Νέα

Κουμπαραδες Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salonikios21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα ψαχνω να βρω καναν κουμπαρα που να ανοιγει μονο με σπασιμο και δεν βρισκω κατι στη θεσσαλονικη...Οποιος εχει υποψιν κατι ας απαντησει!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Παιδια καλησπερα ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα ψαχνω να βρω καναν κουμπαρα που να ανοιγει μονο με σπασιμο και δεν βρισκω κατι στη θεσσαλονικη...Οποιος εχει υποψιν κατι ας απαντησει!!!
Πανε ρωτα σε καμμια τραπεζα βρε πατριωτη...
Εδώ για άλλες τρυπες ξερουμε,οχι των κουμπαράδων....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656

τυπε μπορεις να παρεις και απλους κουμπαραδες,αρκει να ειναι κουλος ο κλεφτης  :grin:

OP
OP
S

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
τυπε μπορεις να παρεις και απλους κουμπαραδες,αρκει να ειναι κουλος ο κλεφτης   :grin:
αδερφε στην προκειμενη περιπτωση εγω ειμαι ο "κλεφτης" της υποθεσης...προσπαθω να μαζεψω κανα φραγκο γιατι σε ενα μηνα παω ταξιδακι αμστερνταμ και ολο τα ξεμουνιαζω...θα πεσει πολυ πεινα στην πορνοπολη αν συνεχισω με αυτον τον ρυθμο χααχ

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Καρντασι αυτο πρεπει να ειναι το πιο κουλο θεμα που ανεβηκε ποτε στο forum......  :kneel: :kneel: :kneel:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
να πας σε πανηγυρι και να παρεις απο πηλο κουμπαρα.!εχω ιδιο με 600€ μεσα.!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom