Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Και τι τιμές παίζουν εκεί;; 60€ +20€ όπως και στα υπόλοιπα;
Ακριβως και δυστυχως. Το μονο καλο ειναι οτι επειδη ειναι καινουργιος ο χωρος ειναι πεντακαθαρα. Δεν εχει ντουζιερα μεσα στα δωματια αλλα εχει χαλαρωτικη μουσικη, ησυχια και καναποκρεββατο  ;) Σημερα ειχε 5 τεμαχια ,νταΪανα (ρωσιδα με καλο μασαζ και φικι-φικι), μαρινα (παλια καραβανα απο καραϊσκου),και 3 αλλα αδιαφορα (τα 2 ειδα η περιοβοητη αφροδιτη ειχε συνεδρια εκεινη τη στιγμη). Γενικως η λια θελει να κανει την διαφορά στον Πειραιά και τουλάχιστον προσπαθεί για αυτό. Τώρα αν θα το πετύχει είναι αλλο θεμα. Εαν δεν αναβαθμισει την ποιοτητα των λαδοκορων θα της μεινουν στα σχεδια οι ποιοτικες υπηρεσιες. Ιδωμεν

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πηγα και εγω χθες στο εν λογω ιδρυμα!
με υποδεχτηκε η Λια που ηταν στην Καραισκου αλλα δεν μπορουσε να μπει μεσα μιας και ηταν αδιαθετη!
περασαν 4 κοπελες οι 2 ηταν μεγαλοκοπελες!
η Αφορδιτη μου εμεινε που ηταν πιπινακι ελληνιδα,η Μαρινα που ηταν ζουμπουρλουδικο και φορουσε μινι φουστιτσα,και η Τζουλια(αν θυμαμαι καλα)με μεγαλα  :tits2:,μιλφ,αρκετα ψηλη απο Ρωσια η οποια ηταν αρκετα υποσχομενη!
το μερος ηταν καθαρο,χωρις ομως ντουζιερες μεσα στο δωματιο και χωρις ατμοσφαιρικη διαθεση οπως κερια η χαμηλο φωτισμο!
η Αφροδιτη δεν το κατεχει το αθλημα και ισως φταιει το νεαρο της ηλικιας της...δεν βγαζει αυτην την πουτανια δεν δεν κανει ξεσκουφωτη πιπα,σιχενεται λεει τα υγρα!
απο μασαζ ναι μεν τριβει αλλα μεχρι εκει!γενικα πολυ ομιλητικη,αλλα καπως ανιδεη θα την χαρακτηριζα!!
στα θετικα η Λια που με θυμηθηκε απο το προηγουμενο μαγαζι που ειχα παει μονο 2 φορες οπου την μια ειχα φυγει βριζοντας για τις υπηρεσιες των κορασιδων!

θελει μεγαλη βελτιωση και αρκετη προσπαθεια απο τις λαδοκορες!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πηγα και εγω χθες στο εν λογω ιδρυμα!
με υποδεχτηκε η Λια που ηταν στην Καραισκου αλλα δεν μπορουσε να μπει μεσα μιας και ηταν αδιαθετη!
περασαν 4 κοπελες οι 2 ηταν μεγαλοκοπελες!
η Αφορδιτη μου εμεινε που ηταν πιπινακι ελληνιδα,η Μαρινα που ηταν ζουμπουρλουδικο και φορουσε μινι φουστιτσα,και η Τζουλια(αν θυμαμαι καλα)με μεγαλα  :tits2:,μιλφ,αρκετα ψηλη απο Ρωσια η οποια ηταν αρκετα υποσχομενη!
το μερος ηταν καθαρο,χωρις ομως ντουζιερες μεσα στο δωματιο και χωρις ατμοσφαιρικη διαθεση οπως κερια η χαμηλο φωτισμο!
η Αφροδιτη δεν το κατεχει το αθλημα και ισως φταιει το νεαρο της ηλικιας της...δεν βγαζει αυτην την πουτανια δεν δεν κανει ξεσκουφωτη πιπα,σιχενεται λεει τα υγρα!
απο μασαζ ναι μεν τριβει αλλα μεχρι εκει!γενικα πολυ ομιλητικη,αλλα καπως ανιδεη θα την χαρακτηριζα!!
στα θετικα η Λια που με θυμηθηκε απο το προηγουμενο μαγαζι που ειχα παει μονο 2 φορες οπου την μια ειχα φυγει βριζοντας για τις υπηρεσιες των κορασιδων!

θελει μεγαλη βελτιωση και αρκετη προσπαθεια απο τις λαδοκορες!

ρε συ η λία μηπως ειναι η θρουμπίτισσα που ψάχνω?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οχι μεγαλε μου μη μπερδευεσαι. καμμια σχεση. η θρουμπιτισσα ειναι 2μετρο αλογο, ενω η λια ειναι μεση κατασταση..καμμια σχεση

βρείτε αυτή τη ξεκωλιάρα!αυτό το δίμετρο άλογο!πληρώνω όσο όσο!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ποια ειναι η θρουμπιτισσα που αναφερει ο παιχτης??
παντως η Λια ειναι μετριου αναστηματος!

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πεστα ρε φιλε παθος γιατι εδω μεσα μερικοι νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο.Ηθελα να ηξερα αυτος που ανοιξε το θεμα αυτο τι σκατα την ηθελε την διαφημηση του ιδρυματος?? Δεν θα πηγαιναμε να δουμε και δεν θα βαζαμαι κριτικη για τα τεμαχια που εχει.Ολα καραμπαζα και φροκαλα του κερατα.Οταν ειδα αυτη που αναφεροταν ειδικα τρελλαθηκα.ΤΟ ΤΕΡΑΣ.Η δικο του ειναι το μασατζιδικο η τυφλος και αγαμητος ολη του την ζωη θα ειναι
:2funny: :idiot: :uglystupid: :s&m_1: :2funny: :2funny:

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
kalispera
pedia i lia pezi oli mera?

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα χθες στο εν λόγω κατάστημα και ήταν εκει η Λία, η Άννα, η Μαρίνα και μία ακόμα που δε θυμάμαι το όνομά της. Διαλέγω την Άννα με πιασιματα οχι χοντρη όπως μου αρεσει μιας και εχω ξαναπάρει την Άννα με θυμόταν και ήταν πολύ εκδηλωτική. Λίγο μασάζ για αρχή και επειδή ήμουν ορεξάτος όλη μέρα άρχισε το πανυγήρι! Πίπα καλή και βαθιά, μετα ανεβαινει απο επανω και αναλαμβανει δράση μετα απο λίγο γυριζουμε στα 4 και τρώω κουλουρι, τελείωμα στο στηθος με ισπανικο.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πήγα χθες στο εν λόγω κατάστημα και ήταν εκει η Λία, η Άννα, η Μαρίνα και μία ακόμα που δε θυμάμαι το όνομά της. Διαλέγω την Άννα με πιασιματα οχι χοντρη όπως μου αρεσει μιας και εχω ξαναπάρει την Άννα με θυμόταν και ήταν πολύ εκδηλωτική. Λίγο μασάζ για αρχή και επειδή ήμουν ορεξάτος όλη μέρα άρχισε το πανυγήρι! Πίπα καλή και βαθιά, μετα ανεβαινει απο επανω και αναλαμβανει δράση μετα απο λίγο γυριζουμε στα 4 και τρώω κουλουρι, τελείωμα στο στηθος με ισπανικο.
ποσο πηγε με το κουλουρι? σταθερα στα 80 η εδωσες και τιπ?

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έδωσα τιπ 15 ευρω γιατι την ξέρω την Άννα (εννοω την εχω ξαναδοκιμασει)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

hariss

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μια ερωτηση

το μαγαζι ειναι κουντουριοτου και βασιλεως γεωργιου γωνια?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
οχι!το 144 της κουντουριωτου ειναι κοντα στην βασιλ.γεωργιου αλλα οχι γωνια!

hariss

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω πολυ,

ξερουμε τι ωρα κλεινει καθημερινες?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ξερουμε τι ωρα κλεινει καθημερινες?
Στην αγγελια του δηλωνει οτι κλεινει 8μμ.

ΑΒΑ! Απόλυτη χαλάρωση σε γιορτινό περιβάλλον! Από νεαρές ελληνίδες μασέζ σε τιμές σοκ. Γνωρίστε μας. Κουντουριώτου 144 & Βασ. Γεωργίου, 5ος, Πειραιάς (κουδούνι "Ρηλάξ"), ώρες 10.30-20.00

Εχει οντως ελληνιδες?  :think:
και τιμες σοκ????  :S :S :S

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom