μπορεις να αναφερεις τιμες ποτου/μπουκαλιου , χορου και πριβε ?τα αλλα ερχονται κ πολυ φτηνοτερα απ τα αλλα μαγαζια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κούκλες - (ex Sarka Club)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 345
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Είχα πάει στο μαγαζί αυτό πριν περίπου ένα χρόνο, και μου έκανε εντύπωση το οτι κατά τα διαστήματα που δεν χορεύει κοπέλα πάνω στη πίστα, ο ντι τζεϊ αλλάζει ρεπερτόριο και το γυρίζει σε λαϊκοτσιφτεντέλια και άλλα καψούρικα. Λόγω του οτι μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος, μπορώ να πω οτι γούσταρα στο συγκεκριμένο μαγαζί αρκετά. Δεν ξέρω αν το ρεπερτόριο εξακολουθεί να είναι το ίδιο, πάντως ήταν τρελή φάση να παίρνεις πριβέ χορό και να ακούς (Στου παράδεισου τη πόρτα... κτλ κτλ)
Επισκέπτης
κ στο ΑΜΑΖΟΝ γινοταν αυτο...δν ξερω αν συνεχιζεται...Είχα πάει στο μαγαζί αυτό πριν περίπου ένα χρόνο, και μου έκανε εντύπωση το οτι κατά τα διαστήματα που δεν χορεύει κοπέλα πάνω στη πίστα, ο ντι τζεϊ αλλάζει ρεπερτόριο και το γυρίζει σε λαϊκοτσιφτεντέλια και άλλα καψούρικα. Λόγω του οτι μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος, μπορώ να πω οτι γούσταρα στο συγκεκριμένο μαγαζί αρκετά. Δεν ξέρω αν το ρεπερτόριο εξακολουθεί να είναι το ίδιο, πάντως ήταν τρελή φάση να παίρνεις πριβέ χορό και να ακούς (Στου παράδεισου τη πόρτα... κτλ κτλ)
Φιλε δεν ειναι απαραιτητο...4 μηνες πηγαινα μια φορα τη βδομαδα για την αλισια τον ερωτα μου.πριβε συνεχεια,αλλα παραπανω τπτ...δυστυχως!!!φιλαρακο παιζει φραπεδακι....αλλα θελει 2-3 επισκεψουλες κ να παρεις την ιδια γκομενα....οι ασχημες κανουν απ την 1η φορα....με 2-5 επισκεψουλες παιρνεις κ γκομενα απ το μαγαζι.....εχει γινει τρελη παρακμη....(προσοχη στην περιοχη....παιζουν πολλα κλεφτρονια-πρεζακια....κ μεγαλυτερη προσοχη στα παιδια με μηχανες γιατι τις σηκωνουν κανονικα κ χωρις ενδιασμο για το ποιος βλεπει...)...
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Οταν λες τα παντα?Μπορεις να κανεις εξηγηση?Πηγα χθες 23/2, ειχε ωραια κοματια σε σχεση με παλιοτερα.....πηρα ενα καλασικο χορο και ενα πριβε,στον πριβε εγιναν τα ΠΑΝΤΑ..............
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Οταν λες τα παντα?Μπορεις να κανεις εξηγηση?
Ας σου κάνει σε pm
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πηγα χθες 23/2, ειχε ωραια κοματια σε σχεση με παλιοτερα.....πηρα ενα καλασικο χορο και ενα πριβε,στον πριβε εγιναν τα ΠΑΝΤΑ..............
πες μας ρε χρησταρα.....
Χθεσινη επισκεψη σε Κουκλες-Σαρκα παλια
12 κομματια 3 μαυρες φραπες ,3 ρωσιδες αξιολογες,η Τζουλια(ρουμανα) εκπληκτικο κορμι και συμπεριφορα,και σαβουρες αλλα ο καλυτερος σκοτεινος σεικεροροφος !!!!!!!!!!!!
Στις σαβουρες ανηκει και η γνωστη Κλαουντια που τα κανει ολα(βεβαια εγω δεν την παω καθολου!!!!!!
Και οπως παντα το μαγαζι παραπεμπει σε φραπεΤαβερνειο!!!!!!!!
12 κομματια 3 μαυρες φραπες ,3 ρωσιδες αξιολογες,η Τζουλια(ρουμανα) εκπληκτικο κορμι και συμπεριφορα,και σαβουρες αλλα ο καλυτερος σκοτεινος σεικεροροφος !!!!!!!!!!!!
Στις σαβουρες ανηκει και η γνωστη Κλαουντια που τα κανει ολα(βεβαια εγω δεν την παω καθολου!!!!!!
Και οπως παντα το μαγαζι παραπεμπει σε φραπεΤαβερνειο!!!!!!!!
Επισκέπτης
εξαρταται απ'το τι ψαχνεις...καμια νεα επισκεψη απο εδω?Να περασουμε για καμια βολτιτσα?
αν δεν εισαι απαιτητικος....τοτε 1-2 θα σου φανουν σχετικα μετριες...(παντου=ποτα+χοροι+εμφανιση)
αν εισαι απαιτητικος...τοτε ολες θα ειναι για τα μπαζα...
αν ψαχνεις φραπε++...να πας...δε θα χασεις...
αν ψαχνεις φραπε απο "μουναρα"....οι δρομοι οδηγουν προς Συγγρου....
AN δεν σε πειραζει η παρακμη πηγαινε,αλλιως τα γνωστα φραπενεια Συγγρου και Πειραιωςκαμια νεα επισκεψη απο εδω?Να περασουμε για καμια βολτιτσα?
Na μην μεθας,παντως αμα εισαι ξυπνιος μια χαρα ειναι το γαμαζιουτε εγω ξερω τι ψαχνω....κατι για να περασω καλα,αλλα εχω ενα κακο...χαλαω αρκετα λεφτα σε ποτα και στο τελος μεθαω και εγω απο τις μπομπες και δεν κανω τιποτα
Παντου ειναι επικινδυνα,παρκαρε απεξω και μην φοβασαιΑπο οτι καταλαβα φευγεις "ανακουφισμενος" απο το εν λογω μαγαζι που ειναι η προτεραιοτητα μου.Δεν ειναι ομως λιγο επικινδυνα μες στα σκοταδια εκει περα?
Το πιο σκοτεινο παταρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απο οτι καταλαβα φευγεις "ανακουφισμενος" απο το εν λογω μαγαζι που ειναι η προτεραιοτητα μου.Δεν ειναι ομως λιγο επικινδυνα μες στα σκοταδια εκει περα?