Επισκέπτης
Ι was...Είσαι και στο νησί
Ι was...Είσαι και στο νησί
1.Max 500€Οδοντίατρος-Λεύκανση: Δεν γνωρίζω ποσό
Και το μεγαλύτερο έξοδο- Χαρτιά και άδειες παραμονής: Πολλά λεφτά για λαδώματα και δικηγόρους ή ΜΕΓΑΛΕΣ υποχωρήσεις σε άτομα κατάλληλα να τις βοηθήσουνε.Ψυχικό έξοδο μεγάλο, παραπάνω και απο οποιαδήποτε χρήματα κατα την γνώμη μου πάντα.
Mpaaaa....I don't think so....όμως ο χρόνος θα δείξει...(σεβασμός για την εμπειρία σου) !!!
**Αν μιλάμε ΚΑΙ για μη στρίπερ...
**Αν πάλι μιλάμε για στρίπερ...απλά προσπέρασε το μήνυμα.... :-
Πάσο...Μα φυσικα μιλαμε μονο για στριπτηζουδες...Μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο τσουβαλι..Θα ειμαστε αδικοι.
Πάσο...
Ξεβράκωτες πολλές...αν όχι όλες όπως είπες....Φραπόλες θα μας πει ο λεονόρο...ο μάστερ του θεσμού....
Άμα δεν πεις τη μαστερβλακεία θα πάθεις
Σωστότατος.Τα έχουμε επισημάνει αυτά και στο παρελθόν ;)2.Χαρτιά - Άδειες (όσες έχουν) = 20-30.000€...γι'αυτό μερικοί ρωσοπόντιοι έχουν μερσεντέ... κ ενίοτε γαμούν τις αγαπημένες σας ξεβράκωτες...
Πολυ καλη η αναλυση σου..Γιαυτο με 4-5,000 € συνδρομη το μηνα, την βγαζες γκομενα..
Οδοντίατρος-Λεύκανση: Δεν γνωρίζω ποσό
Και το μεγαλύτερο έξοδο- Χαρτιά και άδειες παραμονής: Πολλά λεφτά για λαδώματα και δικηγόρους ή ΜΕΓΑΛΕΣ υποχωρήσεις σε άτομα κατάλληλα να τις βοηθήσουνε.Ψυχικό έξοδο μεγάλο, παραπάνω και απο οποιαδήποτε χρήματα κατα την γνώμη μου πάντα.
Me 4-5000 το μήνα, την σπιτώνεις δεν την βγάζεις γκόμενα...κοινώς σταματάει την δουλειά (για όσο την σπιτώνεις τουλάχιστον)...
Αυτο εννοουσα..
Aν περάσεις τυχαία....το τονίζω το τυχαία...απο BG...πες το σε μερικά κοριτσάκια που παίζουν κρυφτούλι....Για όσες από μέλη εκτός ΕΕ. Οι υπόλοιπες, τα χαρτιά τους βγαίνουν για πλάκα πλέον. Ακόμη και οι Ρουμάνες, μετά την 1η Ιανουαρίου 2009, βγάζουν άδεια εργασίας για εξαρτημένη εργασία αυτοδίκαια. Μέχρι τότε....καθαρίστριες και επιτήδευμα.
Eγώ γνωρίζω κ κάνω παρέα μόνο με όσες δεν έχουν μάνατζερ...Όλες οι δουλειές/επιχειρήσεις έχουν και τα λεγόμενα κρυφά κόστη που τα γνωρίζουν μόνο οι πραγματικοί γνώστες.
Εγώ όπως ξέρουμε πλέον, είμαι τυχαίος περαστικός...και δεν γνωρίζω τα κρυφά κόστη αυτής της δουλειάς, δλδ της χορεύτριας, οπότε θέλω την συνδρομή σας.
Αυτό το ποσό που πάει προς τον manager ανά νυχτοκάματο, τελικά πόσο είναι?
Ή μήπως πρέπει να καταχωρήσω το post στα "Παραμύθια που μας λένε οι στρίπερς"?
Eγώ γνωρίζω κ κάνω παρέα μόνο με όσες δεν έχουν μάνατζερ...
Μια απορία...ο μάνατζερ...είναι ο "επιχειρηματίας" που έχει το κλαμπ ή εξωτερικός παράγοντας ?
Aν περάσεις τυχαία....το τονίζω το τυχαία...απο BG...πες το σε μερικά κοριτσάκια που παίζουν κρυφτούλι....
Οι πουτανίτσες είναι κ υπεράνω υποψίας....(ούτε κι εγώ το περίμενα)!!
Πολλές πλέον δεν έχουν μάνατζερ δηλαδή νταβά,έχουν ανεξαρτητοποιηθεί..δηλαδή βρίσκουν μόνες τους θύματα & πελάτες εξωαγωνιστικά... ...Μα το θεό...δεν έχω ιδέα. Ποτέ δεν κατάλαβα. Μπορεί να είναι και το alter ego τους. Γιατί, είναι απλά τα πράγματα, η απαλλαγή από τον Manager, συνεπάγεται εισφορά από τον ιππότη. Του που θα πάνε τελικά τα λεφτά, ο ιππότης δεν θα το μάθει ποτέ. Εκτός και εάν εκδίδουν αποδείξεις για τέτοιου είδους συνδρομές/εισφορές!
Καλά κάνεις φίλε μου...κι εγώ τυχαία περνάω πλέον...φυσικά για άλλους λόγους...γιατί δεν θα έλεγα πως βγάζω τον καλό τους εαυτό...μάλλον το αρπαχτικό που κρύβουν......Nαι....κι όμως υπάρχουν άνθρωποι με πολλά προβλήματα...πάντως οι ξεβράκωτες στην πλειοψηφία τους...δεν ανήκουν σ'αυτούς...Believe me...!!!!Δεν πάω ρε συ...ειλικρινά, εάν περάσω καμιά φορά τυχαία. Δεν με παίρνει ψυχολογικά, τους βγάζω τον καλό τους εαυτό, μου ανοίγονται και ανακαλύπτω ότι σε αυτή τη ζωή υπάρχουν άνθρωποι με πολλά προβλήματα, και δεν το αντέχω. ( )
Άσε που κάθε φορά που φεύγω είμαι ταύρος και δεν κρατιέμαι με τίποτα. Όσες φορές καλώ το αγαπημένο μου πρακτορείο με τοπικά CGs μετά τις 4 το πρωί, ξέρεις τι με ρωτάνε? "Πάλι στριπτηζάδικο πήγατε και "ανάψατε"????"
xa xa xa xa
Γίνεσαι κακός. Μα δεν είναι τεράστια αδικία αυτές οι αγνές ψυχές με την έντονη καλλιτεχνική φλέβα να χαραμίζονται σε αυτά τα μαγαζιά?...πάντως οι ξεβράκωτες στην πλειοψηφία τους...δεν ανήκουν σ'αυτούς...Believe me...!!!!