ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μην κοροιδευεις ρε υπαρχει costumer ειναι αυτος που δοκιμαζει κοστουμια.
ριλι?
μην κοροιδευεις ρε υπαρχει costumer ειναι αυτος που δοκιμαζει κοστουμια.
εχω ielts 7,5 (8 στο speaking) πιο πολυ για τα αραβικα μου ενδιαφερονται παντως απ οτι καταλαβα (εγραψα οτι ειμαι πολυ καλος,ενω δεν ειμαι)
ελπιζεις να μη μιλας αγγλικα στη δουλεια να υποθεσω
εχω ielts 7,5 (8 στο speaking) πιο πολυ για τα αραβικα μου ενδιαφερονται παντως απ οτι καταλαβα (εγραψα οτι ειμαι πολυ καλος,ενω δεν ειμαι)
μην γραφεις στοιχεια τα οποια δεν μπορεις να υποστηριξεις πολυ καλα διοτι μπορει να τα βρεις μπροστα σου!!εχω ielts 7,5 (8 στο speaking) πιο πολυ για τα αραβικα μου ενδιαφερονται παντως απ οτι καταλαβα (εγραψα οτι ειμαι πολυ καλος,ενω δεν ειμαι)
καταρχην ξεκαθαρισε...Γαλλία ή Ελβετία??Παιδιά έχει μείνει κανείς για δουλειά η για άλλο λόγο Ελβετία η Γαλλία κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να μου πει για το κόστος ζωής? Μιλάω με μια εταιρεία για ένα μισθό 2μιση εως 3 χιλιαδες ελβετικά (2εκατο-2πεντακοσια) ευρώ. Μου φαίνονται πολύ λίγα για Ελβετία αλλά οι ίδιοι μου είπαν ότι πολλοί στην εταιρεία μένουν σε γαλλικό έδαφος που είναι πολύ φτηνότερα και πηγαινοέρχονται κάθε μέρα στη δουλειά
4 θα ειναι καινουργιος σχετικα,γιος συναδερφου δουλευει στο cern στην ελβετια ως μηχανικος
παιρνει 4 χιλιαρικα το μηνα (δε γνωριζω αν ειναι μεικτα η καθαρα)
για το κοστος ζωης μου εχει πει πως ειναι περιπου 30% πανω απο αυτο της ελλαδας
4 θα ειναι καινουργιος σχετικα,
για αρχη ειναι μια χαρα λογικα,απλα αμα κατσει 20 χρονια θα εχει οντως πολυ χρημα.περσι η προπερσι τελειωσε το πολυτεχνειο αν θυμαμαι καλα
27 χρονων νομιζω
ειναι λιγα δηλαδη τα 4 χιλιαρικα για ελβετια?
εμενα μου φανηκε πολυ ευχαριστημενος
4.000 μπορει να παιρνει τωρα! οχι οτι ξεκινησε με 4!!!!!περσι η προπερσι τελειωσε το πολυτεχνειο αν θυμαμαι καλα
27 χρονων νομιζω
ειναι λιγα δηλαδη τα 4 χιλιαρικα για ελβετια?
εμενα μου φανηκε πολυ ευχαριστημενος
για αρχη ειναι μια χαρα λογικα,απλα αμα κατσει 20 χρονια θα εχει οντως πολυ χρημα.
το πολυτεχνειο στα 25 το τελειωσε?
οντως αμα περασεις απο δυτικες χωρες γαμει ολιγον μετα...4.000 μπορει να παιρνει τωρα! οχι οτι ξεκινησε με 4!!!!!
με 3 ναι!!
αν σκεφτεις οτι μια γερμανια μηχανικοι διχως προυπηρεσια ξεκιναν 2.500-2.800
με προυπηρεσια ειναι δικο σου θεμα τι ντιλ θα κανεις!!!! αλλα ναι καλα τα λεφτα! η εμπειρια που θα αποκτησει! και τα @@@@@@@ που θα χει αποκτησει αυριο μεθαυριο για να παει οπουδηποτε και να κλεισει ακομη καλυτερο ντιλ!!!!
ναι αλλα κατευθειαν σε παιρνουν τουμπαι?και παλι εκει θα παιρνουν μηχανολογος ,πολιτικους μηχ,και αρχιτεκτονες ...τα υπολοιπα πιο δυσκολαειναι και τι πτυχιο εχει ο καθενας!! Γιατρος στην Γερμανια! ειδικοτητα οχι ειδικος! εχω 2-3 γνωστους οι οποιοι παιζουν μπαλα στα 3.500 τον μηνα μαζι με εφημεριες!!
σαν μηχανικος σιγουρα με μεταπτυχιακο (γαμας) οτι εχεις + καλο ειναι!
αλλα εμενα προσωπικη μου αποψη ειναι! καλυτερα να πεις οτι εχεις προυπηρεσια ενα Ντουμπαι Καταρ γενικα Αραβικα Εμιρατα!
πας 1 χρονακι (παραδεισος των μηχανικων) στην ξεφτυλα ξεκινας με 2.500 + σπιτι πληρωμενο!!
και γαμας και δερνεις μετα!! και σαν προυπηρεσια και μονο που το CV θα λεει π.χ. Ντουμπαι ΤΕΛΟΣ!!!
οι μηχανικοι σε αυτα τα κρατη με προυπηρεσια φτανουν τα 120.000 λιρες τον χρονο!!!!!!!!!!!
αναλογα για τι πτυχιο μιλαμε!
τυπε οπως εχουμε πει η ελβετια πεθανεη καλυτερη φαση ειναι μενεις Ελλαδα με λιακαδα και με τον φρεντο 4.5 ευρω και με λογαριασμους στην Ελβετια!!!!!!!!!!
ακουσε να δεις!!ναι αλλα κατευθειαν σε παιρνουν τουμπαι?και παλι εκει θα παιρνουν μηχανολογος ,πολιτικους μηχ,και αρχιτεκτονες ...τα υπολοιπα πιο δυσκολα
παντως γαμαει εκει η προυπηρεσια