Εζησα να το δω κι αυτο.
Ο Θεμης δικηγορος του Κουφοντινα.
Τα υστερα του κοσμου.
Εδω ειδαμε εσενα να υπερασπιζεσαι την μεταναστευση πολιτων τριτων χωρων στην Ελλαδα
Ποτέ δεν εχει γινει αυτο, να κοπει σιγα σιγα αυτη η μαλακία
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1290004[/img[/URL]] [/quote]
Α και αυτο σημαινει οτι στηριζω την λαθρομεταναστευση?
Πολυ εξυπνο.
Στην χαζη ερωτηση "τι θελουν οι αλγερινοι στην Ελλαδα" τι ακριβως απαντηση μπορει να δοθει? [/quote]
Λαθρολαγνε ξεχασες την συνέχεια..
:confused::confused::confused: [/quote]Ναι αυτη ειναι η αλήθεια, εκτος αν θελετε να λεμε παραμυθια.
Αν ημουν Αμερικανος το 1920 δεν θα ηθελα Ελληνες κοντα μου, οπως το 2020 ως Ελληνας δεν θελω κοντα μου Αλγερινους. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις, εξηγησε μου, γιατι μαλλον κι εσυ δεν τα παιρνεις ευκολα [/quote]δικηγορε εισαι και ρατσιστης,γιατι τι σου εκαναν οι αλγερινοι ρε δικηγορε που δεν τοθς θελεις??
Εσυ δεν εισαι φιλελευθερος και καπιταλιστης, ολοι αυτοι ειναι υπερ σε μια κοινωνια πολυπολιτισμικη.
Εχεις χασει τα αυγά και τα πασχάλια. [/quote]Ρατσιστη με λεει ο αριστερος, λαθρολαγνο ο ακροδεξιος, αρα μαλλον καλα παω.
Φυσικα δεν προκειται να εξηγησω γιατι δεν θελω Αλγερινους στη χωρα μου, ούτε πολυπολιτισμική κοινωνία.
Εσυ να εξηγησεις γιατι τους θελεις.