Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Δεν ειναι ο κωστοπουλος ο μαλακας. Μαλακες ειμαστε ολοι εμεις που ασχολουμαστε και τον διατηρουμε στον αφρο. Εχουμε κανει μουρη τον καθε ανυπαρκτο. Ξεκολλατε ρε σεις. Κλειστε το εδω. Μην γραφετε τιποτα γι αυτον, ετσι θα του κανετε ζημια. Αν ασχολειστε το μονο που θα καταφερετε ειναι να τον ξανακανετε....εκδοτη και...μεγιστανα.

Επισκέπτης
    4. Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, αν είσαι ένας καλός τρέιντερ, με υπομονή και  σιδερένια πειθαρχία, κάθε έξι μήνες διπλασιάζεις τα λεφτά σου. Με επανεπένδυση κεφαλαίου και τόκων φυσικά.

Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει, κύριὲ μου, καὶ μὲ δεδομένον ὅτι ἔχετε 10ετὴν πείραν, ἐκκινῶν π.χ. μὲ 10.000USD σήμερον κατέχετε 10.000 x 2[sup]20[/sup]= 10.000 x 1.048.576 = 10.485.760.000USD!

Κύριοι, προσοχή! Ἐν τῷ ἱστοτόπῳ μας συμμετέχει ἐνεργῶς ἕν μέλος τοῦ καταλόγου Forbes 100!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει, κύριὲ μου, καὶ μὲ δεδομένον ὅτι ἔχετε 10ετὴν πείραν, ἐκκινῶν π.χ. μὲ 10.000USD σήμερον κατέχετε 10.000 x 2[sup]20[/sup]= 10.000 x 1.048.576 = 10.485.760.000USD!

Κύριοι, προσοχή! Ἐν τῷ ἱστοτόπῳ μας συμμετέχει ἐνεργῶς ἕν μέλος τοῦ καταλόγου Forbes 100!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν έχω παράπονο κύριε είρωνα. Το μεροκάματο να βγαίνει.

Ακόμα δεν μου απάντησες ποιος φιλόσοφος είχε πει το ρητό: " Ο είρων είναι και βλαξ."

Αδιάβαστο σε βρίσκω, παρότι χρησιμοποιείς την καθαρεύουσα. Πέρνα με τον έλεγχο να σου βάλω κουλούρι. Βλάκα.

Επισκέπτης

Ε καλά κι εσύ.
Βάλε πως έχασε και κάτι ψιλά μέχρι να μάθει.
Γύρω στα 7.000.000.000 τον κόβω..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ε καλά κι εσύ.
Βάλε πως έχασε και κάτι ψιλά μέχρι να μάθει.
Γύρω στα 7.000.000.000 τον κόβω..

Η ειρωνία συνεχίζεται.

It' ok with me.

Κρίμα. Γιατί προσπάθησα να βοηθήσω μερικούς, μπας και ξεφύγουν από την μιζέρια τους.

Τελικά ισχύει. Η βλακεία είναι ανίκητη.

Καλημέρα σε όλους.

Επισκέπτης
  Η ειρωνία συνεχίζεται.

It' ok with me.

Κρίμα. Γιατί προσπάθησα να βοηθήσω μερικούς, μπας και ξεφύγουν από την μιζέρια τους.

Τελικά ισχύει. Η βλακεία είναι ανίκητη.

Καλημέρα σε όλους.

Που την είδες την ειρωνεία ρε παίκτη?
Δεν έχασες κανα ψιλό στην αρχή??

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Που την είδες την ειρωνεία ρε παίκτη?
Δεν έχασες κανα ψιλό στην αρχή??

1. ΑΝ δεν ειρωνεύτηκες σου ζητώ εγώ συγνώμη. Η συγνώμη μου ισχύει μόνο αν τα λεγόμενά σου δεν είχαν ψήγμα ειρωνίας.
  2. Όχι μόνο στην αρχή. Ακόμα χάνω αρκετές φορές. Οι μικροζημιές είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να συμβιβαστεί κάποιος με αυτό, αν θέλει να ασχοληθεί με τα χρηματιστήρια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
  1. Είμαι ανεξάρτητος trader.   Δεν νομιμοποιούμαι να κάνω οποιαδήποτε αγοραπωλησία για σένα έναντι οποιασδήποτε αμοιβής.
  2. Κάθε πρωί δίνω ένα ποστ για την πορεία της αγοράς. Στο θρεντ "¨Good morning μπουρδελιάρηδες..." Μπορείς να δεις  όλα τα σχόλιά μου κοιτάζοντας στα μηνύματα που κατα καιρούς έχω δημοσιεύσει. Μπορείς επίσης να συγκρίνεις αυτά που λέω, με ένα απλό γράφημα, ώστε να δεις και μόνος σου αν έχω προβλέψει σωστά την πορεία.
  3. Δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε αμοιβή. Εχω αρκετά χρήματα δικά μου. Δεν επιδιώκω να έχω σκοτούρες για άλλους.  Όποιες πληροφορίες δίνω το κάνω από ευχαρίστηση για κάποιους που βοηθούν κάνοντας κριτική για τις πουτάνες που πηγαίνουν. Εγώ δεν έχω χρόνο για πειράματα. Ο χρόνος μου μεταφράζεται σε χρήμα και είναι πολύτιμος.
 4. Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, αν είσαι ένας καλός τρέιντερ, με υπομονή και  σιδερένια πειθαρχία, κάθε έξι μήνες διπλασιάζεις τα λεφτά σου. Με επανεπένδυση κεφαλαίου και τόκων φυσικά.
Στο τέλος θα τα πιστέψεις και εσύ,αυτά που γράφεις..................... :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε μαλάκες υπάρχουν τρέηντερς, τί κοροϊδεύετε; Όποια δουλειά δεν ξέρουμε να την κάνουμε εμείς δεν την ξέρει και κανένας άλλος; (Τώρα θα μου πεις τί σόϊ "δουλειά" είναι αυτή, τι προσφέρει δηλαδή; Φυσικά ΤΙΠΟΤΑ, πέρα από την δυνατότητα αυτού που την κάνει να βγάζει λεφτά.)

Προσωπικά γνωρίζω άνθρωπο που "παίζει" αποκλειστικά με τις ισοτιμίες 5-6 νομισμάτων με βάση το δολάριο και κερδίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
Η λογική είναι απλή. Έχει ένα σημαντικό κεφάλαιο και με τα δολάριά του αγοράζει ευρώ, η λίρες Αγγλίας, γιεν, δολάριο Αυσταλίας κλπ σε κάποια τιμή που την θεωρεί χαμηλή. Τα πουλάει με κέρδος όταν η ισοτιμία αλλάξει προς όφελός του. Το πως θα αλλάξει είναι απόλυτα σίγουρο, το προς τα που θα κινηθεί δεν είναι. Αλλά αν έχεις εμπειρία και παρακολουθείς τί γίνεται σε 24ωρη βάση (ο τύπος έχει επιτελείο 3-4 ανθρώπων), καθώς και κάποια "αίσθηση" της αγοράς, χάνεις μια φορά, κερδίζεις δύο. Αν οι "πράξεις" που κάνεις είναι καθημερινά πάρα πολλές, κερδίζεις πάρα πολλά!
Ο.Κ. υπάρχει και η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και να χάσει πολλά, αλλά δεν θα τα χάσει ΟΛΑ, διότι τα νομίσματα δεν είναι μετοχές να απαξιωθούν εντελώς, απλά οι ισοτιμίες αλλάζουν.

Αν δηλαδή είχε ανοίξει μια "παραγωγική" επιχείρηση και είχε προσωπικό να πληρώνει αμοιβές και "συνεταίρους" το ΙΚΑ, το ΣΔΟΕ, τους ελεγκτές του ΥΠ.ΑΝ., το υγειονομικό, την πολεοδομία του δήμου, την πυροσβεστική και το κάθε άλλο μαλάκα καρεκλοκένταυρο μιζαδόρο θα ήταν πιο σίγουρος πως θα πάει καλά; Σκατά θα πήγαινε!

Και επί τέλους δεν τα παίρνει με το ζόρι από την τσέπη κανενός ο άνθρωπος. Φυσικά για να κερδίσει αυτός κάποιος άλλος χάνει, αλλά αυτός μπορεί να είναι μια τράπεζα στην Σιγκαπούρη ή ένα φαντ στην Αργεντινή ή έστω κάποιος αντίστοιχος τρέηντερ στην Νέα Υόρκη.

Τελικά είναι σωστό το πως "Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος!" ;) ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Ρε μαλάκες υπάρχουν τρέηντερς, τί κοροϊδεύετε; Όποια δουλειά δεν ξέρουμε να την κάνουμε εμείς δεν την ξέρει και κανένας άλλος; (Τώρα θα μου πεις τί σόϊ "δουλειά" είναι αυτή, τι προσφέρει δηλαδή; Φυσικά ΤΙΠΟΤΑ, πέρα από την δυνατότητα αυτού που την κάνει να βγάζει λεφτά.)

Προσωπικά γνωρίζω άνθρωπο που "παίζει" αποκλειστικά με τις ισοτιμίες 5-6 νομισμάτων με βάση το δολάριο και κερδίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
Η λογική είναι απλή. Έχει ένα σημαντικό κεφάλαιο και με τα δολάριά του αγοράζει ευρώ, η λίρες Αγγλίας, γιεν, δολάριο Αυσταλίας κλπ σε κάποια τιμή που την θεωρεί χαμηλή. Τα πουλάει με κέρδος όταν η ισοτιμία αλλάξει προς όφελός του. Το πως θα αλλάξει είναι απόλυτα σίγουρο, το προς τα που θα κινηθεί δεν είναι. Αλλά αν έχεις εμπειρία και παρακολουθείς τί γίνεται σε 24ωρη βάση (ο τύπος έχει επιτελείο 3-4 ανθρώπων), καθώς και κάποια "αίσθηση" της αγοράς, χάνεις μια φορά, κερδίζεις δύο. Αν οι "πράξεις" που κάνεις είναι καθημερινά πάρα πολλές, κερδίζεις πάρα πολλά!
Ο.Κ. υπάρχει και η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και να χάσει πολλά, αλλά δεν θα τα χάσει ΟΛΑ, διότι τα νομίσματα δεν είναι μετοχές να απαξιωθούν εντελώς, απλά οι ισοτιμίες αλλάζουν.

Αν δηλαδή είχε ανοίξει μια "παραγωγική" επιχείρηση και είχε προσωπικό να πληρώνει αμοιβές και "συνεταίρους" το ΙΚΑ, το ΣΔΟΕ, τους ελεγκτές του ΥΠ.ΑΝ., το υγειονομικό, την πολεοδομία του δήμου, την πυροσβεστική και το κάθε άλλο μαλάκα καρεκλοκένταυρο μιζαδόρο θα ήταν πιο σίγουρος πως θα πάει καλά; Σκατά θα πήγαινε!

Και επί τέλους δεν τα παίρνει με το ζόρι από την τσέπη κανενός ο άνθρωπος. Φυσικά για να κερδίσει αυτός κάποιος άλλος χάνει, αλλά αυτός μπορεί να είναι μια τράπεζα στην Σιγκαπούρη ή ένα φαντ στην Αργεντινή ή έστω κάποιος αντίστοιχος τρέηντερ στην Νέα Υόρκη.

Τελικά είναι σωστό το πως "Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος!" ;) ;)

Ιατρέ μου, ανέκαθεν η υπερβολή γίνεται αντικείμενο χλευασμού.
Το ίδιο και η περιαυτολογία

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην κοροιδευετε αυτα που δε ξερετε ρε. ποδολαγνε εγω μαζι σου παιχτουρι μου  :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όχι. Αλλά είναι μπον βιβέρ, πολύ ενεργός σεξουαλικά και γαλαντόμος. Συνεπώς έχει και έξοδα ο άνθρωπος.
Με ενημέρωσαν απο την Μονή του Οσίου Παταπίου ότι πάλι δεν πήγατε εις τον εσπερινό.
Αναγκάστηκε ο νεοκόρος να τελέσει την λειτουργία.
(Οπως άλλωστε γίνετε και σε όλες της εκκλησίες της  Κωνσταντινούπολης).
Να μην ξανασυμβεί παρακάλω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ιατρέ μου, ανέκαθεν η υπερβολή γίνεται αντικείμενο χλευασμού.
Το ίδιο και η περιαυτολογία

Εδώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Ας βγάζει όσα λεφτά μπορεί ο "παίχτης" (η έννοια εν προκειμένω είναι διττή) και του ευχόμαστε και καλά κέρδη!
Εδώ μέσα δεν χρειάζεται ασφαλώς να το διαλαλεί καθημερινώς και δη αναιτίως.

Θα το αντιληφθεί υποθέτω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ειναι λαθος το ερωτημα "τι προσφερει" διοτι δεν μιλαμε για εργασια αλλα για επενδυση. Για να κανεις επενδυση προυποτιθεται οτι εχεις ηδη καποιο κεφαλαιο. Που καπου καπως το βρηκες. Αρα η δουλεψες πριν και πηρες την αμοιβη σου και τωρα τιν κανεις οτι θες, η τα βρηκες ετοιμα απο κληρονομια, η τα κλεψες , η ... εσκαψες τη γη και τα βρηκες η ...βρηκες καμια βαλιτσα με λεφτα, δεν εχει σημασια.
Θα μπορουσες να παρεις ακινητα και να εισπραττεις ενοικια και παλι να καθεσαι. Θα μου πεις εκει προσφερεις το σπιτι. Και στην περιπτωση του trading αγοραζεις κατι ενα κομματι μιας εταιρειας οταν μιλαμε για μετοχη, η νομισματα δλδ ενα περιουσιακο στοιχειο, και το πουλας , η εισπραττεις το μεριδιο σου απο τη συμμετοχη.
Πλεον ελαχιστοι συμμετεχουν σε εταιρειες, προκειμενου να εχουν συμμετοχη στα κερδη δλδ το μερισμα. Οι περισσοτεροι το κανουν για λογους κερδοσκοπιας. Αυτο συμβαινει γιατι η ιδια η λειτουργια του χρηματηστηριου εχει ξεφυγει εντελως του σκοπου της και δεχεται εταιρειες που δε θα πρεπε, οπως τραπεζες.
Κανονικα τα χρηματηστηρια ιδρυθηκαν με σκοπο την μεγαλη συγκεντρωση κεφαλαιων για βιομηχανικες επενδυσεις. Επειδη ειναι μεγαλο το ρισκο και η επενδυση και κεφαλαια βρισκονταν δυσκολα, και η αποσβεση αργουσε σχετικα. Αν ειχε περιοριστει σε αυτο που ηταν το χρηματηστιριο, ισως η οικονομια γενικα να ηταν σε καλυτερο επιπεδο και η σπεκουλα να μην ειχε αναπτυχθει δλδ να ηταν κανονας .
Αλλα μπορει μεμονωμενα ατομα να κερδιζουν, ομως συνολικα η οικονομια αποδιοργανωνεται και σμπαραλιαζεται με την κυριαρχια της κοντοθωρης σπεκουλας, εναντι της μακροχρονιας παραγωγικης επενδυσης. Και αυτο το βλεπουμε και στην τωρινη κριση. Στο κατω κατω αν πληγει η πραγματικη παραγωγη, οι οποιοι τιτλοι θα μεινουν διχως αντικρυσμα και ας ειναι μεριδια επι πραγματικου πλουτου , αλλα οχι πραγματικος πλουτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom