Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
πλακα κανεις ρε φιλε που τις ιδες τις ελληνιδες πηγα στο ιδρυμα και οχι ελληνιδα δεν εχει αλλα και οι αλλοδαπες που ειναι εκει ειναι σα να τρως τα αποφαγια των τριγυρω ιδρυματων περασα με μια Σαρα (οπως λεμε η σαρα και η μαρα) και καλα με 60 αλλα μεσα ζηταγε κι αλλα πηρε τα @@@@ και τα 60 ακομα τα κλαιω ελεως

τι εννοείς μέσα ζήταγε άλλα? για νορμάλ ή για κουλούρι? αν ήταν για νορμάλ για πές το στη λία να επιληφθεί.

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι εννοείς μέσα ζήταγε άλλα? για νορμάλ ή για κουλούρι? αν ήταν για νορμάλ για πές το στη λία να επιληφθεί.
για normal  ζηταγε αλλα και τι να πω στη Λια να επιληφθει? προφανος ολα γινωντε εν γνωσητης αν λαβεις υπ οψην σου οτι ι ΛΙΑ σου πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες και οτι πιο τελιωμενο αλλοδαπο για ελληνιδα αρα καλο αρπακτικο ειναι κι αυτη ανιδεη και αντιεπαγγελματιας φερετε λες και ειμαστε χαιβανια και δε καταλαβενουμε τι μας γινετε
το μαγαζι και οι κοπελες εινα μεγαλη μουφα ξαναλεω απο καθε αποψη

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
δύο τρεις άλλοι αναφέρουν εδώ ότι έφαγαν με 60 χωρίς πρόβλημα κ απαιτήσεις για έξτρα από τις μασατζούδες. πέραν του τι είναι η λία κ η κάθε λία αν ισχύει αυτό που λες κ δεν είναι η εξαίρεση που η μασατζού σκέφτηκε να σε πιάσει κορόιδο, τότε θα το ξεφωνίσουμε το μαγαζί κ θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η προσφορά .

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
60 το έχουν πάει το φουλ, αλλά όντως είναι μπαζοκατάσταση.

Πείνα γαρ.

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
εχει κανεις τηλεφωνο του μαγαζιου? πμ παρακαλω!

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα πριν 4-5 μέρες στο μαγαζί και είπα να δοκιμάσω μεγάλα (εχω ενα κόλλημα με τα μεσαια μεγεθη) :tits2: παίδες Κατερίνα ελληνίδα 28 λέει αλλά βυζι 4+ "το ισπανικό"

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά γύρισε η Μόνικα η Ρουμάνα...επιτέλους

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
γύρισε κ είναι δυναμίτης φίλε. εγώ την πήρα για 1η φορά κ έμεινα ενθουσιασμένος. λεπτούλα, σωματάρα, κωλάρα, ωραίο χαμόγελο, πούλησε 'έρωτα' ότι γούσταρε, της άρεσα κλπ, κ βγήκε ωραίο γαμήσι στην πορεία. κ το 60άρι ισχύει κανονικά! είχα να πάω κάτι μήνες μετά από την τελευταία φορά που μου το παίξανε μυξοπαρθένες κ τους είχα κράξει από εδώ, αλλά τώρα με ξαναζέσταναν.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
εξυπηρέτηση από κάποια Σοφία πρόσφατα. ελληνίδα εξ αλβανίας, δεν λέει πολλά λόγια για να μην την καταλάβεις προφανώς αλλά χωριό που φαίνεται... μελαχρινή, καρέ μαλλάκι, λεπτούλα, μακρυά πόδια, επίπεδη κοιλιά, 2αράκι στήθος. καλή στο τσιμπούκι αν κ βάζει αρκετό δοντάκι, κάνει ένα καλό κόλπο με ρούφηγμα της καπότα κ τίναγμά της πάνω στον πούτσο σαν λαστιχάκι, στο γαμήσι ότι της πεις το κάνει πρόθυμα. στα μείον η σιγή κατά τη διάρκεια της πράξης. άκρα του τάφου σιωπή ακόμα κ μετά από παροτρύνσεις μου. στο μασάζ τίποτα σπουδαίο αλλά τουλάχιστον όχι επικίνδυνη.

giorgos80s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μου άνοιξε σήμερα πρωι στις 11 μια ξανθούλα συμπαθητική οπότε και με έβαλε σε ένα καθαρό δωμάτιο και μου έδειξε τις 2 κοπέλες. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, η σοφία είναι ένα όμορφο, μαυρομάλικο, όχι αδύνατο, αλλά ούτε και αφράτο μωρό περίπου 20 ετών. Είναι του γούστου μου και την προτίμησα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη από την σοβιετικού τύπου νταρντάνα συνάδελφό της. Στητό βυζάκι πανέμορφο και ωραιο προσωπάκι, για συγκεκριμένα όμως γούστα. Σε εμένα προσωπικά άρεσε αλλά θα έλεγα οτι δεν το κατέχει και πολύ το μασαζ. Ακολούθησε πολύ καλό  :pipa1: . Δεν με άφησε να προχωρήσω παρακάτω  :knockinb:, αλλά σίγουρα για 50 ευρώ πέρασα καλά και θα την ξαναεπισκεφτώ οπότε με κάτι παραπάνω θα την απολαύσω περαιτέρω. 

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα θα επισκεφθώ μια θεία μου εκεί κοντά και με την ευκαιρία θα επισκεφθώ και τον Οίκο αυτό...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
kalispera se olous!!!.Shmera episkefthka to sygkekrimeno masatzidiko kata tis 7:15 opou k me ypodexthke sth porta mia kastanoxanthi(metriou anasthmatos) k m eipe na perasw meta apo kana misawro gt ta dwmatia htan ola foul(sth porta ola ayta).Stis 19:50 ksanapaw k xtyphsa to kudouni 5 fores alla oute fwnh oute akroash!!! opote k varethika k efyga.Sto diasthma p mesolavhse episkefthka to antistoixo masaz tis gr.lamprakh opou k pali eisepraksa akyro!!!Ayth th fora mphka mesa opou k me ypodexthka mia pshlh ntarntana h opoia omws dn elege k polla.M eipe pws prosferetai masaz sta 60 euro gia 45 lepta k gw rwthsa 60 euro gia ena masaz???...k apanthse ksera "nai mono".En synexeia ,afou ekana oti to skeftomoun,m eipe na to afhsoume kalytera gt einai arga k pws eixe hdh mia pelatissa :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: mesa!!!Perasa k apo karaiskou alla den anoigan kan ekei!!!.Ti sto diaolo paizei me ayta re paides???...peite m gnwmes.
Y.G:sorry gia tous latinikous xarakthres alla exw provlhma me to keyboard!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
kalispera se olous!!!.Shmera episkefthka to sygkekrimeno masatzidiko kata tis 7:15 opou k me ypodexthke sth porta mia kastanoxanthi(metriou anasthmatos) k m eipe na perasw meta apo kana misawro gt ta dwmatia htan ola foul(sth porta ola ayta).Stis 19:50 ksanapaw k xtyphsa to kudouni 5 fores alla oute fwnh oute akroash!!! opote k varethika k efyga.Sto diasthma p mesolavhse episkefthka to antistoixo masaz tis gr.lamprakh opou k pali eisepraksa akyro!!!Ayth th fora mphka mesa opou k me ypodexthka mia pshlh ntarntana h opoia omws dn elege k polla.M eipe pws prosferetai masaz sta 60 euro gia 45 lepta k gw rwthsa 60 euro gia ena masaz???...k apanthse ksera "nai mono".En synexeia ,afou ekana oti to skeftomoun,m eipe na to afhsoume kalytera gt einai arga k pws eixe hdh mia pelatissa :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: mesa!!!Perasa k apo karaiskou alla den anoigan kan ekei!!!.Ti sto diaolo paizei me ayta re paides???...peite m gnwmes.
Y.G:sorry gia tous latinikous xarakthres alla exw provlhma me to keyboard!!!
Φιλε μου τετοια ωρα που πηγες τι περιμενες? Εδω ειναι Πειραιας και οχι Αθηνα.Τα πραγματα ειναι διαφορετικσ..Στην ΚΟυντουριωτου ειναι σεριφισσα η Λια και εχει 1-2 σταθερα τεμαχια (νταϊανα-ρωσιδα και αννα-αλβανιδα) και 2-3 περιστρεφομενα μπαζακια (σοφια-χριστινα κλπ). Στα 60 ειναι το φουλ , αλλα γενικα η ολη κατασταση ειναι κατω του μεσου ορου. Στην Λαμπρακη ειναι η τατιανα (ρωσιδα κοντοπουτανο με καλο μασαζ) και μερα παρα μερα η κατερινα (η αχαρη ψηλη που σου ανοιξε, φανερα αδυνατισμενη), και αλλο ενα μπαζο (ξανθια χοντρουλα που κανει και ακαποτα). Ολα στα 60 ευρω και εδω. Τωρα στην Καραϊσκου και στην Φιλωνος, μαλλον εκλεισαν...Γενικα στον Πειραια υπαρχει παρακμη....αυτα..ελπιζω να σε βοηθησα

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φιλε μου τετοια ωρα που πηγες τι περιμενες? Εδω ειναι Πειραιας και οχι Αθηνα.Τα πραγματα ειναι διαφορετικσ..Στην ΚΟυντουριωτου ειναι σεριφισσα η Λια και εχει 1-2 σταθερα τεμαχια (νταϊανα-ρωσιδα και αννα-αλβανιδα) και 2-3 περιστρεφομενα μπαζακια (σοφια-χριστινα κλπ). Στα 60 ειναι το φουλ , αλλα γενικα η ολη κατασταση ειναι κατω του μεσου ορου. Στην Λαμπρακη ειναι η τατιανα (ρωσιδα κοντοπουτανο με καλο μασαζ) και μερα παρα μερα η κατερινα (η αχαρη ψηλη που σου ανοιξε, φανερα αδυνατισμενη), και αλλο ενα μπαζο (ξανθια χοντρουλα που κανει και ακαποτα). Ολα στα 60 ευρω και εδω. Τωρα στην Καραϊσκου και στην Φιλωνος, μαλλον εκλεισαν...Γενικα στον Πειραια υπαρχει παρακμη....αυτα..ελπιζω να σε βοηθησα
Φίλε μου στο εν λόγω μασατζίδικο πήγα 19:15 κάτι που σημαίνει πως πήγα σε "ενεργή" ώρα.Από κει κ πέρα,όπως προείπα,η ίδια η κοπέλα στην είσοδο μ είπε να περάσω μετά από κάνα μισάωρο(όπως και έκανα άλλωστε).Μάλιστα απόρησα και γω ο ίδιος κ τη ρώτησα..."μα μέχρι τις 20:00 δεν είστε?"...και μου απάντησε..."μέχρι 20:30 οπότε άμα θες ξαναπέρνα".Βέβαια όταν ξαναπήγα δεν άνοιγαν,αν και επέμενα για λίγο,ενώ ήταν σίγουρο πως ακόμα ήταν ανοιχτά(γτ αλλωστε μου άνοιξαν την έξω πόρτα?).Τέλος πάντωω για να μη το πολυκουράζουμε(άλλωστε ίσως να σου φαίνονται παράξενα όλα αυτά,αλλά δεν έχω ξαναεπισκεφτεί κάποιο παρόμοιο κ δεν ξέρω τί ακριβώς παίζει σε αυτά).
Υ.Γ:Όπως καταλαβαίνεις τις κοπέλες π λες δεν τις είδα για να κρίνω κ γω ο ίδιος,αλλά δεν νομίζω να επιδιώξω να το κάνω διότι ξενέρωσα με την όλη φάση.Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να αναζητήσω κάτι εκτός Πειραιά,αλλά δυστυχώς με προβληματίζουν οι τιμές κ το παρεχόμενο service που τυχόν θα λάβω(ξέρεις value for money).Πάντως εκτιμώ τη βοήθεια σ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom