Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Στην αγγελια του δηλωνει οτι κλεινει 8μμ.

ΑΒΑ! Απόλυτη χαλάρωση σε γιορτινό περιβάλλον! Από νεαρές ελληνίδες μασέζ σε τιμές σοκ. Γνωρίστε μας. Κουντουριώτου 144 & Βασ. Γεωργίου, 5ος, Πειραιάς (κουδούνι "Ρηλάξ"), ώρες 10.30-20.00

Εχει οντως ελληνιδες?  :think:
και τιμες σοκ????  :S :S :S
μπααα !!! ελληνιδα ειναι μονο η λια..αννα=αλβανιδα,νταϊανα=ρωσιδα,μαρινα=αλβανιδα,νικολα=βουλγαρα..αυτες ειχε τουλαχιστον πριν απο 25 ημερες...τωρα αν εφερε μονο ελληνιδες (πραγμα δυσκολο) δεν το γνωριζω

hariss

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες πηγα σημερα, μου ανοιξε μια ξανθια και με μετεφερε στο δωματιο οπου μετα το ντουζ ηρθε μια χοντρουλα μελαχρινη.
Δεν μπορω να πω το μασαζ αρκετα καλο και επαγγελματικο (εχω πολλες εμπειριες απο Ασια) αλλα τιποτα παραπανω.
Ολο εφερνα την συζητηση γυρω απο το θεμα αλλα τιποτα. Μου ειπαν αυστηρα μονο μασαζ.
Τιμη στα 60, οταν ζητησα full προγραμα μου ειπε οτι δεν εχει κατι παραπανω.
Μπορει καποιος να μου πει τι εκανα λαθος?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
μαγκες πηγα σημερα, μου ανοιξε μια ξανθια και με μετεφερε στο δωματιο οπου μετα το ντουζ ηρθε μια χοντρουλα μελαχρινη.
Δεν μπορω να πω το μασαζ αρκετα καλο και επαγγελματικο (εχω πολλες εμπειριες απο Ασια) αλλα τιποτα παραπανω.
Ολο εφερνα την συζητηση γυρω απο το θεμα αλλα τιποτα. Μου ειπαν αυστηρα μονο μασαζ.
Τιμη στα 60, οταν ζητησα full προγραμα μου ειπε οτι δεν εχει κατι παραπανω.
Μπορει καποιος να μου πει τι εκανα λαθος?
φοβουνται !!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εκτός από την Λία υπάρχει άλλη μια Ελληνίδα η Αφροδίτη.. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι 23χρ. με απίθανο σωματάκι.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι γιατί πήγα να  "πάρω" την Λία και στράβωσα που αρνήθηκε και έφυγα.. Όμως το παρουσιαστικό της μικρούλας  μου έκανε τρομερή εντύπωση και μου φαίνεται ότι θα ξαναπεράσω από το ίδρυμα για να κάνω μαζί της.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Όχι γιατί πήγα να  "πάρω" την Λία και στράβωσα που αρνήθηκε και έφυγα.. Όμως το παρουσιαστικό της μικρούλας  μου έκανε τρομερή εντύπωση και μου φαίνεται ότι θα ξαναπεράσω από το ίδρυμα για να κάνω μαζί της.

τέρρυ έκανες ίσως σημαντική ανακάλυψη,οπότε περιμένουμε νέα σου φίλτατε μασαζιάρη!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
τέρρυ έκανες ίσως σημαντική ανακάλυψη,οπότε περιμένουμε νέα σου φίλτατε μασαζιάρη!
Θα έχεις νέα αλλα θα αργήσω όμως. Αυτό το μήνα δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω... κάτι τα τέλη, κάτι η ασφάλεια... πάει το παραδακι...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
επίσκεψη μετά τα χριστούγεννα. στην πόρτα νταϊάνα (η οποία είχα κάνει λάθος γράφοντας εδώ ότι την είχα δει παλιά στη φίλωνος. τώρα που την είδα καλύτερα την είχα μπερδέψει με άλλη). έπαιζε μόνο αυτή και η αφροδίτη. της λέω προτιμάω εσένα, έχεις όρεξη ή να πάρω την μικρή; μου λέει πάρε την αφροδίτη γιατί εγώ πρέπει να είμαι πόρτα. έρχεται λοιπόν η μικρή, που φαίνεται γύρω στα 20, λεπτή, ωραίο σωματάκι, στητό κωλαράκι, μικρό βυζάκι, μουρίτσα μάλλον αδιάφορη σίγουρα όχι πουτανέ (που το προτιμώ γι'αυτό το λέω). μου τη σπάει που μου λέει ότι ήταν άρρωστη στο κρεββάτι με ίωση κλ. (μην μας κολλήσει χρονιάρες μέρες σκέφτηκα) αλλά συνεχίζω. αρχίζει το μασάζ κ διαπιστώνω ότι είναι αρκετά καλή δεδομένων των στάνταρ που έχουν θέσει οι μασατζούδες πλέον. της το λέω ότι πάλι καλά γιατί οι περισσότερες είναι επικίνδυνες κ τις κόβω πριν τελειώσουν κ πάμε απευθείας στο ψητό. δεν μου λέει κάτι. κάποια στιγμή χτυπά η πόρτα μπαίνει μέσα η νταϊάνα κ καλά ζητάει πετσέτα. μου μπαίνουν ψήλοι στ'αυτιά γιατί μου θύμισε τις φορές που πέφτει σύρμα από την τσατσά να μην προχωρήσει η γκόμενα παρακάτω. τελειώνει την πλάτη, λοιπόν λέει θα γυρίσεις; λέω κούκλα μου πολύ θα το'θελα γιατί είσαι καλή αλλά δεν έχω πολύ χρόνο. μου λέει τι εννοείς εγώ κάνω μόνο μασάζ (καρφώνεται λες κ εγώ της είπα 'τώρα πάρτον στο στόμα'). της λέω τι μαλακίες είναι αυτές που μου λες, σκέφτομαι να πάρω τη λία τηλέφωνο (τό'χω κρατήσει από το άλλο το μαγαζί που το'χει αναρτημένο για παράπονα!) αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μου τη χαλάει τόσο που δεν επιμένω γιατί είναι παρακαλετό γαμήσι. καλά λέω αφού μόνο αυτό κάνεις. ντύνομαι της δίνω 40 κ πάω να φύγω. μα κάνει 60 μου λέει. δεν πά να κάνει της λέω. γιατί θα μου δώσεις κ απόδειξη; για αυτό το μασάζ εγώ δίνω 40 αν έχεις παράπονα πες στα στη λία της λέω. μετάνιωσα όμως παιδιά. φράγκο δεν έπρεπε να της δώσω! είναι καιροί αυτοι για να το παίζουν δύσκολες κ σε πελάτες κιόλας; κ μην ακούσω ότι φοβούνται. γιατί άμα κάνεις αυτή τη δουλειά ζεις με το άγχος τι να κάνουμε. αλλιώς ας πάνε να γίνουν πωλήτριες. 

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι περιμένεις αν δεν ειναι η Λία εκει αυτες φοβούνται και γίνεται το χάος. Σημερα πηγα εγω ηταν η Λια υποδοχή και μου ειπε πως θελει να ευχαριστει τους πελατες της (λες να διαβασε την κριτική σου) και να εχει συχνη πελατια γι αυτό το έκανε πλέον 60 ευρώ το φουλ. Εχει ερθει μια καινούργια η Σάρα οπότε είπα να την δοκιμάσω, μασαζ καλό για τα στανταρτ αλλά γαμησι λες και πηδούσα γκομενά μου πολύ πρόθυμη να με ικανοποιήση και με καταθεση στο πρόσωπο.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Σημερα πηγα εγω ηταν η Λια υποδοχή και μου ειπε πως θελει να ευχαριστει τους πελατες της (λες να διαβασε την κριτική σου) και να εχει συχνη πελατια γι αυτό το έκανε πλέον 60 ευρώ το φουλ.
Στα 60€ το φουλ;.. Είναι σίγουρο αυτό;; Αν είναι να πάω μια βόλτα τότε.. Όχι ότι είναι λίγα αλλα σε σχέση με τα 80€ είναι μια σεβαστή διαφορά τιμής... Ελπίζω μόνο να μη μου αρχίσουν τα μα και μου..

Εχει ερθει μια καινούργια η Σάρα οπότε είπα να την δοκιμάσω, μασαζ καλό για τα στανταρτ[size=12pt] αλλά [/size]γαμησι λες και πηδούσα γκομενά μου πολύ πρόθυμη να με ικανοποιήση και με καταθεση στο πρόσωπο.
Έτσι όπως το γράφεις δίνεις την εντύπωση σαν να το κρίνεις αρνητικά... Από εμφάνιση τι λέει η Σάρα; Ελπίζουμε να μην είναι σαν την Σαρα Μαρα και το κακό συναπάντημα χαχαχαχα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πως πάει παληκάρια μου;;; Δεν έχουμε κάποιο νεότερο για αυτό το ίδρυμα; Είπε κάποιος ότι έχει πέσει η τιμή του φουλ απο 80€ στα 60€. Ισχύει;; Σκέφτομαι να πάω αύριο αλλα δεν γουστάρω να τσακώνομαι με την Λία για πληροφορίες που ίσως να μην ισχύουν

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πως πάει παληκάρια μου;;; Δεν έχουμε κάποιο νεότερο για αυτό το ίδρυμα; Είπε κάποιος ότι έχει πέσει η τιμή του φουλ απο 80€ στα 60€. Ισχύει;; Σκέφτομαι να πάω αύριο αλλα δεν γουστάρω να τσακώνομαι με την Λία για πληροφορίες που ίσως να μην ισχύουν
Επισκεψη σαββατο 8/1..Τεμαχια 3 : νταιανα-μονικα-στελλα και λια. Ολα σχεδον στον μεσο ορο. το καλο της υποθεσης ειναι οτι πλεον το φουλ εχει 60 ευρα. Ειπε η λια οτι ακολουθει τα σημεια των καιρων και εριξε τις τιμες. κατι ειναι και αυτο..φουλ λοιπον στα 45 λεπτα με 60..αντι να πας σε ενα στουντιο με 50 και 15-20 λεπτα, πας στο μασαζλιδικο, κανεις το μασαζακι σου και ριχνεις και ενα...καλο ακουγεται..αντε και σε αλλη μειωση..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
H Αφροδίτη και η Άννα έφυγαν από εκεί;;.
Δυστυχως φιλε μου οπως συμβαινει συνηθως και ειδικα στον Πειραια, οι λαδοκορες εναλλασονται με φοβερη ταχυτητα. δεν υπηρχαν , και αυτες που εχει τωρα και δουλευει η λια ειναι οι παρακμιακες νταϊανα και στελλα απο φιλωνος 19 και την βρωμιαρα μονικα απο την καραϊσκου..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κρίμα . Έπρεπε να είχα πάρει την Αφροδίτη τότε που είχα πάει, γιατί μου άρεσε πολύ, αλλα στράβωσα για κάποιο λόγο και έφυγα. Από αυτές που αναφέρεις μόνο την Νταϊανα έχω δει. Τις άλλες δεν τις ξέρω καθόλου.
Από περιέργεια.. αν το φουλ έχει 60€, το φραπεδάκι πόσο να κοστιζει άραγε;; Κανα 40άρι;

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στην αγγελια του δηλωνει οτι κλεινει 8μμ.

ΑΒΑ! Απόλυτη χαλάρωση σε γιορτινό περιβάλλον! Από νεαρές ελληνίδες μασέζ σε τιμές σοκ. Γνωρίστε μας. Κουντουριώτου 144 & Βασ. Γεωργίου, 5ος, Πειραιάς (κουδούνι "Ρηλάξ"), ώρες 10.30-20.00

Εχει οντως ελληνιδες?  :think:
και τιμες σοκ????  :S :S :S
πλακα κανεις ρε φιλε που τις ιδες τις ελληνιδες πηγα στο ιδρυμα και οχι ελληνιδα δεν εχει αλλα και οι αλλοδαπες που ειναι εκει ειναι σα να τρως τα αποφαγια των τριγυρω ιδρυματων περασα με μια Σαρα (οπως λεμε η σαρα και η μαρα) και καλα με 60 αλλα μεσα ζηταγε κι αλλα πηρε τα @@@@ και τα 60 ακομα τα κλαιω ελεως

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Δυστυχως φιλε μου οπως συμβαινει συνηθως και ειδικα στον Πειραια, οι λαδοκορες εναλλασονται με φοβερη ταχυτητα. δεν υπηρχαν , και αυτες που εχει τωρα και δουλευει η λια ειναι οι παρακμιακες νταϊανα και στελλα απο φιλωνος 19 και την βρωμιαρα μονικα απο την καραϊσκου..

τελικά καλά μου θύμιζε η νταϊάνα κάτι από φίλωνος...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom