επίσκεψη μετά τα χριστούγεννα. στην πόρτα νταϊάνα (η οποία είχα κάνει λάθος γράφοντας εδώ ότι την είχα δει παλιά στη φίλωνος. τώρα που την είδα καλύτερα την είχα μπερδέψει με άλλη). έπαιζε μόνο αυτή και η αφροδίτη. της λέω προτιμάω εσένα, έχεις όρεξη ή να πάρω την μικρή; μου λέει πάρε την αφροδίτη γιατί εγώ πρέπει να είμαι πόρτα. έρχεται λοιπόν η μικρή, που φαίνεται γύρω στα 20, λεπτή, ωραίο σωματάκι, στητό κωλαράκι, μικρό βυζάκι, μουρίτσα μάλλον αδιάφορη σίγουρα όχι πουτανέ (που το προτιμώ γι'αυτό το λέω). μου τη σπάει που μου λέει ότι ήταν άρρωστη στο κρεββάτι με ίωση κλ. (μην μας κολλήσει χρονιάρες μέρες σκέφτηκα) αλλά συνεχίζω. αρχίζει το μασάζ κ διαπιστώνω ότι είναι αρκετά καλή δεδομένων των στάνταρ που έχουν θέσει οι μασατζούδες πλέον. της το λέω ότι πάλι καλά γιατί οι περισσότερες είναι επικίνδυνες κ τις κόβω πριν τελειώσουν κ πάμε απευθείας στο ψητό. δεν μου λέει κάτι. κάποια στιγμή χτυπά η πόρτα μπαίνει μέσα η νταϊάνα κ καλά ζητάει πετσέτα. μου μπαίνουν ψήλοι στ'αυτιά γιατί μου θύμισε τις φορές που πέφτει σύρμα από την τσατσά να μην προχωρήσει η γκόμενα παρακάτω. τελειώνει την πλάτη, λοιπόν λέει θα γυρίσεις; λέω κούκλα μου πολύ θα το'θελα γιατί είσαι καλή αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. μου λέει τι εννοείς εγώ κάνω μόνο μασάζ (καρφώνεται λες κ εγώ της είπα 'τώρα πάρτον στο στόμα'). της λέω τι μαλακίες είναι αυτές που μου λες, σκέφτομαι να πάρω τη λία τηλέφωνο (τό'χω κρατήσει από το άλλο το μαγαζί που το'χει αναρτημένο για παράπονα!) αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μου τη χαλάει τόσο που δεν επιμένω γιατί είναι παρακαλετό γαμήσι. καλά λέω αφού μόνο αυτό κάνεις. ντύνομαι της δίνω 40 κ πάω να φύγω. μα κάνει 60 μου λέει. δεν πά να κάνει της λέω. γιατί θα μου δώσεις κ απόδειξη; για αυτό το μασάζ εγώ δίνω 40 αν έχεις παράπονα πες στα στη λία της λέω. μετάνιωσα όμως παιδιά. φράγκο δεν έπρεπε να της δώσω! είναι καιροί αυτοι για να το παίζουν δύσκολες κ σε πελάτες κιόλας; κ μην ακούσω ότι φοβούνται. γιατί άμα κάνεις αυτή τη δουλειά ζεις με το άγχος τι να κάνουμε. αλλιώς ας πάνε να γίνουν πωλήτριες.