troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.830
- Πόντοι
- 5.506
μεξικανικα μιλας βαρο?αγκρινο ριγανατες
μεξικανικα μιλας βαρο?αγκρινο ριγανατες
Να κάνεις και καμια ενημέρωση στο πρωινο χεσιμο. Για προσφορα στο σαη και τους συναγωνιστές..αγκρινο ριγανατες
την εφτιαξες την απλικα?μεξικανικα μιλας βαρο?
Τρώμε μαν ηρεμα,είπαμε τι νούμερο γαρίδες και τι κριθαράκι ψιλό χοντρο?Να κάνεις και καμια ενημέρωση στο πρωινο χεσιμο. Για προσφορα στο σαη και τους συναγωνιστές..
οχι ρε μαλακα....και βαζω δοκιμαστικο στα καλωδια και ισα που μου δειχνει ρευμα....θα τα τσιμεντωσω να πα να γαμηθουντην εφτιαξες την απλικα?
Είπα γαρίδες μαν. Να διαβάζεις σωστά. Κριθαράκι παντα χοντρό. Εσυ τι σαβουριαζεις?Τρώμε μαν ηρεμα,είπαμε τι νούμερο γαρίδες και τι κριθαράκι ψιλό χοντρο?
Βάλε ένα ρεσό μέσα μανοχι ρε μαλακα....και βαζω δοκιμαστικο στα καλωδια και ισα που μου δειχνει ρευμα....θα τα τσιμεντωσω να πα να γαμηθουν
Δεν είδες κριθαροτο με γαρίδες ο νούμερο,καβουροσατα και μύδια αχνιστα.Είπα γαρίδες μαν. Να διαβάζεις σωστά. Κριθαράκι παντα χοντρό. Εσυ τι σαβουριαζεις?
Μονο ΧοντρόΤι νούμερο;
Ξεροχυσα με μυδια αχνιστα.Εφαγα κατά τις οχτωμιση και τώρα γκελαρω ένα δρακουλινι.Δεν είδες κριθαροτο με γαρίδες ο νούμερο,καβουροσατα και μύδια αχνιστα.
αδερφε ο βαρος εγγυηση στα ηλεχτρικαΜπαρος σε θέλω και εγώ θα σε πάρω τηλέφωνο,για πειραια πατρικό κτλ
Ναι μου χει κανει όσες φορές είπα σπίτι ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣαδερφε ο βαρος εγγυηση στα ηλεχτρικα
Όχι ρε δρακουλινι καλύτερα πακοτινιΞεροχυσα με μυδια αχνιστα.Εφαγα κατά τις οχτωμιση και τώρα γκελαρω ένα δρακουλινι.
Γνώμη σου.
Μόνο δρακουλινια μαν.Ναι μου χει κανει όσες φορές είπα σπίτι ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε δρακουλινι καλύτερα πακοτινι
Μεγάλο ή μικρό?Μόνο δρακουλινια μαν.
Με το αριστερό σου γράφω και με το δεξί το τσακίζω
να κανω και φωτορεπορταζ?Να κάνεις και καμια ενημέρωση στο πρωινο χεσιμο. Για προσφορα στο σαη και τους συναγωνιστές..
τσιμεντωμα απλικων 70 ευρω το τεμαχιο.οχι ρε μαλακα....και βαζω δοκιμαστικο στα καλωδια και ισα που μου δειχνει ρευμα....θα τα τσιμεντωσω να πα να γαμηθουν
ΜεγάλοΜεγάλο ή μικρό?
πειραια χρεωνω εκτος εδρας.Μπαρος σε θέλω και εγώ θα σε πάρω τηλέφωνο,για πειραια πατρικό κτλ