Νέα

Κόστος ζωής στριπτητζούς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο για αυτά που γράφονται εδώ μέσα.
Κάποια είναι σωστά, κάποια είναι λάθος, κάποια είναι τελείως για γέλια.....

Θα πω κάτι απλό και όποιος θέλει το κρατάει............

Η στρίπερ είναι περίεργη περίπτωση. Μπορεί την ίδια γκόμενα που ο άλλος την έχει κάνει χρυσή και είναι το παιδί για όλα τα θελήματα (ανεξαρτήτως εμφάνισης και οικονομικής κατάστασης), άλλος να της γαμήσει το χριστό και την παναγία, να τη σέρνει από τη μύτη και να τον πληρώνει κιόλας.
Αυτό είναι διαπίστωση που έχω κάνει και από την προσωπική μου εμπειρία και από αυτά που μου έχει πει (και βλέπω ιδίοις όμμασι) φίλη μου στρίπερ και μάλιστα από τα αστεράκια της πιάτσας.

Οποιος θέλει κρατάει αυτό που θα πω.

Η στίπερ ξέρει με την πρώτη φορά που θα σε δει εάν έχεις δυνατότητες γκόμενου ή πελάτη.
Αυτό, ό,τι και να γίνει στη συνέχεια ΔΕ θα αλλάξει ποτέ στο μυαλό της.
Οποιος καταλάβει γρήγορα σε ποιά κατηγορία τον έχει κατατάξει μόνο κερδισμένος θα βγει από όλο το νταραβέρι.
Οποιος δεν έχει αρκετή φαιά να καταλάβει αυτό το μυστικό γρήγορα θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια ή στην οικονομική, ή στην ψυχολογική καταστροφή.
Δεν περιγράφεται το τι έχουν δει τα μάτια μου 3 χρόνια τώρα......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Η στίπερ ξέρει με την πρώτη φορά που θα σε δει εάν έχεις δυνατότητες γκόμενου ή πελάτη.
Οποιος καταλάβει γρήγορα σε ποιά κατηγορία τον έχει κατατάξει μόνο κερδισμένος θα βγει από όλο το νταραβέρι.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Επισκέπτης
Οποιος δεν έχει αρκετή φαιά να καταλάβει αυτό το μυστικό γρήγορα θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια ή στην οικονομική, ή στην ψυχολογική καταστροφή.

Μήπως έχεις κανένα νέο για τα τέλη κυκλοφορίας ????  :huh: :huh: :huh:

Για τα 3.600cc ενδιαφέρομαι...αν αυξηθούν τα τέλη δεν θα μπορώ να πηγαίνω σε στριπ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μερσί που στο γάμησα λιγάκι...έτσι κ αλλιώς οι μαλάκες οι έλληνες τα ξέρουν όλα...τσάμπα μαθήματα τους τα δίνεις...
Θυμάσαι τι έλεγα για τους σαμπανιζέ - μουγκούς ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

ΙΜΗΟ, δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβεις αυτό. One, two, three άντε four times...εάν δεν έχεις γαμήσει....δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι κάτι περίεργο παίζει.

Επισκέπτης
ΙΜΗΟ, δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβεις αυτό. One, two, three άντε four times...εάν δεν έχεις γαμήσει....δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι κάτι περίεργο παίζει.

Μην το λες....την έχει πατήσει η αφεντιά μου χοντρά....(Μη γελάαααααααααααααααααααςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εσύ που ξέρεις)!!!!!!
Μπορεί να γινόταν παράπλευρο γλέντι με διάφορες...το κόλλημα όμως φίλε ήταν κόλλημα κ η ιστορία πήγε over a year....(χωρίς οικονομικές απώλειες...αλλά απ'τις άλλες που δεν ξεχνιούνται εύκολα κ γίνονται παθήματα)! ;) ;) ;)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Φοβάμαι φίλε μου ότι η τρίτη φορά είναι εντελώς χαμένη....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μην το λες....την έχει πατήσει η αφεντιά μου χοντρά....(Μη γελάαααααααααααααααααααςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εσύ που ξέρεις)!!!!!!
Μπορεί να γινόταν παράπλευρο γλέντι με διάφορες...το κόλλημα όμως φίλε ήταν κόλλημα κ η ιστορία πήγε over a year....(χωρίς οικονομικές απώλειες...αλλά απ'τις άλλες που δεν ξεχνιούνται εύκολα κ γίνονται παθήματα)! ;) ;) ;)
Καλά...όλοι έχουμε κάνει την πατάτα μία φορά, αλλά δεύτερη δεν επιτρέπεται.

Επισκέπτης
τα δικά μου 3 είναι δικά σου 33.............
Μη βιάζεσαι....;)

Καλά...όλοι έχουμε κάνει την πατάτα μία φορά, αλλά δεύτερη δεν επιτρέπεται.
Τα ρέστα μου παρακαλώ....;)

Ρώτα τον Μεφι να σου απαντήσει επ'αυτού. Όλα τα ξέρει ο μικρός και για όλους. Μας έχει φακελλωμένους!!!
χαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρώτα τον Μεφι να σου απαντήσει επ'αυτού. Όλα τα ξέρει ο μικρός και για όλους. Μας έχει φακελλωμένους!!!
ποιητική αδεία μπορείς να κάνεις και υπερβολές.
Θα το εξηγήσω με ποδοσφαιρικούς όρους μιας και μου αρέσει η μπάλλα......
Ο Μέφι έχει γράψει ολλά περισσότερα στο κοντέρ.....
Κάτι σαν τα εισιτήρια διαρκείας ένα πράμα.....
Εγώ έπαιρνα εισιτήριο στα ντέρμπυ......
Κάποια στιγμή για λόγους που δεν είναι της παρούσης (ΤΥΧΑΙΑ) όπως λέγει και ο θεός Γιώργος έκατσα ΠΑΓΚΟ............

Οσα χρόνια και να χεις στα διαρκείας έστω και 6 μήνες στο πάγκο-γυμναστής δεν καλύπτονται ούτε με εγχείριση.............

Επισκέπτης
Κάποια στιγμή για λόγους που δεν είναι της παρούσης (ΤΥΧΑΙΑ) όπως λέγει και ο θεός Γιώργος έκατσα ΠΑΓΚΟ............

Οσα χρόνια και να χεις στα διαρκείας έστω και 6 μήνες στο πάγκο-γυμναστής δεν καλύπτονται ούτε με εγχείριση.............

Υπερβάλλεις στα χλμ του κοντέρ... :cheesy:
Εγώ πάντως ήμουν μέσα στα ντέρμπι αλλά κ με τους "κουλούς" αντιπάλλους... ;)
Πάγκο δεν κάθομαι,την πάτησα κι έτσι μια φορά κ κόστισε αρκετά €€€...απο τότε μ'αρέσουν κ προτιμώ τις σουίτες...άνετος,χαλαρός κ να διατάζει.."αγαπούλες...στα κρεβάτια σας".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (εμένα δεν ήταν τυχαίος ο πάγκος κ αυτό ήταν το πρόβλημα...τυλίχτηκα ο μαλάκας στην κουβέρτα..)! :headbang:

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Κάνε μου μια χάρη. Μπες στο προφίλ μου και δες το πρώτο μου ποστ. Εκεί θα δεις και το πραγματικό (πρώτο) μου όνομα στο σάιτ. Μετά μιλάμε για πάγκους, διαρκείας και ντέρμπυ!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπερβάλλεις στα χλμ του κοντέρ... :cheesy:
Εγώ πάντως ήμουν μέσα στα ντέρμπι αλλά κ με τους "κουλούς" αντιπάλλους... ;)
Πάγκο δεν κάθομαι,την πάτησα κι έτσι μια φορά κ κόστισε αρκετά €€€...απο τότε μ'αρέσουν κ προτιμώ τις σουίτες...άνετος,χαλαρός κ να διατάζει.."αγαπούλες...στα κρεβάτια σας".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (εμένα δεν ήταν τυχαίος ο πάγκος κ αυτό ήταν το πρόβλημα...τυλίχτηκα ο μαλάκας στην κουβέρτα..)! :headbang:
ο πάγκος είναι δύσκολο πράμα....
Μπορεί να έχεις γαμήσει πολλές, αλλά πάλι το έκανες με VIP στο Καραισκάκη......
το πανηγύρι δεν ξεκινάει ούτε με το παραμύθι ούτε με το γαμήσι......
Το πανηγύρι ξεκινάει όταν η γκόμενα σε θεωρήσει δικό της άνθρωπο....
Το μπέρδεμα δε φτάνει σε τέτοιο σημείο παράνοιας όταν η γκόμενα σε βλέπει τη μισή μέρα γαμιά, την άλλη μισή γκόμενο, την επόμενη πατέρα και τη μεθεπόμενη κολλητό........

Εκεί ισχύει το
Καλώς τα παιδιααααααααααααα
Καλώς τα 3-0..................
Οσα έμαθα την μέρα που με θεωρούσαν πατέρα και κολλητό δεν έμαθα όλα τα υπόλοιπα χρόνια, όσα γαμήσια και αν έχω ρίξει...........με ή άνευ ούζου.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνε μου μια χάρη. Μπες στο προφίλ μου και δες το πρώτο μου ποστ. Εκεί θα δεις και το πραγματικό (πρώτο) μου όνομα στο σάιτ. Μετά μιλάμε για πάγκους, διαρκείας και ντέρμπυ!!
ρισπέκτ....
διάβασε την απάντηση στον Μέφι......
άλλωστε (χωρίς να αναφέρομαι σε σένα)
είναι θέμα ποιοτικής και ουχί ποσοτικής ανάλυσης......
Αυτό πάντως με το όνομα που είπες σε άλλο θρεντ το έκανα ασυναίσθητα και γω....

ρε μέφι λες να είμαι η μετενσάρκωση του στούντι;;;;;;.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το πανηγύρι ξεκινάει όταν η γκόμενα σε θεωρήσει δικό της άνθρωπο....
Το μπέρδεμα δε φτάνει σε τέτοιο σημείο παράνοιας όταν η γκόμενα σε βλέπει τη μισή μέρα γαμιά, την άλλη μισή γκόμενο, την επόμενη πατέρα και τη μεθεπόμενη κολλητό........

α πα πα πα.....μακριάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα................

εκεί σφυρίζω κλέφτικα,like yorgos....όχι κ να με θεωρήσει δικό της άνθρωπο η πουτάνα....

ρε μακριά που σου λέω....απ'τα vip...κ αγιος ο θεος που μ'εχει καλά κ με κρατά σε απόσταση απ'τις καριόλες....

they only make my day...oopps....my night.....i don't care abt them....i can't see them like normal people....sorry girls...my world is not accessible...;)

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρισπέκτ....
διάβασε την απάντηση στον Μέφι......
άλλωστε (χωρίς να αναφέρομαι σε σένα)
είναι θέμα ποιοτικής και ουχί ποσοτικής ανάλυσης......
Αυτό πάντως με το όνομα που είπες σε άλλο θρεντ το έκανα ασυναίσθητα και γω....

ρε μέφι λες να είμαι η μετενσάρκωση του στούντι;;;;;;.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Θα ακουστεί κοινοτοπία αλλά "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" (ή όπως αλλιώς το είχε γράψει κάποτε ο Πίτσι εδώ). Είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν μπορείς να πεις όλη την αλήθεια για κάτι. Πάντα υπάρχει κάτι που μας διαφεύγει. αυτή η έλλειψη βέβαια, αυτή η αμφιβολία, είναι ζωογόνος. Μας βοηθάει να μην κάνουμε τα ιδια λάθη.

Πάντα η ποιότητα των εμπειριών μετράει. αλλιώς αυτοί που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία θα ήταν τέλειοι ψαλτάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom