fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ωραία θεματάκια όλα αυτά όσο ...
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ
Να μας πουν καποτε και ποιος πειραξε το ρολόι του Σαββα, αφου ο ιδιος μεχρι και σημερα δεν μπορει να καταλαβει τι πηγε στραβακαι ο Κουφοντινας τα ιδια λεει για αυτόνΑν πιστεψουμε τον Γιωτοπουλο, ο Κουφοντινας ειναι χαφιές της ασφαλειας αρα μαλλον δεν προκειται να πεθανει.
Αν ομως πεθανει θα πρεπει ο Γιωτοπουλος να μας εξηγησει καποια πραγματα.
καποτε με το παλαιο ορθοδοξο ηταν οργανωση, μετα τα τιναξε ο χρηματοδοτης και τσακωνονταν ποιος θα πρωτορουφιανεψει στον Αμερικανο
λες τότε που η πρεσβεια τους τυλιξε ολους αυτους τους χαφιεδες σε συσκευασια δωρου και τους ετοιμασε ως μεγαλη επιτυχια του αλλου χαφιε της,αυτουνου που δεν ειχε διαβασει το μνημονιο για ολο αυτο το χαφιεδοτσουρμο σιγουρα θα ειχε πολλα να πει ο υπαρχηγος αλλα δυστυχως τρακαρισε με μια προπελα στην Ερετρια και αποχαιρετησε ολως τυχαιως πολυ προσφαταΝα μας πουν καποτε και ποιος πειραξε το ρολόι του Σαββα, αφου ο ιδιος μεχρι και σημερα δεν μπορει να καταλαβει τι πηγε στραβα
To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Σε ολη την ΕΕ, μονο στην βρεττανια της Θατσερ ειχαμε νεκρο απο απεργια πεινας το 1981?
Οι νεκροι της RAF απο απεργια πεινας την δεκαετια του 1970 στην Γερμανια δεν μετρανε?
Ποια ψεματα μωρε, τι λες? Ποιος ειπε οτι εγραψε ψεματα? Ως προς τι?To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Σε ολη την ΕΕ, μονο στην βρεττανια της Θατσερ ειχαμε νεκρο απο απεργια πεινας το 1981?
Οι νεκροι της RAF απο απεργια πεινας την δεκαετια του 1970 στην Γερμανια δεν μετρανε?
Tο IN.gr είναι του Βαγγελα ποιος ο λόγος να γράψει ψέμματα? Δικό σας φερεφωνο είναι...
Ποια ψεματα μωρε, τι λες? Ποιος ειπε οτι εγραψε ψεματα? Ως προς τι?To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Tο IN.gr είναι του Βαγγελα ποιος ο λόγος να γράψει ψέμματα? Δικό σας φερεφωνο είναι...
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Ποια ψεματα μωρε, τι λες? Ποιος ειπε οτι εγραψε ψεματα? Ως προς τι?To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Με αυτό που έγραψες πάνω αυτό εννοείς. Γιατί να ξεχνάει? Η δική σου ή πηγή ποια είναι ακριβώς.?
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Ποια ψεματα μωρε, τι λες? Ποιος ειπε οτι εγραψε ψεματα? Ως προς τι?To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Με αυτό που έγραψες πάνω αυτό εννοείς. Γιατί να ξεχνάει? Η δική σου ή πηγή ποια είναι ακριβώς.?
Γραφει το σαιτ αυτο, οτι μονο στην Βρεττανια υπηρχε νεκρος απο απεργια πεινας.
Ενω υπηρχε και στη Γερμανια. Τι εννοεις ποια ειναι η πηγη μου? Η ιστορικη πραγματικοτητα ειναι η πηγη μου. Μυστικο ειναι οι απεργοι πεινας της RAF και πρεπει να παραθεσω και πηγη?
Το γιατι το ξεχναει δεν το ξερω. Οτι το ξεχασε παντως ειναι βεβαιο.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, έπρεπε να τον έχουμε ντουφεκίσει πάω στο 6μηνο.Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στον κουφοντίνα, γιατί κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε τον αέρα που αναπνέει.
Θα σταθώ όμως στο αίτημα του.
Δεν υπάρχει καμία λογική στην επιλογή της φυλακής που θα θα εκτίσει την ποινή του κάποιος.
Δεν μιλάμε για ξενοδοχείο ή για airbnb. Μιλάμε για φυλακή.
Δεν έχει δικαίωμα επιλογής, ούτε στο που θα φυλακιστεί, ούτε τι θα φάει, ούτε αν του αρέσει ή όχι. Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να τα σκεφτεί πριν αρχίσει να σκοτώνει κόσμο.
Επίσης για τον συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ανοχή δεδομένου οτι είναι αμετανόητος, και θεωρεί οτι σωστά έπραξε. Με λίγα λόγια, η φυλακή δεν έχει σωφρονιστικό χαρακτήρα για αυτόν, απλά τον εμποδίζει να κυκλοφορεί ανάμεσα στον κόσμο και να συνεχίζει τις δολοφονίες.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, και είμαι υπερ της επιλογής του καθενός στο θάνατο.
Αν λοιπόν θέλει να κάνει απεργία πείνας, ας κάνει, και αν αυτό τον οδηγήσει στο θάνατο, μπράβο του, δικαίωμα του, και στο καλό να πάει. Δεν νομίζω να λυπηθεί και πολύς κόσμος. Αντίθετα ξέρω πολλούς που θα πάνε να χέσουν στον τάφο του.
Μου κανει πραγματικα εντυπωση, εως και με σοκαρει κιολας, που ενας ανθρωπος πολιτικα ενεργοποιημενος οπως εσυ, αγνοεις την δραση και την τυχη της οργανωσης RAF την δεκαετια του 1970.Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Ποια ψεματα μωρε, τι λες? Ποιος ειπε οτι εγραψε ψεματα? Ως προς τι?To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Γραφει το σαιτ αυτο, οτι μονο στην Βρεττανια υπηρχε νεκρος απο απεργια πεινας.
Ενω υπηρχε και στη Γερμανια. Τι εννοεις ποια ειναι η πηγη μου? Η ιστορικη πραγματικοτητα ειναι η πηγη μου. Μυστικο ειναι οι απεργοι πεινας της RAF και πρεπει να παραθεσω και πηγη?
Το γιατι το ξεχναει δεν το ξερω. Οτι το ξεχασε παντως ειναι βεβαιο.
Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο που λες διοτι ήμουν και στο μουνι της μάνας μου. Το θέμα είναι ότι δεν το ξεχνάει μόνον το συγκεκριμένο σαιτ άλλα και αρκετά άλλα(δεξιά, κεντρωα και αριστερά). Για να μην παρεξηγηθώ εμένα δε με ενδιαφέρει αν θα πεθάνει ο τύπος, απλά μου φαίνεται περίεργο που ενώ υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα ασχολούνται όλοι με αυτό. Και στην τελική ας τον πάνε εκεί που θέλει ετσι και αλλιως ελεύθερος δεν θα υπάρξει.