Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρουσσε Ρούσσε είσαι εδώ;; :2funny: :2funny:
Φίλε dimit31 τι ώρα πήγες; Μήπως ήταν στο κλείσιμο;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ρουσσε Ρούσσε είσαι εδώ;; :2funny: :2funny:
Φίλε dimit31 τι ώρα πήγες; Μήπως ήταν στο κλείσιμο;

Χρόνος υπήρχε Terry και μάλιστα άφθονος. Και να πεις ότι δεν άνοιξαν μόνο σε εμένα και άλλος είχε τα ίδια...

Αν πάντως το μαγαζί είναι σε κλειστό κύκλο και επειδή ο φίλος ο Ρούσσος είναι πελάτης, μήπως μπορεί να βοηθήσει κι εμάς ;

Λέω τώρα, έτσι για να είμαστε σε συζήτηση...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μπα όχι, δεν λειτουργει σε κλειστό κύκλο.. εγω τουλάχιστον όταν πρωτοπήγα ήμουν εντελως αγνωστος και δεν ειχα προβληματα... Αλλα επειδη τωρα τελευταια το μαγαζί δεν έχει κάποια συγκεκριμένη υπευθυνη και ανοίγει την πόρτα όποια κοπέλα είναι ελεύθερη, μηπως εχεις αγρια φάτσα.. και μοιάζεις με μπάτσο και σε φοβήθηκε; :sunglasses: :sunglasses:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σημερα παντως (9/7) και ωρα 13:00 δεν ανοιγαν..η εκλεισε η τα μπαζοκοριτσα πηγαν για μπανακι..

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μπα όχι, δεν λειτουργει σε κλειστό κύκλο.. εγω τουλάχιστον όταν πρωτοπήγα ήμουν εντελως αγνωστος και δεν ειχα προβληματα... Αλλα επειδη τωρα τελευταια το μαγαζί δεν έχει κάποια συγκεκριμένη υπευθυνη και ανοίγει την πόρτα όποια κοπέλα είναι ελεύθερη, μηπως εχεις αγρια φάτσα.. και μοιάζεις με μπάτσο και σε φοβήθηκε; :sunglasses: :sunglasses:

Terry, μέχρι τώρα σε όσα έχω πάει, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ίσα ίσα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα υπήρξαν σερίφισσες, που χωρίς καν να με έχουν ξαναδεί, ήταν ιδιαίτερα φιλικές μαζί μου. Στο Καραϊσκου που πήγα στο καπάκι, η σερίφισσα κατευθείαν μου ανέλυσε τις υπηρεσίες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά και έτσι ήρθε η ώρα να φάω πόρτα. Είμαι σίγουρος πάντως ότι έτσι θα έχουν χάσει πολλούς πελάτες...πρόβλημα τους, αυτοί χάνουν, γιατί πήγα αποφασισμένος να μπω, για να δοκιμάσω b2b.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Terry, μέχρι τώρα σε όσα έχω πάει, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, ίσα ίσα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα υπήρξαν σερίφισσες, που χωρίς καν να με έχουν ξαναδεί, ήταν ιδιαίτερα φιλικές μαζί μου. Στο Καραϊσκου που πήγα στο καπάκι, η σερίφισσα κατευθείαν μου ανέλυσε τις υπηρεσίες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά και έτσι ήρθε η ώρα να φάω πόρτα. Είμαι σίγουρος πάντως ότι έτσι θα έχουν χάσει πολλούς πελάτες...πρόβλημα τους, αυτοί χάνουν, γιατί πήγα αποφασισμένος να μπω, για να δοκιμάσω b2b.
Ίσως να επεσες στην περίπτωση να σου άνοιξε κάποια καινουρια που δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία  και να φοβήθηκε. Ξαναδοκίμασε... δεν νομίζω ότι θα σταθείς πάλι άτυχος. Σε όλους μας εχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Εγώ θα πάω την Τεταρτη που έχω ρεπό να δοκιμάσω το B2B και θα σας πω.

Α ρε Ρούσσε.. με τις περιγραφές σου φωτιές μας άναψες.. :tickedoff: :tickedoff:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στα μαγαζια του πειραια η παρακμη ειναι στο μεγαλειο της οτι και κααι να λενε για ανανεωση κτλπ ειναι παραμυθεια της χαλιμας ταιδια προσωπα εχουν εδω και χρονια πηγα στη φιλονως τρεια χρονια ειναι η ιδιες το αφεντικο μου ειπε απο σεπτεμβρη θα αλλαξη τα προσωπα.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα παντως με τα μαυρα  ψηλοτακουνα η Μονικα ηταν Θεά. Ηταν και μια αλλη ξανθουλα γεματουλα.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
γύρισε κ είναι δυναμίτης φίλε. εγώ την πήρα για 1η φορά κ έμεινα ενθουσιασμένος. λεπτούλα, σωματάρα, κωλάρα, ωραίο χαμόγελο, πούλησε 'έρωτα' ότι γούσταρε, της άρεσα κλπ, κ βγήκε ωραίο γαμήσι στην πορεία. κ το 60άρι ισχύει κανονικά! είχα να πάω κάτι μήνες μετά από την τελευταία φορά που μου το παίξανε μυξοπαρθένες κ τους είχα κράξει από εδώ, αλλά τώρα με ξαναζέσταναν.

αυτά είχα γράψει πριν λίγους μήνες για την μόνικα κ ισχύουν λίγο πολύ κ τώρα που την ξαναπήρα (εκτός από το πούλημα αγάπης που δεν επαναλήφθηκε). προστέθηκε όμως ένα αρνητικό που με κυνηγάει τελευταία πολύ στα μασατζίδικα. οσμές από κάτω φίλοι μου. κ να μην παρεξηγούμαστε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όταν το μουνί μυρίζει ψαρίλα υπάρχει ΣΜΝ αλλά έχουμε κ το νου μας έτσι...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στη κουντουριωτου 144 σεριφησα ειναι η παλαιωτερη την ξερουν ειναι η δεσποινα που ηταν θησεως και την ειχε πιαση η αστυνομια στο 88 και 67 ηταν και στης στειλες του ολυμπιου θεου απεναντι το ξεκινηματης ηταν απο τον αγιο σωστη διπλα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Άλλαξε η ηγεσία στο μαγαζί;; Τελευταία φορά που πήγα ήταν μια ξανθούλα που την έλεγαν Λία

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
`αυτη ειναι που λεω αλλαξε ονομα επηγα και εγω εχθες.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Έχω να πάω ένα χρόνο σχεδόν εκεί πέρα και δεν ηξερα τι παιζει. Τώρα που είπες ότι είναι ακόμα η ίδια (έστω και με άλλο όνομα) δεν πρόκειται να πατήσω. Ευχααριστώ για την πληροφορία perierge

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Κατερίνα. Από τις ρώσικες δημοκρατίες, μελαχροινή καρέ μαλλάκι, ωραίο σώμα, μικρό στήθος, καλό κωλαράκι. Χάνει λίγο στο πρόσωπο (κάπως άχρωμη, μου ΄κανε λίγο και για αλλήθωρη αλλά δεν νομίζω τελικά). Καλό μασαζάκι χωρίς τίποτα το εξαιρετικό. Στο σεξ, να πω πρώτα από όλα ότι μετά από καιρό πέτυχα κάποια τόσο μυρωδάτη και ευωδιαστή στην μικρή περιοχή. Στο σεξ, κάπως παθητική, με κάποια βογγητά που ήταν φέικ μιας που το μουνί της ήταν στεγνό, τσιμπούκι ρηχό με χεράκι, δεν λέει όχι σε όποια αλλαγή στάσης θελήσεις ενώ δακτυλοσκόπηση έγινε χωρίς προβλήματα. το μαγαζί συνεχίζει στα 60 € κ γι'αυτό κ μόνο το λόγο προτιμείται.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
επισκεψη στο ιδρυμα κατα τις 12:00
παρελαση ιδια με της Θεσσαλονικης , οι εξης 2 : Αννα εξ Ρωσσιας - για τα δικα μου γουστα απαραδεκτο (κοντο και ασχημο) ,
και Μονικα πρεπει να ναι εξ διαβολοτριγωνου Σ-Φ-Κ , οχι κακο καβλομουνακι , ξανθο καρε μαλλι.

Λια στο ποστο σεριφησας δηλωσε οτι το ροστρουμ ειναι το παρον κ δεν αλλαζει πρωι η απογευμα σε ολες τις μερες της βδομαδας.

Κριμα, γιατι ο Πειραιας πρεπει ναναι τιμημενος , εχει ενδοξη ιστορια..

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
επισκεψη στο ιδρυμα κατα τις 12:00
παρελαση ιδια με της Θεσσαλονικης , οι εξης 2 : Αννα εξ Ρωσσιας - για τα δικα μου γουστα απαραδεκτο (κοντο και ασχημο) ,
και Μονικα πρεπει να ναι εξ διαβολοτριγωνου Σ-Φ-Κ , οχι κακο καβλομουνακι , ξανθο καρε μαλλι.

Λια στο ποστο σεριφησας δηλωσε οτι το ροστρουμ ειναι το παρον κ δεν αλλαζει πρωι η απογευμα σε ολες τις μερες της βδομαδας.

Κριμα, γιατι ο Πειραιας πρεπει ναναι τιμημενος , εχει ενδοξη ιστορια..

σου άνοιξαν εύκολα ;

γιατί γενικά απ'ότι έχω καταλάβει έχουν ένα ζήτημα με το face control...

ο Πειραιάς πράγματι έχει ενδοξότατη ιστορία...

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
σου άνοιξαν εύκολα ;

γιατί γενικά απ'ότι έχω καταλάβει έχουν ένα ζήτημα με το face control...

ο Πειραιάς πράγματι έχει ενδοξότατη ιστορία...

κοιτα, το οτι με κοιταγανε περιεργα ειναι αληθεια. και με ειχαν κ στο περιμενε καμποση ωρα (για να παραταχθει το ροστρουμ)
το οτι μου εκαναν ανακριση για το ποιες κοπελες ειχα δει/παρει παλαιοτερα , επισης..
αλλα ανοιξαν ευκολα την κατω κ την πανω πορτα
αυτα ... αλλα μονο 2 ;  ..γιατι ρε παιδια;

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
1στο ιδρυμα αυτο επηγα και εγω πριν μερικες μερες μου ανοιξε η νταιλιανα απο ρωσια ηταν παλια φιλωνος 19 και θησεως 79 τα ειπαμε μου εφερε και ειδα τεσσερης κοπελες που ηταν εκει καμια δεν μου εκανε κουκου τελικα μια και επηγα και ηταν λιγο αργα πηρα ενα κοντοπουτανο με μεγαλα βυζια μου συστηθεικε ελληνιδα ηταν καλη στο καλαμακη και στην μπριζολα δεν θυμαμε το ονομα της.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom