Νέα

Κουφοντίνας, απεργία πείνας, η τελευταία μάχη στον ταξικό εχθρό του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 537
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ωραία θεματάκια όλα αυτά όσο ...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν πιστεψουμε τον Γιωτοπουλο, ο Κουφοντινας ειναι χαφιές της ασφαλειας αρα μαλλον δεν προκειται να πεθανει.
Αν ομως πεθανει θα πρεπει ο Γιωτοπουλος να μας εξηγησει καποια πραγματα.
και ο Κουφοντινας τα ιδια λεει για αυτόν:grin:
καποτε με το παλαιο ορθοδοξο ηταν οργανωση, μετα τα τιναξε ο χρηματοδοτης και τσακωνονταν ποιος θα πρωτορουφιανεψει στον Αμερικανο
Να μας πουν καποτε και ποιος πειραξε το ρολόι του Σαββα, αφου ο ιδιος μεχρι και σημερα δεν μπορει να καταλαβει τι πηγε στραβα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Να μας πουν καποτε και ποιος πειραξε το ρολόι του Σαββα, αφου ο ιδιος μεχρι και σημερα δεν μπορει να καταλαβει τι πηγε στραβα
λες τότε που η πρεσβεια τους τυλιξε ολους αυτους τους χαφιεδες σε συσκευασια δωρου και τους ετοιμασε ως μεγαλη επιτυχια του αλλου χαφιε της,αυτουνου που δεν ειχε διαβασει το μνημονιο:grin: για ολο αυτο το χαφιεδοτσουρμο σιγουρα θα ειχε πολλα να πει ο υπαρχηγος αλλα δυστυχως τρακαρισε με μια προπελα στην Ερετρια και αποχαιρετησε ολως τυχαιως πολυ προσφατα:wink:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
To in.gr εχει μαλλον λιγο περιορισμενη ιστορικη μνημη.
Σε ολη την ΕΕ, μονο στην βρεττανια της Θατσερ ειχαμε νεκρο απο απεργια πεινας το 1981?

Οι νεκροι της RAF απο απεργια πεινας την δεκαετια του 1970 στην Γερμανια δεν μετρανε?

Tο IN.gr είναι του Βαγγελα ποιος ο λόγος να γράψει ψέμματα? Δικό σας φερεφωνο είναι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σε ολη την ΕΕ, μονο στην βρεττανια της Θατσερ ειχαμε νεκρο απο απεργια πεινας το 1981?

Οι νεκροι της RAF απο απεργια πεινας την δεκαετια του 1970 στην Γερμανια δεν μετρανε?

Tο IN.gr είναι του Βαγγελα ποιος ο λόγος να γράψει ψέμματα? Δικό σας φερεφωνο είναι...
Ποια ψεματα μωρε, τι λες? Ποιος ειπε οτι εγραψε ψεματα? Ως προς τι?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Διαβάζω πως το δικαίωμα, το οποίο επικαλείται ο Κουφοντίνας πως του στερείται, είναι ανύπαρκτο. Η επιστροφή στην προτέρα Φυλακή είναι τιμωρητική, αν έχει υποπέσει σε παράπτωμα σε αυτή που βρίσκεται τώρα. Αφού στις αγροτικές δεν έχει υποπέσει σε παράπτωμα δεν έχει και λόγο επιστροφής στον Κορυδαλλό. Οπότε αδίκως διαμαρτύρεται. Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε γιατί προβλέπεται για κρατουμένους με βαριές καταδίκες. Πολυϊσοβίτης σε αγροτικές πάντως δεν προβλέπεται.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Με αυτό που έγραψες πάνω αυτό εννοείς. Γιατί να ξεχνάει? Η δική σου ή πηγή ποια είναι ακριβώς.?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Με αυτό που έγραψες πάνω αυτό εννοείς. Γιατί να ξεχνάει? Η δική σου ή πηγή ποια είναι ακριβώς.?
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.
Γραφει το σαιτ αυτο, οτι μονο στην Βρεττανια υπηρχε νεκρος απο απεργια πεινας.
Ενω υπηρχε και στη Γερμανια. Τι εννοεις ποια ειναι η πηγη μου? Η ιστορικη πραγματικοτητα ειναι η πηγη μου. Μυστικο ειναι οι απεργοι πεινας της RAF και πρεπει να παραθεσω και πηγη?
Το γιατι το ξεχναει δεν το ξερω. Οτι το ξεχασε παντως ειναι βεβαιο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Ενω υπηρχε και στη Γερμανια. Τι εννοεις ποια ειναι η πηγη μου? Η ιστορικη πραγματικοτητα ειναι η πηγη μου. Μυστικο ειναι οι απεργοι πεινας της RAF και πρεπει να παραθεσω και πηγη?

Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο που λες διοτι ήμουν και στο μουνι της μάνας μου. Το θέμα είναι ότι δεν το ξεχνάει μόνον το συγκεκριμένο σαιτ άλλα και αρκετά άλλα(δεξιά, κεντρωα και αριστερά). Για να μην παρεξηγηθώ εμένα δε με ενδιαφέρει αν θα πεθάνει ο τύπος, απλά μου φαίνεται περίεργο που ενώ υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα ασχολούνται όλοι με αυτό. Και στην τελική ας τον πάνε εκεί που θέλει ετσι και αλλιως ελεύθερος δεν θα υπάρξει.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Η ΕΕ ιδρυθηκε το 1993 πριν ηταν ΕΟΚ.
Το θεμα ειναι οτι ολες οι χωρες της ευρωπης αντιμετωπισαν σκληρα την τρομοκρατια και την εξαφανισαν εδω και δεακαετιες και εμεις ακομα μαλακιζομαστε σαν πιθηκοι δειχνοντας επιικεια και να μην τους κανουμε ηρωες και λοιπες παρλαπιπες.
Αν θελει να πεθανει δικαιωμα του και σκατα στον ταφο του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εν τω μεταξύ η χονδροειδής και ανήθικη προσπάθεια ταύτισης του Μπόμπυ Σάντς με τον Κουφοντίνα με ξεπερνάει. Ο αγωνιστής ενός εθνικού απελευθερωτικού κινήματος ίσα κι όμοια με τον εκτελεστή. Μένει να δούμε και καμία ταύτιση του φονιά με τον Αυξεντίου, να χαζέψουμε τελείως.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στον κουφοντίνα, γιατί κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε τον αέρα που αναπνέει.
Θα σταθώ όμως στο αίτημα του.
Δεν υπάρχει καμία λογική στην επιλογή της φυλακής που θα θα εκτίσει την ποινή του κάποιος.
Δεν μιλάμε για ξενοδοχείο ή για airbnb. Μιλάμε για φυλακή.
Δεν έχει δικαίωμα επιλογής, ούτε στο που θα φυλακιστεί, ούτε τι θα φάει, ούτε αν του αρέσει ή όχι. Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να τα σκεφτεί πριν αρχίσει να σκοτώνει κόσμο.
Επίσης για τον συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ανοχή δεδομένου οτι είναι αμετανόητος, και θεωρεί οτι σωστά έπραξε. Με λίγα λόγια, η φυλακή δεν έχει σωφρονιστικό χαρακτήρα για αυτόν, απλά τον εμποδίζει να κυκλοφορεί ανάμεσα στον κόσμο και να συνεχίζει τις δολοφονίες.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, και είμαι υπερ της επιλογής του καθενός στο θάνατο.
Αν λοιπόν θέλει να κάνει απεργία πείνας, ας κάνει, και αν αυτό τον οδηγήσει στο θάνατο, μπράβο του, δικαίωμα του, και στο καλό να πάει. Δεν νομίζω να λυπηθεί και πολύς κόσμος. Αντίθετα ξέρω πολλούς που θα πάνε να χέσουν στον τάφο του.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Ενδεχομένως όντως το θέμα να χρησιμοποιείται για αποπροσανατολισμό. Ισως για την αύξηση του ενφια αλλά ισως και για τα εθνικά θέματα που δεν πάνε καλά.

Αν αυτός είναι ο στόχος, ο συριζα έχει τσιμπήσει σε βαθμό που αναρωτιέται κανεις αν είναι ηλίθιοι (τύπου ζανκλω)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν πεθάνει , θα γίνει μεγάλος χαμός. Μόνο με τη δολοφονία λαμπράκη θα συγκρίνεται .

Καλά για τους επαγγελματίες του κέντρου της αθήνας, θα είναι ολοκληρωτική καταστροφή. Ταφόπλακα.

Για προστασία της οικονομίας και της τάξης, δεν πρέπει να αφήσουν να πεθάνει .
Χωρίς κανέναν προβληματισμό για το ποιός είναι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Garit συμφωνω με αυτο που ειπες μονο που καποιοι στην Αστυνομια δεν νιωθουν τι ερχεται...στο Α.Τ.Καισαριανης το απλυταριο εκαψε οχηματα του τμηματος χωρις να βγαλει οπλο ενας αστυνομικος.Ουτε μια βολη στον αερα για την τιμη των οπλων;Ο αστυνομικος πρεπει να εχει ψυχη σαν τους χωροφυλακες που βοηθησαν να σωθει η Ελλαδα απο τον κομμουνιστικο παραδεισο(!).Δεν χρειαζονται μπουχεσες στο Σωμα γιατι με αυτους αποθρασυνονται οι απλυτοι...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.198
Πόντοι
2.356
Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στον κουφοντίνα, γιατί κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε τον αέρα που αναπνέει.
Θα σταθώ όμως στο αίτημα του.
Δεν υπάρχει καμία λογική στην επιλογή της φυλακής που θα θα εκτίσει την ποινή του κάποιος.
Δεν μιλάμε για ξενοδοχείο ή για airbnb. Μιλάμε για φυλακή.
Δεν έχει δικαίωμα επιλογής, ούτε στο που θα φυλακιστεί, ούτε τι θα φάει, ούτε αν του αρέσει ή όχι. Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να τα σκεφτεί πριν αρχίσει να σκοτώνει κόσμο.
Επίσης για τον συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ανοχή δεδομένου οτι είναι αμετανόητος, και θεωρεί οτι σωστά έπραξε. Με λίγα λόγια, η φυλακή δεν έχει σωφρονιστικό χαρακτήρα για αυτόν, απλά τον εμποδίζει να κυκλοφορεί ανάμεσα στον κόσμο και να συνεχίζει τις δολοφονίες.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής, και είμαι υπερ της επιλογής του καθενός στο θάνατο.
Αν λοιπόν θέλει να κάνει απεργία πείνας, ας κάνει, και αν αυτό τον οδηγήσει στο θάνατο, μπράβο του, δικαίωμα του, και στο καλό να πάει. Δεν νομίζω να λυπηθεί και πολύς κόσμος. Αντίθετα ξέρω πολλούς που θα πάνε να χέσουν στον τάφο του.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, έπρεπε να τον έχουμε ντουφεκίσει πάω στο 6μηνο.

Πέρα από τα εγκλήματα που διέπραξε, είναι αμετανόητος και δηλώνει ότι θα τα ξαναέκανε με άνεση.

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι σημαίνει πολιτισμός και παπάρια, για ανθρώπινα σκουπίδια σαν και τον λεγάμενο.

Μόνο για τις ανθρωποώρες που έχουν χαθεί για αυτό το τομάρι, θα έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή.

Επίσης αν νομίζει ότι θα γίνει μάρτυρας, είναι μακριά νυχτωμένος. Μαζικά θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί και να ρίξουμε ένα δυνατό χέσιμο στον τάφο του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το χέσιμο στους τάφους ήταν συνήθεια που χάθηκε μαζί με τους κουτσαβάκηδες και τους μορτες. Που την εφάρμοζαν τακτικά κιόλας. Αλλά δεν ταιριάζει σε κανέναν. Ο νεκρός είναι αλλού πλέον. Σέβεσαι τον τόπο που βρίσκεται. Όποιος κι αν ήταν στη ζωή.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.198
Πόντοι
2.356
Ίσως να είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, ότι είναι αλλού. Μάλλον δεν είναι πουθενά αλλού πλέον.

Όσο για τον συγκεκριμένο, πραγματικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Όπως καλή ώρα συνέβη με τον Βελουχιώτη και τον Τζαβέλα στα Τρίκαλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο που λες διοτι ήμουν και στο μουνι της μάνας μου. Το θέμα είναι ότι δεν το ξεχνάει μόνον το συγκεκριμένο σαιτ άλλα και αρκετά άλλα(δεξιά, κεντρωα και αριστερά). Για να μην παρεξηγηθώ εμένα δε με ενδιαφέρει αν θα πεθάνει ο τύπος, απλά μου φαίνεται περίεργο που ενώ υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα ασχολούνται όλοι με αυτό. Και στην τελική ας τον πάνε εκεί που θέλει ετσι και αλλιως ελεύθερος δεν θα υπάρξει.
Μου κανει πραγματικα εντυπωση, εως και με σοκαρει κιολας, που ενας ανθρωπος πολιτικα ενεργοποιημενος οπως εσυ, αγνοεις την δραση και την τυχη της οργανωσης RAF την δεκαετια του 1970.
Το οτι ησουν αγεννητος, προφανως δεν εξηγει κατι, πολλα πραγματα γνωριζουμε που εχουν συμβει πριν γεννηθουμε.
Ισως τελικα μαλλον εγω ασχολουμαι πολυ με την πολιτικη, απο πολυ μικρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom