Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ρουσσε Ρούσσε είσαι εδώ;;
Φίλε dimit31 τι ώρα πήγες; Μήπως ήταν στο κλείσιμο;
Ρουσσε Ρούσσε είσαι εδώ;;
Μπα όχι, δεν λειτουργει σε κλειστό κύκλο.. εγω τουλάχιστον όταν πρωτοπήγα ήμουν εντελως αγνωστος και δεν ειχα προβληματα... Αλλα επειδη τωρα τελευταια το μαγαζί δεν έχει κάποια συγκεκριμένη υπευθυνη και ανοίγει την πόρτα όποια κοπέλα είναι ελεύθερη, μηπως εχεις αγρια φάτσα.. και μοιάζεις με μπάτσο και σε φοβήθηκε;
Ίσως να επεσες στην περίπτωση να σου άνοιξε κάποια καινουρια που δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία και να φοβήθηκε. Ξαναδοκίμασε... δεν νομίζω ότι θα σταθείς πάλι άτυχος. Σε όλους μας εχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Εγώ θα πάω την Τεταρτη που έχω ρεπό να δοκιμάσω το B2B και θα σας πω.Terry, μέχρι τώρα σε όσα έχω πάει, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ίσα ίσα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα υπήρξαν σερίφισσες, που χωρίς καν να με έχουν ξαναδεί, ήταν ιδιαίτερα φιλικές μαζί μου. Στο Καραϊσκου που πήγα στο καπάκι, η σερίφισσα κατευθείαν μου ανέλυσε τις υπηρεσίες, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά και έτσι ήρθε η ώρα να φάω πόρτα. Είμαι σίγουρος πάντως ότι έτσι θα έχουν χάσει πολλούς πελάτες...πρόβλημα τους, αυτοί χάνουν, γιατί πήγα αποφασισμένος να μπω, για να δοκιμάσω b2b.
Στο Κουντουριώτου 155, τί παίζει;
γύρισε κ είναι δυναμίτης φίλε. εγώ την πήρα για 1η φορά κ έμεινα ενθουσιασμένος. λεπτούλα, σωματάρα, κωλάρα, ωραίο χαμόγελο, πούλησε 'έρωτα' ότι γούσταρε, της άρεσα κλπ, κ βγήκε ωραίο γαμήσι στην πορεία. κ το 60άρι ισχύει κανονικά! είχα να πάω κάτι μήνες μετά από την τελευταία φορά που μου το παίξανε μυξοπαρθένες κ τους είχα κράξει από εδώ, αλλά τώρα με ξαναζέσταναν.
επισκεψη στο ιδρυμα κατα τις 12:00
παρελαση ιδια με της Θεσσαλονικης , οι εξης 2 : Αννα εξ Ρωσσιας - για τα δικα μου γουστα απαραδεκτο (κοντο και ασχημο) ,
και Μονικα πρεπει να ναι εξ διαβολοτριγωνου Σ-Φ-Κ , οχι κακο καβλομουνακι , ξανθο καρε μαλλι.
Λια στο ποστο σεριφησας δηλωσε οτι το ροστρουμ ειναι το παρον κ δεν αλλαζει πρωι η απογευμα σε ολες τις μερες της βδομαδας.
Κριμα, γιατι ο Πειραιας πρεπει ναναι τιμημενος , εχει ενδοξη ιστορια..
σου άνοιξαν εύκολα ;
γιατί γενικά απ'ότι έχω καταλάβει έχουν ένα ζήτημα με το face control...
ο Πειραιάς πράγματι έχει ενδοξότατη ιστορία...