dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.404
- Πόντοι
- 22.936
Μουστάρδα ?Ναυάγια καλησπέρα. Χοτ ντογκ, 2.
Κέτσαπ ?
Μαγιονέζα ?

Μουστάρδα ?Ναυάγια καλησπέρα. Χοτ ντογκ, 2.
Τυπε, τσένταρ, ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα.Μουστάρδα ?
Κέτσαπ ?
Μαγιονέζα ?
![]()
Πω ρε πούστηΤυπε, τσένταρ, ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα.
πολλα εβαλες καπου θα την τσιμπισεις μια αναφορα....σωστο με αν πεις το σωστο λουκανικοΤυπε, τσένταρ, ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα.
Τσοριχο ρε μουνιπολλα εβαλες καπου θα την τσιμπισεις μια αναφορα....σωστο με αν πεις το σωστο λουκανικο
Όχι τυπε, ωμό. Ετσι το γουστάρω καλύτεραΠω ρε πούστη
Κρεμμύδι καραμελωμένο εννοείς πιστεύω![]()
τους γαμησες ολους παιχταρα μουΤσοριχο ρε μουνι
Τύπε ; τον μεντορα μου ;Τυπε, τσένταρ, ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα.
Μη βρίζεις αδεφε ηρεματους γαμησες ολους παιχταρα μου
ετσι ωραιος...αν κανα μουνοπανο σου πατησει κουμπι θα ζωστω εκρηκτικα και θα παω σπιτι του
στηριζω μπαρμπαγιαννη αδερφε...Μη βρίζεις αδεφε ηρεμα
Μη βρίζεις ομως,ομορφαστηριζω μπαρμπαγιαννη αδερφε...
Αδερφος Τρουμπακης τωρα.τους γαμησες ολους παιχταρα μου
ετσι ωραιος...αν κανα μουνοπανο σου πατησει κουμπι θα ζωστω εκρηκτικα και θα παω σπιτι του
ενταξει...οτι πεις εσυΜη βρίζεις ομως,ομορφα
Κριθαράκι με γαριδες κόκκινη σάλτσα με ελάχιστη μαγιονεζαενταξει...οτι πεις εσυ
σε γενικες γραμμες και εγω προσωπικα στηριζω....υπαρχουν αποχρωσεις ενδειξεις ομως οτι μπορει να φας αναφορα για την μαγιονεζα με κοκκινη σαλτσα...Κριθαράκι με γαριδες κόκκινη σάλτσα με ελάχιστη μαγιονεζα![]()
Κριθαράκι με γαριδες κόκκινη σάλτσα με ελάχιστη μαγιονεζα![]()
Αθλητικά φοράω 43-44 παππούληΤι νούμερο;
Ποιά η διαφορά των τυριών από τα κασέρια;Aποτελειωσα τα επίμαχα ζυμαρικά αφού τα επένδυσα με τυριά ,κασερια και μια φέτα ζαμπόν , χαριστική βολή με μερικά αχλάδια.
Ξέχασε να το βάλει στην πρίζα η ΣεφΧρυσοχερα.Για να ξεστραβωθουν μερικοι μερικοι που την κατηγορουν αδικα.
![]()
Aντιδραστικοι ειστε,ο ενας γραφει για αδειο μπολ,εσυ για την πριζα.Φωτο ομως εβγαλεΞέχασε να το βάλει στην πρίζα η Σεφ
Πω ρε πουστη σάλτσα και μαγιονέζα τα γαμησες,τι νούμερο γαρίδες και κριθαράκι χοντρο η ψιλό?Κριθαράκι με γαριδες κόκκινη σάλτσα με ελάχιστη μαγιονεζα![]()