτος και αν δεν σε αφηνει η Δεσποινα...
Εεε...  η "Λια" ηθελα να πω...

Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Μην κρίνετε, ίνα μη κριθήτε

κ.λ.π    κ.λ.π

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επεστρεψε η Μονικα η Ρουμανα, για αυτους που γουσταρουν b2b, το κανει τελεια.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επεστρεψε η Μονικα η Ρουμανα, για αυτους που γουσταρουν b2b, το κανει τελεια.
Επεστρεψε παλι!!! Δεν εχουν ψωμι οι επαρχειες. Αν δεν παρει εξτρα δωρακι την πρωτη φορα,η σας ξερουν στο μαγαζι, οτι δεν αφηνετε το κατιτις μην δοκιμασετε, χασατε!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πέρασα κι εγώ από το μαγαζί, έχοντας διαβάσει για καλό b2b από αυτή τη Μόνικα και τα καλά λόγια του Πέτρου Ρούσσου. Είχα κι εγώ την τύχη του φίλου, που πήγε και δεν του άνοιξαν.

Στην αρχή μου ανοίγει η υπεύθυνη και μου λέει δεν έχω δωμάτιο ελεύθερο, έλα σε μισή ώρα. Μισή ώρα μετά δεν άνοιγε...μπράβο ωραία συμπεριφορά στους πελάτες.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom